Valláskritika, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Fókuszban a nagy író - költő - újság író nők

2009. augusztus 02. - IGe

A következő ironikus karikatúrát Tükröm Tükröm követte el a virtus.hu lapon, az ott lévő bizonyos negatív folyamatokat pellengérre téve, amit már korábban magam is  megtettem. Az ottani moderátori szerepet betöltő, és ebben az esetben elfogult Admin törölte ezen paródiát, hiába volt nagy sikere és visszhangja. Az adott írást főként az ottani szerzők találták nagyon jónak, hiszen humorosan találó megközelítések vannak benne, de kívülállóknak is van mondanivalója. Úgy gondolom, hogy a civil újságírás virtus.hu helyen lévő betegségeinek olyan tükörképe, diagnózisa ez, amelyből mások is tanulhatnak.

Fókuszban a nagy író - költő - újság író nők (törölt cikk)
TükrömTükröm - 2009.07.25 03:16

Makrancos Mimóza: Szeretettel ajánlom figyelmetekbe az új cikkemet, amely valódi gasztronómiai bravúrral ismerteti meg a kezdő háziasszonyokat. A címe: Az eredeti vajaskenyér recept – lépésről lépésre.

Szenyó-ra Éva:   Hmmmm….Nyam….Nyammm….Hú! Nyami-nyami! Fú még miylen lennme, ha tennél rá 3 kanál nutellát, tíz deka mákos metéltet, 5 kanál túrót, no és itt szórnám meg kis kókusszal, persze ehhez jön a libatepertő… a porcukrot viszont kihagyom, hogy lájtos legyen…Nyammm!

Tomacskóné:  Futok is és kipróbálom.

Fülemülekiskancsó:  De siess vissza, net nélkül sokáig nem bírod! Mi sem bírjuk ki nélküled!

Mini Mimi:  Barátosném! Én bezzeg sokkal jobban futnék, mert nekem hosszú lábaim vannak. Ráadásul kettő. Alig tudom megállni, hogy ne írjak róluk a következő versemben. Persze ha egyszer megtenném az nem önimádat lenne csak önkifejezés.

Tomacskóné:  Fülemülekiskancsó! Te meg ki vagy? Látom frissen regisztráltál, szerintem te nem tartozol az én köreimbe. Mi van Csilla? Nincs munka a gyárban? :-)))))))))))))))))))))))) 

Fülemülekiskancsó (x): Gyöngyvér! Hát, én vagyok! Nem ismersz meg? Cseszd meg! Most megbántódtam, soha nem jövök vissza, ne is könyörögjetek! Ha könyörögtök, isteni jóságomat magasztaló ódákat az iwiwre küldjétek. Aki nem regisztrált az iwiwen az nem létezik. Amúgy csesszétek meg!

Csipkebogyócsajszi: Mimóza! Azt az egyet elárulnád, hogy jön a szénakazal tövében pajzánkodó Jancsi és Juliska a vajas kenyérhez?

Makrancos Mimóza: Tudod, hogy fontosnak tartom a pontos leírást! De hogy te is értsd! Jancsi és Juliska titkos szeretők voltak. Juliska apja módos gazda volt, Jancsi pedig szegény legény. Mivel sokat jártak a kazalba Juliskával megesett, hogy megesett. Összeházasodtak. A lány apja vett egy malmot a legénynek. Az ő leszármazottai ma gazdag gabonaipari vállalkozók. Érted már?

Csipkebogyócsajszi: Oké! Köszi! Meggyőztél! Végülis kezdhetted volna az ősrobbanásnál is:-)

Makrancos Mimóza: Biztos hogy ne vegyem bele Pityipalkó és Panni szerelmét, akiknek a leszármazottai minőségi késeket gyártanak? Nélkülük nem létezhetne a vajaskenyér!

TEJBEPAPI: NE!!!! …………………Még egy recept és metéltből font kötélen oltom ki az életemet!......................Ez már vicc……………….Jaj, viccet se, könyörgöm!................

Pacsirtakupica: Csipkebogyó! Kivételt teszek veled, leszállok a mennyből, hogy elmondhassam neked, hogy egy szőke majom vagy cseszd meg! Ja, amúgy Sári vagyok!

Csipkebogyócsajszi: Mindenki tudja. Csak te törlöd magadat öt percenként, aztán rohansz vissza másoknak szentbeszédet tartani.

Mehster: Basszátok meg! Mi a kurva élet van itt? A faszom kivan az anyázós témákkal. Erről jut eszembe, hol az anyjába van a LÓ? Mutatna végre egy újságot, ahol publikált?

Csipkebogyócsajszi: Addig kerestem a neten, amíg találtam egy 1983-as Dörmögő Dömötört, ahova Lovaskos Vicácska írt egy fogalmazást Mi leszek, ha nagy leszek címmel. Ennyi.

Mehster: És ki a kurvaanyja az a PPS.Sári.Solárium? A legolvasottabb cikkekben mást sem látni csak hogy Sári, maradj! - Ne menj, Sári! – Sári, a szent - PPS.Sári.Solárium kérlelése maradásra bírása pitizéssel. Ez meg ki a faszom? Megint egy klimakszos őstehetség?

ApátiaAnderzenMéla: Gyöngyvér! Poros pergamen című versednél csodálatosabb gyönyörűséget még nem olvastam, gratu, max.

Tomacskóné: Köszönöm Méla jöttödet és hogy értékeltél.:-) Ó! Ezt elszúrtam, csak később kellett volna felhoznom a verset, na mindegy! Majd legközelebb.:-))))))))))))))))))))) 

-Ólállat-: Gyöngyvérkém! Te már annyira tehetségtelen vagy, hogy ezért fogsz bekerülni a világirodalomba. Elrettentő példaként. 

Tomacskóné: Doki! Ha hiányod van, nyúlj magadhoz! Ne rajtam élvezkedj!:-))))))))))))))))))) Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz, én olvasott író nő vagyok. A klasszikus verseket szeretem. Mivel eddig 14,5 értékelőm van ennél a versnél, ebből látszik, hogy a közönség szerint is ez a vers. 

-Ólállat-: Gyöngyvérkém! Nagyon sötét vagy, de így szeretünk. Te egy klasszikus verset akkor sem ismernél fel, ha bemutatná a személyi igazolványát, hozná a születési anyakönyvi kivonatát meg friss DNS.mintát.

Tomacskóné: Lacám! E hhez nem értesz. Ezt a versemet megzenésítették. Szombaton lesz a Fásy mulatóban. A Bunyós Pityu énekli, meg a Sláger Tibó. Vegyél magadnak egy Morvai Krisztinát formázó guminőt és vonulj félre!:-)))))))))))))))))))))))))))))

Thunderbird: Tomacskóné! Ki volt a 0,5 értékelő? A citromsárgásnarancsospinkipunki?

zsiIGEri inkvizítor:   Tomacskóné értékelői: Bincifinci, Lilacakácbaby, , Szenyó-ra Éva, Lovaskos Éva, Mini Mimi, Pacsirtakupica, citromsárgásnarancsospinkipunki, Makrancos Mimóza, ApátiaAnderzenMéla, csipkerozetta, K.feringer, Abdullah, Laminahh parketta, poézis. Szerintem annak a poézisnak biztos napszúrása lehet, hogy ezt a nyálas giccset maxolta. A többiek meg a ménes és a röpüljpulykakör fakanál tagozata, ezt tudjuk, a sátánista kínrímhányók. Zeusz és Karakutty mentsen meg tőlük! 

Mini Mimi: Valaki foglalkozzon már velem lécci, mert ha nem tecchalott leszek. Nézzétek meg az adatlapomat! Látjátok mennyi festmény van mellettem? Az ott a Mona Lisa a nappalimban, és be van biztosítva bibibiiiiii. Ne foglalkozzatok ennyit Gyöngyvér versével, Én is csak azért maxolom, mert hajlandó velem barátkozni.

Májsztrócsőrike:   Mimi! A feltűnési viszketegségedre van egy jó receptem. Fél óráig kövesd a szemeddel a rohangáló kurzorodat és lenyugszol. Vagy írj verset viagrabojnak! Jaj, inkább azt mégse. Talán értesz valamihez. És mellesleg az ott a Louvre nem a nappalid XXD Notórius hazudozó vagy %%%%(x)

Tomacskóné: Már csak te hiányoztál Csőrike! Rólad jut eszembe, régebben Jeges is értékelte volna a Poros pergamenemet. Érdekes, akkor még nagy író nőnek tartott ő is. Vajon mi változott azóta?

Vakkancs: Gyöngyvér! Majd én megmondom neked. Régebben nem volt ekkora pofád, nem játszottad itt a falkavezért. Akinek van szeme az rögtön látta, hogy annyi költői véna van benned, mint mennyben a cigány. Emberségből kaptál pontokat. De kimutattad a fogad fehérjét. Én azonnal kiismertelek, nálam hiába pitiztél maxokért. Ki is teszem az üzeneteidet, hogy mások is lássák hogy érvényesül a „nagy író nő”. 

Matthias Hergel: Köcsög, grizlimedve, rasszista!

Vakkancs: Jó, akkor annyi benne a költészet, mint STOP táblán a metafora, hogy maradjunk a témánál. 

mizújs/megaheart: Csodálatos angyalkás szép napot drága kedves barátaim! Csak miattatok nézek be ide. Gyertek már át az édes barátaimnak nyitott topikba, mert már vagy két hete csak magam köszöngetek ott. Ölellek benneteket a szívem legközepére, szeretettel: mizújs 

nyaKASSAI csincsilla: Szenzáció! Megkérlek benneteket, hogy csináljátok végig velem az új HIM-et, azaz a Huss Ige Mudrát! Nagyon egyszerű. Érintsétek össze a bal lábatok kisujját a jobb kezetek hüvelykujjával, és körkörös mozdulatokkal simogassátok a bal kezetek mutatójával. Majd vegyetek mély lélegzetet és gondoljatok arra, hogy: Ige Sátán semmisülj meg!

Vakancs! Te pedig nézz magadba. Ne ítélj, hogy ne ítéltess! Aki másokat káromol, az nem lehet stabil személy, soha nem jut ötről-hatra. De te ilyen vagy, egy kötekedő , primitív, beképzelt!

Jujjujinika: nyaKASSAi! Bagoly mondja verébnek. 

zsIGEri inkvizítor: Nini csincsilla! Rég láttalak. Választhatsz, vagy megeszlek reggelire vagy írok rólad egy cikket, amit első helyen dob ki a gugli. Távozz Csobánka! Nagyobb kárt gyakorolsz az itteni átlag IQ-ra, mint a globális felmelegedés a világra. Itt már amúgy is alig pillog az értelem, ne ronts a helyzeten!

Vakkancs: Csincsilla! Amihez nem értesz abba ne üsd bele az orrodat. Rajtatok kívül irodalmat szerető ember nem gondolja Gyöngyvérkéd giccséről, hogy az vers. Mi ez?:

Csüngő ajkam lóg a csücsöri szádon

Hagyd hogy dárdád az égnek álljon 

Ó de veled töltenék egy mámoros estét 

Ó a szívemet ne tépjed sohasem szét

Poros pergamenen néz rám utolsó szavad

Csak ez a kis emlék mely belőled marad.

Ez a gagyi. Ez még a Bunyós Pityut is kiüti.

Szenyó-ra Éva: Gyöngyvér! Láttad? Új ember jött az Irtusra! Húzzunk sorsot, melyikünk maxolja elsőként.

Tomacskóné: Éva! Ez nem új, benézted. Perszesúgdmeg jött vissza. Őt nem érdemes maxolni.

Perszesúgdmeg: Megsúgom nektek, hogy már én is úgy gondolom, mint a többség, hogy irodalmi kártevők vagytok. Van itt olyan, akinek elég csak a szemébe néni. De inkább mégse, mert elkapjátok a kergemarhakórt.

Pacsirtakupica(x): Most törlöm magamat, mert 10 perce senki sem könyörgött, hogy jöjjek vissza! Csesszétek meg!

Csipkebogyócsajszi: Ne aggódjatok, pár perc múlva újra itt lesz.

Tomacskóné: Kedves Csipkebogyócsajszi, látom te is csatlakoztál a kötekedőkhöz. Sajnálatos, de te tudod.

rigo(lya)pohár: Cica!!!!!!

Szenyó-ra Éva: Cica? Hol? Vittem is az Állati Irtusra!

rigo(lya)pohár: Éva, félreértesz! Amúgy én vagyok, a Sári! Csak Cicát hívom, mert hangulatingadozásom van, valakinek ki kell öntenem a szívemet. Ki lenne erre alkalmasabb, mint egy kiforratlan tini. Hálából hagyom hogy hibával hemzsegő cikkekkel égesse magát. Hát, ilyen vagyok én szent Sári, amikor leereszkedem közétek. Apropó! Milyen az új nevem?

Etkamanó: Jou! Nagyon jou. Csak tartsd meg Sári!

Mini Mimi: Vegyétek tudomásul akkor sem írok időmértékes verset- pedig tudnék, csak az agyam helye tiltakozik ellene-, a mesterszonettem a kutyát sem érdekelte, pedig olyan tehetséges vagyok! Érettségi tétel leszek, bibiiiiiiiiiiii.

EnS(z)ar(x): Már tudom, hogy milyen érettségi tétel leszel te Liba! Biológia:))))))))

Mini Mimi: Feltámadtál te vipera? Hess! Hess!

Logi-kus: Hölgyem! Hát rólam már meg is feledkezett? Pedig ott vagyok a nyomában. Leltározom azt a sok szart, amivel telehinti az irodalmi portálokat.

 Felhívom az itteni tisztelt olvasók figyelmét, hogy éppen Begyes Banya néven írt verseiről tudatták Önnel a Sokkon, hogy tehetségtelen. Nem gyanús, hogy mindenhol ezt hallja? Az nem is lenne gond, mert vannak néha jó versei, de olyan felszínes és beképzelt, hogy az már fáj. Csak az érdekbarátosnéinak nem. Tisztelettel: Egy tisztángondolkodó, mellékállású tisztánlátó

Rigo(lya)pohár: Na, hol van a szapphói strófa? Hülye vagy hozzá mi? 

Logi-kus: Hölgyem! Maga itt a legnagyobb álszent! Állandóan a mennyekből érkezik.  Számon kér kötekedést, de aki Önnek nem tetszik abba beleköt. Persze az Ön ideológiája mindig szent! Tőlem szapphói strófát kér, másoknál meg elnézi a költészet megcsúfolását, a hemzsegő hibákat. Álszent dallamot fütyülő madár. Tisztelettel: Egy tisztángondolkodó, mellékállású tisztánlátó

Mini Mimi: Merj megmutatkozni a valódi neveden, úgy légy bátor! Bezzeg nekem soha nem volt másik nickem!

Morci-giszüneten: Mimi! Stabil a plafon a Louvreban? Mimi…mimi..mi mozog a zöldleveles bokorban? Én inkább nem szólok semmit, mert minden szavam után kapok 15 nullát. Csak cigizek csendben, és ámulok.

Vakkancs: Morci-giszüneten! Ne foglalkozz velük, képtelenek felismerni az értéket. A leghosszabb szöveg amit olvastak az egy xxl-es méretű mézeskalácson volt. Te és Perszesúgdmeg, ti igazi verseket írtok.

zsIGEri inkvizítor: Vesszen Szenyó-ra Éva! 

Thunderbird:

Felhozom a sírverses topikot, azt mindenki szerette.

Itt nyugszik Szenyó-ra Éva összes klónja

Ezért jut negyven sírhely egy darab holtra.

Megrendült szívvel zokogunk a sírnál,

De tán jobban jártunk mint ha most is írnál. 

Tomacskóné: Bird! Nagyot csalódtam benned:-(

Thunderbird: És citromsárgásnarancsos hogy gondolja?

zsIGEri inkvizítor: Bird! Ez jó volt. Felveszem a Valláskritika Irtus Ármány és leszerelem rovatába.

-ólállat-: Mi van itt? DD legyek, ha értem. 

Csipkebogyócsajszi: Doki! Már én is be vagyok kattanva! Megyek és készítek egy képriportot arról hogyan dauerolom be a hajamat szálanként. Makrancos Mimózának ajánlom.Meg így Anna DeeLees is tud ötletet lopni. 

Csernus Imre: Új vagyok az Irtuson! Nesztek az első cikkem egy részlete. Ha tetszik, írok még másikat, aztán ha benyaljátok, akkor készítek toplistát róla és azzal nagyképűsködök, mint a Matthias Hergel.

Na, szóval! Bogaraim! Szeretetkurvák vagytok ha tetszik, ha nem. Az anyátokat eladnátok egy kis nyalizásért. Sokan úgy értékeltek, hogy el sem olvassátok a másik műveit. Kompenzáltok bazmeg, a szaros üres, elcseszett életeteket. Internet, játékszenvedély, pia, zabálás, gyógyszerek, drogok önámítás. Ismerős, ugye? Egy vagy több rátok is igaz? Ha nem lesztek magatokhoz őszinték, maradtok puhapöcsök meg szeretetkurvák. Ez nektek barátság? Ezek csak fantomok, ha valaki szól egyet, ami belemar az egótokba, már játszátok az öriharit. Huss, elfelejtve a barátság.

cLARA cROFT: Igaza van Doktor Úr!

Tomacskóné: Ne adj neki igazat, mert újra elkerüllek és kígyót-békát kiabálok rád! Nyiss témát a hőhullámról!

Tetemburka: Végre egy igazi doktor!

-ólállat-: Kommunista kuss!

Meshter: Csernus! Végre egy tökös gyerek!

Csernus Imre: Szóval, nem az a baj veletek, hogy tehetségtelenek vagytok. Van ilyen. Attól még lehetne fejlődni, olvasni, tanácsokat elfogadni. Tudjátok mit? Maradjatok csak az önhazugságaitokban! Jó is a szarban, hisz meleg…csak büdös!

Szenyó-ra Éva: Csernus! Te nem vagy igazi író, ezt én rögtön észreveszem, mert én profi újság író nő vagyok. 

Tomacskóné: Kötekedő! Mindenkinek más tetszik.

Mini Mimi: Nekem csak én magam tetszek.

Makrancos Mimóza: Hozzak egy nyugtató tea receptet?

nyaKASSAI csincsilla: Szorítsátok össze az ujjaitokat és….

zsIGEri inkvizítor: Majd én megmondom mit csinálj az ujjaiddal!

Csernus Imre(x): Na csá, ti betegek vagytok. Töröltem.

Hölgyeim és Uraim! Ez itt a SzondaRipszropsz Irtus számára készített felmérése. Ha értik milyen jelenséget vettünk górcsó alá, kéretik maxolni. Aki nem ért velem egyet az nullázzon bátran. ( Szenyó-ra, köszönöm a harminc nullát! XD ) Ja és bocsá, akinek nem inge…

Makrancos Mimóza = Wild Flower

Szenyó-ra Éva = Signorina Éva, Lovas Éva, Lovas Éva.

Tomacskóné = Tomasekné Györgyi

Fülemülekiskancsó = Pongrácz Ágnes, Solaris Ágnes, Pongrácz-Solaris Ágnes, Pongrácz Ági, P.S. Ági, etc....rigópohár

Mini Mimi = Nagy Noé, Nagy Noémi

Csipkebogyócsajszi = Bodzaviraglany, Bodzaviráglányka

TEJBEPAPI = EPIPAPI

Pacsirtakupica = Ld. Fülemülekiskancsó: Pongrácz Ágnes, Solaris Ágnes, Pongrácz-Solaris Ágnes, Pongrácz Ági, P.S. Ági, etc....rigópohár

Mehster = Mashter

ApátiaAnderzenMéla = Apáti Kovács Bála

-Ólállat- = -találó-, Dr. Duke, BB, :-))))

Thunderbird = yardbirds

zsiIGEri inkvizítor = IGe

Májsztrócsőrike = Csőrmester

Vakkancs= Makacs

Matthias Hergel = Brendel Mátyás

mizújs/megaheart = gizus/ekpafat

pál utcai csávó = nemecsek ernő

nyaKASSAI csincsilla = Kassai Csilla

Jujjujinika = Andonika ?

Perszesúgdmeg = persecuted

rigo(lya)pohár = Ld. Pacsirtakupica = Ld. Fülemülekiskancsó: Pongrácz Ágnes, Solaris Ágnes, Pongrácz-Solaris Ágnes, Pongrácz Ági, P.S. Ági, etc....rigópohár

Etkamanó = Emma

EnS(z)ar(x) = EnSwan

Logi-kus = Opti-kus

Morci-giszüneten = .Morci

cLARA cROFT = Clara

Tetemburka = Terembura

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr81283728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2009.08.02. 19:58:38

Fókuszban a nagy író - költő - újság író nők (törölt cikk)
TükrömTükröm - 2009.07.25 03:16

A hozzászólások itt olvashatóak:

www.virtus.hu/index.php?id=room&aid=74411

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2009.08.02. 20:09:45

Makrancos Mimóza = Wild Flower

Szenyó-ra Éva = Signorina Éva, Lovas Éva, Lovas Éva.

Tomacskóné = Tomasekné Györgyi

Fülemülekiskancsó = Pongrácz Ágnes, Solaris Ágnes, Pongrácz-Solaris Ágnes, Pongrácz Ági, P.S. Ági, etc....rigópohár

Mini Mimi = Nagy Noé, Nagy Noémi

Csipkebogyócsajszi = Bodzaviraglany, Bodzaviráglányka

TEJBEPAPI = EPIPAPI

Pacsirtakupica = Ld. Fülemülekiskancsó: Pongrácz Ágnes, Solaris Ágnes, Pongrácz-Solaris Ágnes, Pongrácz Ági, P.S. Ági, etc....rigópohár

Mehster = Mashter

ApátiaAnderzenMéla = Apáti Kovács Bála

-Ólállat- = -találó-, Dr. Duke(ez a neve amúgy hova lett?), :-))))

Thunderbird = yardbirds

zsiIGEri inkvizítor = IGe

Májsztrócsőrike = Csőrmester

Vakkancs= Makacs

Matthias Hergel = Brendel Mátyás

mizújs/megaheart = gizus/ekpafat

pál utcai csávó = nemecsek ernő

nyaKASSAI csincsilla = Kassai Csilla

Jujjujinika = Andonika ?

Perszesúgdmeg = persecuted

rigo(lya)pohár = Ld. Pacsirtakupica = Ld. Fülemülekiskancsó: Pongrácz Ágnes, Solaris Ágnes, Pongrácz-Solaris Ágnes, Pongrácz Ági, P.S. Ági, etc....rigópohár

Etkamanó = Emma

EnS(z)ar(x) = EnSwan

Logi-kus = Opti-kus

Morci-giszüneten = .Morci

cLARA cROFT = Clara

Tetemburka = Terembura

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2009.08.03. 10:44:04

Vers
- találó - ballada
yardbirds - 2009.07.29 18:22
www.virtus.hu/index.php?id=detailed_article&aid=74692

volt egyszer egy találó
ki akár csak egy daráló
éjjel-nappal köpködte ugyanazt a pelyvát
nadragulyát, bogáncsot, meg gelyvát
lószaros töreket, de sokat
leöntve másokat
munkássága javával
s szinte minden szavával
vitriolt köpött
és hiába tudták: egy kicsit lökött
csak b.szta csőrét a jónépnek
hogy a sok jónak és szépnek
ez a kritikája
ezért döntöttek: lószart hordtak rája
lett belőle nagy halom
s addig marad rajt az alom
míg majd ki lesznek összes kereki
s még utána szóltak: na bazmeg, gyere ki!
/most egy veréb ugrál rajta,
lehetetlen fajta/

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2009.08.05. 22:46:12

Tükröm Tükröm cikkét a következő virtus.hu olvasók és szerzők ajánlották:

EPIPAPI
Vargaibi
IGe
zöldlány
yardbirds
F.Zsuzsa
Signorina Éva
müszélia
.Morci
branyóka
óéví
OPI
Zsefy Zsanett
Nagy No (x)
Vaszilov
Emma
kampanella
Balázs Gyula
Krisztínea
Kassai Csilla
Csőrmester (x)
Opti-kus
korhely
Petrosz
Makacs
lavendel
Willő
Gvali (Gősi Vali)
szalai sándorné
Ördögűző
Isten ostora
Vévi
Bodzaviráglányka
SZATMÁRI MAGDOLNA
unique
Banditozo
PIROS
kiki64

menedzser23 (törölt) 2009.08.23. 01:12:38

Nagyon jellemző a cikk. Éppen ezért léptem ki végleg a Virtusról.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.03.13. 08:48:24

#80 - IGe - 2009.08.05 - 19:59:24
Ne feledjük. Tükröm Tükröm írását egységesen jónak találtuk, olyanok is, akik egyébként nagyon nem értenek egyet egymással. Kár hogy az ajánlók nagyon hosszú listáját nem mentetem le.

Már csak ezen írása miatt is sokkal megértőbb bánásmódot érdemel. Akkor is ha dühös. Mert szerintem joggal dühös.

Magam is az lennék, csak én már annyi szemétséget, álszentséget, szentnek kikiáltott csalást láttam életemben, hogy kialakult egyfajta immunitásom. Már nem dühítenek, de higgadt fejjel és kitartóan tudok küzdeni ellenük. Akkor is ha itt maradok, akkor is ha máshonnét és máshol írok róluk.

Egy nagyon nagy lelkiismereti erő van bennem, hogy ez ellen tegyek és tenni is fogok.

itt írtam:
Mit szeretnél látni és hallani TükrömésTükröm? (törölt cikk)
Mészáros Ildikó /Kokesz/ - 2009.08.04 23:09

www.virtus.hu/index.php?id=room&aid=75012

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.03.13. 08:49:04

#1115 - IGe - 2009.08.05 - 22:40:36
Tükröm Tükröm tett a sötétség ellen és most az Admin által űzött vadnak tűnik, pedig más sorsot érdemelne. Ide másolom máshol tett írásom:

#78 - IGe - 2009.08.05 - 19:47:36
#67 - Mészáros Ildikó /Kokesz/

Kétszer lőttem mellé eddig a találgatásban és nem merek még egyszer (esetlegese mellé) találgatni.

Azt viszont nyugodtan leírhatom, mert a kérdésed erre is vonatkozhatott, hogy nem egy általam is tudott és szervezett akcióról volt szó. Úgy gondolom és szerintem tény is, hogy Önmagába mások bevonása nélkül tette.

Egyébként én támogatom és támogattam Tükröm Tükröm és klónlai humoros, ironikus cikkek akcióját, a cikkeit a lapjaimba is felvettem. Mert azon jelenség ellen küzd, ami ellen én és sokan mások is küzdünk. Ebben a küzdelemben nálam is elhangzanak néha olyan szavak, amit jobb lenne elkerülni és így szerintem ez nála sem olyan veszélyesek.

A probléma ott van, hogy ne lett volna szabad erre a szintre jutni.Nem lett volna szabad a virtust ilyen mélyre hagyni süllyedni. Ilyen szinten ezek az oda-vissza adok kapok dolgok már szinte természetesek. Sajnos.

Sipos Andras 2013.09.29. 17:02:59

Hajnalban sem érem tetten.
A kertem vár rendezetten.
Harmat a helyén.
Sosem hallott hymnuszt
Fütyörészek én.(első ötsorosom 2o12-ből)