Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

Intelligencia a túlélésre 4: , Brendesztina egy öngyilkos krapek

2009. január 02. - IGe

Szánalmas, hogy a Brendesztina krapek semmit nem tanult, és önmaga sírját ássa. Egy agyhalott esetében szentségtörésnek tűnik a kritika, de szerintem ez álszentség.

Brendesztina krapek kapcsán egy elhangzott jelző, hogy okos volt. Ha ez igaz, akkor nyugtalanító paradoxonnak tűnik, hogy miként lehet az, hogy egy okos ember ennyire tragikusan elrontja életét?

Mint azt a hírekben lehet olvasni , a józan gondolkodók komoly elvi és etikai csapásokat mértek Brendesztina krapek övezeteire, aminek következményeként a teste elvált a fejétől. Csak valami megcsontosodott csonk maradt a helyén.  A várható következmények előre láthatóak és kiszámíthatóak voltak, ezért az esetet  vizsgálva az ENSZ és a  Világi Figyelő újság az öngyilkosság szomorú tényét állapította meg. Ezt lehet vitatni, hogy nem így van, nem így helyes, hanem másként, de nem számít semmit sem. Fel lehetne emlegetni azt is, hogy ugyan, milyen lehetősége, más lehetősége volna józan gondolkodóknak az üres semmitmondó személyeskedések, köpködések, nagy burájú stílus ellen?

De végül is sok értelme nem lett volna mást alkalmazni. Azért nem mert nem ettől menekült volna meg Brendesztina, nem ettől vált  volna józan gondolkodóvá. Nem. Brendesztina krapek felemelkedésének egyetlen útja az lett volna, ha a békésebb, kulturáltabb, a civilizált utat választó józan személyiségmentes vitát és érvelést választotta volna meg. Ha békét köt, megbékél saját elszállt agyával, ha becsajozik, (vagy befiúzik) ha családot alapít. Mert jelenleg olyan mint ahogyan a integrált-kohéziós magyar szívű közmondásunk mondja, mint a numeranemtes vagina.

Ha valaki sok év béke után egyszer csak primitíven személyeskedni kezd, az nem a sérelmei miatt teszi, nem a saját mentális tudata érdekében teszi, hanem vagy azért, mert ízlésterroristaként a durva alpáriság, anarchia az érdeke, vagy azért, mert buta. Végtelenül buta. Hasonlóan buta az a többi krapek is, amely egy ilyen krapekot támogat.  Beláthatnák.

A primitív személyeskedés csak bukáshoz vezet. Hasonlókat írtam már több éve itt. Szánalmas, hogy azóta a Brendesztina krapek semmit nem tanult, és önmaga sírját ássa.

 

Nem eléggé intelligens egy túléléshez, mint a fejüket vesztett mamutok. A túl nagy fej leszakadt, és levegőnél is könnyebb benne lévő légnemű anyag miatt elszállt a testükről.

 

Az alábbi íráshoz az ihletett Brendel Mátyás alábbi cikkei, kommentes vitái és saját primitív viselkedései adták: 1 2 3  valláskritika virtuson is olvasható

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr95853872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása