Valláskritika, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Nyilt levél Kassai Csillának

2008. október 26. - IGe

"Kedves" Csilla, Csillair!  Mivel eléggé paranoid módon megvádoltál, hogy nem merek a saját fórumodba IGe-ként írni, most megtettem, tehát  ezen írásom az örtől a hatra fórumában is megjelent. Másrészt utólag a FIGYELJ ÉS HALLGASS MEG cikkedben azt írtad kommunikálni kívánsz velem. Nos itt az alkalom, akkor tegyük teljesen nyiltan. Először is azt javaslom, hogy kár mások írásaiban is engem látni, nem egészséges. Ha már engem agykontrollal, vagy három új technikával bevonzottál magadnak és nem érted, hogy miért, felvilágosítalak;

Először is megfeledkezel róla, hogy kellőképpen figyelemfelkeltő módon Te támadtál rám a virtuson elégé agresszívan és nem én terád. Megfenyegettél, hogy a te Istened nemsokára megbűntet engem, mert te jóba vagy vele és úgy akarod. Ugy viselkedtél mint valami elfuserált, ártást szóró vodu hívő. Lehordtál mindenféle gyűlöletkeltő , ártást szóró szavakkal, lesátánoztál engem és az írásaimat és a kislányomat sem kímélted őt is belevitted a mocskolódásaidba. Nos nálam ez tette fel az i-re a pontot amiért megfogadtam, hogy MEGPRÓBÁLLAK KIGYÓGYÍTANI EZEN BETEGSÉGEDBŐL. Tehát gyógyítót kerestél és megleltél.*

Mert kedves Csilla, te még mindig beteg vagy. Mániákus depressziós. Erős hangulatváltások. Düh, őrjöngés, majd az angyalka jelmez, majd megint sátánmaszk, majd megint angyalka és a bocsika, elnézést szövegek. Már legalább kétszer kértél elnézést nyilvánosan mindekitől, akit megbántottál, ez nem lenne őszinte  dolog nálad csak taktikai húzás? Ja és nem csak a virtuson, hanem máshol is a neten. Tehát az itt megadott linken olvasható paródia (amit egészséges ember nem vesz komolyan és nem igyekszik annyira azonosulni vele mint te) szinte nem is paródia rólad, hanem a valós diagnózis:

"Ökomenővé lett Csobánka második küzdelme a Sátánnal
Küzdjünk együtt Gyércsók József puszintológussal és Dr.Aloe Vera asztrocsekkjeivel Lucifer ellen!"  http://vallaskritika.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=55871

Ez a 2. paródia rólad már csak azért született meg szerintem, mert többeket bírósági perekkel és feljelentgetésekkel fenyegettél meg. Az ilyen fenyegetőzések nem vallanak erős és stabil valódi keresztényi, sem teremtő, azaz pozítív gondolkodó lelkületre. Másrész egy ilyen per nagy valószínűséggel az elmeállapotod és a beszámíthatóságod elmeorvosi vizsgálatával kezdődne, ha bárki beküldené az adott biróságnak a virtus.hu -n írt néhány lementett régebbi hozzászólásodat. Meg azonkívül is landdie-nak és nekem is jó reklám lenne az írásaink számára. Ha kézhezkapjuk esetleg a birósági idézéseket már küldjük is tobább a búvársajtónak csámcsogni rajta, hiszen mit tud kezdeni bármelyik bíróság a paródiákkal, amit mi saját magunk nem veszünk komolyan. Megállapítja, hogy nem túl vicces, vagy túl vicces??? Ilyen "ítéletek" miatt a sanzonbizottsághoz hasonló szervezeteket szokták felkeresni inkább.

Tehát összefoglalva nem teszek mást, mint önzetlenül és emberbaráti szeretetből kifolyólag gyógyítalak* a vallásom tanításai szerint. Ennek módszertanáról itt lenetebb a hozzászólásokban olvashatsz. Tehát sajátosan igyekezlek kigyógyítani a benned lévő gyűlölet és magasabbrendüségi érzés forrásából, a bibliai SátánIsten beteges imádatából.

Mert ugyebár ha neked lehet vallásos küldetéstudatod, akkor nekem miért ne lehetne? Neked a bibliai SátánIsten a mindened, nekem meg Isten teremtője a  Mindenek Előtt Lévő Határtalan Karakutty, akinek prófétája vagyok. Karakutty übereli Istent, tehát nekem jobbak az összekötetéseim és ez által világunkra való befolyásom is. :-)Javaslom válasssz magadnak valami normálisabb Istent, ami segíti és nem rombolja az énedet, van belőlük bőven. *Persze elsődlegesen mielőtt bármit tennél, vagy bármilyen  alternatív gyógykezelésnek alávetnéd magadat, keresd fel gyógyszerészedet, pszihiáteredet!

Üdvözlettel: IGe a P-Dox vallás alapítója

Idézetek Tőled, Kassai Csillától:

...Maga nem a vallásokat kriizálja, amit tennie kellene egy valláskritikai magazinban, hanem AZ ÉLŐ ISTENT! A vallások engem hidegen hagynak,mert azt látom, nem Istenről szólnak többnyire, hanem önmagukról.De az Élő Istent sérteni, megalázni, ez már zavar!"

"...NAGYON MEG FOGSZ EZÉRT A VELÉIG ROMLOTT VISELKEDÉSEDÉRT BŰNHŐDNI A JÓ ISTEN SZÍNE ELŐTT! KÖZEL AZ IDŐ! TÖBBET, TUDOK, MINT GONDOLNÁD! ISTEN FIGYEL TÉGED! NAGY BAJBAN VAGY! NAGY BAJBAN VAGY IGE!NAGY BAJBAN VAGY IGE!NAGY BAJBAN VAGY IGE! NAGY BAJBVAN VAGY IGE!""...Sajnálattal láttam az iwiw reglapján egy gyönyörű szép kisbabát. Ha az a sajátja, már előre sajnálom a gyereket! Egy olyan minősíthetetlen viselkedésű beteg ember, aki privátban küldözgeti fűnek-fának a sátán számát és közben Isten arcába montírozza a saját arcképét és még fel is teszi az iwiwre, aki az index fórumon minden virtus szerzőről lejársató, mocskolódó blogokat ír, az milyen mintát ad majd át a jövő nemzedékének?"

"IGe Itt nem mersza v virtus felhasználóiról mocskolódó cikkeket felrakni, de megt6aláltam a szaraidat az index fórumon, amiket rólunk irtál! Egy féregben több érzés és jóindulat van, mint benned, te sátánsita barom! te a pusztulást hozod a Földre és az emberiségre! mert az vagy! a pusztulás! és nekem te ne írjál privátban, mert fogom magam, megkereslek és úgy pofán váglak, hogy összecsinálod magad! Ha már anyád nem nevelt meg!"

 

Ökomenővé lett Csobánka második küzdelme a Sátánnal

landdie - 2008.10.25  Paródia

Küzdjünk együtt Gyércsók József puszintológussal és Dr.Aloe Vera asztrocsekkjeivel Lucifer ellen!Október 26.-a reggele mozgalmasan indult a Sümeglipóti Elmegyógyintézet őrei számára. K.István és B.Tibor őrök reggel öt órakor vették észre, hogy a negyvenhetes elkülönítő falát kirágták. A példa nélküli szökés felfedezői különös látványnak lehettek szemtanúi. Az elkülönítő gumifalát egy hatvan centis kör alakú részen kitépték kirágták. A burkolat mögötti téglafalat egy nagy flakon salétromsavval szétmaratta valaki. Ez a betegszökési eset példátlan a gyógyászati kriminalisztika történetében. A beteg naplóját a szobájában megtalálták, benne egy foggal és néhány körömdarabbal.

szogesdrot_szeles.jpg

CSOBÁNKA NAPLÓJA

Október 7.

Az elmúlt hónapokban sokat imádkoztam Istenhez és bújtam a szent könyveket. A pozitív gondolkodás járta át teljes szellememet és tudtam, hogy az áldás nem maradhat el. Az egyik reggelen, lakásom szobájában hirtelen rezegni kezdett a rózsafüzérbe foglalt tulipánmintás ametiszt. Ez még csak az első jel volt, hiszen miután gyorsan elővettem az angyalmintás répaingámat, láttam, hogy az erősen a keleti fal ablaka felé leng! Tudtam, hogy az Isten valamit közölni akar velem. Jégveréshez hasonló hangok érkeztek hozzám az ablak irányából. A szívem hevesen dobogni kezdett, amikor megpillantottam a vakító fényben zörgető Balkánigerlielt, a szárnyas angyalok legkisebbikét. Zörgessetek és megnyittatik néktek suhant át a gondolat agyamban. Gyorsan odasiettem és kitártam az ablakot. Az angyal rám mosolygott, azután kivettem egy pergamen lapot a fogai közül. Ezután az angyal gyorsan falni kezdte a napraforgót az ablakpárkányról. Micsoda hála volt a szemeiben. A könnyeimmel küszködtem meghatottságomban, azután a pergamenre pillantottam. Először nem akartam hinni a szememnek. A papiroson egy nagy zöld növényt pillantottam meg, alatta a Forever Lieing Pro-Duck felirat. Gyorsan fellapoztam az angol szótáramat, hogy mit is jelenthet ez. Megtaláltam. Örök Hazugság a Kacsákért. Hamarosan kiderült, hogy az Isten, angyalával konkrét dolgot közölt, hiszen egy kiválasztott vállalatot jelölt meg számomra, ahol az Ő akaratát beteljesíthetem.

fogasmadar.jpg

Balkánigerlielt nagynénje eteti aloe verás kukoricával

Október 8.

Tudtam, hogy küzdenem kell a félrevezetésért, ezért felkerestem a F.L.P.D. irodáját. Természetesen tudatosan választottam meg az időpontot a találkozásra. Szent Anton LaVey, Ördögűzés oregánós pingponglabdával című könyvéből kiolvastam, hogy a legmegfelelőbb pillanat a találkozásra a teljes Földfogyatkozás idején van. Az asztrális projekció akkor a legmagasabb, amikor a Mars a Nap és a Föld közé kerül és a Mars árnyéka Magyarországra vetül. Szeretett olvasóim, ez a pillanat július 20.-án 01.30.-kor következett be. A Földgolyó felerősítette a Mars által vetett árnyékot és csak a pozitív gondolatok aféliumának köszönhettem, hogy ezen késői időpontban fogadtak a Lieing Pro-Duck-nál, Budapest XXV. kerületében, az Ónánfia Sétány tizenöt alatti irodájukban. Nagy megtiszteltetés ért, amikor a vállalat key-account menedzsere, Aloe Vera fogadott ezen késői időpontban. Vera sokat mesélt a cég termékeiről. Hamar megismertem a gyógynövény kivonatos cipőkrémüket és a spenótos öngyújtótisztítót. Álmodni sem mertem volna, hogy ebben az országban micsoda fenomenális termékeket gyárt ez a kis vállalat. Mivel nagyon későre járt az idő, délre beszéltünk meg találkozót, azután hatalmas boldogsággal a szívemben hazamentem.

Miközben hazafelé sétáltam, éreztem, hogy a negatív energiák megpróbálnak eltéríteni az Isten által mutatott útról. Teljes tudatában voltam, hogy a Sátán és csatlósainak támadása most fog igazán kibontakozni.

Október 9.

Nagyon korán felkeltem, mert rosszakat álmodtam. Védőangyalom, Keleteuropiel megsúgta éjjel, hogy Főnév-Melléknév és egy Földhalál nevű ember fog ellenem törni. Még hajnalban megkerestem a Helló Endre és John Szervusz, Bevezetés a Köszönő Egyház óvó mágiáiba című könyvemet. A Szia-ntológusok mágiáját alkalmaztam. Délelőtt vásároltam négy darab Madonna részvényt és elhelyeztem azokat a négy égtáj felé.

Aloe Vera mosolygósan fogadott a déli órákban, láttam, hogy ez a lány bizony szinte ontja magából a pozitív energiákat! Micsoda nő! Ámulva néztem a F.L.P.D. legújabb termékeit, a kis-ázsiai piacra készült fitymanövesztő szentjánoskenyér balzsamot, és a Bio-kenet nevű síkosítót, melyet szerintem elsősorban a lépcsőházak sátánista fiataljai ellen lehet alkalmazni a lépcsőkre kenve. A legnagyobb meglepetést viszont az okozta, hogy megtudtam, hogy Vera hisz az asztrowebben. Amikor megvásároltam a vállalat hatodik alapcsomagját ezen a napon, tudtam, hogy az ajándék horoszkóp csekkek nem hazug dolgok. A spirituális energiák nem lehetnek gúny tárgyai! Aloe Vera felvette, magára vette bizony, az igaz Isten szent növényének nevét! Soha nem találkoztam ilyen tisztaszívű szerető emberrel, aki magába foglalja az angyalok tollmágiáját és a szent növényhez járuló alázatos hitét! Gondoljunk bele, hogy az aloe vera növény már Ádám atya micsodáját is fedte, nehogy kígyónak láttassék! Igen, a Forever Lieing Pro-Duck harcol a gonoszságok ellen. A horoszkópikus asztrocsekkek járnak mindenkinek, akik legalább hat darab aloe verás terméket vásárolnak!

Boldogan tértem haza és elővettem a táskámból Az F.L.P.D. legújabb termékét, a Bio-Home Burnig Bush készletet. (Bio- Otthoni Lángoló Csipkebokor) Kiraktam az asztalra, majd meggyújtottam, és riadalom lett úrrá rajtam, hiszen tüzet fogott az egyik asztrocsekk! Gyorsan felkaptam az egyik vázámat és eloltottam az abban lévő tüzet, a vízzel.

asztrocsekk.jpg

Semmi sincs véletlenül ebben a világban! Alaposan megnéztem az asztrocsekket. Bak jegyűeknek készült csekk volt. Hosszan gondolkodtam, azután a homlokomra csaptam. Hát persze! Én Vízöntő vagyok! Ismét egy isteni jelet kaptam! A Bak a Sátán jele! Amikor rám tört a felismerés, meghallottam a keleti ablaknál a zörgést. Tudtam, hogy ismét Balkánigerliel látogatott meg! Rohantam az ablakhoz, és bátor szívvel emeltem ki egy papirost az angyal fogai közül, aki kettőt bólintott, majd elrepült. Sebesen olvastam a papírlapon látható írást.: „ Gyércsók József puszintológus XXVI. Ker. Nagyotlátó Tér. 11.”

Az isteni sugallat a lelkembe mart és nagyon dühös lettem magamra, hiszen Gyércsók Józsi nem jutott eszembe azonnal! Tavaly, az Ölelők Érintésének Európai Fesztiválján együtt küzdöttünk az ördög ellen. Még ezen a napon felhívtam Józsit, hogy másnap beszélgethessünk.

Október 10.

Találkozásunkkor mindkettőnk szeméből könnyek törtek elő amikor megöleltük egymást. Elmeséltem neki az elmúlt napok történéseit. Vittem régi harcostársamnak egy öt literes kiszerelésű, Ambrosia artemisiifolia Merlot bio gargalizálót, melyet nem akart elfogadni, de miután meg tudta a ballont tartani a jobb mellbimbócsakrájából kiinduló permanens hullámokkal, apró puszikkal halmoztam el, mert láttam, hogy a sors a kezünkre játssza az igazság fordulatát. Őszintén kérdeztem Józsitól megmutatva neki az F.L.P.D. prospektusát.


Parlagfű- cuvée az F.L.P.D. kínálatából

 

- Kedves Józsi! Én azt gondolom, hogy Főnév és a másik sátánista az a Földhalál nevű megint megtámadja szerető gondolataimat. Hoztam néhány tárgyat, úgy gondolom gonosz mágiák kerítették azokat befolyásuk alá. Mit gondolsz erről, drága barátom?

Gyércsók Józsi végigszaglászgatta a tárgyakat, majd mindegyikre szertartásosan kétszer három puszit nyomott kilencszer. Réveteg szemekkel bánatosan csóválta meg a fejét, azután halkan szólalt meg.

- Sötét mágiák ezek Csobánka! Keressük meg a jamaikai sipkámat!

Amikor megérkeztem, már láttam a csodálatos tárgyat az egyik polcon. Közösen felhelyeztük a sápeszt a puszintológia atyjának fejére én még óvatosan segítettem is betekerni az óvó trollszobrocskát a fejfedőbe. Józsi egy régi faszenes vasalót vett elő az egyik polcról, majd azt egy laza mozdulattal a mellkasára dobta. A legnagyobb magyar puszintológus hintázni kezdett a székén és mély gurgulázó hangok törtek elő a torkából. A vasaló dacolt a gravitációval, mintha odaragasztották volna a mellkashoz! József kinyújtotta karjait a tárgyak fölé, melyeket behunyt szemmel, hangos cuppogó virtuális puszik kíséretében vizsgálni kezdett. Az első három tárgy ami fölött elhúzta a kezét, három üres, ötliteres, sívatenyér kivonatos gold fokozatú szappansíkosítós flakon volt. Ezek rejtélyes módon kilyukadtak tegnap, így majdnem kétszázezer forint károm keletkezett! Jóska abbahagyta a cuppogást és behunyt szemmel mondta.

- Látom Lucifer boszorkánymestereit! Egy fekete pentagrammában hadonásznak és kiszúró átkok és kozmetikai ballonok meggyalázására alkalmas szitokszavak hagyják el a szájukat. A nevük….ööö…Főnév és Földhalál.

József ismét cuppogni kezdett, a szemét egy pillanatra sem nyitotta ki. A kezét most a Verától kapott névjegykártya fölé helyezte. Valamiért az volt az érzésem, hogy megbabonázták a kártyán látható, szerencse cirokpatkó képét. Türelmetlenül bámultam mágus barátomra, aki hosszas morgó cuppogás után hirtelen szólalt meg.

- Látok egy folyót. Aloe vera úszik abban és tiport liliom. Egy nevet látok. FPLD.. Flying Protected Law by Duck. Repülés a kacsák törvénye által védelmezve.

Megdöbbentem. Rosszul olvastam volna korábban a cég nevét? Önkéntelenül bámultam a kártyára, mintha megváltoztatta volna valaki azt. Vagy talán az Isten jelzett nekem? Lehet, itt az idő arra, hogy a törvény színe elé citáljam ezt a két köztörvénytelen sátánistát?! Legyőztem vívódásomat és barátomra figyeltem, aki épp most hagyta abba a cuppogást. A nagyotlátó máguskezek mozdulatlanul pihentek az alattuk elterülő három asztrocsekk fölött. Úgy tűnt, mintha kissé elfordult volna Jóska sapkáján a trollszobor.

- Pénzt látok! Sok pénzt, ami jön is és megy is! Látom, ahogy Főnév és Földhalál díszes ruhákba öltözve lépnek be a Mennybankba és koldusként jönnek ki onnét a hátsó kijáraton. Látlak téged Csobánka és látom gazdagságodat! Látom a spirituális matematika bankárnőjét, aki elmondja.:” Bölcsességed legyen néked, hogy rádöbbenj, hogy a három csekk összértéke nulla! A csillagok mondják, hogy október 11.-én kell feladnod a csekkeket!”

József megborzongott, azután kinyitotta szemeit. Több percig némán bámultunk az asztrocsekkekre, amikor valami égető érzést éreztem a szegycsontomnál. Nagyon megrémültem, amikor megláttam, hogy mellkasom közepén el kezdett kidomborodni a pulóverem! Azt, hittem, valami húsnövesztő átok, de két védőrúna levegőbe rajzolása után rádöbbentem, hogy a nyakamban lógó sivatagi osztrigainga jelez valamit. A pulóverem alatti erő az asztrocsekkek irányába mutatott.

Józsi mélyen a szemembe nézett, egy pillanatra sem csodálkozott a szegycsontomtól húsz centiméterre kidagadó dudoron.

Aztán hirtelen lelohadt az inga hevessége, barátom mellkasáról pedig hangos koppanással esett le a vasaló. A mágus a vállamra tette a kezét.

- Szerintem Főnévnek és Földhalálnak, és természetesen magadnak is fel kellene adnod egy-egy asztrocsekket.

- Micsodaaaa?!

Vágtam rá felháborodottan.

- A három csekk összértéke nulla. Feladsz Főnévnek és Földhalálnak egy-egy mínusz egymillió forintról szólót, magadnak pedig egy kétmillióról szólót.

Nagyot csaptam a homlokomra, azután felnevettem. Együtt örültünk Jóskával, ő apró puszikkal halmozott el, én pedig legalább húszszor átöleltem.

Október 11.

Reggel elővettem a bolygónaptáramat és megláttam, hogy ezen a napon Merkúr-fogyatkozás van! Feladtam a csekkeket!

Október 20.

Nagyon legyengültem, egyszerűen napok óta képtelen vagyok kilépni a lakásomból.

Október 22.

Sötét árnyak járkálnak az ablakom előtt. Nem Balkánigerliel az. Valahogy egyre sivárabbnak látom az otthonom.

Október 23.

Ocsmány fekete varjak zörgetik az ablakomat, és az ajtót. Szürke lekerekített botokat tartanak a karmaik között és ütögetik a nyílászárókat. Csúf módon röhögnek rajtam! A szerencsém csak az, hogy a rácsok nem engedik őket bejönni!

Október 24.

Nagyon fáj a fejem! Ngynnnnfjja fj! Ghrrrööööhr1rku5zu.!!

szogesdrot_szeles.jpg

A Sümeglipóti Elmegyógyintézet megerősített őrsége sorra járta a negyedik szint elkülönítőit. A felzaklatott betegek üvöltözése elvegyült a tépődő papír hangjával. A biztonságiak jól látták a gumiszobák ablakán keresztül a lehetetlen irányba ugrabugráló, pattogó betegeket.

K. István őr bebámult a szökött beteg szobájával szemközti elkülönítőbe és elsápadt. Átrohant a szomszédos szoba ablakához, ahol társa B.Tibor nézte a gumifalra rajzolt ugróiskolát. István alig tudott megszólalni, hiszen minden elkülönítőben ugyanazt csinálták a betegek.

- Ezek a falon próbálnak meg járni!!!

Tibor megütögette István karját.

- Valamit olvasnak. Tépik ki a lapokat!

- De ki vitte be ezeknek a könyvet?!!! Tiszta diliház!!!

- Az.

István bólintott, azután rápillantott a folyosó vége felől érkező ápolókra, felnyitotta a tűzcsapszekrényt és kinyitotta a nyugtató slaugok vízellátását biztosító hatalmas szelepet.

A negyvenötös elkülönítő ajtaja alatt kicsúszott egy letépett könyvborító. Tibor hangosan olvasta a papíron látható szöveget.

- Az ötödikről a hatodikra. Spirituális szintlépés és fel-esés lift nélkül…

Szavai belevesztek az üvöltözés és a szirénák kavalkádjába.

 
 

Ez a cikk nem jöhetett volna létre, ha IGe ( Iván Gábor elemér) nem biztosítja az inspiráció alapjául szolgáló dokumentumokat.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr19732220

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vallás sokaknak csak üzlet 2014.08.02. 08:29:09

The Dees Illustration Studio már önmagában is nagyon jó képmontázsát  felturbóztuk némi szöveggel. Szórakoztató Valláskritika facebook közösség.

Trackback: Teréz Anya, vagy Apa? 2014.08.01. 10:44:00

Teréz Nyanyus: Az emberek haláltusáját kéjes örömmel átélő szadista nőtől való idézést semmilyen közösségi oldalon ne lájkold és ne továbbítsd! Amit nagy valószínűséggel a propagandagépezete írt neki. Csak egy bűn ronda nő volt, akihez amúgy sem nyúl...

Trackback: Kassai Csilla: Ötről-hatra könyv szerzője ihlette 2010.03.08. 16:15:51

Aki saját nyilvános önbevallásai szerint képes rá, hogy az ötödik után eléri a hatodik pohár fenekét is. Aztán kétszer megismételt nagykálói sárgaházas (amit az ország keleti részén a bolondokháza szinonimája) tablettás tréning után szellemi drogra vál...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2008.10.27. 12:12:21

Csobánka valamiért bevonzott magához és már rájöttem miért. Ő még mindig beteg és gyógyítót keresett. Nem tudatosan, hanem tudattalanul. A sárga házi kezeléseivel egy időben behálózta egy vallási szekta, aminek túlzottan a hatása alá került. Ebből szeretne kigyógyulni és tudja, hogy ezt az én segítségemmel és módszereimmel lehet elérni. Tehát segítek neki. A módszerem ismert már lassan több mint egy évtizede:

"Miért nem vagy megértőbb és toleránsabb például a bibliai istenhívő emberekhez?

- A hitbeteg emberekkel kapcsolatosan a megértés és a túlzott tolerancia, vagy a kegyes hallgatás csak elmélyíti betegségüket. Mert akkor azt hiszik, hogy még is csak az a jó és helyes út, amit ők tesznek. Inkább sokkolni kell őket, persze, csak kis adagokban, de folyamatosan. Teljesen őszintén le kell írni, hogy ezért és ezért betegek és azt is a tudomásukra kell hozni, hogy egyáltalán nem jó amit tesznek, még ha azt jónak is képzelik. Csak így lehet elindítani őket a gyógyulás több éves folyamatába." www.p-dox.hu/

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2008.10.27. 12:14:33

"#22 - landdie - 2008.10.27 - 12:44:42
Természetesen a lipótsümegi intézetben korábban is voltak szökések. Amíg volt a kórháznak elég lehetősége, a betegek elmondhatták, mit gondolnak, hogyan küzdenek a Sátán ellen. Nem bizonyítható, hogy az alábbi felvétel ott készült!"

www.youtube.com/watch?v=JWroUpNDJoY

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2008.10.27. 19:54:50

"#38 - Makacs - 2008.10.27 - 20:38:22

...Én nem sértettem meg, nem gyaláztam és nem fenyegettem meg.Nem neveztem sátánistának stb.
Szerintem egy jó pszichológusra van szüksége, aki meggyógyítja.
Tulajdonképpen egy beteg asszony, aki keresi a kiutat abból a csapdából amibe belesett. Nem tudom, mi vezette az alkoholizmus és a depresszió bugyraiba, inkább sajnálatot érzek iránta, mint dühöt.

Amit ír, amit tesz, az azért van, mert szüksége van valami kapaszkodóra, hogy szinten tarthassa magát.
SIKERÉLMÉNYEKET akar, sokat, mert az a gyógyító ír...sajnos, az emberek gyarlók és nem mindenki kér a szeretett-tanokból. Az átlagember átlát a szitán, és a legtöbbet idegesíti, ha valamit kelletlenül akarnak legyűrni a torkán.Ezért kerül konfliktusokba, amelyeket nem tud kezelni."

www.virtus.hu/index.php?id=room&aid=t_3225_20081024171825

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2008.10.27. 21:56:41

#38 - Makacs

Azt végül is bevallja, hogy csak az alkoholizmusból gyógyult ki, de még most is mániákus depressziós. Nem freudi elírás, hanem valóságfeltárás:

"#3 - Kassai Csilla - 2008.10.22 - 08:12:31
...
Gyógyult alkoholista vagyok, és mániákus depressziós!"

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2008.10.27. 22:53:45

Ez sem rossz a mi Csobánkánktól:

"Az ostobaság hirnökei! - 2008.04.08 07:38:41

#87 - IGe Itt nem mersza v virtus felhasználóiról mocskolódó cikkeket felrakni, de megt6aláltam a szaraidat az index fórumon, amiket rólunk irtál! Egy féregben több érzés és jóindulat van, mint benned, te sátánsita barom! te a pusztulást hozod a Földre és az emberiségre! mert az vagy! a pusztulás! és nekem te ne írjál privátban, mert fogom magam, megkereslek és úgy pofán váglak, hogy összecsinálod magad! Ha már anyád nem nevelt meg!"

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2009.02.01. 12:42:16

Elfelejtettük feltenni a Kassai Bt. árlapját:

"Főkategória: Oktatás
Alkategória: Tanfolyamok,képzések
Megye: Budapest
Város: Budapest
Hirdetési szándék: Egyéb
A hirdetés szövege: Elakadt az életében? Nem jut 5ről a 6ra?
A megoldás Énkép tréning!
Az Online önbizalom tréningre jelentkezzen
a avonzastorvenye.hu oldalon!
Az 5ről6ra önfejlesztő kézikönyv tréningjegyzettel és határidőnaplóval együtt megrendelhet
Név: Kassai Csilla
Emailcím:
csillair@gmail.com
Web oldal: 5rol6ra.hu
Telefonszám: 00-36-06-30-8564083
Feladva: 2008. szeptember 9., kedd, 06:48
Lejárat: 2009. február 6., péntek, 05:48
Irányár: 9 900 Ft" 15.500 Ft helyett akciósan

www.apro-net.hu/hmutat.php?id=61490

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2009.02.12. 12:07:30

Nullázók kilétét így lehet kideríteni:

Érdemes egy új felhasználói nevet regisztrálni felderítési célból. Aztán erre a cikkre adni egy 0%-ot, mert akkor az Admin sem szólhat, hogy saját cikkeit felpontozza valaki. Tehát nem ütközik felhasználási feltételbe. (bár a legutóbbi Admin Állásfoglalás szerint már ha valaki 100%-al vizsgálódik, akkor az is max. sajnálatos dolog és semmi több)

Aztán össze tudod vetni az új felhasználói neveden az IZLÉSEDET (Mennyire egyezik az ízlésem ezzel a felhasználóval?) a gyanús felhasználókkal az adatlapjánál. Ha 100% egyezést mutat, akkor egy nullázó megvan. Végig lehet menni ezeken a neveken, illetve azokon, amelyekre kíváncsi vagy. lehet használni az Olvtársaim összehasonlító funkciót is, ami még egyszerűbbé teszi a feltárást

Érdemes a következő két legkirívóbb eset infóira figyelni:

1. Lovas Éva legalább 2400-3000 nullázás összesen a három ismert felhasználói nevén. Lovas Éva - Lovas Éva. - Signorina Éva - . Ennél biztosan több is lehet, ennek többszöröse 4000 - 8000 nullázás is, mert vannak arra utaló jelek, hogy vannak számunkra nem felfedett felhasználói nevei is. Mint például: -Bibci - citromsárgás - BFeri - K.Jancsi - Umbertoni - Ironmirror - Dakotalány - Rémuszbácsi 78 - Casablanka 5 - Fatamorgana 1 - Fattime - Nyaffancs- lantosla - Pelletes - Laminnah - Shabal - Petrocellino - Don pupák - Manillan - Chilipapri - Totya - Csipkerosita - lombroso ...és ki tudja még mennyi.

2. Dr. Duke azaz - :-)))) - 2000-3000 nullázás , valószínű ezen a nevén. Ha BB, aki állítólag a fia, és a gyanus -találó- felhasználók nullázásait is hozzá adjuk, akkor ez a becsült szám elérheti a 3000-3600 nullázást is.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2009.03.27. 13:30:54

Kassai Csilla"2009!!! januárjában az apámmal kapcsolatos traumámat véglegesen fel nem dolgoztam Szabó Ilona www.sziakademia.hu módszerével és Pataki Erzsike életvezetési tréningje segítségével.
Nagyon mély trauma volt ez"

Fasza, tehát az van amit írtam. Egy beteg ember próbált pénzért "gyógyítani".

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2009.07.07. 09:08:09

IGe · vilagnezet.blog.hu/ 2009.02.01. 12:42:16
Mára már delikvensünk oda jutott, hogy könyvtáraknál kilincsel az ötperhatos giccsparádéjával ingyenes bemutatóval és könyvvásárral egybekötve! Rosszabb, mint az Egely György hakni harmadáron!!!

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.01.05. 11:50:54

A Mi Csabánkánk védi a SienNetet:

"A Vám és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP) november végén gyanúsította meg a ScienNet törzsvásárlói rendszer működtetőjét közel egymilliárd forintos adóhiány miatt. Leinemann Zsolt, az üzemeltető cég ügyvezetője azóta is előzetes letartóztatásban van, a szervereket, számítástechnikai eszközöket pedig lefoglalták."

...

"A termékpartnerek nevében a sajtótájékoztatón felszólalt Kassai Csilla, aki kifejtette, hogy a törzsvásárlókon kívül a rendszerben lévő cégek is komoly kárt szenvedtek el. Szerinte érthetetlen, ami történt, mivel közgazdászként átlátja a klub működését. "

www.mfor.hu/cikkek/61076.html

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.03.09. 13:24:36

Kassai Bt. árlapja:

Énkép tréning. 15.000Ft helyett akciósan 9.900 Ft

Ötről hatra könyv: 3.490 Ft- helyett -20% 2.792 Ft

5-RŐL 6-RA - határidőnappló és tréningjegyzet: 989 Ft helyett 921 Ft

FLP MLM termékek teljes kínálata -5% kedvezménnyel

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.06.19. 15:34:27

"Kassai Csilla:
2010. április 7. szerda 21:50-kor

Drága Zsolt!

Most nagyon sajnálom, hogy nem vagyok debreceni és nem a 2.számú választó körzetben lakom. Kívánom Nekek, népünknek és minden jóra való, jólelkű embernek, hogy győzzön a szeretet, az összefogás, a mergértés, a HIT és a BÉKE. Hiszem! Tudom! Hogy Isten országa ott lakik valamennyiünkben.Hiszem! Tudom, hogy nincs az a sötétség, ami akár egyetlen gyertya fényét kioltaná. Hiszek abban, hogy az élet szép, az emberek jók, a világ pedig pont olyan, amilyenné tesszük! Sok sikert kívánok szívem minden szeretetével! Kassai Csilla"

leinemannzsolt.eu/?p=45

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.06.22. 16:35:13

Kassai Csilla harcostára és elmeroggyant barátja:

"történetsíró (Hortolányi Gábor) (Gabriel Guthy)a KUPÉ IRODALMI ÉS MÛVÉSZETI FOLYÓIRAT, és kupefolyoirat.hu főmunkatársa, annak ellenére, hogy a héttoronyból és a dunapartból is kirugták már sokmindent elért itt a virtus.hu felületén. Régen lektor egyik kavargépeként a 7toronyba terelte a virtus szerkesztőit ostorcsattogtással, most meg a Kupé nevezetű gazdasági vállalkozásba próbál édesgetni itteni felhasználókat.

Az egyik legnépszerűbb írót Yardbird-t kimarta intrikákkal. Nem mindennapi szó és társalgáskultúrát tárt elénk az elmúlt időszakban. Ezt fogom sorra ideidézni, kicsemegézni a legtanulságosabbakat."

www.virtus.hu/index.php?id=room&aid=t_1982_20100606200703&blmt=50

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.01.15. 12:20:44

Nem vesződöm már egyéni wooduzással:-)

Kiszórom mindenkire, akire illik. tehát:

Aki családomnak, nekem és szeretteimnek ártani akar, vagy próbálkozik:

Szerencse kerülje
balsors üldözze
a vég szeresse

IsisOsiris 2019.05.17. 17:57:54

Véletlenül cseppentem ide... ki a bánat az a Kassai Csilla, és ki a bánat ez az IGe???? Ki vagy te? Szerintem ahtőgbaöwuő,ocwe föw