Valláskritika, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

7tornyososok húzzatok a Virtusról a héttoronyba!

2010. július 23. - IGe

Jelenleg a 7torony vezetősége körüli szexuális sztoriktól, szexuális zaklatásoktól, szexuális zsarolásoktól, visszaélésekről, összeomlástól, megszűnéstől és egymás feljelentgetésétől hangos szerte a net és a levelező fiókok. A mindennapi mocsok nem tudott a  falak között maradni, pedig arról a helyről amelyről ihletett a név, börtön is volt sokáig. Egyre több héttornyos megy és jár vissza a virtusra és áttalicskázza a héttoronyban felgyülemlett szemetet és vele együtt a rothadás bűzét is. Ez a jelen, de milyen is volt a kezdet?:

A 2006-os úgynevezett nagy virtus háborút az akkori héttornyosok  és alapítójuk robbantották ki és most is ők háborúznak a virtus.hu-n. Akkoron Verő László  - a Nagyvezír- szélsőséges és fanatikus ateistákkal szövetkezve indított egy kis helyi vallásháborút, amelynek mint mindig eredendően egyéni és anyagi céljai voltak. Így terelt át nagyon sok szerzőt a 7torony nevezetű vállalkozásába. Itt háború van, ott meg béke szlogennel. Hát igen a volt Szovjetunió is béketábornak nevezte magát. Verő László Maó kulturális forradalmához vagy lenini doktrínákhoz hasonlóan kiadta mi a jó irodalom és ki a jó irodalmár. Meghirdette a célt, hogy az általa netszemétnek nevezett irodalmat és netpatkányoknak titulált irodalmárokat meg kell semmisíteni és lehetetlenné kell tenni a neten. Ezen doktrínákból kifolyólag Verő László és tanítványai, követői, emlékének ápolói magasabb rendűnek képzelik magukat, mint a virtusosak.

A héttoronyban, mint minden destruktív diktatúrában látszólagos rend van, ennek viszont hatalmas az ára. El kell fogadni a tejhatalmú (párt)vezetést és Kína kulturális forradalmához hasonló irányelveket. Bárkit bármikor mindenféle indoklás nélkül önkényesen megfoszthatnak ott mindenféle jogától. Bármelyik írást az író beleegyezése nélkül átszerkeszthetnek, átalakíthatnak ott a cenzorok, hogy az héttornyosista szemléletű legyen. Ezt a szemléletet még dicsőítik is befurakodnak más portálokra, helyekre, azt ha kell meg is szállják erőszakkal és igyekeznek trockiji elvekhez hasonlóan a saját forradalminak hitt kulturális szintjükre átalakítani. Jelenleg akárcsak a szovjet hadsereg és tanácsadók hazánkat, a héttornyosisták is megszállták a virtust. Ezért akárcsak Orbán Viktor üzente egykoron a ruszki katonáknak, nekünk is ki kell bátran jelentenünk:


HÉTTORNYOSOK HÚZZATOK A VIRTUSRÓL A HÉTTORONYBA A SZARKAVARÁSOTOKKAL ÉS A HÁBORÚTOKKAL ÉS A HÁNYINGERKELŐ OCSMÁNY VISELKEDÉSETEKKEL!!!!

A stílus maga az ember. Nézzük csak az egykori nyomdagépész, a  Héttorony alapítójának Verő Lászlónak, "irói vénáját" aki Hirlapíróként, lektorként és számtalan más klónokkal végzett  szerte a neten kavarásokat. Giccses irományait meg önkritikaként törölte a virtusról, de a hozzászólásai megmaradtak. Ezekre valóban érdemes emlékezni:

 

" - lektor - 2006.03.17 - 19:59:00 Ige, neked kuss! Eddig megálltad, hogy nem ugatsz be annak, akit te letiltottál, de az ordas ösztön kiugrik belőled, mint lószarból a cseresznyemag. Vissza a virtus ganyégödrébe!"

" - lektor- 2006.07.22 22:34:34 Neked gondolatod? Ne röhögtess! Arról már el is feledkeztél te baromarcú, hogy az elején letiltottál, amikor nem ösmertelek még, és valami ökörségeddel nem értettem egyet. No most - persze később eszembe sem jutott már - hogyan reagáltam volna bármire is? Ez az alanti bejegyzésed is csak jellemzi a húgyagyúságodat. Nem te csak helyben szarsz."

" - lektor - 2006.05.04 14:03:13 Kizárólag kedves barátném miatt reagálok, az ő pallérozott soraira: Ha valaki, én a tavalyi kezdetektől fogva azért csikartam, hogy legyen ez a honlap az, aminek sokan gondoltuk. Még Hírlapíró néven kezdtem, a régiek emlékeznek rá. Az év elején elegem lett abból, hogy a sok netpatkány eluralja a virtet. Azután sok új jött, és azt gondoltam, sikerül elhessegetni ezeket a neten tenyésző artikulátlan niemandokat. Lektorként is megpróbáltam írni és kommentelni ennek érdekében. Mindenkivel a saját nyelvén kommunikáltam. Mostanra betelt a pohár, a folytonos ugatás, ige primitív és szemét itteni önmegvalósítása, a pontrendszer - például a sziszegő burnyákot egyesek úgy pontozták, mint izomagy veretes sorait - szóval az egész egy katyvasszá vált. Mellesleg elképesztő, hogy sokaknak ez az egész vérkomoly. Számomra játék volt, amíg játéknak lehetett tekinteni. Amióta itt habzó szájú egymásnak feszülések, humortalan primitvségek tobzódnak, hát én erre köpök. Hamarosan elkészül a "tisztaszoba", ahol az effélék a közelünkbe sem jöhetnek, viszont aki européer környezetre vágyik, ott megleli...."

" - lektor -2006.06.05 16:01:15 ige, neked annyit, hogy nyugodtan tombolhatsz itt, tiéd a pálya, mert aki valóban "csak" írni, olvasni, meg jó társaságban lenni szeret, az elundorodott tőled, meg a hozzád hasonló krakélereketől. Egyszer már letakarítottunk innen, én csak kiváncsian fogom figyelni eztán, hogy ha újra örjöngeni kezdesz itt, mi lesz a követketménye. Érezd jól magad."


" - lektor - 2006.03.23 14:11:27  Figyelj te síkagyú! Lehet, hogy neked a reiszolás körül forog az agyad minden pillanatban, mert nő persze nem áll szóba ilyenekkel. Szerintem a születésed is véletlen, mert a faterod e tevékenysége után anyád beült a fürdővítbe, és meglett a baj. A kis bélus."

" - lektor - 2006.04.08 20:39:58 Ige! Most a picsaszájú újhúshoz dörgölődzől? Szíjjad le bő nyállal! A te műfajod."

" - lektor - Figyejjé köcsög! Rádígértem a Belzebubnál, úgyhogy az fog diszponálni fölötted. Levisz a tutiba, és ott a zIGe fog a 120 kilajával a mocskos pofádon üdegélni, és csak lapsz levegőt, amkior az belekanyarint."

 

" - lektor - 2006.07.22 16:23:47 Ti röhögni fogtok, csak azt nézem, hogy hány vérbarom maradt itt, s örömmel látom, hogy ti ketten - igaz a legsetétebbek. Csak belétek rugdosni járok koronként vissza."


Egy Verő László emlékdíjas öröme:

 

Utóirat: Ezen Pamflet   irodalmi stílúsban megírt írás jellemző a történtekre, nagyon is, de mindig és mindenütt vannak jóhiszemű, de becsapott és megtévesztett emberek.  Rájuk ez nem vonatkozik, ők a kivételek.

Nem a halott emberrel foglalkozom ezt már több helyen leírtam, hanem annak élő és torz mítoszával, akármekkora is, de létező személyi kultuszával.

Sokakat beetetett Verő László, hogy amit ő a héttornyban tesz az értékesebb, mint ami a virtuson van. Ezt sokan el is hitték és ki is alakult bennük egy felsőbbrendűségi érzés. Pedig ez egy tévedés. A virtuson mindig sokkal több az érték, mint a héttornyonyban, csak ott sokkal több dolog közül kell kiválogatni és meglelni. Több mellette a sallang is, de az az igazi forrasztótégely és nem az ami a héttoronyban van. Végül is aki ezt be tudja látni, annak igazából a virtuson lenne a helye, akármennyi hiba is van ott. Az nem is héttornyos, hanem virtusos. A virtus szólásszabadsága még mindig természetesebb és emberibb környezet, mint ami a héttorony sokak szerint diktatórikus rendszere.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr162170316

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tollinga, Héttorony, Wita, Előhang, Tollal, Dunapart Café, Kupé a virtus farvizein 2010.07.25. 23:36:59

DZoltán: Ezen lapok mindegyike erősen kötődik a virtus.hu -hoz. Vagy eleve onnan vétetett a szerkesztőgárdája induláskor, vagy a szerzői nagy része ide és oda is írt. Michael Douglas az Összeomlás című filmben Röviden írok néhány sort az adott lapo...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.07.23. 18:13:18

"#322 - történetsíró - 2010.07.23 - 16:09:21
...annyi történt, hogy a magánlevelezést felhasználva egy hölgyet megzsaroltak, hogy a hallgatásért cserében szexuális ellenszolgáltatást adjon. A sztoriról én is láttam levelet..."

www.virtus.hu/index.php?id=room&aid=94472

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.07.23. 18:17:12

"#17 - Novai Eszter - 2010.06.20 - 07:25:35
...Engem fenyegettek meg tegnap a cikkben érintettek, illetve az interjúalanyok közül többen, hogy ha nem veszem le ezt az írást, a testi épségemet kockáztatom. Egyébként meg mindenki a magánélet szentségének védelmét emlegeti és a főszerkesztő háremforgalmának esetleges csökkenése miatt aggódik...."

www.virtus.hu/?id=room&aid=93220&blmt=50

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.07.23. 18:19:09

"#19 - Novai Eszter - 2010.06.20 - 08:10:48
...Ennél az irodalmi portálnál azonban egyesek magánélete tabu, viszont ugyanők kutakodhatnak másokéban, akár annak naplózásával is, hogy az adott konkrét pillanatban ki milyen IP-című gépről lépett be, tehát fizikailag hol van, és aztán ezeket az adatokat kiadhatják olyan személyeknek, akik ezzel fenyegethetik az érintettet. Gondoljon bele, Kedves István, egy családjogi tárgyú perben mekkora érv lehet, hogy "Ön ugye április 16-án 17 óra 45 perckor internetezett az ilyen és ilyen IP-számú gépről, mely Kecskeméten az ilyen és ilyen utca 12 szám alatt található". Nos - mondja mosolyogva a zsaroló - hajlandók vagyunk eltekinteni ezen adat kiadásától, ha odaadó leszel mihozzánk is, beszállsz például egy 1+2 fős lepedőcsatába.
(A példa természetesen kitalált, nem kérek több fenyegetést.) Mindemellett ennél az irodalmi portálnál a származásuk és a hitük miatt is megaláznak, kizárnak alkotótársakat. A portál egy olyan kisebbségi csoport kezében van, akik a szerelmi ügyei miatt zsarolni tudják a főszerkesztőt és ezzel bármit elérnek nála..."

www.virtus.hu/?id=room&aid=93220&blmt=50

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.07.23. 18:24:11

"#30 - IGe - 2010.06.21 - 06:02:31
Tény: A héttoronyban lektor kb. 15 hónapos időszaka alatt is nagyon nagy viták és ellentétek voltak. Sok elemző szerint ez okozta, hogy megrendült az egészsége, ami a halálát okozta végül.

Verő László halála után alkalmatlan és közösséget megosztó emberek kerültek a vezetésbe. Előbb egy veszekedős buzibár tulajdonos, aki itt is bizonyította, hogy összeférhetetlen és tudtommal most is egy boxoló a fűmufti. (talán Serfőző)

Tény:Nekem teljes jogom van megvetni Verő Lászlót, hiszen a virtus 2006 tavaszi háborúban személyemet használta háborús indoknak. Rám próbálta zúdítani a gyűlöletet és a felelősséget mindenért. Azt találta ki, hogy az bejön neki, ha engem okol a virtus itteni állapotáért, amit valójában maga okozott. Az emberei a nevemet is hamisították és a nevemben megtévesztésül szemétségeket írtak, mintha azt én írtam volna. Tehát én joggal írhatom, hogy megérdemelte a sorsát. Amivel ez irányú átkomat be is teljesítette. Az átkom egy ismeretlen személynek szólt és csak évekkel később tudtam meg, hogy ő volt a háború mozgatója. Az akkori ellenem harcolók kerestek meg és kértek elnézést utólag. Innét tudtam meg."

www.virtus.hu/?id=room&aid=93220&blmt=1

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.07.23. 18:35:06

"...Most, ha megnézzük, egy színvonaltalan, már csak amatőr portálnak se nevezhető, kiégett és leégetett tornyokból álló, ködfalas hártyavár maradt.
A főszerkesztője egy erkölcsnull, iszákos alkotóművész. Sportos, férfiúilag piacképes ötvenes, aki állítólag pénzért vásárolta be magát a pozícióba, az alapító örököseitől vette meg azt. A fél portál a háreme. A hölgyek többnyire tudnak is egymásról, némelyüket valamiféle barátság (szolidaritás) is összeköti, hiszen a motivációjuk ugyanaz: ágyasnak lenni. Amire vágynak, azt a sármos főszerki némi sorbaállás után biztosítja nekik, csak ki kell várni az alkalmat. Erre valók a mind sűrűbben szervezett „irodalmi találkozók”, felolvasóestek az ország különböző pontjain, egy-egy panzióban vagy kocsmában, ahol – közönség híján – egymásnak olvasnak fel műveikből a szerzők, majd az illuminált főszerkesztő és segédei rátérnek a lényegre. Aki semmiről nem tud, az a főszerkesztő felesége: vezető közéleti pozícióban lévő, köztiszteletben álló hölgy, akinek őriznie kell a rendezett, boldog család látszatát.
A főágyas egy középkorú, tehetségtelen, ámde önmagától messzire szállt nagyhang, aki már újszülöttként is az „oá” helyett „soá”-t sírt fel. Azóta ezt a szokását őrzi és lépten-nyomon hangoztatja. Az oldalra egy közel-keleti állam nyelvén írt honlapok linkjeit helyezi el. Tipikusan egytémájú szerző, de mindenhol ott van, ahol a főszerkesztő elérhető: ágyban, ágy mellett, lugasban, művelődési házak mögötti bokorban. Az se zavarja, ha rajtakapják őket. Szorosan fogja a főszerkesztő farkát. Rövid ez a póráz („anyuci otthon meg ne tudja”), Soáka időnként húz egyet rajta, megrántja, ilyenkor valami mindig megváltozik az irodalmi portálon: emberek kilökődnek, a farkonfogott egy gombnyomással kitörli őket, összes műveikkel egyetemben, a soás főháremhölgy nyelvtársai pedig kicsinyke hatalomhoz jutnak. Kár, hogy Soá sohá nem tud írni, pedig akkor legalább lenne valami haszna a létezésének...."
7x7torony.blogspot.com/

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.07.23. 21:13:47

",Tudatlan barom. Mars a többi közé! "-írja lektor
chimneysweep (x) - 2006.04.02 19:57

Tudtátok, hogy ő a legokosabb? Én még nem, és csak megpróbáltam hozzászólni cikkéhez, melyet copy-paste-zett egy internetes munkából, ...

Íme a kultúrált ember mintaképe! Íme az ember, aki arról panaszkodik, hogy nem elég kultúrált a tömeg, ami körülveszi! Hát miért nem adtok neki egy külön Magyar Virtust, ahol vizíózhat, ahol copy-pastezhet, senki sem kritizálja, senki sem zavarja, hadd vénűljön, kit érdekel?

Azt mondja ő tanulmányt írt
! Na hallod? Tanulmányt! Hogyan? Úgy, hogy kiragadott mondatokat, és elhagyott fontos részeket, amitől más értelmet kap az eredeti írásmű! És ettől lesz tanulmány?

De, hadd csinálja, kit érdekel? Vagyis kit is érdekelne, ha nem hamisítana?
És ő, meg az izomagyuka mondják másoknak, hogy gyávák, miközben lassan mindenkit letiltanak, de hát akkor kinek írják félrevezető írományaikat, trágár szövegekkel, érthetetlen mondatokkal megtűzdelt förmedvényeiket?
Egy pár embernek, akik attól való rettegésükben, hogy nehogy lenullázák őket, nyalnak, sajnos ennek a két önző, félművelt alaknak. Mert ezek bosszúállóak, lenulláznak mindenkit, aki nekik nem tetszik, letiltanak, kigúnyolnak és fölényeskedve kioktatnak, miközben vénülnek mint a rossszseb!
2x nem ezekre!"
www.virtus.hu/index.php?id=detailed_article&aid=2615

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.07.23. 21:50:42

"#6 - mélabéla (x) - 2006.03.26 - 02:08:32
lektor!
Íme, lásd mily értelmes vagy, ezt írod a virtusról:
,,A virtus jegyzett szerzőinek száma a mai napon 305, ami persze nem reprezentatív panel. E szerzők meghatározó része olvasni, írogatni szerető résztvevő. Kisebbik része a betűvetés alapjaival kűzdő csoport, akiknek mind grammatikailag, mind a mondanivalót tekintve, csak a "beszólás" a célja. Mindezt teszik a kereplő, üvöltöző csürhe szintjén, csak egymást megértő kupacban (csordaszellem)."
Na most ezt kinek írtad? Önmagadról mesélsz? Hogyan lehet beszólni grammatikailag? Egymásraüvöltöző kupacban teszik a kik? Csordaszellem, mi?
Túlképzett vagy mi? S te nem úgy gyűlölsz, hogy ne mérlegelnéd, mi? Idézzem idióta írásodból a hülyeségeid? És még te oktatgatsz fölényes cinizmussal másokat?
Hiszen, ha olvashatná volt irodalom tanárod idióta irományaidat, melyekben nagyképűen kioktatgatod a nálad sokkal tehetségesebb virtusban jegyezett szerzőket, a földbe süllyedne szégyenében, hogy ilyen ,,lektort" nevelt e virtusnak, a saját szégyenére!"

www.virtus.hu/?id=room&aid=2464

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.07.23. 23:10:24

Hát azért a díjról is lenne Freudnak néhány szava. Verő László szájában egy férfiasnak látszó rudacska, amelyet nagy élvezettel szívogat, szopogat:-)

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.07.24. 11:51:42

"#203 - csataloo - 2010.07.24 - 04:43:46
Megtettem, amit megígértem. A Torony bázisából kerestem elő az alapító írásait. Végigrágtam magam sok-mindenen. Saját, nagyon saját szemszögömből értékelem a fennmaradt verseket. A prózát nem! Ahhoz szóljon a prózahalló-prózaértő. Dicsérje vagy vitázzon vele egy legalább olyan kaliber, mint Molnár Péter, aki prózát tud tisztességgel írni!
Versek.
Itt, lejjebb, a magam véleményét teszem a bázisban fellelhető olvasottság és vélemény statisztikához.
Lássa mindenki, miről beszélünk.

Idő előtti megjegyzés:
Több laptulajdonost ismerek. Amúgy, natúrban, nomeg az irodalomból. Az utóbbival kezdeném!
Hatvani Lajos is írt. Festett is. Kaliber nem ezekben a tevékenységeiben volt.
Gámetzky Eduárd is ír. Rosszakat, ha versről beszélünk. De az itt olvasottakat kenterben veri!

Stille Nacht
gyenge középszer olvasás 1017/// 43 komment
Wéber Feri ma ötven éves
582///18
Verzár Évának szeretettel –rendelésre
592///18
Haláltánc – ballada
466///16
Megjegyzés: méltatlanul alacsony az olvasottság és a vélemények száma is. Jó vers!
Holnap
535///23
Megjegyzés BŰŰŰŰŰŰN rossz!!!!
Lelket lehelnék mindenbe
408///31
Megjegyzés: Se nem fordítás, se nem vers, bár a szerző annak szánja-hiszi.
Dekadens szonett
402///19
Megjegyzés: Versnek, szonettnek silány.
Talán
459///27
Megjegyzés: Giccs. Abból is a rosszabbik-féle.
Fehér bohóc monológja
405///1
Megjegyzés: Nudli.
Metró- mondóka
311///0
Megjegyzés: Geg. S, ha geg, nem vers. Nem is jó.

Balog Gábor
a
-csataloo-"

www.virtus.hu/index.php?id=room&aid=94476

Mítoszirtó 2010.07.24. 14:23:26

"Hírek
Megszűnt a Héttorony.
történetsíró - 2010.07.18 15:24

...Egyesek örömére, sokak bánatára a Héttorony irodalmi magazin megszűnt. Olyan kezekbe került, akik azt szétverték, egyszerűen megszüntették..."

www.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=94472

Mítoszirtó 2010.07.24. 14:28:07

"...Hát azért az elképesztő, hogy a magyar „művész” mennyi aljasságra képes. Nem egész egy nap alatt az alábbi teljesen hamis vádakkal illettek.

1. Serfőzővel összejátszva buktattam meg a Tornyot, hogy üzleti vállalkozás gyanánt újra összehozzam magamnak, vagy ha az nem sikerülne, akkor a tagok jó részét a KUPÉ kulturális magazinhoz csábítsam. Nos, ez kérem képtelenség és nevetséges. Egy „irodalmi” portál nem lehet üzleti vállalkozás, mert az alkotók épp annyira „nincstelenek” mint olvasóik. A KUPÉ On Line-tól pedig kiléptem, mert a főszerkesztő és az én munkastílusom egyáltalán nem egyezett meg, ahogy elképzelésünk sem a KUPÉ tartalmáról és jövőjéről.
2. Ha újraindul a Torony, akkor azt, én a régi Torony adatbázisával fogom feltölteni, mert ahhoz hozzáférek...."

feljegyzesekatoronybol.blog.hu/

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.07.25. 12:32:04

Hortolányi Gábor, a néhai Verő László leghűbb tanítványa ma nem vette be a gyógyszerét és helyezze zizit reggelizett:-) Nizzétek csak mit írogat habzó szájjal a virtus.hu-n:

"#61 - történetsíró - 2010.07.25 - 09:26:21
DZoltán= Ige gyere csak szargép fel vagyok rád készülve, de te nem biztos, hogy rám fel vagy. figyelmeztettek, Ha nem fejezed be, nem kímélem fattyad, szukád, senkit. El foglak taposni!"

"#55 - történetsíró - 2010.07.25 - 04:51:35
Te torz majom! istennek hiszed magad4 miközben egy kicsi csótány vagy. nem is értem hogy lehetett nő aki gyereket vállat neked. Gondolom a szüleid, szégyellik magukat miattad rendesen, ahogy az e gyerek is. Nem is csodálom, hiszen már most egy torz agymosott világban él..."

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.07.25. 12:42:11

Hortolányi Gábor írja Serfőző Atrtiláról a virtusban:

"Megszűnt a Héttorony. - 2010.07.22 08:08:56

...Ebből kifolyólag mindenki vegye tudomásul, hogy Serfőző Attila tejhatalmú úr lett. Ez tény és ezen nem is lehet változtatni. Az érthetetlen, hogy ahogy levélében írta, miért akarta megszüntetni a Tornyot és egy másikat létrehozni, ahogy az is, hogy aztán hogy-hogy újra működik a torony, de ez már nagyon nem a mi dolgunk."

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.07.25. 12:46:05

Hortolányi Gábor írja Serfőző Atrtiláról a 7torny jelenlegi főszerkesztőjéről a virtusban:

"Megszűnt a Héttorony. - 2010.07.22 05:33:07

...jól láthatóan két nagy csoport van. A Héttorony - Serfőző fanok - és azok akik így vagy úgy nem tagjai a Toronynak. ( Ez azt is jelenti, hogy finoman szólva nem értenek egyet a Serfőző féle vezetés módszereivel.
Bárhogy is van, az tény, hogy ez a Torony régen nem a Verő László által megálmodott. és itt nem arról beszélek, hogy az alkotások színvonala alacsony. ( milyen lehetne ha maga a főszerkesztő is egy középszerű amatőröcske)Sokkalta inkább arról van szó, hogy egy kiszorítósdival, a Toronyban jóformán csak azok maradtak, akik hitet tesznek a középszer a tehetségtelenség és a szakmai tudatlanság mellett.
Hogy miért? Nem dolgom elemezni, de nyilvánvaló, hogy kevesen tűrik, ha a falkában erősebb hímek is vannak..."

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.07.25. 12:54:17

Akárcsak a 2006-os nagy virtus háborúban Verő László emberei most is megfenyegették magát a virtus.hu-t és tulajdonosait is.

Virtus Admin topikja - 2010.06.23 14:52:18

...Itt hívom fel a Virtus tulajdonosainak és minden felhasználójának a figyelmét, hogy amennyiben nem szüntetik meg mások emberi, vagy holtabeli rágalmazását, lejáratását /legyen az szervezet/ mind a Virtus.hu üzemeltetője, mind a szerzők ellen büntető és polgári feljelentés is megy!"

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.07.26. 00:58:02

A nagyon sok 7tornyos oda-vissza per és feljelentés, amiről írnak a neten lementek néhányat:

"Vesztergom Andrea összes hozzászólása

\"Becsület\"sértési perek - 2010.07.25 23:02:25

Gáti Kati, valamit félreértesz.
Panna UGYANÚGY alperes, mint én!!!
L. Varga Éva jelentett fel mindkettőnket, és ez a csaj mászott bele Panna és az én gyerekeimmel kapcsolatos témákba is, gyerektelenül!!! Fogalma nincsen, mi az az anyaság, amit Panna és én soksok éve élünk, hiszen a legszentebb hivatásunk!
Panna és én vagyunk az "alperesek", egészen az ellenindítványig.
Pannát az életben nem bántottam még. S nem is hinném, hogy okom lenne rá. Ő se bántott még engem."

www.virtus.hu/?id=user_comments&user_id=14859

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.07.26. 11:46:00

Az egyik itteni héttornyista Vesztergom Andrea elmeorvosi szakértői nyilatkozatot kért magáról IGe-től, aki ugyebár én is vagyok. Ime az egyik válasza:

#102 - DZoltan - 2010.07.26 - 09:54:41
#99 - Vesztergom Andrea

Elmeorvosi szakértői nyilatkozatot akarsz magadról lányom? Meglesz. IGe Isten teremtőjének, a Mindenek Előtt Lévő Határtalan Karakutynak a prófétája elintézi. Majd feltesszük IGe blogjába és esetleg ide a virtusra is.

Már konzultált is a kutatótársaival rólad és igazolható a többrétű elmebetegséged és személyiségzavarod. Azt mondják az agykurkászok, hogy ha valaki egy videós játékban azért mert az ellenfele például a kocsijának ütközik, vagy verekedős játékban behúz egy nagyot és virtuálisan elterűl, na ha emiatt a valós életben feljelentést tesz a játékostársa ellen, az valóban elmebetegség."

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.07.26. 12:32:52

Nézzük a nagyvezír, nagy akarok lenni szerű giccses verseit:

"Verő László: Holnap

Valaminek lennie kell azután,
hisz nyomtalan menni el innen
oly lehetetlen, oly suta lenne.
Mindaz a végtelen bánat és
kín idelenn - csöpp örömök,
pillanatok - megmarad tán
az a pár suta írás, néha
mosoly a kihűlt szemeken.
Hallod e hangom, mi egyre
csak tompul, lesz e az
ajkamon szó, ami fontos?
Hol van a kezdet, és merre a
cél, lesz e még holnap, vagy
itt e a vég…"

"Verő László: Talán

Talán marad utánam egy fa,
Talán marad egy ház,
Talán nevem is megmarad,
Talán egy gondolatom élhet tovább,
Talán jószívvel gondol valaki rám.

Talán ha elmegyek,
Egy könnycsepp is születik,
Talán…"

yard 2010.07.26. 21:05:11

Van egy szatírám a témával kapcsolatban, ha érdekel elküldöm. yardbirds

yard 2010.07.26. 22:21:52

Örömködés

@
Sajnálattal értesítek minden érdekelt hegymászót és természetjárót, hogy mai nappal megszűnik a Kékestető. Úgy néz ki, hogy mind az 1015 méter, ám a helye megmarad, talán onnét újra építhető.

@
Kihajított:
Van Isten! De így helyes, ma már csak 274 méter magas volt, bezzeg amikor még én ottan voltam, verte az 1016 métert. De sokszor 1017 is volt.

@
sztoripicsogó:
Huhúúúú. Csuhé! Nem kell csüggedni, én újra megcsinálom, mint a többi rengeteget amit eddig mind megcsináltam, szebb lesz mint régen. Körbekerítem szögesdróttal, és csakis apró változtatások lesznek az én vezérletemmel, mondjuk a csúcsa lesz lent, és az alapja 1015 méter magasan, hogy még odafent is lássák: amit én építek az szilárd alapokon nyugszik. Már fenem is a talicskámat ahhoz a nagyszerű fél köbméter trágyás agyaghoz, amit idáig összegyűjtöttem eddigi munkásságom során. Onnét már igazán nem sok kell.

@
Gatalin:
Jaj de jó, jaj de jó, hát ki más is lehetne. CSAKIS TE. De én majd beleférek? Igazándiból írni nem az erősségem, de szagolnád azt a birkabecsináltat, amit borjúfelsálból készítek ...

@
sztoripicsogó:
Hogy ki fog beleférni, azon még gondolkodok. Persze majd bárki beleférhet, korlátozások nem lesznek, aki nekem tetszik az vagy befér, vagy tetszesse meg még jobban magát.
Ehhez létrehoztam egy honlapot, ahol megbeszélgetem a tetszési problémákat, mindazokkal, akikkel megbeszélgetem. A honlap: " csuhajjaenyémahegy.huhuhu"
(többi utána)

yard 2010.07.26. 22:22:47

@
Kikőfer: Hál' Istennek punnyadnak már mind, illetve azért nem kell mindenkinek, de NEKI igen.
Bár szerintem a sztoripicsogó is alkalmatlan, saját magát nevezi ki csak úgy, ahogy szokta.

@
sztoripicsogó:
Nana. Sehol sem írtam, hogy én valamilyen módon vezetni akarnám, vagy szerkeszteném, amit vezetni akarok és szerkeszteni! Csakis műszaki alapokat adnék, mint technikai vezető: alternatív kapcsoló bekötése, a subhártnyi olajozása, nagybetűhasználat kisbetűk alkalmazásakor, U x I x cosinus omega T.
Meg taktikát is én adnék természetesen, nagyszerű, bevált, komoly, kipróbált taktikát, hoznám a kubikosokat az Irtusról.

@
Kikőfer:
Akkor bocs, így már egyértelmű, látható a nagyszerű távlat. Szinte szédülök. Le is ülök.

@
Főíró:
De ne rám te majom! Hát sajnos, hogy így esett, hogy most már csak a Börzsöny, Cserhát, Bükk és Zempléni hegység maradt. De én oda úgy is hordom a földet, mindegyikbe.

@
Főfőíró:
Mert te sosem tekintetted magadénak az igazi magas hegyeket, csakis vacak dombok alján furkálódsz.

@
Főíró:
............

@
Főfőíró:
Neked is!

@
sztoripicsogó:
Gyerekek, nem veszekedni, a közös cél érdekében összefogni kultúráltan, ez itt Európa! Európa! Kékestető! Értitek? Én szégyellem magam az ilyen jellemhibás ostoba fajankók, arcátlan szégyentelenek, hülye alulképzett félcédulások, marha makimajmok és ökrök, barmok miatt, hát akik nagyot akarnak szarni, az is lehet, beszarnak. Hát kultúremberek vagyunk vagy sem?
(folyt. köv)

yard 2010.07.26. 22:23:39

@
máklár:
Enyi marhat egyraKásson, főként mindenki hazzudik de egy öregaszony senincs közötTük, iderityent valaMit aztán meg ritty. Dehogy iródalmi versekket írna, ahoz nics tehetsége.

@
sokan:
Tünés félcédulás!
Összefogásra, tehetségre, kitűnő szervezésre, önzetlenségre, remek munkákra, műhelymunkára, felkarolásra, semleges műbírálatra, barátságra, jó hangulatra, megértésre, emberségre, szeretetre, humanitásra, brilliáns írásokra, elsőrendű novellákra, a legmagasabb színvonalú versekre, nagyszerű amatőr irodalomra, jótollú szerzőkre van szükség itten! Mindig mondtuk. De hát ki figyelt oda ...

@
sztoripicsogó:
Hozom! Van belőle nekem 12 kiló.

@
nyaláló:
Mindig is mondtam, hogy túl magas az 1015 méter, miért nem elég mondjuk 187? Vagy egy gödör, oda nem fúj be a szél. Szegény, szegény Hazám!

@
seggtiszt:
Szép verseK kelenek, ojanok mínt amit a Nyomassek bobó ir. Komojan.

@
kékmamlasz:

Szeretemén... VerS

Szeretemén a vasorú bábát
aszerelem engem alulról jár át
bizsereg tölle a bütykös lábújam
hogyszeretlek rozsám fujjam?
szeretlek én téged a csokos szájér
a szép szemeidér, oldalszalonnáér.
Vége.
(folyt. jön)

yard 2010.07.26. 22:24:45

@
sokan:
Ápoló! Ápoló!

@
lófütty:
Mindig montam hogya hol vanak sokadnikkek, ott a tiztesség mega becsület hátérbe zorul. ti it értékes enberek vagytok vitem a labjaimba, kösziböszi.

@
csecsebál:
amikor meg azt montam hoyg szinvónal kéne Meg költeményes baladák, akor rámugrottak és ... és ... a fenébe nem jön ki a dugó a durBincs sógorbol, teljessen ojan mintha a denaturált szesZes üvegvolna, pedig aszt tegnap megitaM.

@
sokan:
....! ...!

@
csecsebál:
ablakos tóttok vaygtok

@
Egy betévedt olvasó, fejét fogva, csak úgy magának:
Istenkém, hát ennél még tán az is jobb lenne, ha írnának ...
(itt a vége, ha gondolod, tedd fel a virtre)
üdv.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.07.26. 23:00:32

"#56 - Bekő Ferenc - 2010.07.26 - 20:16:49
Ez rettenetes.............
Én egy másik töténetről tudok.
Ezt elhihetitek.

Különben pedig ez a civakodás a 7torony szellemiségére jellemző.
Soha sem volt béke, mert háború által jött létre."
www.virtus.hu/?id=room&aid=t_14859_20100724231029

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.07.27. 07:39:24

Hát igen a7tornyosok szeretnek perekkel, feljelentésekkel fontosnak látszani, fontosnak pózolni:

"#59 - Vesztergom Andrea - 2010.07.26 - 22:06:28
Engem sem Éva érdekel, csupán az, hogy rágalmazott, és az arra reagált kommentemet fogta meg, mint jogsértést.
Anyai és pedagógiai mivoltomban követett el ellenem rágalmazást, amit nem tűrtem, és szerintem senki nem tűrne. S ráadásul egy kötegnyi bizonyíték áll a rendelkezésemre ehhez, hogy bebizonyítsam: nincs igaza.
Azt gondolom, nem jó partnerekre talált, amikor feljelentett minket. Mert Anyaként sértett meg mindkettőnket, amiért majd felelnie kell. Felveszem a kesztyűt, sőt, tovább is lépek, mert én is pert indítok ellene. S nem kirakatper lesz ám...s nem akármilyen ügyvéddel. Sajnálom, mert nem kellett volna a bíróságot ilyenekkel terhelnie..."

www.virtus.hu/?id=room&aid=t_14859_20100724231029

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.07.27. 11:26:15

A mostani virtus háború kicsit összetettebb és visszafogottabb és elszeparáltabb is, mint a 2006-os volt. Mint akkor ez sem a virtus háborúja, csak ezt használják a héttornyositák harctérnek. A mostanit itt Hortolányi Gábor, történetsíró, Verő László fan kezdte és a célját is sokan átlátták. Totálisan Verő Lászlói ideológiára építette fel.

Először is tematikusan elkezdte felépíteni, hogy mi a jó irodalom és mi a jó irodalmi lap és a virtus miért nem az.

Aztán amolyan háború előtti hadgyakorlatként elkezdte az itteni legjobb szerzőket támadni és kifúrni. Yardbirds. Elégedett volt önmagával.

Aztán egy semmiség miatt, kreált háborús ok, nekem, azaz IGének ugrott. Persze, hogy velem nem bírt és ebből perpatvar kerekedett.

Aztán elkezdte hirdetni, hogy a KuPé milyen jó és hogy oda írókat, szerkesztőket stb keresnek.

- Aztán a válasz intézkedésim hatására, mint a háborúkban leni szokott kicsúszott az irányítás a keze alól. Elkezdtem maguktól és számára váratlanul zajlani az események, amik megzavarták. Elkezdett hibázni és kapkodni.

- Miután lényegében önkéntes távozás lehetőségével kirúgták a KuPéból is, rástartolt a Héttoronyra mint zsákmányra. A héttoronyban meg az addigi háborúk és balhék részben az én egyik cikkem megerősítő hatására is, kezdtek nyilvánosságra kerülni. Egyre többen vették a bátorságot, hogy megszólaljanak, egyre több ember nem hagyta magát megfélemlíteni.

Nos innentől meg már csak kitört a lefojtott vulkán...

yard 2010.07.27. 21:40:50

Fórumozás /kültelken/

- Figyelj Béla!
- Béla? Azt nem szeretem, legyen inkább a másik nevem: Táltoska.
- Az nem a te neved. Táltoska nemrég mondta, hogy ő a Margit!
- Margit? Fenét. A Margit az az Éva.
- Nem, az Éva az a Feri, aki előtte Mezike volt. Már mielőtt Ildikó lett volna. Aki azokat a mosogatódézsa ihletésű szexhiányos kesergőket írta.
- A fenét, az Ildikó én vagyok.
- Az nem lehet, mert Ildikó a Hetedhatár hatodik neve, ne csalj!
- Én csalok, én csalok? Hát nem te súgtad meg a múltkor, hogy te vagy a Géza, Béza, Céza, Déza, Féza, Héza és Gyepmester?
- Fenét mondtam, sosem írnék ilyen hülye neveken irodalmat.
- Irodalmat? Te tinó! Ha az életed függne tőle sem tudnál két sort egymás alá írni!
- Igen? És amiket te Dezsőke néven írtál, az irodalom? Kis marha!
- Kismarha? Az a Kovácsné előző neve volt, aki azt a 24 mákos töksaláta receptet tette fel.
- Akkor ökör.
- Tudod ki az ökör? A Liliomkisbige! Az!
- Az meg ki?
- Az ki, az ki? Nem akarod tudni mi? Hát te! Azzal pocskondiáztad a Lantművész néven írt verseimet.
- Miért, te voltál a Lantművész? Versek? Azokért a szánalmas makogásokért két nagy pofont érdemeltél volna. Egyébként meg azt hittem, hogy Lantművész azonos a Lóbigyóval.
- Lóbigyó? Aki a cecelegyek megmentésére kunyerált pénzt több hónapig?
- Nem, nem. Az a sárgalábú tolvaj poloskáknak gyűjtött, hát még ezt se tudod?
- Hát honnét tudhattam volna?
- Onnét, hogy mindenki adott pénzt a tolvaj poloskákra, csak ő nem.
- Talán magának gyűjtött becenéven. De már rég nincsen itt.
- De, nemrég még volt, csak Picsolina néven. Tanácsokat osztogatott a pasik kibelezéséhez.
- Kinek?
- Saját magának. Beregizett hozzá Cica, Mica, Pica, és kicsicicamica néven, kicsit össze is vesztek egymással, mert a Pica beszólt a Micának.
- Istenem, a Cicamicapica meg is nem jutott eszébe szegénynek.
- Az talán tartalék. Na, látod én ezt is tudtam.
- Tudtad, viszont én meg tudom, hogy ki a Sámsondelila, höhöhö.
- No ki?
- No ki, ugye? Ugye most békülnél? Hát a Ferikefülű!
- Az nem jó, mert priviben bevallotta, hogy ő a Kakukkpeti!
- A rohadék! Nekem meg priviben azt írta, hogy a Bucika!
- Nem, a Bucika az, aki később Frigyes néven írt giccses ömlengéseket az éltesebb nők felé, meg fúrólyukról esszéket.
- Ő volt Frigyes? És a Hizihuzi az ki volt?
- Ő az admin.
- Na most kiderült, hogy végig hazudtál! Az admin az én vagyok!
- Húha! Te vagy az? Én meg a tulaj. Már csak ketten maradtunk? Akkor mától Magányosszív néven írok, te meg legyél Nagyonsokadik, persze a többi neveink mellett.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.07.29. 22:56:09

"#119 - Bekő Ferenc - 2010.07.27 - 19:23:50
ez azért nem korrekt,
ide bármikor bepiszkithatnak 7tornyosok, mert ez egy demokratikus lap.
Míg a 7toronybeli szekta tabu a demokrácia számára."
www.virtus.hu/index.php?id=room&aid=94651

yard 2010.08.03. 20:29:23

ott ahol Nyomasek Bobónak szobra kéne legyen
egy csaló bagázs lukból ágál, mint más a hegyen
ott ahol a mocsárgáz még a kisüstit is veri
és hazug, írni alig tudó falmelléki nyeri
biológus elől az állást /lévén "főzserkeztő"
a nagy Irtus lapnál - halandzsázta ezt ő -/
ahol a magát x-szer kinevező sirodalmár
x-edszer kék fenékkel repül, és ahol már
a félcédulás hiheti - ni, megcédulásodott
sőt, író lett, mert futtatói ezt sulykolják be ott
ahol sok-sok néven csalnak /letagadják nyilván/
és új morál képződött barackon meg szilván
hát ott is kell szabály, a többség védelmére:
1. a lukba dolgozz bagázs, és ne mindenhová félre
2. ha tisztességre intenek, ne nézz mérgesen és bután
3. a saját irodalmad húzd le magad után!

yard 2010.08.04. 17:20:31

Ha gondolod, tedd be nekik mint működési szabályzatot, hagy örüljön szinyorína.
Üdv.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.08.20. 09:16:20

A mostani virtus háború kicsit összetettebb és visszafogottabb és elszeparáltabb is, mint a 2006-os volt. Mint akkor ez sem a virtus háborúja, csak ezt használják a héttornyositák harctérnek. A mostanit itt Hortolányi Gábor, történetsíró, Verő László fan kezdte és a célját is sokan átlátták. Totálisan Verő Lászlói ideológiára építette fel.

Először is tematikusan elkezdte felépíteni, hogy mi a jó irodalom és mi a jó irodalmi lap és a virtus miért nem az.

Aztán amolyan háború előtti hadgyakorlatként elkezdte az itteni legjobb szerzőket támadni és kifúrni. Yardbirds. Erre Lovas Éva és Tomasekné Györgyi "védelmét" nevezte meg indoknak. Elégedett volt önmagával.

Aztán egy semmiség miatt, kreált háborús ok, nekem, azaz IGének ugrott. A kitalált ál indok ok megint megint Lovas Éva védelme volt. Persze, hogy velem nem bírt és ebből perpatvar kerekedett.

Aztán elkezdte hirdetni, hogy a KuPé milyen jó és hogy oda írókat, szerkesztőket stb keresnek.

- Aztán a válasz intézkedésim hatására, mint a háborúkban lenni szokott kicsúszott az irányítás a keze alól. Elkezdtek maguktól és számára váratlanul zajlani az események, amik megzavarták. Elkezdett hibázni és kapkodni.

- Miután lényegében önkéntes távozás lehetőségével kirúgták a KuPéból is, rástartolt a Héttoronyra mint zsákmányra. A héttoronyban meg az addigi háborúk és balhék részben az én egyik cikkem megerősítő hatására is, kezdtek nyilvánosságra kerülni. Egyre többen vették a bátorságot, hogy megszólaljanak, egyre több ember nem hagyta magát megfélemlíteni.

Nos innentől meg már csak kitört a lefojtott vulkán...

Történetsírót a 7torony lenyúlási és több ottani személy támadása miatt még nagyobb elszigetelés veszélyeztette és ezt úgy próbálta egyensúlyozni, hogy IGe-re próbálta magáról terelni a katyvaszt amit okozott. Ide terelt egy rakás 7tornyost remélt segítségéül, hogy Verő László nagyvezírt itt bántják.

Ezt egy darabig be is vették egyesek, de mára már egyértelmű "Nem a halott emberrel foglalkozom ezt már több helyen leírtam, hanem annak élő és torz mítoszával, akármekkora is, de létező személyi kultuszával."

Történetsírónak, akit kirúgtak a 7toronyból, Dunapart Caféból, kirúgás előtt önkéntesen távozhatott a KuPé-ból és más irodalmi lapoktól is eltanácsolták, most itt vergődik és durvábbnál durvább fenyegetőzéseket tesz, ami megérdemelne külön egy cikket

Kór- történet síró ember fenyegetőzéseiből

címmel. Lehet, hogy meg is írom."

olvasható is:

Kór- történet síró ember fenyegetőzéseiből
2010.08.07. 07:54 IGe

TörténetSíró irodalmi ámokfutása. Mert a feljelentés ugyebár egyesek szerint csak egy sajátságos prózai műfaj. ...

vilagnezet.blog.hu/2010/08/07

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.08.27. 09:18:55

Hortolányi Gábor kirúgása után jelenleg már több mint egytucatnyi klónon ír/írt a virtuson. Nagyon jó véleménnyel van a héttorony főszerkesztőjéről még most is:

"A virtus fórumáról - 2010.08.26 18:56:25

....Szar ember voltál és maradsz is.
Nem kéne visszamenned a Serfőzőnek továbbra is a meleg szarig benyalni, hogy megjelentessen?"