Valláskritika, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Az asztrológia tudományos vizsgálatai

2007. június 25. - IGe

Az asztrológiában való hit terjedésének ismert szociálpszichológiai okai vannak. Igaz-e, az asztrológia állítása, hogy az emberi jellemek és a sorsok összefüggésben állnak az égitestek járásával?


Hinni bármiben lehet, de az hogy működik-e, egyértelműen vizsgálható és eldönthető. Az alábbi tudományos vizsgálatokhoz nem szeretnék semmi többet, hozzáfűzni, mint ami itt megjelölt linken olvasható.


Az asztrológia tudományos vizsgálatai

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr68105338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2007.06.25. 12:45:09

Kössz. Arról a helyről áttették az írást máshová. Az előző cikkeben kijavítottam, de itt elfelejtettem. Most már itt is jó.

A szabadgondolkodó honlap további ajánlásával és támogatásával lehet, hogy fel fogok hagyni, mert rengeteget segítettem, de töredéke viszonzást kaptam csak érte cserébe.

Rigor 2007.06.25. 13:58:31

Lehet hogy a néhol komolytalannak vagy félrevezetőnek tűnő, p-doxos dolgok vagy erőteljesebb kirohanásaid miatt nem rokonszenveznek veled.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2007.06.25. 14:47:15

Az, hogy valaki nem tudja felfogni a pédox vallás lényegét, hát az ne legyen már az én gondom. Az meg plána ne az én gondom legyen, hogy már az ateizmuson is tulhaladt az emberi tudás.