Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

Nevedben a sorsod - Kutyusnevek

2009. január 26. - IGe

A tacsi-te ősi tanításai szerint ebeknek nevükben a sorsuk. A szánhuztika és a tarcsont kártyáinak segítségével megláthatjuk milyen kamrát rejt a nevük. Sőt az IQ-jukat is kiszámíthatjuk.

 
A  tacsi-te ősi tanításai szerint az ebeink a nevünkben hordozzák a sorsukat. Így már születésükkor tudható mi várhat rájuk és ránk gazdáikra. A kártyavetés kiadja a majdani IQ számukat is, amelyből  már egyszerű 0,42-es szorzással, a wakk-a babhonet kvadtát citizumának a  fuduentuma felhasználásával, kiderül a mi IQ-nk is,  akik ezt elhisszük. Kiderül még a kártyavetés asztallapra való beesési szögéből a szopornyica védőoltást beadó majdani álltorvos házszáma is. Küzdhetnek, nyűszíthetnek ellene, mégis jobb, ha elfogadják, és megtanulnak nevünknek megfelelően csaholni és farkat csóválni. Így sokkal több csontot kapnak majd.

Künzing Samar Tacsi-Te (élt Kántor előtt 563-483 )*
 a vauuizmus alapítója

Csahos: 20 A nap
A nap a hat-alom, a csillogás jelképe, így ez a kutyus falkavezér pozícióra törekszik. Nem szereti, ha parancsolnak neki, azt azonban elvárja, hogy ugatásait haladéktalanul teljesítsék. Szereti a kölköket, sokszor ő maga válik játékos kisutyulivá.

Zsömi: 2 A mágus
A mágus az az eb, aki eljutott a megismerésnek arra a pontjára, ahol szabadon mozog a kerítések kikapart aljai között, lábaival és kuszásával befolyásolni tudja a dolgok menetét. A mágus bármikor kész átbújni, lukatrágni. A mágus már nem függ az elzárt világoktól, hanem az tyúkvilág  függ tőle. A mágus alá tud emelkedni a kerítés világ problémáin, és utána a kerítés másik oldaláról szemlélve tudja megtalálni azok megoldását és sokszor a tojásokat is, amit előszeretettel elfogyaszt.

Fifi: 12 Az egyensúlyozás
Az egyensúlyozó mindig a gumicsontot és a műkacsát keresi a kertben. Nehezen dönt melyiket is keresse jobban, sokat mérlegel, az is lehetséges, hogy sosem tud dönteni. Fontos számára a gumicsont szépsége harmóniája is, mindig mindenben a külső vagy a lelki szépséget keresi.

Csibész:
13 Az akasztott eb
Az akasztott eb az érzelmeivel és a levegővétellel áll hadilábon. Sokszor megreked, nem tud kitörni az érzelmi válságokból, de mivel ragaszkodik a válsághoz, és az ághoz, új utat sem tud magának találni. Nem ismeri fel azt az egyszerű tényt, hogy ebből az állapotból csak a madzag elrágása, amellyel az ágon lóg, tud kiutat jelenteni.

Kolbász: 7 A szeretők
A szeretők megértik a szeretet fontosságát létünkben, kiszaglásszák, hogy a szeretet vezet a kajatálhoz. Igyekeznek összeragadni, eggyéválni a minden ebbel. Ők azok, akik szabadon, teljes szívükből hoznak döntéseket, de előfordulhat az is, hogy elérhetetlen sárga sajt holdakat ugatnak meg.

Angie: 11 A szerencse
A Sors ebekölke, aki állandóan megújul, újrakiszimatolja életét. Igyekszik felfalni sorsát, megérteni ételfeladatát. Élete folyamatos vakkantások között telik. Abban bízik, hogy a könyöküregcsont örökkévaló, és sorsának alsóbbrendű csámcsogásait megpróbálja felsőbbrendű lelki vicsoritásokkal hasznosítani, ha már is zabálni akar a abból, amiből ő. Nehéz ebsors ez, de a végére tisztán és teli bendővel kerülhet ki étele vájulyából.

Szutyok: 8 A diadalszekér
Az örök kotorékeb, aki a küzdelem szépségétől várja egyfajta dicsőség elérését, és így kívánja sorsát eldönteni. Ő a hős, aki föld alatti lukba kel, hogy megvívja nagy csatáját, melynek végén a győzelem várja. Keresi a menyétet a   fa gyökerei közt, és jó esélye van, hogy meg is találja. Áteshet azonban a ló túloldalára is, és megrekedhet egy akadály előtt, vagy épp önkényes és nagyzoló lesz.

Lessie: 21 Az eón
Az Eón, a Nagy Újrakezdés állandó Hazatalálást jelent. Ennek az ebnek az életében soha nincs nyugvópont, amint elérte a házát és gazdáját, új gazdák felé veszi útját. Ha ezt nem önszántából teszi meg, a tévésorozatok és a forgatókönyvírók kényszerítik az új élet elindítására.

Rozsdás: 18 A császár
A császár a vackor, a fizikai kutyaól örökkévalóságát jelképezi. A császár világokat teremthet, meg is ismeri azt teljes mélységében, reálisan és felelősségteljesen működtetheti. Erőt vehet rajta viszont a veszettség, megszállottja lehet a tökéletes, hibátlan végrehajtásnak. Önmaga kaparászása átcsaphat öncélú félrevezetésekbe is. A császár ugatni szeret, és jelleme határozza meg, hogyan teszi azt.


Vackor: 6 A főcsahos
A főcsahos a bölcsesség és könyörület ebe. Bölcs, mert mindig keresi a rejtőzködő igazságot. Könyörületes, mert segíti a körülötte élő ebek életét. Általában csahosi, hajtó vagy kacsahozói állást vállal élete során, de mindig hajlandó másnak is beugatni, ha kérik. Ugyanakkor hajlamos lehet egyfajta magas farokfenthordásra is.

Bubi: 10 A remete
A remete visszavonul a falkától, igyekszik önmagában megtalálni lelki békéjét. Leszámol a fogtisztító rágicsákkal, önuralomra és tiszta ítélőképességre tesz szert. Életében megpróbálja megtalálni a belső  csaholást, a megvilágosodást, előfordulhat azonban, hogy a világtól  idegenedik el, megmerevedik, és láncosrabja lesz a kutyaólának.

Morzsa, Morzsi: 0 Az univercsont
Az univercsont ebének a Mindent Rendező Elv ad hathatós segítséget,  hogy másik nevének vagy neveinek feladatát hangsúlyosabban végrehajtsa.  Ez az eb a nevéből fakadó feladatait olyan módon tudja végrehajtani, hogy az sok eb , és még talán egy Mazsola nevű kismalac a Futrinka utcából, életére is hatással lesz. Hiszen köztudott, amint a kép is szemlélteti hogy Mazsola is szereti a zöldségeket.

Utóirat: Akinek a kutyusneve nem szerepel ezen a listán, az telefonon megkérdezheti a következő telefonszámon: 06(99)/8328-599 Hülyékből Lehet a Legjobban Megélni zrt. A hívás díja másodpercenként 950Ft +bükkfa

Közeljövőben várható megjelenés:

-Nevedben a sorsod - Cica nevek
-Nevedben a sorsod - Papagáj nevek
-Nevedben a sorsod - Aranyhal nevek

*
lanndie által bevezetett időszámítás

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr80903207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

menedzser23 (törölt) 2009.01.26. 15:40:31

Vau! Ez nagyon tetszett. Üdvözöllek az Ezüstfarkas Kennel kutyái nevében: Sandra (Utóirat: mit szólnál egy újabb linkcseréhez: sandrahorvath1.cabanova.de ez a legújabb projektem neve)

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2009.01.26. 16:03:07

@ismeretlen123: Köszönöm kedves Sandra! Mivel erősen elhanyagoltad az itteni blogodat régebben, annak a linkjét levettem innét. Szerintem nem a linkcsere a jó megoldás, hanem inkább gyere gyakrabban a virtusra és írj oda jó cikkeket, mint amilyen most a legutóbbi cikked is.

menedzser23 (törölt) 2009.02.17. 22:11:58

Rendben. Megpróbálom. A nicknevet majd privát üziben közlöm.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.08.27. 21:54:09

A cikkem a virtuson született és egy olyan szerző ihlette, aki egymás után jelentette meg a "nevedben a sorsod" családnevek 1-2-3-4-5..., férfinevek 1-2-3-4-5..., női nevek 1-2-3-4-5... bugyuta és giccses sorozatait. Az ilyen fokú butaság ellen emeltem fel a klaviatúrámat. Eredetiben: vallaskritika.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=62161

Utóirat: Akinek a kutyusneve nem szerepel ezen a listán, az telefonon megkérdezheti a következő telefonszámon: 06(99)/8328-599 Hülyékből Lehet a Legjobban Megélni zrt. A hívás díja másodpercenként 950Ft +bükkfa

Közeljövőben várható megjelenés:

-Nevedben a sorsod - Cica nevek
-Nevedben a sorsod - Papagáj nevek
-Nevedben a sorsod - Aranyhal nevek
süti beállítások módosítása