Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

Aranyviktor - egy gyógyíthatatlan beteg útkeresése

2007. augusztus 19. - IGe

Az itteni szerkesztők közül is többen nem dolgozhatnak az egészségük miatt, és így gondoltam említést teszek egy kiegészítő kereseti forrásról. Írd meg az életed és add ki könyvben.


Aranyviktor nagy grafomán és ezen kivül is van még egy gyógyíthatatlan betegsége, amiért nem dolgozhat. Legalább is, normál munkahelyen, normál munkát. Sok-sok évvel ezelőttről ismerem még az internettó korszakából. Aztán mindketten átmentünk az indexre. Ő is én is kölcsönösen borzoltuk ott a kedélyeket, a legnépszerűbb és legismertebb nicként a vallás-filozófia rovatban.


Most nem is írok róla többet, csak ha majd kedvem lesz, vagy megjelenik itt közöttünk. Csak néhány Virtusos, Blogos szerzőtársamnak szerettem volna ötletet adni. Hogy ha már úgy is írnak magukról, akkor azt ki is lehet adatni könyv formájában is.

Egy pici izelítő belőle:

"1. A KEZDET

Kuplung, egyes, gáz, kuplung, üres, fék, újra, meg újra. A Lánchidra csak végtelen türelemmel, vagy nagy szemtelenséggel a buszok, és taxik sávjában lehet felkanyarodni. Miért akar mindenki pont most, és pont ezen a hídon átmenni, és miért fáj, ahogy nyomom a kuplungot? Ilyen sokszor nyomtam volna már ma?
Szúr a bokám és fáj a kuplungolás. Talán öregszem, talán túl nehéz a Passat kuplungja, de már alig bírom nyomni. Végre felértem a hidra, aztán az Alagút és egy, kettő, máris a budai kis mellékutcában, az árnyas fák alatt parkol autóm, s az irodámban kényelmesen kinyújtott lábbal finom angol teát szürcsölgetek. Ahogy kortyolom a fenséges nedűt, tekintetem a bokámra téved. Valami itt nincs rendben, a bal bokám kicsit duzzadtnak látszik. Igen. Duzzadt, s ha összehasonlítom a jobb bokámmal, legalább két centivel vastagabb..."



Aranyviki honlapja

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr47143598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása