Valláskritika, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Emberkereskedelem ára

2012. szeptember 01. - IGe

Az F.MPSZ-KDNP kormány az erkölcs és az etikaoktatás csúcspontjait verdesi tetteivel.  Persze ez csak egy szarkasztikus kijelentés. Ezek akarnak a gyerekeinknek bármit is tanítani? Erkölcsöt és etikát? Na ne! Sokan javasolják, hogy a következő hatalom, vagy rendszerváltásnál Orbán Viktort adjuk ki Örményországnak igazságtételre. Persze előtte hazánkban sem árt elítélni. Mert aki az emberekkel kereskedik, annak a haza eladása sem jelent problémát. Íme a netes társadalom visszhangja:

Fogvatartott árverést hirdet a Vaterán a Kormány, sikkasztót és ittas vezetőt akár 300.000 forintos minimál árral is vásárolhatnak az érdeklődők, míg a gyilkosoknál 400.000 forint a licit alja.  forrás: Hírcsárda

Corsa Nostra Hungariae.jpg

Képes magyarázat.jpg

Balta és orbán.jpg

orbán kupec.jpg 

"Szíjjártó Péter nemzetközi kapcsolatokért felelős államtitkár pénteken a kora esti órákban Pozsonyba utazott, ahol találkozott Robert Fico szlovák kormányfővel. A zárt ajtók mögött zajlott megbeszélés után Szíjjártó rendkívüli sajtótájékoztatót tartott, ahol elmondta, hogy Orbán Viktor megbízásából kedvező ajánlatot tett. Szlovákiának: ha egymilliárd euro értékben vásárolnak magyar állampapírokat, akkor az M3-as autópályán négy ember életét követelő balesetet okozó Eva Varholíková Rezesovát Áder János személyesen kíséri át a Mária Valéria hídon."  http://subba.blog.hu/2012/09/01/subbanews

Baltás gyilkosok és más.jpg

Orbán örmény jereván zászló.jpg

 

Ország eladó.jpg

Azeri-botrány miatt már az eBayen árulják Magyarországot

Hárommilliárd euróért árulják Magyarországot az eBayen azután, hogy a magyar állam kiadta Azerbajdzsánnak az azeri baltás gyilkos néven elhíresült, korábban életfogytiglanra ítélt Ramil Safarovot.

"Ha van néhány milliárd euród, akármit megtehetsz ebben az EU-tagállamban" - olvasható Magyarországról abban a leírásban, amit az eBayen tettek közzé
A magyar államra lehet licitálni, azért pedig, hogy a vásárlók könnyebben dönthessenek, egy rövid leírást is csatolnak az országról.

Ebben az szerepel, hogy Azerbajdzsán nemrég azt ígérte a magyar államnak, hogy 2-3 milliárd euró értékben jegyezne magyar államkötvényeket, néhány nappal később pedig Magyarország kiadta a korábban életfogytigalni börtönbüntetésre ítélt Ramil Safarovot az azerieknek. A rövid bejegyzés arra is emlékeztet, hogy az azeri baltás gyilkosként elhíresült férfit Azerbajdzsánban aztán azonnal szabadon engedték.

A "termékleírásban" néhány adat is szerepel az országról, úgy mint a területe, lakossága, illetve hogy tagja az Európai Uniónak, a NATO-nak és az OECD-nek is.

 

Orbán és a lé.jpg

Orbán örmény jereván zászló2.jpg

Adjuk ki orbán viktort.jpg

Dislike Orbán.jpg

Spamnak jelölöm Orbán Viktort

 

Orbán mintha nem szeretné viselni a felelősséget tetteiért. Selmeczi közölte, hogy a Fidesz "lezártnak tekinti az azeri kiadatás ügyét". Ehhez képest az Orbán facebook-oldalára tömegesen érkező kommentek mégse maradhattak, mert letiltották az üzenőfali bejegyzések lehetőségét (most Orbán másról szóló bejegyzéseihez érkezik kommentben a kritika). A facebook-oldal google által tárolt változatban is látszik, hogy a leggyakoribb hozzászólás a "Szégyellje magát Magyarország" ("Shame on you Hungary") volt. Félázsiai vezérünknek azonban nem tetszett ez a kritika: úgy tűnik, a hozzászólások tiltásával "zárta le" igazán a kérdést. forrás

aprópénz a szászlón.jpg

Ritka rossz érzés ezt látni. Örmény tüntetők aprópénzt dobáltak a magyar zászlóra. A hazánk egy pénzéhes gyülekezet lett a világ szemében a kormányunk miatt. Szégyellem, hogy ilyen aljadék módon, gyilkosokért szerez pénzt a kormányunk

Az örmény diaszpóra-minisztérium közleménye arra szólítja fel a világban élő örményeket, hogy kezdjenek masszív tüntetésekbe az adott országok magyarországi kirendeltségein él, ítéljék el a magyar kormány intézkedését és helyezzenek kilátásba szankciókat Magyarország ellen. Eljött az idő az egyesülésre, hogy a 10 millió örmény szerte a világban kifejezze tiltakozását a nyilvánvaló igazságtalanság ellen. Aki becsukja a szemét a törvénytelenség és szörnyű brutalitás idején, az később áldozattá válhat egy nap - figyelmeztet az örmény tárca." (forrás: portfolio.hu) Ez nem annyira vicces, ha figyelembe vesszük, hogy az örmény diaszpóra gazdasági- politkai befolyását a világban. Ráadásul az örmények mindig is kiálltak mellettünk,a vészkorszak idejét is beleértve.

Tegyük hozzá a legfontosabbat, a kaukázusi térségben Örményország az egyetlen keresztény állam, az etnikai konfliktusok is ebből adódnak.  Ennyit a nagy magyar szemfényvesztő kereszténydemokrata, nemzeti kormányunkról. Ha ezt nem tudták, akkor azért kell kirúgni őket, ha meg tudták, – de az unortodox pénzügy himi-humi miatt lepaktáltak az ördöggel is, – akkor meg azért kell, hogy eltakarodjanak!  Orbán háborúba vinné Magyarországot! Égetik a magyar zászlót, de ez még csak a kezdet!

Örményországnak Orbánt.jpg

Továbbá 2012.szeptember 04-én tüntetés a Parlamentnél, aminek a pontos reklámozását tiltja a vallásom. Mert az már nekem is sok és csak hőbörgésnek tartom. Azért az örmény erkölcs sem annyira non plusz ultra, hogy utcára lenne érdemes menni érte.

orbán balta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr484745750

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az Alku 2012.09.03. 09:58:08

"Ilham Alijev azeri elnök hosszú idő óta követte a magyar és azeri jogi irodák munkáját, és az ügy lezárásához végül az az egyezmény vezetett, amely Orbán Viktor magyar miniszterelnök azeri látogatásakor született." Kivonat Ali és Ovi tárgyalási je...

Trackback: Mire jó a nacionalizmus? 2012.09.01. 17:21:03

Szóval elengedtük a baltás gyilkost, és erre az örmények berágtak ránk. Ciki. Sokan spekulálnak most arról, hogy ez vajon egy ördögi terv része volt, vagy Orbánékat csak simán átverték (szerintem az utóbbi), de engem az érdekel igazán, mi vitt 2004-ben...

Trackback: Diszlájkoltam Orbán Viktort 2012.09.01. 17:08:49

Két nagy tömeg uralta március 15-ét? A fenét kettő, hanem három, és a legnagyobb azoké, akik egyik oldalból sem kérnek. Ők a távolmaradásukkal demonstráltak. 2011 februárjában még megpróbáltam párbeszédet kiépíteni a két oldal között, de mára már te...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2012.09.02. 11:29:20

FIDES AGITÁTOR 2012.09.02. 08:17:18
"Ilham Alijev azeri elnök hosszú idő óta követte a magyar és azeri jogi irodák munkáját, és az ügy lezárásához végül az az egyezmény vezetett, amely Orbán Viktor magyar miniszterelnök azeri látogatásakor született."

Kivonat Ali és Ovi tárgyalási jegyzőkönyvéből:

Ovi: Tudja elnök úr én mélyen keresztény vok!
Ali: Tudja elnök úr én iszlám vok!
Ovi: Tudja elnök úr van több problémám.
Ali: Mondja!
Ovi: Családi megtakarításim nem érik el Soros Györgyét, de nem sok hiányzik.
Ali: Ezen lehet segíteni! Nekem van temérdek pénzem.
Ovi: Ott van még a Labdarugó Akadémiám, nem sikerül Reál Madrid szintre hoznom, a pénzt csak nyeli.
Ali: Szeretem a focit támogatni.
Ovi: Aztán a probléma még, hogy hatalmon akarok maradni és a hatalmat örökíteni a családomnak, de az IMF meg az EU demokráciát követelne tőlem. Kellene kölcsön is, nem muszáj jobb feltétellel adni, mint az IMF adná, de szükségem lenne rá.
Ali: Megoldható, de lenne egy feltétel.
Ovi: Szívesen hallgatom.
Ali: Van Önöknél egy „életfogytos” hős, akit az Önök bürokratái nem adnak ki nekünk, pedig már kész az új palotája, őrnagyi kinevezése, tartjuk az állását, kész a szabaduló levele, stb.
Ovi: Ismerem az ügyet, Ő a baltás gyilkos ugye?
Ali: Igen, RPG hiányában megfelelő ősi fegyvert talált az Önök hazájában!
Ovi: Ha jól belegondolok nem lehet akadály az elengedése, mégsem csákánnyal gyilkolt amikor vendégszeretetünket élvezte és lemészárolta örmény vendégünket.
Ali: Okoz ez Önnek erkölcsi problémát?
Ovi: Nekem, erkölcsi problémát? Tudja van egy orbáni mondás: Van az a pénz, amiért hitemet, hazámat, népemet eladom!
Ali: Akkor megállapodtunk!
Ovi: megállapodtunk!

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2012.09.02. 17:43:40

Örmények üzenetei a Facebookon:

“Bravo, Mr Viktor, eladtad az országod imázsát 3 milliárd euróért. Pénzzel támogatod az azeri gyilkosokat, és hagyod őket megszökni. Gyűlölünk benneteket.”

“Soha nem gondoltam volna ezt egy békeszerető nemzetről. Eladtátok a szabadságotokat és az identitásotokat. Szégyen, nem tisztelitek az emberi jogokat. Ezért megfizettek.”

“Megvett benneteket az azerbajdzsáni olaj, most aztán büszkék lehettek a szörnyű országotokra.”

“Magyarország egy török és muszlim ország. És ők tartoznak Európához. Gyertek el hozzánk, megtanítjuk, hogyan kell élni.”

“Rémálmai lesznek, Mr. Orbán, Gurgen Margaryan lelke minden éjjel kísérteni fogja, és ugyanazt a kérdést teszi majd fel: miért adtad el a gyilkosomat?”

“Emberek, vigyázzatok, ha Magyarországra mentek, álmotokban megölhetnek benneteket egy magyar gyártmányú baltával!”

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2012.09.03. 10:58:06

Az egyik legjobb elemzés:

"Mert hát mi is történt itt?

Van ugye ez a két nép az Örmények és az Azeriek, akik már jó ideje gyilkolják egymást ahol csak lehet.
Egy értelmes ország értelmes vezetője az ilyen dolgokba nem avatkozik bele és nem rángatja bele az országát, hacsak nincs valamilyen országérdek.
pl. fegyverrel lehet bizniszelni, valamilyen katonai gazdasági érdekeltsége van.

Mivel nekünk magyaroknak semmi dolgunk nem volt velük totál hülyeség lett volna belemászni ebbe a konfliktusba, max béke fenntartónak ha felkér bennünket az ENSZ.

Amikor az azeri baltás csóka lefejezte az örmény srácot, akarva akaratlanul belekeveredett az ország ebbe a dologba.
Az akkori kormány a lehető legjobb dolgot tette: Lesittelte az elkövetőt, mert a gyilkosság az gyilkosság. De a gyilkost nem adta ki a saját országának, mivel már akkor is TUDTÁK hogy a gyilkost szabadon fogják engedni a saját országában.
Ezzel az állásponttal magyarország továbbra is semleges tudott maradni, egyik fél sem hányhatott semmit sem a szemünkre.

Nos pártunk és kormányunk a mi bölcs vezérünkkel ebbe a dologba rondított bele.
Sikerült az ország lékekkel küszködő "gyorsnaszádját" bekormányzoni egy fostájfun kellős közepére. Köszönjük Viktor, remélem megérte. "

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2012.09.04. 15:21:29

„A magyar zászló helyett Orbán Viktor fotóját égessetek!”

62 komment|
Megjelent: 2012.09.03. 14:14|
Frissült: 2012.09.03. 15:18

Egyre duzzad az a Facebook-csoport, mely bocsánatot kérne az örményektől a magyar kormány nevében. A The Armenian Weekly címlapon hozza hírt.

Már csaknem tízezer lájkolója van a „Hey Armenia, sorry about our Prime Minister" (azaz Hé, Örményország, elnézést kérünk a miniszterelnökünkért) nevű Facebook-csoportnak, amely pár órával az azeri baltás gyilkos kiadása és az azt követő diplomáciai botrány után jött létre a Facebookon. A közösségről címlapon ír a The Armenain Weekly nevű örmény internetes újság.

A Weekly részletesen említi a magyarok hozzászólásait. Például, hogy többen írják, a magyar kormány helyett is szégyellik magukat, sokan pedig azt, hogy addig nem hagyják abba a tiltakozást, míg nem születik valamilyen megnyugtató fejlemény az ügyben.

A Weekly megszólaltat egy Bécsben élő magyart is, aki szerint a Safarov-ügy olyan, mintha a magyar kormány hátba szúrta volna Örményországot, miközben saját nemzetét is megcsalta.

Zászló helyett Orbánt

Egy, az örmény újság által megkérdezett magyar blogger szerint még ilyen indulatok mellett sem lett volna szabad a magyar zászlót elégetni, hisz az az embereket szimbolizálja, és nem a kormányt. Ahelyett inkább Orbán Viktor fotóját kellett volna eltüzelni – teszi hozzá a blogger.

A Weekly cikkéhez az örmény hozzászólók közül többen megköszönik a magyarok bocsánatkérését, és sokan azt írják, valóban hiba volt a zászlóégetés.

Forrás: Hír24