Valláskritika, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Bírói Önkény Ellen mozgalom Kisokos

2017. április 12. - IGe

A  bírói önkény és a bírói bűnözés társadalmunk legveszélyesebb  problémája.  Hazánkban nem csak a papok, bankok, a politikusok,  gázszolgáltatók, de a bírók és a bíróságok is nagyon elkurvultak.   Magyarországon a törvénykezés és a bírósági gyakorlat is a bűnelkövetés  eszközévé is vált. Ez ellen jött létre a Bírói Önkény Ellen mozgalom,  mivel az állam nem teszi a dolgát, vagy nem eléggé jól.


Milyen keretek közt működtök?

Mi  még egy nagyon alakulófélben lévő mozgalom vagyunk, semmink sincs.  Nincs hivatalos társadalmi szervezet bejegyzésünk, nincs működési  szabályzatunk, nincs bankszámlánk, nincs pénzünk, nincsenek  alkalmazottjaink, nincs ügyvédünk, nincs titkárnőnk. Nincs  önálló honlapunk, nincs irodánk, nincs nyomtatónk, nincs számítógépünk,  ...   Ugyan olyan emberek vagyunk, mint te, kisebb, vagy nagyobb  gondokkal. Sortársak vagyunk.


Még is akkor mire vagytok jók?

Többnyire itt tanácsokat információkat tudunk adni  egymásnak, mint mozgalom panaszodhoz, feljelentéséhez is csatlakozhatunk. Van erre a célra egy zárt munkacsoportunk. Amit eddig el tudtunk talán érni az csak annyi, hogy  kezdjük bevinni a köztudatba, hogy van olyan, hogy Bírói Önkény, ami  ellen fel lehet lépni és tenni kell. Tehát a mi hatásaink, ha lesznek,  sajnos hosszú távon hathatnak csak.

Tovább

VW TSI motor láncfeszítése a másik csalás?

2015. szeptember 22. - IGe


A vád igaz, a vw főnöke elismerte. Nem tagadja a csalás vádját a VW vezetősége. Bocsánatot kértek. Mármint egy leleplezett csalásuk, a szennyezőanyag kibocsátás manipulálása miatt, ... de mi van a többivel?

vw_tsi_lavcfeszites.jpg

A VW-nek volt és van ezen kívül több szemét húzása is véleményem szerint. A TSI motorok vezérlése jó sokáig vezérműlánc alapon zajlott és szerintem gyártási hiba volt benne.

Tovább

Bírói önkényeskedések lélektana

2015. szeptember 15. - IGe

Ferdemorál Szilvia best of 1

Ferdemorál Szilvia nem a boldog gulyás korszakos kádárizmus pártfőiskoláin és továbbképzőin szívta magába a ferde és előítéletes gondolkozást, hanem a mai Pajzán Péter Kaotikus Egyetem jogi szakán. Már nem azt tanulta, hogy a proletariátus és a párt érdeke mindenek felett, hanem azt, hogy a jogegyenlőséget mindig ferdén kell értelmezni. Mindig valakinek az érdeke mentén ferdén. Hol a kaotikus egyházén, hol egykori kollégiumi szobatársaikén, hol a főnökei haverjaién, hol swinger klubos dugótársaién, hol a szientológus ismerőseién … a variációk kifogyhatatlanok. Ezt annyira komolyan vette, hogy ki is egészítette születéskori nevét a Ferde előtaggal. Mert iskolája a ferde gondolkozásmód és ferde ítélkezés fellegvára. Azon az iskolán tömeg és családgyilkos királyok példa értékűek lehetnek, fő ideológiai mítoszalakjuk a judeo Jahve Isten a legfőbb jó. Tömeggyilkosságai, népirtásai ellenére a legfőbb példakép akárcsak a szovjetunióban Sztálin elvtárs volt egykoron. Mert persze a tanok szerint Sztálin és Jahve elvtársak csak a társadalmi jólét és igazságosság miatt gyilkoltak. Az ő gyilkosságaik nem is gyilkosságok.

ferdemoral_szilvia.jpg

Tovább

Kötelező-e a postaláda?

2014. november 06. - IGe

 

Biztosan sokan emlékeznek olyan jogi furcsaságokra, anomáliákra és régen elavult, akár több száz éves, de még is hatályban maradt törvényekre, mint az első gépkocsik megjelenésekor, az az előtt kötelezően alkalmazandó piros zászlóval futó ember. Vagy felségárulást követ az el, aki a királyi postabélyeget fejjel lefelé ragasztja fel. Nem is beszélve a hasonlóan bennragadt szextörvényekről, mint például Washington DC-ben, az USA fővárosában a hagyományos misszionárius pózon kívül minden más pozitúra tiltott.

Futó postás2.jpg

Ezek már megmosolyogtatóak, és azért nagy baja nem lesz senkinek sem, ha elfelejti betartani őket. A Magyar Posta Zrt. elavult, a fejlődést figyelmen kívül hagyó levelezéskézbesítési szokásai miatt viszont nem csak a kizárólagos digitális levelezésre áttérni igyekvő állampolgárok, de maga a Posta is eléggé nagy problémákba kerülhet. A működési feltételeiket szabályzó előírásaik annyira elavultak, hogy a mai napig röghöz kötik a hagyományos postaláda létét. A digitális levelezés derekán, amikor számos hivatal kiköti és már el sem fogad papír alapú adatközlést, csak digitálisat. A jog előtti egyenlőség és a fejlődés elve alapján az állampolgároktól a kizárólag digitális levelezésre való átállási jogot megtagadni nem lehet.

Postás jogi gond.png

Tovább

Népszavazást a információközlés szabadságáért!

2014. október 27. - IGe

 

Hősök tere tele és az Andrássy út nagy része is tüntetőkkel. Ez bizony akkora tömegtámogatás, amivel nem csak lehet, de kell is ledönthetetlennek állított falakat döntögetni. Ekkora támogató tömeggel már biztosan át lehet vinni egy érvényes népszavazást, amely a jelenre és a jövőre nézve is biztosíthatná, hogy egyik kormány, egyik párt se próbálkozzon a szólás és információközlés alap emberjogi normáit semmilyen módszerrel sem korlátozni. Sem a bloggerek az egykor volt fénymásológépekhez hasonlóan nevetséges regisztrációjával, sem nemzeti internetboltokkal, sem trükkös és népnyúzó adóval.

Internetadós tüntetés.jpg

Vitarészlet a Százezren az internetadó ellen facebook oldalról:
Jelenleg 216 ezer támogatója van

Tovább

Internetadó Best Of

2014. október 22. - IGe

 

Oldal látogatási vizitdíj? Ebből nagy bukta lesz! Stadionadóhoz mit szólnál Viktor? Vagy meccsadóhoz?

Magyarország lesz az első ország ahol olcsóbb lesz kurvázni, mint netes pornót tölteni.

Internetadó üsd meg de dulván.jpg

Újabb álláslehetőség valakiknek. Router-leolvasó.

"Tisztelt" Kormány, csak egy kérdés: tényleg ennyire hülyék vagytok, vagy csak játsszátok? Melyikőtök volt az az inkompetens, akinek egyáltalán felmerült ez az "ötlet"? A többi miért nem verte agyon?

Feledékeny kormány.png

Tovább

KDNP-s választási csalók Gödöllőn

2014. október 13. - IGe

 

Ebbe az egész gödöllői helyi választási csalás feltárásának az ügyébe én teljesen véletlenül, a Szórakoztató Valláskritika 16 ezres facebook közösség létrehozójaként, egy a Gödöllői Lokálpatrióta Klub facebook oldalára beírt vicces poén miatt keveredtem bele. Illetve az arra adott túlzott reakciók és kitiltásom gondolkoztatott el. Most már viszont eléggé sok infóm van, ami egyértelművé teszi, hogy Gödöllőn választási csalás történt. Ez már nem poén, hanem a valóság.

Civileknek álcázták magukat, elbújtak a nyájban, nyertek, de a nyerést megóvom a következőképpen.

KDNP kakukkfióka kereső.jpg

 

Tovább

Becstelen keresztények

2014. október 10. - IGe

 

Na ezt is megéltük. Már szégyen KDNP pártagnak lenni!
Mert ha kiderülne, nem szavaznának rájuk!

Egy sincs köztetek, aki erkölcsösen vállalni merné, hogy a gödöllői Lokálpatrióták közt indul a 2014-es helyhatósági választásokon KDNP tagként? Pedig a képen látható tizenegy személy közt legalább két ilyen becstelen ember van. Azon sem árt elgondolni, hogy a többi kilenc erkölcse milyen lehet, ha ezekről a választás szempontjából fontos tényekről hallgatnak.

KDNP kakukkfióka kereső.jpg

 

Mert ha már a választók nyomására kénytelenek voltatok feltenni egy magyarázkodást a honlapotokra, és ott kénytelenek voltatok már elismerni több kettős azaz kakukkfióka jelöltet, akkor illene azok számát és nevét is pontosan megadni. Mert különben a saját magatoknak írt "becsületes keresztények" reklámszöveg, könnyen átmegy ám becstelen keresztényekbe, a választók értékítéleténél.

Ezt azért is kérhetjük őszinte szívvel, mert mind Dr. Gémesi György polgármesterjelölt, mind a képviselőjelöltek becsületes keresztények, és a képviselőjelöltek közül többen is a KDNP helyi szervezetének tagjai és szimpatizánsai, akik a párt életében részt vesznek és munkájában aktívan tevékenykednek.

Gémesi Györgyöt és Győrfi Beátát is feleslegesen kérdeztem meg, hogy tárják fel a neveket, kik a KDNP tagok a Gödöllői Lokálpatrióta Klub induló jelöltjei közt, ezt nem tették meg. Pedig egy állítólagos becsületes kereszténynek ezzel dicsekednie illene és nem rejteni. - Mármint szintén a saját reklámszövegük alapján.

Mivel én már meguntam a felesleges kérdezősködést és csak sorra kitiltottak, vagy be sem engedtek a lokálpatrióták által ellenőrzött és uralt facebook oldalakra, összepötyögtem a következő panaszt a Választási Bizottságnak. Amitől szintén nem várható semmiféle eredmény, a szerintem bennfentes, bent ülők miatt, de talán legalább egy ilyen kettős ügynök (vélhetően a 3. számú Varga Árpád 10. evk. indulója) kiesik a rá adott kevesebb szavazat miatt. Amiatt mert az emberek az ilyen KDNP-eket nem becsületesnek, hanem becstelennek ítélik. Akikre nem szívesen bíznának semmit sem, nemhogy városunk vezetésében való részvételt.

001.jpg

utóirat 1:  Meg is jött a helyi bennfentes Választási Bizottságtól a kamuszöveg, hogy nem is vizsgálhatják, mert szerintük nem tartalmazza azt, amit egyébként egyértelműen tartalmazott a szöveg és csatolt mellékletei is. Tehát én ennyit tehettem egy jobb és erkölcsösebb világért, a többit ebben a kérdéskörben rábízom a politikai ellenfelekre. Tegyék ők, az ő dolguk. Választásokra én meg nagyon régen nem járok semmilyenre sem és ezután sem fogok. Jelenlétemmel nem legalizálok semmiféle választási csalást.

 utóirat 2: Kérdezni szeretném, hogy ki hajlandó velem együtt közérdekű adatigénylést beadni a Gödöllői Képviselő Testülethez, hogy kik közöttük a KDNP tagok? Amennyiben nem válaszolnak egyértelműen és valósat, a válaszra bírósági úton köteleznénk őket.

Gödöllőn átverik a választókat

2014. október 08. - IGe

 

A Gödöllői Lokálpatrióta Klub pártoktól független civil alakulatnak kíván látszani, bár bevallom semmilyen alapító okiratot, vagy ehhez hasonló nyilatkozatot nem tudtam fellelni a neten róluk, hogy vélekedésemet megerősíthessem, vagy cáfolhassam. Gémesi György egykori Magyar Demokrata Fórumos politikust szerintem szinte mindenki ismeri. Kihalt alóla egykori pártja, meg ki is lépett az haláltusa kellős közepén belőle. A kénytelen pártváltás helyett ezen saját maga által kreált lokálpatrióta alakulat színeiben és támogatásában indult és indul most is a helyhatósági választáson, mint jelenlegi és remélten jövőbeli polgármester.  Tehát a  gödöllői lokálpatrióták sikeresek és a 2010-es önkormányzati választáson lényegében minden körzetben ők nyertek, más párt és jelölje csak a kompenzációval foglalhattak el 1-1-1-1 helyet a képviselő testületben. Ez rendben lévő dolog és akár példa értékű is, hogy helyi civilek irányítják a várost és nem ejtőernyős szerencselovagok, az ország legmesszebb feléből,  mint ellenpéldaként elhíresült "tirpák" származású Papcsák, akit Budapest, tizennegyedik kerületébe, azaz Zuglóba helyezett a párt zülleszteni a közmorált, meg a közkasszát.

Kakukfióka.jpg

Tehát a város lakói összességében elégedettek a jelenlegi formációval. Az szúrt csak nemrég egyeseknek szemet, hogy minek egy 30-35 ezer fős kisvárosnak, nem 10 feletti bankfiók, mert az is felesleges, hanem a már meglévő kb. egytucatnyin kívül, ennyi új templom? Már a harmadik új templomot adták át szeptemberben Gödöllőn és hát ezt éppen egy olyan felekezetnek, akik száma ezen a környéken szinte alig kimutatható. Amennyiben a Statisztikai Hivatal mérte volna a jedik számát, akkor biztosan állíthatom, hogy Gödöllőn nagyságrendekkel több a jedi, mint a görög katolikus. Bevallom mint a Szórakoztató Valláskritika 16 ezer fős közösség alapítója magam sem tudtam megállni, hogy fel ne szólaljak a folyamat ellen. Erről írtam is már korábban egy blogbejegyzést.  "Minek épülnek ilyen Kaotikus Személyiségzüllesztő Pártházak? Inkább a Hajós Iskolát kellene rendbe rakni." felvetésemmel igen sokan egyetértettek és egyetértenek most is. Helyi szinten felkavartam némi állóport és elkezdtek az emberek foglalkozni a kérdéskörrel.

Tovább

Fővárosi Törvényszék Törvénysértései 1

2014. szeptember 16. - IGe

 

Hazánkban nem csak a papok, bankok, a politikusok, gázszolgáltatók, de a bírók és a bíróságok is nagyon elqrvultak megfelelő civil kontroll és ellenőrzés hiányában.  Már ott is kialakultak a klikkek, maffiaszerű kis csoportosulások, akik ellen a jog és a törvénykezés alap eszközeivel küzdeni szinte lehetetlen. A nyilvánosság jelent még némi visszatartó erőt, de éppen ezért az ilyen és hasonló tényfeltáró egyéni digitális naplóbejegyzések tartalmát is igyekeznek töröltetni, holott arra aztán semmiféle törvényi felhatalmazásunk nincs. 

Az iGazságszolgáltatási-maffia Ellenes Csoport jelenti 3:

Az ilyen nagy érdeksérelemmel járó esetek többségébe az emberek beleroppannak, beleőrülnek, vagy öngyilkosok lesznek. Bevallom engem és családomat is nagyon megviselt eddig az alábbi ügy, hiszen mára már összességében közel 6,6 millió forintot kívánnak  csalással, hivatali visszaéléssel, lényegét tekintve ellopni tőlünk. Tehát éppen itt az ideje, hogy annak okozói kezdjenek el idegeskedni és ne mi.

Vavrikné Tripsánszki Ágnes bíró2.JPGkép forrása: http://youtu.be/MO0Hx5thrkc

 idézem a feljelentés szövegét:


"Tisztelt Nyomozó Hatóság!

Alulírott Iván Gábor netes közéleti személy, többek közt a Magyar Erkölcsös Emberek Országos Köre mozgalom és közösség alapítója és tagja ( ...... , ............. u. ....., tel.: 06/..../................., digitális levélcímeim ...........@.............hu és ........@........hu – kérem adataim zártan való kezelését. Továbbá kérem a korunknak megfelelő technikai szinten, e-mailben értesítsenek, mert átálltam kizárólagos digitális levelezésre. Hagyományos levelek fogadására alkalmas postaládát leszedtem.)

f e l j e l e n t é s t

teszek Vavrikné dr. Tripsánszki Ágnes ( Fővárosi Törvényszék, beosztása bíró, 1055 Budapest, Markó u. 27. telefon: 06 1 354 6000 ) az álláspontom szerint többszörösen elkövetett és jelenleg is folytatott Hivatali Visszaélés vétsége/bűncselekménye miatt.

Vavrikné dr. Tripsánszki Ágnes bíró évek óta folytat olyan különféle Hivatali Visszaélés cselekmény sorozatokat, amelyekkel nem csak engem, de a magyar társadalom széles rétegeit felháborítja és számomra ezzel együtt jelentős összegű anyagi és erkölcsi kárt is okoz.

Jelen esetben a ....P......./2012 számú rosszhiszemű perben 2012. október 30-ai tárgyalási jegyzőkönyvében ellenem bírósági meghagyás került rögzítésre, amely szerint egy abszurd összegű-, 5.000.000,- Ft-os vagyoni kártérítésre, továbbá majdnem még közel egymillió forintos perköltségre és illeték megfizetésére köteleztek. Lsd. 1. sz. melléklet. Ezen per létezéséről, a bírósági meghagyás után hónapokkal, Iván ........ testvérem B.. Tímea apjával szembeni lakásperben értesültem először, annak 2013. január 31-ei tárgyalásán, ahol tanúként lettem meghallgatva. Ennek okait már a rendőrség feltárta, és csalás bűncselekményének az elkövetését állapította meg. Lsd. 2. sz. melléklet.

Továbbá az ellenem folytatott és már pontosan megnevezett per teljesen alaptalan, azt el sem lett volna szabad indítani, hiszen. 1. Internetes digitális magánnaplómba (blogomba) történő gondolataim leírásáért és azok továbbadásáért mások számára nem lehetséges a jelenlegi törvényeink alapján, senkit sem felelősségre vonni. Magyarországon jelenleg nincs GONDOLATBŰN! 2. A leírt gondolataimban B.. Tímea, volt sógornőm magára ismert, de a magánnaplóm ezen írásában sem a neve, sem arcképe, se semmilyen egyértelműen azonosítható adata nem szerepelt. 3. Az így leírt gondolataimat, a véleményeimet, B.. Tímea és Gerencsér András "celebügyvéd", Vavrikné dr. Tripsánszki Ágnes bíró „bűn-„segédletével egyszerűen átminősítették állításokká. 4. Az írásom már évek óta ott szerepelt a magánnaplómban, és a perkezdeményező tudott róla, még is hazudott, csalt annak ő általi értesülési időpontjáról, mert az önmagában elévülési indok lett volna. A feljelentett átsiklott ezen a lényegi tényen is. Még akkor is, amikor ezt már egyértelműen bizonyítottá vált.

Az adott cselekménysorozattal Vavrikné dr. Tripsánszki Ágnes bíró egyértelműen bűncselekményt, hivatali beosztása miatt, társadalmunkra különösen veszélyes bűncselekményt követett el. Továbbá gátolt és gátol olyan alapvető emberi jogaimban, mint

1. A törvényes eljáráshoz való jog.
2. A törvénykezés előtti egyenlő elbánás joga.
2. A törvénykezés előtt való védekezés joga.
3. A nyugodt háborítatlan élethez való jog.
4. A gondolat és információ szabad átadásának joga.

Az eltelt időben fiútestvéremmel és az általa fogadott ügyvéddel, már a minden ennél „békésebb” jogi utat végigjártunk alapvető emberi jogaim érvényesítése miatt. Fellebbezések, újratárgyalási kérelmek, ügyészségi feljelentések stb. Nem jártak eredménnyel és ez valamiféle „bűnszövetkezeti”, de minimum iGazságszolgáltatási klikk, bagázs, klientúra létét is eléggé egyértelműen bizonyítja. Ezen oknál és az összeférhetetlenségi okok miatt kérem a ....................................., hogy ezen ügyet ha szükséges, de jogi ismereteim szerint szükséges, Budapesttől távoli hatósági szervekhez továbbítsa nyomozás céljából.

Továbbá értesítem a Tisztelt ezen és esetleges további nyomozó hatóságokat, hogy a neten magánnaplómban az ügyben keletkezett mindennemű iratot és okiratot, a személyes adatok elfedésével, de közzé teszek. Mert ezt nem csak magánügynek, de jellegénél fogva sokan közügynek is tekintenek. Pamflet irodalmi stílusban írok már közel 15 éve. Ami irodalmi jellegénél fogva támadó, érzelmileg magával ragadó, embereket elgondolkoztatásra és tettekre sarkalló, akár karikatúraszerű elemeket is magába foglaló gúnyiratok. Amilyeneket például Voltaire is írt, akinek a sírhelye a Francia nemzet nagyjainak Panteonjában van jelenleg.

A fentiek alapján kérem/kérjük a Tisztelt ........................................., hogy a feljelentésünket mielőbb kivizsgálni és az eljárás menetéről (e-mailen, vagy telefonos értesítés alapján bemegyek érte és személyes átvétel formájában) tájékoztatni szíveskedjenek.

Kelt: Gödöllő, 2014.09.03.

Tisztelettel:

Iván Gábor IGe netes közéleti személy"

 

 

 

 

 

Kicseszett Fővárosi Törvényszék

2014. augusztus 30. - IGe

 

A törvények betartásának látszatával működtök, de közben a bankokhoz hasonlóan éppen ellenkezői vagytok annak, aminek lennetek kellene. A bankok nem óvják és gyarapítják a pénzünket, hanem trükkösen ellopják. Sőt még más vagyonunkat is, ha nem védjük meg magunkat. Ti meg mint egy bírósági szerv nem a Törvénytisztelő Magyar Állampolgárt véditek, hanem a kicseszett bírósági maffia klientúrátokat.

Törvényszék börze.jpg

képmontázs alapját szolgáló fotó forrása Fővárosi Törvényszék facebook oldala

Csodálkoznak egyes, vagy inkább igen nagy számú olvasóim, hogy ezt ilyen nyíltan és bátran le merem írni és nem félek? Igen nem félek, mert nincs mitől félnem. Nem én követtem el és követek el törvénysértéseket, hanem a Fővárosi Törvényszék, aki ilyen és hasonló gondolataim leírása és neten való megosztása miatt próbál megfélemlíteni, hogy többé ne tegyem. Ne gondolkozzak és a gondolataimat ne terjesszem. Kirónak rám egy mindenféle törvényességi alapot nélkülöző, többrendbeli különféle csalássokkal keletkezett, összességében cirka 6 milliós büntetést és amikor kérem az adott bíróság kizárását az ügyből és más bíróság előtt való tárgyalást, akkor még a kérelmem miatt is külön megbüntetni próbálnak. Nagy nehezen több év után elérem az ügy újra tárgyalását, akkor meg a bíró nem tudja igazolni magát, hogy jogosult a tárgyalás megtartására és hogy bíró-e egyáltalán.  Erre én mivel innét az a tárgyalás törvénytelen, otthagyom az egészet. Törvénytelenül és jogosulatlanul még is végzéseket hoznak a jelenlétem nélkül. Kiderül, hogy a jelenlétemen kívül történtek jegyzőkönyvét meghamisították, amiért kértük a jegyzőkönyv kijavítását. Részben kénytelenek is voltak elvégezni a javítást. Feljelentést hivatali visszaélés és csalás miatt, azért nem tettem rögtön és azonnal a "kamu" bíró ellen, mert a testvérem által felfogadott ügyvéd ezt ellenezte, megvétózta és kért néhány hónap haladékot, hogy hadd intézkedjen ő mert szerinte van ennél békésebb megoldás is. Hát, mint az eltelt időben kiderült nincs!

 

... az AB már 2011-ben kimondta, hogy a Facebook-oldalak létrehozói és a magánblogok  nem tartoznak felelősséggel az ott megjelenő tartalmakért, mert "nem sorolhatóak be a tömegkommunikáció fogalmi körébe", és ezért " nem kezelhetők együtt a tömegek tájékoztatását, vagy szórakoztatását célzó internetes újságokkal, hírportálokkal".  

megjelent HVG 2014. június 7.  18. oldal, szerző: Riba István

 

Tehát itt az ideje leírnom, hogy igen bunkó Fővárosi Törvényszék, tele idióta és buta bíróval, kopjatok le rólam!

Nagyon gyorsan, mert elegem van belőle, hogy azt gondoljátok, hogy Magyarországon van gondolatbűnözés és ezért Ti a netes digitális magánnaplómba leírtak miatt bármit is tehettek. Nem, semmit nem tehetettek, ameddig a Parlamentünk nem szavaz meg és nem fogad el egy ilyen törvényt. Amihez hasonló már egyszer meg is történt, de akkora felháborodás és tüntetés hegyek lettek belőle, hogy Orbán Viktort is fikázták miatta az Eu parlamenti képviselők az Eu Parlamentben. Élete egyik legnehezebb percei voltak azok. Vissza is kellett vonni a netes magánnaplók felügyeletére és ellenőrzésére vonatkozó törvényeket és törvénytervezeteket. Másrészt meg emberi alapjogok egyike az információhoz való jutás és továbbadás joga. Ebbe sem pofázhattok bele, még akkor sem, ha sérti érdekeiteket.

Sastószabadságért az eu.jpeg

Teljesen félreértelmezitek a bírói önállóság kérdéskörét is. Mert ha van bírói önállóság, akkor bizony van írói önállóság is. Sőt ez utóbbi előrébb való jogilag, mint az előző. Továbbá, ha egy bírótok önkényeskedik, mert azt teszitek, akkor az önkényessége miatt most felelősséget vállaltok kollektívan, mint egy bírói bagázs, vagy az adott bírót kell csak beperelnem és büntető eljárásokat indítanom ellene, mert visszaél a hatósági jogköreivel? Ti egységesen, mint szervezet, vagy az adott bíró fogja kifizetni az okozott vagyoni és nem vagyoni kártérítésemet? Bűntett esetén ki fog a cellában ülni? Fazekas Sándor felelős vezető, vagy az adott bírók?

A hatalom mi vagyunk.jpg

Ezen adott felszólításom számotokra való elküldésétől kezdve 15 napot adok az ellenem folyó mindennemű koncepciós eljárásotok megszüntetésére és visszaszívására. Aztán büntető és polgári eljárásokat kezdeményezek  a hivatali visszaélést megvalósító bíróitok ellen. Bízom benne, hogy van még Magyarországon olyan bíróság, ahol nem minden velejéig rohadt, mint nálatok. Ha meg tévedtem és nincs, akkor megtárgyaljuk ezt az Eu bíróságok előtt.

                                                       Iván Gábor IGe netes közéleti személy

 

Utóiratok, függelékek:

1;

CIRKUSZT-A-NÉPNEK.jpg

kép a civilcontroll.com-ról származik

2;

-- Eredeti üzenet --

Feladó: Iván Gábor <vilagnetet@index.hu>
Címzett:<birosag@fovarosit.birosag.hu>, <fazekass@fovarosit.birosag.hu>, <kny.fou@mku.hu>, <panasz@ajbh.hu>, <birosag@pkkb.birosag.hu>, <demokraciakozpont@fidesz.hu>, <budapest@kmrkh.hu>, <sajto@mku.hu>, <csiha.gabor@mku.hu>, <bari.eva@mku.hu>
Elküldve: 2014. augusztus 30. 6:16
Tárgy : Fazekas Sándor felelős vezető részére!
3;
Vavrikné Tripsánszki Ágnes bíró feljelentése, többszörösen elkövetett hivatali visszaélés miatt, a mai napon megtörtént. 42.014. szeptember. 03

Gödöllői Lokálpatrióta Klub

2014. augusztus 29. - IGe

Gödöllőn lakom és mivel itt fizetek, nem kis összegű helyi adókat, ezért gondoltam jogom van beleszólni, véleményt mondani, hogy ezt az összegyűjtött közvagyont mire költik el. Ami arányosan az enyém is. Tévedtem. A helyi uralkodó pártgittegylet facebook oldaláról kitiltottak ezen hozzászólásaim után. Az oldal nyilvános, bárki ebben az állapotban láthatja, de azért a neveket részlegesen titkosítottam.

Gödöllői Lokálpatrióta Klub egyéni facebook profil megosztotta
A Görög Katolikus Templom ünnepélyes átadására szeptember 13-án kerül sor...
Görög kaotikus templom Gödöllőn.jpg


Iván Gábor IGe; Minek épülnek ilyen Kaotikus Személyiségzüllesztő Pártházak? Inkább a Hajós Iskolát kellene rendbe rakni.

Balázs M.sz.r.s; Van az a komment szint, amire nem érdemes reagálni. Ez az volt.

Iván Gábor IGe; Balázs M.sz.r.s: Még is reagáltál rá. Netes közéleti személy vagyok többek közt a Szórakoztató Valláskritika fb oldal és közösség létrehozója. Talán így már nem olyan fura a stílusom. Persze, ha te a Pajzán Péter Kaotikus Egyetemre járogatsz, akkor megértem borzongásodat a humor ezen fajtájától. https://www.facebook.com/szorakoztato.vallaskritika

Balázs M.sz.r.s; Szeretem a viccet, csak nem értem

Iván Gábor IGe; Balász M.sz.r.s: Persze, mert előbb ki kellene gyógyulnod a kaotikus agymosásból és más agymosásokból is, mint például az ateizmus és akkor értenéd. Vállalok agytisztítást! Hitbetegség gyógyászat az egyik hobbim.

Iván Gábor IGe; Észak-Indiában egy magyar csoport, hogy a gyerekek télen se lógjanak a suliból. Budapest főépítésze megmutatja, hogyan kell ingyen fűteni mínusz 30-ban. http://index.hu/video/2014/08/23/2014_0822_zangla/

Tovább