Valláskritika, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Húsvéti Schmitt

2011. április 25. - IGe

A Nemzeti Hírcsárda Iroda az NHI, a rossz emlékű ruszki alkotmányt leváltó, még rosszabb hírű Vatikán szellemű alkotmány aláírási időpontja és celebabrálása kapcsán vetett fel néhány fontos kérdést, amelyet az óvónők és az óvodások sem értettek. Most megpróbálunk rájuk válaszolni.

Gyógyítható-e a preambulum, illetve terjed-e cseppfertőzéssel?

  • A hitbetegség ezen formáját, amely napóleon beágyazódással is párosul kissé nehézkesebb és bonyolult gyógyítani, de az állatkísérletek biztatóak. Cseppferőzés csak nyitott agyműtét, vagy agymosás esetén lehetséges.


Mi a különbség a Biblia és az Alaptörvény között, ha mindkettő főszereplője az Istenke?

  • A kocsi magazinok főszereplője meg az Autócska, de hát tudnivaló, hogy Autócskából és Istenkéből is, még több is van a kelleténél. Nehéz is őket eladni, azért kell ilyen helyeken is reklámozni, mint a Zalkotmány.


Van az Alaptörvényben tojás és sonka?

  • Miután Jolánka, Palibá titkárnője, otthon hagyta a kis terítőjét, és az aláírásra váró Alkotmány díszpéldányán tízóraizott, most már van. Természetesen a -ben -en ragozás különbözőségén Schmitt Palibá környezetében hagyományosan nem szabad fennakadni.


Harmadnapon lép-e hatályba az Alaptörvény?

  • Ahogyan a jó sonkának, a jó zombiknak, az alkotmánynak is kell e megfelelő érlelés, hogy pikáns legyen. Nyolc hónapig tervezik érlelni, de mivel a gyártás kissé összecsapott volt, az érlelési időtartam és körülmények meg kipróbálatlanul kockázatosak, akár gondok is lehetnek a végtermékkel.


A nyuszi szereti-e Schmitt Pali bácsit? Schmitt Pali bácsi szereti-e a nyuszit?

  • Ez egy szent kettősség. Egyek és ugyanazok. Bővebben nem lehetséges feltárni, mert hittitok. Bár már készültek ilyen ikonográfiák, ezt megérteni csak a kiválasztottak tudják.


Az új Alaptörvény értelmében Semjén Zsolt bácsi lelőheti-e a nyuszimat?

  • Természetesen igen, az a játékszabály. Először egy nyuszi fut és Semjén Zsolti bácsi lő, aztán Semjén Zsolti bácsi fut és az apukák lőnek.


Jár-e apukámnak, S-es Audi, ha értékteremtő munkát végez?

  • Aki teremteni tud, annak nem jár, hanem teremtődik. Bár sokak szerint itt semmiféle csoda, teremtés nincs, hanem csak szemfényvesztés. Az MLM piramis cégeknél szokás, hogy a felső vetetés menő cuccokkal villog és ez ösztönzi az alul lévő palimadarakat.

 

Nagycsoportosok véleménye a Zalkotmányról:

Schmitt helyett inkább ebédeltek a magyarok

Köszöntjük az új, húsvéti alkotmányt!

Az alkotmányról

Szent szar

VIRTUÁLIS ÉLŐKÉP

Húsvéti alkotmány és konzervatív képmutatás

Az emberi jogok csorbítása a Húsvét megcsúfolása?

A golyóstoll születésnapján írta alá Schmitt az alkotmányt!

Dajcstomi szerint sem a nemzet egységét képviseli az alaptörvény

Új Alkotmány, független kinevezettek

Harc az új alkotmány ellen

Egy nagycsoportos óvodás észrevétele: Szerintem kész sértés a Mikulás szempontjából, hogy kihagyták ebből az alkotmányozási buliból. Biztos szemet szúrt a vörös ruhája. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr882854408

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Levendel Júlia - VIRTUÁLIS ÉLŐKÉP 2011.04.26. 12:35:06

A kultúráért felelős államtitkár ajánlotta, hogy az alkotmány aláírásának napján, húsvét hétfőn, fanfárok és díszőrségi ceremóniák után, a „magyar újjászületés”-t jelképező esemény megkoronázásaként több helyszínen egy időben rendezzenek ha...

Trackback: Az emberi jogok csorbítása a Húsvét megcsúfolása? 2011.04.25. 18:10:51

Eredetileg nem kívántam újra foglalkozni az Alkotmányozással, hiszen szinte mindent leírtak már a folyamatról. Mégis, van talán egy-két gondolat, amiről még nem esett szó és annak fényében, hogy Húsvét hétfőn írja alá Schmitt Pál az új alaptörvényt, mé...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.04.26. 18:05:12

"Dracon 2011.04.26. 09:23:18
Ezt a valamit majd akkor lehet alkotmánynak nevezni ha legalább annyit él mint az elődje.

Akármibe lefogadom hogy a fidesz kormány bukása után az őt követő nyertes népszavazást fog kiírni arról hogy a mostani alkotmány helyezzék hatályon kívül és lépjen életbe helyette a 89-es addig amíg tényleg konszenzusos népszavazással megerősített alkotmány létre nem jön.

Sajnos a fidesz a saját a hatalom mániájában nem vette észre hogy mibe manőverezte bele magát. Hiszen ez az alkotmány már lemoshatatlanul hozzájuk kötődik. Fidesz Párt Alaptörvény. Aki le akarja majd váltani a fideszt (és lesznek nem kevesen) azok reflexből le fogják váltani a most elfogadott alkotmányt is. És akkor beteljesedik viktor végzete, hiszen egy népszavazás el fogja törölni az életművét és kimondja hogy amit nagy kínnal összegrundolt az mégsem legitim bármennyire is szeretné. "
w.blog.hu/2011/04/26/szent_szar_8/fullcommentlist/1#c13315228