Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

2011 augusztus 10-én valaki megérezte a jövőt

2011. október 10. - IGe

 

 

 

Népszámlálás 2011

Avagy a nagy nemzeti transzcendens népszavazás

Október 1-től népszámlálás lesz, mint amikor összeírják a nemzet birkáit. A vallási hovatartozás fontos kérdés, sokan bégetik majd, hogy keeeeereeeeszteeeny.

De a bégetés helyett, a szenteskedő, ál keresztény, az egyházat az állammal összemosó kormányunknak is lehet üzenni, a történelmi bizniszegyházak térnyerésének pedig gátat kell szabni. A sötét politika, és a sötét vallások frigye akadályozandó: Üss! Alkoss! Hara-giccs!

Valld magad Ateistának, vagy Jedinek, hogy fájjon, hogy ne értsék, hogy ne tudják a nevetséges statisztikájukat a sunyi kis játékaikban felhasználni (főleg utólag).

Justice for Hungary? Jedis for Hungary!

 A 38-as kérdés a 2011-es kérdőívben, és a lehetséges válaszok:

http://www.terezvaros.hu/nepszamlalas2011/szemely_kerdoiv.pdf

kérdés: „Mely vallási közösséghez, felekezethez tartozónak érzi magát?”

1, ……………………………………………………………..

(Kiírva az adott közösség, felekezet neve)

Javasolt lehetőségek az elégedetleneknek, értelmeseknek, ellenállóknak, jófejeknek:

 

- Jedi vagyok, Jedizmus ............................................../kemény állas/

- Nagy Spagetti Szörny ..................................../egész testes gyomros/

- Sátánista .........................................................................../K.O./

- Sámánista ős magyar pogány ........................................../övön aluli/

2, Nem tartozik vallási közösséghez, felekezethez  ..../őszinte, de lájtos/

3, Ateista (X-elés)......................................................../erős saller/

4, Nem kíván válaszolni (X-elés)............../atyai tockos, de most ez kevés/

 

Az itt megadott válaszoknak komoly súlyuk lesz a jövőben. Az egyházak finanszírozása, további iskolák, szociális intézmények egyházaknak való átjátszása, abortusz törvény, stb. ezekhez vélhetően mind a most készülő, általunk kitöltendő statisztika adja majd az alapot és a bátorságot. 2002-ben Orbán Viktor a 2001-es népszámlálás után az akkor az egyházakra adott voksok arányában akarta az egyház finanszírozást megoldani http://hungarian.hungary.usembassy.gov/religious_fr2003.html.

 

Egymillió keresztény volt a statisztikában, akik gyermekek lévén, szüleik bemondása alapján lettek kereszténynek könyvelve http://www.nepszamlalas2001.hu/ . Valószínűleg megint utólag derül majd ki, hogy mire is akarják felhasználni a mostani adatokat. Nagyon fontos, hogy mit nyilatkozol magadról, mert olyan döntések múlhatnak majd ezen, amit most nem is sejtesz.

 

Népszámlálási Tízparancsolat

I. NE VALLD MAGAD KERESZTÉNYNEK, ha nem vagy az, ha nem vagy meggyőződéses, gyakorló hívő

II. NE VALLD MAGAD KERESZTÉNYNEK, megszokásból, elvárásból

III. NE VALLD MAGAD KERESZTÉNYNEK, csak mert folklórból megkereszteltek

IV. NE VALLD MAGAD KERESZTÉNYNEK, csak mert a szüleid, nagyszüleid annak vallják magukat

V. NE VALLD MAGAD KERESZTÉNYNEK, ha nem akarsz több állami-egyházi iskolát

VI. NE VALLD MAGAD KERESZTÉNYNEK, babonából, nemtörődömségből

VII. NE VALLD MAGAD KERESZTÉNYNEK, csak mert szép a karácsony és a húsvét, és évi egyszer elmész az éjféli misére

VIII. NE VALLD MAGAD KERESZTÉNYNEK, így nem hazudsz magadnak sem

IX. Vállald az Ateizmusod

X. Használd az Erőd

 

Terjeszd ezt a linket, másold ki ezt a szöveget, és küldd tovább mailben, csinálj pár plakátot, szórólapot és tedd ki az utcára, beszélj ismerőseiddel, tégy valamit a jövődért.

Minden magyar állampolgár válaszolni fog a fenti kérdésre is, ez nem olyan mint a szavazás, hogy akit érdekel az el megy szavazni, ez mindenkire kötelező. Ezekből az adatokból statisztika lesz, amit fel fognak használni a saját érdekükben, ellenünk.

Ha valaki egy kicsit is elégedetlen a jelenlegi kormánnyal, az most ezt ki tudja fejezni, érzékelhető módon. Ez nem a semmibe vesző, internetes szájkarate, ez éveken keresztül ható, hivatkozandó statisztika lesz. Egy megfelelő szó, vagy jól elhelyezett X, mind mind ütések egy nemlétezőben bízó kormányon.

Ha valamit a nullával szorzunk, az nulla. Ha ma egy kormány egy nemlétező isten áldását kéri a vezetni kívánt országra, az a kormány a semmivel, a nullával szorozza magát, azaz nulla. Nekünk pedig valami pozitív számra, atrakcióra lenne szükségünk.

Szavazd le istent, és a névtelen nullákat!

Az Erő legyen veletek

Istentelen Eretnek Anus Dei Obi Van Antal Krisztus

Hungary, 2011.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr793291635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

audia6v6 2011.10.10. 16:36:10

Javaslom inkább az Ateistát, mint a Jedit, mert még azt is a vallásokhoz csapják , így az egyházak még több pénzt kapnak. Mert ez a kérdés ezért fontos. Minél több a vallásos, annál több pénzt nyelhetnek el az egyházak. Szóval csak óvatosan...

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.10.12. 09:29:56

"Varga Dezső
Elnézést amiért beleszólok. Korábban írtam, hogy kiszállok. Olvasva a hozzászólásokat kénytelen vagyok megosztani véleményemet! Valaki árulja el, hogy hogyan lehet ebből jelen pillanatban pénzt szerezni? Az ATV a szereplésért nem fizet, a nemlétező tagság nem fizet tagásgi díjat? Akkor hogyan? Aki eddíg a legtöbbet költött a Jedi dolgokra, az én vagyok a 26ezres benzínköltségemmel amikor felmentem a megbeszélésre, utánnam IGe, aki szintén vidékről autózott fel a találkozóra. Ez csak infóként írtam. Az, hogy később ebből mi lesz, az a jövő zenéje! Egyelőre minden sértés nélkül pénzt, csak a szombati buli fogyasztásából lehet keresni feltéve ha sokan mennek el. Amit az 501-es légió, Csuka Gábor tett ma reggel az ügy ellen, az minden határon túllép! Neki és csapatának ebből a nyílvánosság a haszna és a nevük szerepeltetése. Tudnia kell mindenkinek, hogy a Magyar Star Wars Klub azért nincs velük jóban, amit a megbeszélésen is elmondtam, mert Csuka Gábor pénzt kér a fellépéseikért. A nemzetközi 501-es alapító okiratban ez szigorúan tilos! Kizárólag jótékonysági célokra használható fel az 501-es légió! Az esetlegesen keresett pénzt kötelezően jótékonyságra kell fordítani, vagy azoknak az embereknek kell belőle jelmezt venni, akik szeretnének csatlakozni. (én így tudom). Ezzel szemben Gábor igenycsak megkéri az árát azoknak a jelmezeknek, amelyeket ő készít és a fellépésekért! Neki gyakorlatilag majdnem a megélhetését jelenti az 501-es Légió. Akkor most hogy is van IGe-vel???? Ki lát ebben közvetve, vagy közvetlenül pénzt? Én a megbeszélésen is elmondtam, hogy ha ebből lesz egy olyan szerveződés ami pénzzel jár, akkor abból a pénzt a rajongókra kell költeni jelmezek és egyéb más formában. (táborok, stb.....) Ezt most is tartom! Több személyeskedést én nem akarok! Kérlek benneteket, hogy ha többet akartok tudni Csuka Gáborról, akkor keresse meg itt a fészen, Bakancsos Ádámot! Ő tud róla mesélni. Ezzel a televíziós szerepléssel semmi baj nem volt! Semmilyen önhasznú cél nem volt, ellenben iszonyatosan negatívan jött le ez az aljas húzás, ez a nevetséges közlemény! Amelyet remekül reagált le IGe!!!!"
süti beállítások módosítása