Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

Egely kerék kikerült a természetgyógyászati vizsgakérdésekből

2013. február 16. - IGe

Az Egely kerékre, mint bioenergia mérő készülékre vonatkozó összes kérdés légyegében már 2012. december 3-án kikerült a hivatalos és a kormány által ellenőrzés alatt tartott természetgyógyászati vizsgakérdésekből. A hivatalos ügyintézés menete miatt volt eddig szükség az adott információ bizalmas kezelésére.

72águ szélforgó264x264.png

2013.01.22 12:09

Tisztelt Rauh Edit főigazgató-helyettes asszony!

2012. december 3-án 10 órai kezdettel folytattunk egyeztetést a GYEMSZI ETI Horánszky utca 15. szám alatti épületében az úgynevezett egely kerék természetgyógyászati vizsgakérdésekben való megtévesztő szerepeltetése ügyében.

Gyemszi-jav2.JPG
 
A GYEMSZI, ETI logója. Csak illusztráció az össze nem téveszthetőség miatt, mert jól megkeverték a szervezeti felépítéseket.

Akkor úgy állapodtunk meg, hogy leghamarabb egy hónap elteltével térünk vissza az ügyben szükséges közös teendőinkre. Ezen időszak alatt vállaltam, hogy a történteket nem hozom nyilvánosságra, nem publikálom.

Következők kerültek szóba:

1./ Egyeztetés, közös vita az egely kereket a vizsga kérdések közzé bekerülést kérőkkel, intézőkkel. Vagy azokkal, akik még nem ismerik az egely kerék valós fizikai működési elvét.

2./ Dr. Boczán János könyve könyvtári beszerzése, ha nem sikerül, akkor a szükséges oldalakt másolom.

3./  A vizsga kérdések átvizsgálása, további hibafeltárás miatt.

4./ Egy hivatalos közlemény kiadása, hogy az egely kerék kikerült/kikerül  az államilag lebonyolított és ellenőrzött természetgyógyászati vizsga kérdések közül, mivel a működési elve nem bizonyított, önellenmondásos. A környezet hőkülönbségei miatt keletkező széláramlat kizárása esetén miért nem működik? Használata az előkerült adatok alapján inkább betegségre ösztönzi használóját, mint egészségre.

5./ A hivatalos közleményt vállaltam, hogy széles szakmai körök és a nyilvánosság elé tárom, annak tartalmát adott esetben ha szükséges megvédem. Ezzel egy időben a GYEMSZI ETI jóhiszemű helyzetét az esetleges félreérthetőség miatt tisztázom, írásaimban ezt közzé teszem.

6./ Az egely kerék "áldozatai" témában és másban is segítséget nyújtok a GYEMSZI ETI részére. Ez a témát a bulvársajtó biztosan felkapja előbb-utóbb és Önöket jogos támadás érné miatta, ha a nem zárkóznak el megfelelően és hivatalosan is az egely keréktől.

Várom az ügyben viszonylag gyors válaszukat, hogy mi aktuális és mi már nem a megbeszéltek közül, mert nekem 1-2 hét elteltével szükséges nyilvánosságra hoznom a megbeszélésünket, a hivatalos közleményükkel, vagy anélkül. Vele jobb lenne.

Tisztelettel: Iván Gábor IGe 
http://egely-wheel-egely-kerek.blog.hu/

Iorgu az egely kerék őrült áldozata?  A történet valóságos, de konkrét név nélkül is közérdekű egészségvédelmi és tudományos kérdés. Miért? Mert az államilag ellenőrzött és levezényelt természetgyógyászati vizsga kérdések közt is az egely keréknek pozitív hatásokat tulajdonítanak, holott a valóságban annak használata betegségre ösztönöz. Betegségekhez vezet. Amelynek nem csak pszichés, de akár halálos áldozatai is lehetnek. 

http://egely-wheel-egely-kerek.blog.hu/2013/01/07/iorgu_az_egely_kerek_orult_aldozata

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr475083299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása