Valláskritika, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Paranoid jelképhisztéria

2010. február 23. - IGe

Látens fasizmus a fogkrémben és a villanyoszlopokon is?

A holokauszttagadás büntethetősége ügyében elfogadott törvény őrültségét és a vele kapcsolatos vívódásokat jól szemlélteti Lanndie írótársam engedelmével ide feltett írása. Hiszen nem Simicska óta tudjuk, hanem sokkal korábbról, hogy hülyének mindenkinek joga van lenni. Nos ez a törvény a hülyeséghez való alkotmányos és általános emberi alapjogot kívánja korlátozni, amivel ezt a jogot, a jogalkotók kizárólagosan csak saját magukhoz kívánják rendelni. Már csak azért is, mert nem tudom mit fognak tenni a zsidó származású holokauszt szkeptikusokkal?

Mert tessék ez lesz a következménye, ha hülyéket engednek be a parlamentbe törvényeket alkotni, meg megszavazni. Már alapíthatják is egyesek a facebookon a HolokausztFan klubot, meg készíthetik az ilyen felíratu transzparenseket;

"HolocaustFan 2010.02.24 12:53:04
Nem akarok börtönbe kerülni. Nem akarok tagadó lenni.
ÉLJEN A HOLOKAUSZT!!!!
ÉLJEN A HOLOKAUSZT!!!!
ÉLJEN A HOLOKAUSZT!!!!"
forrás: http://index.hu/belfold/2010/02/24/holokamu/

Tisztelt Jelképfelügyeleti Hatóság!

Nagyon elszomorító, ami világunkban zajlik, hiszen a szélsőséges szervezetek mindent elkövetnek, hogy burkolt formában hangot adjanak szélsőséges nézeteiknek!  Tehetnének már valamit a világon még mindig tomboló gyűlöletnacionalizmus ellen! Elsőként a fasiszta jelenségekről kell szólnom, hiszen már megint ismételik az „Idősebbek is elkezdhetik” című fasisztoid tornászműsort a BTV-n! Láttam, hogy gyanús karlendítésekkel emlékeztetik népünket a náci rémuralomra. Ezt többször, ismételten tették, felnőttek és gyermekek egyaránt! Feltétlenül be kell tiltani a sugárzását, csakúgy, mint a Ben Hur című mozifilmet, ahol ókori római katonáknak öltözött provokátorok fasiszta karlendítéssel üdvözlik egymást, sőt, nyílt antiszemitizmussal lépnek fel! Tegnap reggel láttam egy idős nőt elesni a mozgólépcsőn, hát ő is nagyon gyanúsan lendítette esés közben a karját! Borzalom, hogy mi folyik itt Mazochországon!

Az árpádsáv jelensége mindannyiunk előtt ismert, de sajnos határainkon kívül még nem sikerült hatásosan betiltani! Szégyen, hogy a szabadság országában, igen, az Amerikai Egyesült Államokban, a nemzeti lobogó négyötöde mindmáig árpádsávból áll! Ausztria, ugyan ritkásabb csíkozással, de még mindig a nyilasokra emlékeztet engem! A dánok félrevezetésképpen kereszt irányban is csíkoznak, de a Hitler által egykor elfoglalt területeken a Gonosz munkálkodása a mai napig a fasizmust sugallja, éppen úgy mint a lengyel lobogó, ami ugyan még ritkásabb piros-fehér sávos, mint az osztrák, de a jellegzetesség tisztán felismerhető. Indonézia, Kanada, Málta, Monaco, Peru, Szingapúr, árpádsávossága elbizonytalanít, vajon mindent megteszünk-e, a fasizmus újraéledése ellen?! Libanon, Lettország és Libéria szintén eme alattomosan támadó sereghez tartozik, és nem tartom lehetetlennek, hogy a semlegességét annyira hangsúlyozó Svájc a dánokhoz hasonlóan keresztirányú sávokkal is ide húz. A törökök pedig burkoltan egy görbe sávvá változtatták a máshol egyenes sávot piros zászlójukon… Gyanús tehát sok nemzeti lobogó, ezért sok nemzet is! Mert mindenütt ott van a szabad világ ellensége az antiglobalisták jelképkreációiban. Még a Signal fogkrém is árpádsávos!

Nem mehetünk el szó nélkül a KRESZ-táblák burkolt önkényuralmi jelképei mellett sem! Jobb lenne, ha odafigyelnének különösen az „egyirányú forgalmi út”, a „kötelező haladási irány” táblákra! A táblák nevei alapvetően szélsőséges parancsuralmi elvet sugallnak. Azt meg a vak is láthatja, hogy ezeken a táblákon negyed-negyed nyilaskereszt látható!

Ennél sokkal kirívóbb, amit az áramszolgáltatók propagálnak.Tanszformátorszekrényeken, villanyoszlopok tömkelegén látható az SS vörös, szögletes S betűje! Nézzék meg, nézzék meg alaposan ezeket a jeleket, ott van mellettük a negyvenes évek halálosztagainak lábszárcsontokkal tarkított koponya emblémája is.

Persze sokan csak legyintenek, a horogkeresztes Buddha szobrokra és a tengerek mélyén megbúvó vörös csillagra is, pedig fogalmuk sincs micsoda rettenettel kell majd szembenézniük! Gondolkozzon el mindenki ezeken a dolgokon, legalább akkor, amikor valamelyik vasúti kereszteződés felé közelít! Az árpádsávos előjelző táblák és a gonosz, sávos sorompó talán jobb belátásra bírja önöket! / vagy még a következők:

Pofa be!

Demokrata vagyok. Tehát gyilkos.

Büntethető-e az emberi ostobaság?

Nem vagyok fasíszta, de...

Ez a megoldás?

Már megint holokausztozunk

Herényi Károly esete a kommunizmus bűneivel

Hihetetlen

A holokauszttagadásról

Börtönnel a szavak ellen

Hogyan bűntetik a holokauszt tagadását világszerte?

Volt holokauszt. Most jó?

Köztársasági Elnök! Mit tettél?

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr421783827

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Egy antifasiszta naplója 2. 2010.02.25. 06:00:03

Mindenki kedvenc elmeroggyant antifasisztája még mindig naplót ír, és még mindig nem vigyáz rá eléggé, úgyhogy leközlünk egy újabb részletet: 2010 február 22. Ma ülésezik utoljára a parlament. Lehangoló az elmúlt 4 év termése. Se holokauszttagadást, s...

Trackback: Büntethető-e az emberi ostobaság? 2010.02.24. 11:04:00

 Bár még semmi sem biztos, mégis úgy néz ki, hogy a holokauszt tagadása büntethető lesz. Egy kis idézettel nyitnék a Brian életéből, hogy értsük, hogy miről beszélek. Jó lenne, ha a törvényalkotók is elolvasnák és elgondolkoznának rajta. &nbs...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.02.23. 15:06:19

Ok, akkor legyen büntethető az is hazánkban, aki Árpád fejedelem helyett I. Istvánt hazudja Államalapítónknak, tehát tagadja Árpádot, mint államalapítót!!!! Mert ugyebár ennek az I. István volt az államalapítónk hazugságnak is célja van.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.02.24. 09:50:25

Érdekes módon ezen írást a következő helyen is leközölték a megkérdezésünk nélkül. Jómagam a szerzőjére bízom, hogy hozzájárul-e az ott lévő maradásán, mert reklámnak ugyan jó, de az ott lévő egyes habzószájú kommentezőkkel nem vállalunk közösséget.
hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=27269

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.02.24. 12:47:04

Ok, akkor legyen büntethető az is hazánkban, aki Árpád fejedelem helyett I. Istvánt hazudja Államalapítónknak, tehát tagadja Árpádot, mint államalapítót!!!! Mert ugyebár ennek az I. István volt az államalapítónk hazugságnak is célja van. Vatikán állam érdeke a magyarsággal szemben.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.02.24. 13:20:50

No tessék ez lesz, ha hülyéket engednek be a parlamentbe törvényeket alkotni;

"HolocaustFan 2010.02.24 12:53:04
Nem akarok börtönbe kerülni. Nem akarok tagadó lenni.

ÉLJEN A HOLOKAUSZT!!!!
ÉLJEN A HOLOKAUSZT!!!!
ÉLJEN A HOLOKAUSZT!!!!"

forrás: index.hu/belfold/2010/02/24/holokamu/

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.02.24. 14:51:32

"HUN_Sector 2010.02.24 14:40:37

Nekem az egyik ősömet 600 évvel ezelőtt egy kóbor osztrák lovag megölte. Igaz hogy senki sem tud róla de én tudom és ezért Ausztriától 1 milliárd euró kárpótlást követelek, továbbá a magyar államtól is ennyit, mert nem tett semmit. Most kutatom hogy ki gyártott olyankor pallost és kopját, beperelem őket is, mert segédkeztek akóbor lovagnak. És ha tagadni meritek hogy meghalt az ősöm, százmillió év börtön lesz a jussotok, plusz a pokolra is juttok!"
index.hu/belfold/2010/02/24/holokamu

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.02.24. 15:10:51

Na jó ez szintén poén és fekete humor, de jó:

"cápa964 - 2010.02.23. 17:13
A magyar nyelv valóban csodálatos: Én nem tagadom a holokausztot, sőt támogatom! Szerintem ebbe a kinyilatkoztatásba bele fognak hülyülni a bíróságok! Pólókat kéne nyomtatni belőle, sokat, ezret, tízezret és még többet, hogy lássák távol áll tőlünk az antiszemitizmus!"
forrás:hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=27269

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.02.24. 18:39:15

2010.02.24 17:34:04 timurlenk

"„aki nagy nyilvánosság előtt a holokauszt áldozatának méltóságát azáltal sérti, hogy a holokauszt tényét tagadja, kétségbe vonja vagy jelentéktelen színben tünteti fel, bűntettet követ el, és három is évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő”. Szándékától és tartalmától függetlenül is jogtechnikai képtelenség ez a jogszabály. A magyar jogalkotás mélypontja, méltó befejezéseként egy olyan korszaknak, melyben oly sok minden jutott még el a mélypontra. Először: egy tényállitás visszautasitását kriminalizálja, míg a tényállitással kapcsolatos értékállitást már nem. Holott az első eredhet egyszerű tudatlanságból, a második viszont csakis rosszhiszeműségből. Azaz, ha valaki azt mondja: „nem igaz, hogy zsidókat gyilkoltak 1941 és 44 között Auschwitzban vagy Ukrajnában”, mehet a hűvösre. Ha viszont azt mondja: „bizony gyilkolták őket, de nagyon helyesen tették”, e jogszabály alapján nem vehető elő. Másodszor: a teljesen elnagyolt fogalmazás olyan széles értelmezési szabadságot ad a jogalkalmazónak, ami alapvetően sérti a jogbiztonságot. Ha már jogszabály készült a holokauszt tagadásának büntethetőségéről, nem kellett volna sajnálni a fáradtságot valamilyen „kánon” mellékelésére. Ebben pontositották volna néhány oldalon, milyen tényeket fogadunk el általában igaznak ezzel a történelmi kérdéssel, és ezeknek világosan kifejtett tényeknek a tagadása valósitaná csak meg a jogsértést. Másfélezer éve még sokkal ésszerűbben gondolkodtunk, az eretnekek kiszűrésére voltak kánon-szövegek (pld. „Credo in unum Deum, Patrem omnipotentem, factorem caeli et terrae, visibilium omnium, et invisibilium” stb.) Ezeket megtagadva, nem elismételve lehetett csak eretnek és büntethető valaki. Pontosan tudta, mi az, amit elutasitva eretnekké válik vagy elismetélve hüséges báránya marad a nyájnak."

index.hu/belfold/2010/02/24/holokamu

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.02.24. 20:54:38

Average Netizen 2010.02.24 11:57:28
"Ha jol vettem ki a cikk szovegebol a T.Haz-tagadas nem buntetheto meg akkor sem ha nyilvanosan teszik azt: RGO, a velemenyem szerint Magyarorszagon nincs es nem is volt demokracia egy pillanatra sem! Folyamanya, valamennyi torveny amit a T.Haz (mint Tekozlo es nem min Tisztelt) illegitim! Minden politikus, kivetel nelkul, kierdemelte megvetesem!

Netokraciat! MOST!"
index.hu/belfold/2010/02/24/holokamu

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.02.24. 21:08:00

EddieOfAlhana 2010.02.24 14:13:04
"Ha valaki Jézus szenvedését tagadja, akkor azzal megsért engem, mert Jézus az én ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-nagybácsikám volt, és a kereszten halt meg, miután szarrá korbácsolták. És jézusnak még kb. 2 a huszadikon azaz kb. 1 048 576 ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-unokatestvére él ma a világon, és őket is sérti! Úgyhogy azonnal 3 év börtön minden zsidónak, aki tagadja Jézus messiás voltát!"
index.hu/belfold/2010/02/24/holokamu

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.02.26. 11:50:20

A legtöbb párt, így a hajdani, de többszörös átalakulással megszűnt Fidesz, helyett ma meglévő FMPSZ is a kettős mércékkel játszik és operál. Amit ő tesz az jó, ha más teszi ugyan azt, akkor az rossz.

A KETTŐS MÉRCÉKRE pedig nincs mentség, mert a kettős mércék sem jogilag, sem erkölcsileg fel nem oldhatók. Ez a jelenkori életünk legfőbb gondja és ezért voltak és vannak a népirtások is. Amelyek nagyon sokszor vallási indíttatásúak.

Apropó tömeggyilkosság tagadási törvény jelenleg erősen beRULEZ ebbe a versengésbe, mert...

Eddig azt prognosztizáltam, hogy lehetetlen, hogy a jobbik 7-8%-nál többet elérne. Ezzel a törvénnyel, most azt mondom, hogy a 15-20% sem lehetetlen már. Tehát ez a törvénynek hazudott törvénytelenség, pont az ellenkező hatást váltja ki.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.02.26. 13:06:50

Ezt most írtam Tóta w. blogjába, csak lementem ide is magamnak:

"@G.d.Magister: "A szélsőjobboldal tábora fix és aktív, ők ott lesznek, hiszen pont ez a betegségük lényege, hogy szívügyükké vált ez a New Age-szerű hungaroszcientológia."

Valóban ez a Tóta W. féle beköpés, vagy geg NEM ÜL most, mert a valóság teljesen más, még kikarikatúrázva is. A a bal ellentéte párt jelenleg, az ideológiában, világnézetében is a bal ellentéte igyekszik csak lenni és nem is gondolkozik.

Jézus, I. István, meg az s.korona, meg a kaotikusok, reffek... az ő uruk. Teleszórják évek óta építkezési hulladékfából épített ókori kivégzőeszközzel a tereinket akkoron, amikor az igaz magyar elődeink kerecsen sólymot röptettek a nap felé. Aztán látom már az idén tandem keresztet készítettek és jövőre talán már hármas kereszt lesz, aztán négyes, aztán csak kijön lassan egy karácsonyfa forma is, ami ilyenkor azért mégis csak illendőbb.

Nos a lényeg, hogy a NEM BALOSOK, azért erősen Vatikán, biblia, meg judeokeresztény fanokból áll, aminek azért messze semmi köze a magyarsághoz. Csak azért mert ez a "f-ség" már ezer éve állomásozik ideiglenesen hazánkban és nem csak 40valahányig, attól még egy csöppet sem magyarabb.

Tehát ami látható, hogy a NemBal sem kapott több észt az észosztásnál, mint a többi jelenlegi párt és egy cseppel sem lesznek jobbak tőlük.

Nem is csoda, hiszen sokan tudják, hogy lényegében az SZDSZ szülte naggyá a Fideszt, a Fidesz meg megszülte a NemBalt."

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.03.10. 22:38:26

Ja én már 1-2 hete írtam Sólyomnak:

Tisztelt Köztársasági Elnöki Hivatal!
Tisztelt Sólyom László Úr!

A holokauszttagadás büntethetőségéről szóló törvénymódosítást. A Btk. friss 269/C-vel kapcsolatosan a következő önellentmondásokra szeretném csak felhívni a figyelmüket két általam idézett, szerintem fontos blogos hozzászólással:

"Nem tudom mit fognak tenni a zsidó származású holokauszt szkeptikusokkal?"

forrás és film :kkbk.blog.hu/2010/02/24/holokausztcafolo_dokumentumfilm

"Mert tessék ez lesz a következménye, ha hülyéket engednek be a parlamentbe törvényeket alkotni, meg megszavazni. Már alapíthatják is egyesek a facebookon a HolokausztFanok klubot, meg készíthetik az ilyen felíratu transzparenseket;

HolocaustFan 2010.02.24 12:53:04
Nem akarok börtönbe kerülni. Nem akarok tagadó lenni.

ÉLJEN A HOLOKAUSZT!!!!
ÉLJEN A HOLOKAUSZT!!!!
ÉLJEN A HOLOKAUSZT!!!!

forrás: http://index.hu/belfold/2010/02/24/holokamu/"

Kérem gondolják át ezt a törvénymódosítási részt, hogy megengedhető-e gyakorlatba beengedni?

Üdvözlettel: IGe