Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

Firaizmus Filozófiai Iskolájának a küldetése

2012. április 17. - IGe

Firaizmus Filozófiai Iskolája bezárt

A filozófiánk azon alapszik, hogy az embereket rávezetjük arra az útra, amin legkedvezőbb módon haladva tanulnak meg következetesen gondolkodni, cselekedni és élni az életüket. Igyekszünk rávilágítani korunk jellemzői hibáira, hogy mentesek tudjunk maradni a folyamatosan ránk zúduló manipulációktól, amelyet különböző hatalmi érdekek használnak fel ellenünk! Úgy gondoljuk, hogy egy szebb világ megteremtéséhez erős társadalmi szemléletváltásra van szükség. Drasztikus filozófiai, világnézeti, politikai, jogi, erkölcsi újraszerveződésre.

Ennek ellenére nem célunk megdönteni semmilyen kormányt, bármilyen politikai hatalmat vagy szervezetet. Mert úgy gondoljuk, hogy amíg az emberek manipulálhatók, hamis értékrendjeik által irányíthatóak, addig nem tudna létezni olyan irányítás amely a helyes útra tudná vezetni a világot.

Célunk viszont az, hogy követőink megtanuljanak járni az élet labirintusában, amely rejthet olykor zsákutcákat, vakjáratokat is. Utána eme "jó", vagy akár "rossz" tapasztalataik által legyenek képesek megtalálni azt az Utat, mely számukra boldogabb, teljesebb élethez vezet.

Közösségi tervünk, hogy egy olyan társadalmi csoportot hozzunk létre, amelyben a saját világnézeti értékrendünk szerint élünk, és ezzel a példamutatással ösztökéljük az embereket, hogy van a jelenleginél egy helyesebb út, amely kivezethet a mostani tarthatatlan állapotból.

Iskolánk alapelve az, hogy csak az képes befogadni a tanítást, aki tisztában van vele hogy mindannyian a fejlődés útját járjuk, és napról napra gyarapszunk a tapasztalataink, és ezek értelmezése által. Ennek tükrében olyan személyek fejébe nem próbáljuk meg beletuszkolni a tanításainkat, akik nem akarják, illetve nem állnak rá készen, hogy életük egy pozitívabb irányba lépjen.

firaism-banner-hosszu.jpgFontos megemlíteni azt is, hogy a firaizmus nem a keleti vallások paródiája, hanem épp ellenkezőleg! A Keleti filozófiákat próbálja úgy átadni, hogy bárki megérthesse, olyanok is, akik eddig nem ismerték, vagy óckodtak tőle a bonyolultsága miatt. E mellett olyan toldalékokkal látta el a régi tanításokat, amely által hatékonyabban érhető el az emberek legnagyobb igénye; - A Boldogság!

Elérhetőség: https://www.facebook.com/firaizmus

Ez az Iskola azért alakult meg, hogy terjedhessenek a JÓ dolgok.
Mert sose feledjük; ami jó, az jó, és ami nem jó, az nem Firától való!

Rólunk írták:  Pig Andreas: A Firaizmusról

Firaizmus facebook oldal STAT

Magyarország legkedveltebb facebook oldalai, Arcok

Fira Heffner arc.jpg

A Firaizmus az egyetlen olyan csoport talán a világon, amely képes 2 böfögés közben olyan okosságokat az emberek képébe vágni, hogy azt még a leghülyébbek is megértsék. Ugyanis, az álláspontunk az, hogy a világ legnagyobb problémája a "buta gecik" jelenség, - ezért ezen a szinten kell tudni operálni - amelynek aztán vannak al-halmazai is - ezekről a firaizmus videókban hallhatunk bővebben! - Fira Heffner

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr594457367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása