Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

Ha az abortusz gyilkosság, akkor az epilálás kínhalállal való emberölés!

2012. június 12. - IGe

Szerintem idióta aki nem érti meg, hogy néhány emberi sejt még nem ember. Sőt még nagyon sok emberi sejt sem ember, még akkor sem, ha annak már emberi formája is van. Az orvos és biológia tudomány mai állása szerint a közeljövőben egy rakás emberi szövet, élő, és még akár elhalt is,  alkalmas lehet emberi örökítő anyag átvitelére és belőle ember kialakulására megfelelő körülmények közt. Tehát lehet kiabálni egyeseknek az esztelen és értelmetlen agitációs propagandát, hogy:

Epilálás abortusz.jpg

Aztán ha kiordibálták magukat, akkor üljenek le egy sarokba gondolkozni, hogy az abortusz teljes tiltása helyett nem lenne-e emberibb és humánusabb a dajkaterhesség támogatása és engedélyezése. Ami sok gyerekre vágyóknak és a gyereket nem akaróknak is megoldás lehet:

"Azért tiltakoznak az abortuszt ellenzők különösen nagy hévvel az amúgy 20 éve nemzetközileg bevált gyógyszeres abortusz, illetve a lombikbébiprogramok (és persze az ezzel kapcsolatos kutatások) ellen is, mert rájöttek arra, bajban lesznek, amikor ha az orvostudomány eljut odáig, hogy egy pár hetes magzatot tetszőleges nőbe lehet beültetni. Akkor nem lesz akadálya annak, hogy a nem kívánt gyerekeket magzatkorban adják örökbe annak, aki nemcsak felnevelni, hanem kihordani is hajlandó. Az abortusz helyett örökbe adást szorgalmazó honatyákon innentől ugyebár nem csak azt kérhetnénk számon, hogy ők maguk ugyan hány nem kívánt gyereket fogadtak örökbe és neveltek fel, hanem azt is, az ő feleségeik miért nem vállalják ezeknek a gyerekeknek a kihordását." Idézet forrása: Szekuláris Figyelő blog

Az abortusz tehát egy szükséges rossz, sokszor egy nagyobb rossz elkerülése érdekében. Magam is szeretném, ha a számuk csökkenne. Csatlakoztam is a  Tégy az abortusz ellen! facebook közösséghez. Viszont erre a tiltás nem a megfelelő eszköz. Sőt a legrosszabb eszköz rá. A világon még sehol sem csökkent az abortuszok száma a teljes tiltástól. Viszont nőtt a nem megfelelően elvégzett abortusz miatt a nők halálozási, és szövődményként jelentkező meddőségi, és más betegségek száma is. Tehát tenni kell az abortusz ellen, de felelősségteljesen és ésszel. Aminek a lombikbébi programok és a dajkaterhesség támogatása az egyik legjobb jövőbemutató útja.

Dajkaterhesség -még tabu

A politika áll a dajkaterhesség útjában. TV riportfilm

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr694584104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Világnézet Netes Napló · vilagnezet.blog.hu 2012.06.13. 14:07:00

Az önklónozás titkára jöttek rá tudósok
2012.04.26. 08:07ide tette: kiterdekel

Laboratóriumi körülmények között voltak képesek cseh tudósok felfedni bizonyos állatok környezettől függő "önklónozási" képességét

kiterdekel.blog.hu/2012/04/26/az_onklonozas_titkara_jottek_ra_tudosok

Világnézet Netes Napló · vilagnezet.blog.hu 2012.06.13. 16:16:12

Nagyon jelentősek a társadalmi és a gazdasági vetületei is. Egy ilyen döntés kierőszakolása mögött senki se higgye, hogy van bármiféle etika. Pénz és hatalomvágy van csak. Fel is vázolom a logikáját: Amennyiben sikerül elérni, hogy az abortuszt betiltják, ennek egyik következménye, hogy lesz egy rakás állami pénzen fenntartott szociális gyerekotthon. Amit persze az egyházak akarnak majd fenntartani dupla kvótapénzért. Az egyházi emberutánpótlás problémája is megszűnne, hiszen lenne bőven lelkileg sérült ember, akit befoghatnának rá.
süti beállítások módosítása