Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

Hófehérke Tanúi a TörpToronnyal

2007. június 30. - IGe

Elgondolkoztál már azon, hogy mit szeretnél? Szeretnéd, ha Hófehérke lenne a barátod, akivel mindent megbeszélhetnél? Szüleid, barátaid hogyan viszonyulnak Hófehérkéhez?

"Kedves barátocskám, közel van az időcske, az utolsó napocska. Azon a napocskán fog eldőlni, hogy ki ihat tiszta bögrécskéből, ki ehet tiszta tányérocskából, és ki az, akinek koszos marad a bögrécskéje, és mosatlan a tányérocskája. Nem szolgálhatsz két nőnek, vagy a megátalkodott boszorkány szolgája leszel, vagy Hófehérke hűséges követője. Amikor eljön az utolsó napocska (Hófehérke és a hét törpe, 54:11), akkor a törpék mind számot adnak cselekedeteikről, ki mit bányászott. A jó törpék jutalma Hófehérke gondoskodása lesz, aki megveti az ágyacskájukat, megpakolja finom babgulyással a tányérocskájukat, és tejecskét önt bögrécskéjükbe. Szeretnéd, ha Hófehérke teljes ellátást biztosítana Neked az erdő szélén egy kis kunyhócskában ? Akkor ideje, hogy csatlakozz Hófehérke Tanúihoz !

Nézz körül a Világban. Mennyi mosatlan tányérocska hever a mosogatón otthon, vagy akár a barátocskáidnál. Mennyi szomorú bögrécske kénytelen koszolódni, mert nincs ki elmossa. Nincs senkicske, aki elpakolnácska az ágyikódat, és kimosnácska a paplanocskádat, párnácskádat. Hófehérke főzöcskézni fog rád, ha megfogadod Hófehérke Tanúi intelmeit, tanításait. Szólj a Barátaidnak is a jó hírecskéről, hiszen itt több forog kockán, mint a tisztácska bögrécske ! Mert akit Hófehérke választ magácskának, annak tisztácska tejecske is fog jutni mindenecske reggelecske.

1. Mi lesz az utolsó napocskán ?
2. Hogyan fogja Hófehérkécske megváltoztatnicska az életedecskét ?
3. Mit tudsz a párnácskáról és a kunyhócskáról ?
4. És ?

Hófehérke Szeret Téged !
(TörpTorony IX. szám/2000, 27.oldal, (C) TaccsTóver) "

Ezt a művet több éve ápolgatom a szerző beleegyezésével, aki nem más mint Spender. Az írásával igyekszem kedvet teremteni az eredeti mese elolvasásához.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr62108885

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sólo tienes que hacer clic en el siguiente sitio web 2018.02.22. 07:04:54

Aranygyökér-kivonat Kóladió kombináció - Kísérletek pszichoaktív növényekkel

Trackback: reloj de pared digital grande bogota 2018.02.22. 05:22:59

Helyszínek, információk - Közgazdász-vándorgyűlés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kosik Réka 2008.04.19. 08:04:22

Kukurigu jó reggel!
kelj fel késő van.

Margareta · http://www.pets.eoldal.hu 2008.11.28. 12:58:35

nagyon jo a kedvenc mesem mivel en meg csak 7 eves vagyok
süti beállítások módosítása