Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

Médiatörvény miatt javasolt

2011. január 07. - IGe

Össze-vissza csiki-csukiznak a médiatörvény kapcsán a blogok megítélésével. Meg sok minden mással is. Pedig sokak szerint a blogok regisztrációja legalább olyan ciki, mint az átkosban a fénymásológépek  kötelező regisztrációja volt. Óvatosságból ezért, ameddig nem lesznek kellően egyértelműek a törvény és a kormány nyilatkozatai  érdemes kényesebb írások elé beilleszteni az itt javasolt szöveget. Vagy legalább valami nagyon hasonlót. Akkor nem lehet semmi gond. Hiszen a mimóza lelkület figyelmeztetve lett, a feljelentő lélek meg elmehet a sunyiba.

 

médiatörvény petofi.jpg
 
 
Pikáns szex, erotikus témáknál:

"Figyelem! A következő bejegyzésben előfordulnak majd olyan kifejezések, amelyek a nemi aktusra, vagy annak elmaradására utalnak. Aki úgy érzi bármilyen formában is sérti az, nézegessen inkább naplementés képeket ! Akinek ez nem tetszik, és ennek ellenére továbbolvas, az egy idióta! A feljelentését természetesen megteheti az itt felsorolt elérhetőségek egyikén, utána meg bátran jelentkezhet a hozzá legközelebb eső kórházban, ahol tűzoltó slag segítségével kap beöntést, majd rektális vizsgálatot hajtanak végre rajta. Természetesen szintén a tűzoltó slag segítségével. Nem azért, mert beteg lenne, hanem azért, mert megérdemli." forrás

Világnézeti, valláskritikai, lelkiismereti témáknál:

"Figyelem! A következő bejegyzésben előfordulnak majd olyan kifejezések, amelyek egy szemléletes példával élve olyanok mint a tehénlepény az oltáron. Egyik vallás követőinek a legszentebb dolog, amíg a másiknak meg szentségtörés. Aki úgy érzi bármilyen formában is sérti, sértheti az, nézegessen inkább naplementés képeket ! Akinek ez nem tetszik, és ennek ellenére továbbolvas, az egy idióta! A feljelentését természetesen megteheti az itt felsorolt elérhetőségek egyikén, utána meg bátran jelentkezhet a hozzá legközelebb eső kórházban, ahol tűzoltó slag segítségével kap beöntést, majd rektális vizsgálatot hajtanak végre rajta. Természetesen szintén a tűzoltó slag segítségével. Nem azért, mert beteg lenne, hanem azért, mert megérdemli."

További témáknál szintúgy a fenti mintapéldák alakján értelemszerűen kijavítva a megfelelő részeket az éppen aktuálisra.

Aki meg szereti az ingyenes gerillamarketinget, annak éppen az ellenkezője javallott . Pukkassza az olvasóközönségét és a média cenzori hatóságot is. Mert jelenleg egy ilyen feljelentés inkább haszon, mint sem káros. Egy darabig még büntetni sem lehet. Viszont megírják a blogok, az internetes újságok. Mártír és hős lesz a feljelentettből. Az rossz szándék a fals akarat, hogy egy feljelentettet kevesebben olvassanak, hát inkább több olvasóra válthat.
 
 
Naprakész:
 

Eddig a következő írásaimat láttam el önként figyelmeztetésekkel a Valláskritika Virtuson, annak ellenére, hogy erre jelenleg semmilyen előírás és törvény nem kötelez. Várok esetleg további javaslatokat, akár üzenetben is, hogy hova lenne még érdemes kitennem:


    1. Antikarakuttyizmus, azaz miért Marha-ság az ateizmus is?

    1. Társadalmi kísérlet. Mi történik egy ilyen karikatúra hatására?

    1. Kereszténynek lenni égő

    1. Kik is a valódi sátánhívők, sátánisták?

    1. Az istenhit gyógyítható lelki betegség

    1. Valláskritikai vicc-csokor

    1. Jézus mondá vala? Úgy szeretlek, hogy megöllek.

  1. Ha Isten szól hozzád; skizofrén vagy.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr862566666

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Médiahatósági szemináriumok 2011.01.09. 15:24:27

A médiahatóság - tekintettel a változó szabályozásra - szemináriumokat szervez az ideológiailag képzetlenebb médiamunkások számára, hogy azt helyesen tudják értelmezni. " Figyelem! A következő bejegyzésben előfordulnak majd olyan kifejezések, é...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar-magyar szótár 2011.01.10. 08:52:32

Néhány apróság: Blogolni csak regisztrált nick blogolhat sőt már kommentelni is csak regisztráció útjáán lehet. A szolgáltató nem nyilvános, nem látható módon lestatgépez és egy-egy profibb blogger is akár az IPcímemre lestatgépez és ezek a rendelkezések régiek. (Ezért lényegében a blogok kötelező regisztrációjára vonatkozóakat visszavonták a "törvényből")

Más. Az Úr ugyebbár minden ég alá azt a hirnökét küldötte, aki az ottaniakkal szót ért, tehát bármelyvallás igazsága valamennyire lokális. Pl a pápuák igen prűd és szemérmes emberek és nem is értették, hogy az ostoba misszionáriusok mit akarnak a felöltöztetésükkel (ők fürdeni viszont csakis tetőtől talpig beültözve fürödtek. Ráadásul a pápua minden nap tetől talpig tisztálkodott, lemosta magáról a bogár és csikarásvédő agyagot lemosta a puszta bőrét majd fris agyagot kent vissza, míg a miszionárius hétszám nem mosakodott.

Ki a parázna ugye, heheh.
Természtesen Karakutty a magyar semmibenhívőknek Iván Gábor elemér őszentségét küldte le, akit leginkább a zattejjistákokok (a brendel alakű műveletlenek, akinél az ateizmus az műveltségpótlék, ateistává nyilvánítom magam és ezáltal OKOSABB leszek az istenhívőnél)

Természetesen csak szofisztikáció ez a tehénlepény téma, a szikh barátomat nem kínálom beefsteak-kel akkor sem, ha ateista vagyok, egészen egyszerűen mert nem vagyok akkora taplótahó.

Az oktondipocok zattejjistákot leülteteme egy történelemmosógép elé s azt modnom neki, páratlan lehetőség, a hűűjje hívőkökeket mindeket kidürűhetetd a múltból is, és akkor kitdürrüli és az összes felmenőjét a nagyszüleitől és ettől ő is PIKKHHH eltűnik.

Feljelentések: Kedvencem Andrassew Ivánka jópajtás, aki cenzort keres és amikor kiderül, hogy nincsen cenzor, akkor a jövőben reményli, hogy jó, de akkor majd legalább lesz.

Mondjuk az is fasza, hogy Kitiltanak a kis Piszkos sarkibótbú, joszt ez ellen úgy tiltakozom, hogy azt állítom, vernek a sarkibótban és nagy fekete karimákat rajzolok a szemem köré tiltakozásból és a falu másikvégének falurűggyója jól el is képed, hogy hú, a felvégesi Kispiszkosbótba ja verik a vevőket!

magyar-magyar szótár 2011.01.10. 08:53:42

De az is fasza kép, amikor Mong Attila letépi a szájára hoaxált kendőt és imígyen fakad ki: "Megérdemlitek ezt a médiatörvényt"

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.01.11. 11:14:34

FONTOS, mert itt egyesek azzal fenyegetőztek, hogy a vélemény sem lesz szabad:

"Szalai: Nem vizsgáljuk, mit írnak a véleményrovatban

* Index

2011. január 11., kedd 09:30 | 1 órája frissítve

A médiahatóság nem fogja vizsgálni, mit írnak az újságok a véleményrovatban, a kiegyensúlyozottság pedig azt jelenti, hogy a Hír Tv-nek és az ATV-nek is legyen helye a médiapiacon, mondta Szalai Annamária a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság elnöke a Magyar Nemzetnek adott interjúban...."

index.hu/belfold/2011/01/11/szalai_nem_vizsgaljuk_mit_irnak_a_velemenyrovatban/

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.01.14. 20:50:04

10-20 ezer fő vett ma körülbelül részt a Parlament előtti Sajtószabadságért való tüntetésen. (ha a 2002-es FMPSZ gyűléshez arányítanánk a tömeget, akkor 300-500 ezer jönne ki)

Fotók lapozhatóan:

www.facebook.com/sajtoszabadsagert?v=photos

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.01.16. 09:47:56

"Nem elég megvárni, hogyan alakul az új magyar médiatörvény gyakorlata, módosítani kell a törvényt – mondta az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) sajtószabadság-képviselője egy osztrák lap szombati számában megjelent interjúban."

"Főbb kifogásolt pontok

1. A médiatörvény és a médiahatóság hatásköre kiterjed az írott és az online sajtóra - ez sehol Európában nincs így (csak az audiovizuális szolgáltatók és tartalmakra szokott vonatkozni a hatókör)

2. A Médiahatóság felügyeli a teljes sajtót, kvázi teljhatalma van

3. Az NMHH és a Médiatanács egypárti összetétele

4. Túlzott bírságolási összegek - különösen a médiapiacot (főleg a nyomtatott lapok piacát) érintő mély, évek óta tartó válság miatt tűnik különösen súlyosnak a bírságok összege. Ide tartozik az adatszolgáltatási bírság is, amely 50 millió forint is lehet.

5. A hatóság túlzottan erős jogkörökkel rendelkezik: nyomozati jogkör (az APEH-hez, VPOP-hoz hasonló)

6. a Médiabiztos szerepe: Olyan ügyeket vizsgálhat, amelyek nem jogellenesek, és a Hatóság jogkörébe nem tartoznak (140. §), ez ellentétes a jogállamiság elvével (mely szerint, amit törvény nem tilt, azt szabad). Gyakorlatilag kiterjeszti a Hatóság hatáskörét a törvény által nem szabályozott esetekre, tehát bármire – ez ellentétes az Alkotmánnyal is, különösen az 1/2007. AB határozattal. A Biztos hivatalból is eljárást indíthat. A biztost pedig az MNHH elnöke nevezi ki."

www.vg.hu/vallalatok/reklam-es-media/mediatorveny-az-ebesz-megvaltoztatna-schmitt-masoknak-is-ajanlja-338291

Mark yhennon · http://markyhennon.blog.hu 2011.02.10. 21:24:54

Szíves engedelmeddel az aoeb.blog.hu oldalamon használatba veszem az egyik szöveget.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.06.24. 10:12:36

Blog = internetes napló. Amit magának ír az ember és hogy mások is olvassák az csak egy dolog, de nem ez a fő célja. Tehát a blogok emiatt kiesnek: "amelynek elsődleges célja .... álló tartalmaknak a nyilvánossághoz .... valamely elektronikus hírközlő hálózaton keresztül."
süti beállítások módosítása