Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

Egely Gyuri elmész te a búsba!

2013. február 02. - IGe

 

Videó felvételeken hőzöngöl Jakab Istvánnal együtt, hogy te aztán leülsz bárkivel szakmai vitára csak hát nincs senki sem, aki erre vállalkozna. Vállalkoztam. Erre meg próbafelvétel és a Keshe témáról vitázzuk együtt trükkökkel jöttetek elő. Pedig én a 72 ágú szélforgó és a mikró népi vaskohó "találmányaid" vitájára jelentkeztem. Tudod mit? Ez volt az utolsó segítőkész cselekedetem veled kapcsolatosan. Azt kívánom, hogy üljön le veled  egy pszichiáter, vagy egy büntető bíró kamerák előtt beszélgetni a "szakmai dolgaidról", mert én már többet soha sem fogok.

parapercek_egely_tesla_V_kesz_11_05_20_vntv.jpg

Elkezdtem levelezni a Magyar Feltalálók Egyesületével és a szabadalmi hivatallal az általad nano porfúziós reaktornak nevezett, szerintem meg csak egy kohászati bűvésztrükk tekintetében.  Ezen levelezések bármelyikét kirakhatod az netes oldalaidra, semmi kifogásom ellene, csak az ne legyen hiányos! Mert jelenleg az.

A rólam is szóló, a feleséged által közvetített, alábbiakban idézett írásotok, viszont nagyon problémás. Így ezzel kapcsolatosan kiigazítalak, mert a butaságod és a memória zavarod is orvosolható. Egyedül a szándékos aljaskodás kivétel ez alól. Amennyiben ezek után nem korrigálod, akkor a tények igazolják a feltételezésemet. Mert nekem ez annak tűnik velem szemben. Kezdjük a memória zavaraid kezelésével. Tudod mi itt ez az alábbi képen? Igen egy olyan a nevemre kiállított tagsági igazolvány, ahol te is tag voltál. Tudod kiknek az aláírása szerepel rajta? Paulinyi Tamásé és Bánhegyi Zsolté, akiket szintén mindketten jól ismerünk. Paulinyi Tamás parahívő életművész nulla műszaki tudással. Szegény Zsoltot, aki bölcsész végzettségű jót csőbe húztad a mágneses motoroddal. Szégyeld emiatt is magadat!

Paraigazolvany5.jpg

Tudomásom szerint Kisfaludy György "időfizikus" is személyes ismerősöd. Közös beszélgetéseinkben azt mondta, ő tervezte a 72 ágú szélforgódba a belső elektronikát. Kisfaludy az 1990-es évek elején viszont számítástechnikai karbantartóként járt többször a Szerszámgépipari Művek Soroksári úti CNC esztergagép gyárába is, ahol többek közt abban az irodában is szervizelt számítógépeket, ahol én fejlesztő mérnökként dolgoztam. Velem együtt dolgozott ott az egyik barátom és kollégám, aki később az Állami Energetikai hivatalban is tevékenykedett. Szóval ez a nincs semmiféle komoly műszaki végzettségem dumátok miatt nem fogom a fióknyi különféle diplomáimat és mérnök továbbképzős okleveleimet ide bemásolni. Mert az a helyzet, hogy nekem vannak műszaki eredményeim, amelyek hasznosak és működnek. Te meg az elméleti handabandázáson kívül csak egy műszaki gyakorlati analfabéta vagy. Két csavar megfelelő meghúzását sem merném rád bízni, mert ahhoz sem értesz. Nem is beszélve a vaskohászati kérdéskörről.

Az áltatok emlegetett Vassy Zoltán "pszichofizikus" meg azért már eléggé régen és kb 15 éve volt közvetlen ajtó szomszédom 1-2 évig a Bp. Mikszáth Kálmán tér 3-as számú 10 lakásos házban. Amelynek a térre néző frontja egy emeletes és mi a belső csendes udvar három önálló hátsó földszinti lakásaiban laktunk. Az ő lakása az én és a testvérem lakása közt középen helyezkedett el.

Mikszáth Kálmán térkicsi.JPG

Ő is tisztában van a mérnöki és más egyéb végzettségeimmel és folytattunk együtt az ELTE Izabella utcai kísérleti pszichológiai intézetében közös kísérletezéseket is. Vassy kétszínű ember és fura, hogy egyes tévéadásokban ellenfelekként jelentek meg, máshol meg egyébként puszipajtások vagytok. Többek közt a pulinyi féle szintézis laborban. Vassyról és az adott házban lévő dolgokról szívesen teszek fel bővebben is anyagokat, de tény hogy ő akarta az én és a testvérem lakását töredék áron megvásárolni és miután nem adtuk el neki, nem mi jelentgettük először őt, hanem ő engem. Az adott épületre egyébként szemet vetett az ingatlan "al"-világ és ebből szeretett volna Vassy egy kis extra profithoz jutni. Az adott épület a Mikszáth Kálmán téren jelenleg már évek óta teljesen üresen és elhagyatottan áll. Felvásárolták az összes lakást és szállodát akarnak építeni, a lebontani tervezett épület helyén. Tehát egy üresen álló szellemház. Már az elköltözésem után néhány évvel nagyon sokan meghaltak, közép korúak is agyrákban és hasonlóakban. Jelenleg a lakások ajtói nyitva a belső dolgok elválasztó falak egy része szétverve, szemét törmelék mindenütt. Amikor legutóbb oda benéztem csak egy fotóművész hallgató készített ott rom életképeket.

Gyuri ki is az összeférhetetlen? Hány rajongód is van neked a facebook oldalaidon? Néhány száz, néhány ezer? Mert nekem összességében, ahol oldaltulajdonos és admin is vagyok több mint kétszázezer. Több társadalmi szervezet vezetőségben is benne vagyok.

A nevemen meg felesleges lovagolni. Mivel nagyon sok Iván Gábor van hazánkban, többek közt egy külügyminisztériumi vezető, kajak világbajnok, politikus, mesterséges intelligencia kutató stb. felvettem édesapám harmadik nevét az egyértelmű azonosíthatóságom miatt. Mivel ez egy utólagos dolog ezért az kis betű. Tehát az Iván Gábor elemér, és a monogramom ezért IGe.

Egyébként meg jelezni szeretném, hogy az úgynevezett egely kerék, azaz 72 ágú szélforgó jelenleg különféle vizsgálatok alatt van, aminek a végén elképzelhetően kivonják a forgalomból és a természetgyógyászati vizsgakérdések közül is kiveszik, mert az a valóságban betegségre ösztönzi használóját. Ez egy olyan írásom hatása, amelyet évekig titokban tartottam és csak néhány hete hoztam nyilvánosságra.

Lássuk akkor azt az egely.hu-n található részletet, amire született ezen reagálásom:

... Az utóbbi időben felerősödtek a fórumokon az ellenséges vélemények Egely György nyilvánosságra hozott kutatásaival kapcsolatban. Sok támadás éri a VNTV-beli szereplései kapcsán...

(Itt van pl. Iván Gábor, aki a fórumokon a nyilván tudatosan választott, beszédes IGe név alatt hirdeti az igét. Vagy 10-15 évvel ezelőtt még próbáltunk vele értelmesen kommunikálni a szakmai, a hőátadással kapcsolatos kérdésekben, aztán rájöttünk, hogy reménytelen. Őt nem lehet leállítani, notórius. Életének célja és értelme Egely György támadása. Minden lehetséges fórumra felteszi a szövegeit, nem érdekli az értelmes párbeszéd, szajkózza a saját állításait. Nincs értelme vele foglalkozni, soha, senki, semmiről nem fogja meggyőzni, változatlanul a saját megrögzött véleményét fogja hangoztatni. Mellesleg V. Zoltántól, egy vele egy lépcsőházban lakó lakótársától úgy tudjuk, hogy ott már szinte mindenkit feljelentett valamiért. Összeférhetetlen alak. Rengeteg ideje van, hogy telerakja a netet a rögeszméivel. De értelmes ember ezt úgyis észreveszi, már nem foglalkozunk vele Egyébként tudomásunk szerint semmilyen természettudományos vagy műszaki végzettsége sincs.)

                                                     forrás

 

From: Iván Gábor    Sent: Friday, February 01, 2013 8:39 AM
To: 'egely@egely.hu'
Cc: 'genius@inventor.hu'
Subject: Levelek az egely.hu-n 
Importance: High

Szia Gyuri!

Semmi kifogásom, sőt örülök neki, ha bármilyen szakmai levelezés kikerül az egely.hu oldalra. Csak talán a legutolsó válaszomat is oda kellene tenni, mert ezt mások is észre fogják venni, hogy hiányzik. http://egely-wheel-egely-kerek.blog.hu/2013/02/01/magyar_feltalalok_egyesulete_levelvaltas

A másik rólam szóló al oldal tartalma sem zavar, csak éppen egy mákszemnyi igazságon kívül tele van valótlanságokkal. Azt majd külön cikkben javítom és látni fogja MINDENKI, mekkora nagy kamuzók vagytok. http://egely.hu/?page=dokumentum&lang=hun&id=18

Üdv: IGe

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr905058032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása