Valláskritika, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Teréz Anya, vagy Apa?

2014. július 31. - IGe

Teréz nanyus bagózik.jpg

Teréz Nyanyus: Az emberek haláltusáját kéjes örömmel átélő szadista nőtől való idézést semmilyen közösségi oldalon ne lájkold és ne továbbítsd! Amit nagy valószínűséggel a propagandagépezete írt neki. Csak egy bűn ronda nő volt, akihez amúgy sem nyúlt volna férfi, sőt még kecskebak sem. Elment tehát apácának és egy más vallási környezetben Indiában terjesztette a judeo-katolicizmust. Ezen hitkomisszári munkája miatt sztárolja csak a vatikáni haramiaállam.

A propagandagépezete annyira ostoba, hogy 70-en túl még ilyen és ehhez hasonló képekkel is próbálta kelletni. Nem egy szép kép, pedig ezen átment jó néhányszor a fotósop, eltüntetünk minden szőrszálat és bőrhibát gépezete.

Teréz anya kelleti magát.jpg

 

Sikkasztás, csalás, szadista emberkínzás, egyén vallásának erőszakkal való megváltoztatása. Kényszerkeresztelés a halálos ágyakon. Ezt tette ő csak a valóságban. Ezek egyike sem példaértékű, erkölcsös és követendő cselekedet.

A nevét is helyesen Teréz Nyanyusnak írd, hiszen ez a nő nem volt anya és helyette inkább borotválta az arcát, ahogy ezen a képen is látszik az erős állszőrzete. Nem kizárt, hogy a Teréz Papus is helyt és valóságállóbb megnevezés lenne. Nem ártana elvégezni egy szexellenőrzést a testmaradványain.

teréz nyanus nyomulása.jpgTeréz Nyanyus könyv.jpg

Több vele dolgozó nővér könyve szerint nagyon gyakran nem engedett fájdalomcsillapítót beadni a haldoklóknak, olyan indokkal hogy így élhetik át jobban Krisztus szenvedését és így közelebb kerülnek hozzá.

 

 

A betegnek szenvednie kell, mint Krisztusnak a kereszten.... A tanulmány szerint Teréz anya a szenvedést nem szörnyű dolognak, hanem éppen ellenkezőnek, szépnek látta,...

 Teréz Anya: Szent vagy médiaceleb?  

A BBC és a Vatikán alkotta meg Teréz anya imázsát

A bejegyzés trackback címe:

http://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr996561669

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vallás sokaknak csak üzlet 2014.08.02. 08:27:19

The Dees Illustration Studio már önmagában is nagyon jó képmontázsát  felturbóztuk némi szöveggel. Szórakoztató Valláskritika facebook közösség.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

kaqxar 2014.07.31. 20:01:08

A stílusod bicskanyitogató. Nem volt egy szent ember az öreglány az tuti, de az irományod stílusa és a személyeskedés hiteltelenné teszi minden szavát.

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2014.07.31. 22:21:41

@kaqxar: Köszönöm a dicsértet, hiszen az általam használt írói stílus a pamflet, és így elérte célját. Felment tőle az agyvized és nem csak neked, hanem sokaknak. Persze legalább kétszer anyiaknak meg leesett a tantusz és röhögnek egy jót ezen a stílusos leleplezésen. Az ebben, abban és főként bennem hívők meg nem érdekelnek. A bennem hívők hitelhagyása meg főként magasról tojnék, de minek. Hidegen hagy legyen elég ennyi.