Valláskritika, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Schmitt Pál TAKARODJ!

2012. március 29. - IGe

Mint a Hadkötelezettséget Ellenzők Ligája Figyelő Bizottságának egyik tagja, egyelőre csak saját nevemben felszólítom Schmitt Pált magyarosan, hogy megértse. Mert nem ért a szép szóból és a 2012.03.30-i esti tévés adásban is várhatóan csak palira akar venni bennünket, hülye és ostoba magyarázatokkal terel, a lemondása helyett. Tehát:

Ilyen ember, aki lop, csal és hazudik, megalázza hazánk függetlenségét egy haramia törpeállam előtt, az  ne legyen a Magyar Haderő parancsnoka. Az ilyen ember más aljasságokra is képes. Képes lehet húsdarálóba, halálba küldeni és egymást ölni fiatalokat párt, vagy vatikáni érdekeltségek miatt.

SCHMITT PÁL TAKARODJ!!!!

A facebook oldalát megszüntették és már doktori címet sem használhatja már. Így a ne legyen doktor oldalaknak már semmi értelme. Jöhet a Schmitt Pál TAKARODJ! oldal. Meg kellene nyitni valakinek. Akár többet is.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr174347374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kzoltana 2012.03.29. 09:53:43

Sánta kutya. A nők bálványa dr. SP felemásan lefotózva:
www.vagy.hu/tartalom/cikk/1585_karakterongyilkossag
Dicsőség Orbán Viktornak! Gyurcsány a hibás!

menőmano 2012.03.29. 12:27:38

Hát! Ez a fotó nagyon jó. Totálisan tetszik.
:))))

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2012.03.29. 21:00:45

A szenátus visszavonta a Schmitt-doktorit

Index

2012. március 29., csütörtök 19:28

A Semmelweis Egyetem szenátusa visszavonta Schmitt Pál 1992-ben szerzett doktori címét. Ezt Tulassay Tivadar, az egyetem rektora jelentette be szerda este közvetlenül a szenátus ülése után.

A szenátus 33 igen és 4 nem szavazattal döntött a doktori cím visszavonása mellett.

Címlap
Belföld
Parlament|
Szájbarágó|
Budapest|
Képviselő Funky|
Igaz, ami igaz
Külföld
Gazdaság
Tech
Tudomány
Kult
Sport
Vélemény
Videó

RSS
Belföld
A szenátus visszavonta a Schmitt-doktorit

Index

2012. március 29., csütörtök 19:28

|

A Semmelweis Egyetem szenátusa visszavonta Schmitt Pál 1992-ben szerzett doktori címét. Ezt Tulassay Tivadar, az egyetem rektora jelentette be szerda este közvetlenül a szenátus ülése után.

A szenátus 33 igen és 4 nem szavazattal döntött a doktori cím visszavonása mellett.

A szenátus szerint a kisdoktori tudományos munka nem felelt meg a tudományszakmai és etikai követelményeknek.

A szenátus előtt a Hallgatói Hálózat tucatnyi tagja tüntetett, a bejelentés után elégedetten távoztak.

Délelőtt ugyancsak Tulassay Tivadar jelentette be, hogy a Semmelweis Egyetem Doktori Tanácsa 16:2 arányban venné el Schmitt doktori címét.

Az eseményeket a SE által életrehívott tényfeltáró bizottsági jelentés keddi nyilvánosságra hozatala gyorsította fel, amelyik még nem marasztalta el egyértelműen a köztársasági elnököt. "A dolgozat szerzője azt hihette, hogy értekezése megfelel az elvárásoknak".

Az öt tagú tényfeltáró bizottság egyik tagja, Fluck Ákos ügyvéd különvélemény szerda este került nyilvánosságra, ebben arra a következtetésre jutott: "Az elvégzett tényfeltáró munka alapján javasolt megvizsgálni az egykori pályázó egyetemi doktori címe visszavonásának lehetőségét és módját".

Január 11-én a hvg.hu robbantotta ki az ügyet egy cikkel, amiben azt írták, hogy Schmitt Pál 1992-ben írt doktori disszertációjának nagy része gyakorlatilag szóról szóra megegyezik egy bolgár sportkutató által még a nyolcvanas években írt tanulmány szövegével, ami felveti a plágium gyanúját.

Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője minősíthetetlen bulvárkacsának nevezte a Schmitt elleni vádakat.

Egy héttel később az Index írta meg, hogy Schmitt dolgozata egy német sportszociológus, Klaus Heinemann korábbi munkájából is szó szerint tartalmaz hosszú szövegrészeket, melyek összesen 17 oldalt tesznek ki. Március 6-án újabb oldalakról derült ki, hogy máshonnan másolták őket.

index.hu/belfold/2012/03/29/elvettek_schmitt_doktorijat/

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2012.03.30. 08:47:23

50 ezerből 45 ezer szavazat a lemondás mellett

Le kell-e mondania Schmitt Pálnak? - a kérdést csütörtökön reggel, a Semmelweis Egyetem doktori tanácsánák javaslata, de még a szenátus döntése előtt tettük fel olvasóinknak. Pénteken reggelig több mint ötvenezer szavazat gyűlt össze. Olvasóink 89 százaléka szerint Schmitt Pálnak le kell mondania. 4118-an (ez a szavazók 8,2 százaléka) voksoltak arra, hogy nem kell lemondania a plágiumbotrány miatt a köztársasági elnöknek, 2,8 százalék nem tudta eldönteni a kérdést, vagy úgy gondolta, hogy "ugyan mindegy".
www.origo.hu/itthon/percrolpercre/20120330-schmitt-pal-plagiumugye.html#2

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2012.03.30. 09:51:56

Az Economist szerkesztőségi blogja az egyetem bizottsági jelentésének keddi közzététele után azt írta, a legtöbb országban Schmitt Pál már a lemondó levelét írná, vagy "legalább találna egyet, amit lemásolhat".
hvg.hu/vilag/20120329_schmitt_hirugynoksegek

márta)) 2012.03.30. 21:24:39

Most már tudjuk! SP. nem fog lemondani (legalább is most, ezt mondja).
Ennek következménye, hogy takarodni sem akar.
:)

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2012.03.31. 19:44:49

A bóvli nép után, csaló nép is vagyunk a világ szemében. A sunyi, jellemtelen, álszent, pofátlan, gőgös, hazug fideszes "nemzeti politika" révbe ért.
Orbán szerint ha csaló "embere" sérthetetlen, akkor holnap embert is ölhet következmények nélkül? Meddig tűrsz még magyar?

Vegyük kezünkben a sorsunkat, hisz a szoci bagázs után a rajtuk szocializálódott fideszes csürhe még mélyebbre taszított bennünket!

AZ ORBÁNI DIKTATÚRA MEGBUKOTT, tegyél érte, hogy eltakarodjanak!

pukancs 2012.04.01. 18:16:42

BREAKING NEWS:

index.hu/belfold/2012/04/01/lemondott_a_semmelweis_rektora/

A rektor a lépést azzal indokolta, hogy személyét érintően olyan fokú bizalomvesztést érzékel, ami már az egyetemnek is árthat. "Ha egy százalék esélye van annak, hogy az egyetem rosszul jár, akkor fel kell álljak" - mondta.

Mi ez ha nem színtiszta diktatúra!
Rosszabb mint az átkos KOMCSI rendszer!
Itt az idő, most vagy soha.

Ha ezt lenyeljük, akkor megérdemeljük.

TÜNTETÉS A REKTOR MELLETT, A DIKTATÚRA ELLEN!

Egyetemisták, főiskolások MINDENKI! itt az idő, tüntetés amíg meg nem bukik a kormány!

UTCÁRA EMBEREK!
TÜNTETÉS AMÍG A KORMÁNY MEG NEM BUKIK!