Valláskritika, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Egely Wheel a bolondok szélforgója

2013. január 07. - IGe

Iorgu az egely kerék őrült áldozata? Weisz-Kukoli Sándor György azaz iorgu nevezetű emberpótlékról nem terveztem írni itt, pláne a nevének a megemlítésével, sajátos elmebeteg, rokkant tolókocsis, pelenkázós mivolta miatt. Még is kénytelen vagyok, mert ő írt rólam, többször is, eléggé sok baromságot, hazugságot, sértést és ez a legutóbbi írása átlépte nálam azt a küszöböt, amikor még bennem maradhat a legminimálisabb sajnálat is iránta. Tehát mindenképpen jogos és jogszerű is, hogy az alábbi írását rólam, viszonzásként így reagáljam le. Amennyiben esetleg a blog.hu adminjai úgy látják, hogy annak ellenére, hogy ő is a polgári nevemmel írt rólam, és én ezt vele azonosan nem tehetem meg, kérem jelezzék a vilagnezet(kukac)index.hu helyen és korrigálom, mert a történet konkrét név nélkül is közérdekű egészségvédelmi és tudományos kérdés.

" IGe az Antikrisztus?  2013.01.05. 05:50

Viszonylag jó kapcsolat, mondhatni baráti viszony volt köztem és Iván Gábor (IGe) között, egészen addig, hogy feloldhatatlannak tűnő nézeteltérésünk volt az Egely kerekével kapcsolatban ... A vallása "legfelső szintjén" mint „társalapító" voltam rangsorolva általa ...."

 

- ez utóbbi állítás, mint a barátság is valami elmebeteg képzelgés és nem valós. IGe

Nem eresztem olyan terjedelemre, mint ő tette a velem kapcsolatos hazudozásait, nem is érintek sok mindent, hanem csak pontokba szedem az egely kerékkel kapcsolatos valós dolgokat. Miért? Mert az államilag ellenőrzött és levezényelt természetgyógyászati vizsga kérdések közt is az egely keréknek pozitív hatásokat tulajdonítanak, holott a valóságban annak használata betegségre ösztönöz. Betegségekhez vezet. Amelynek nem csak pszichés, de akár halálos áldozatai is lehetnek.

egely kerék a bolondok szélforgója

IMG_25072012_104756.png

Az index,hu tudomány fórumán találkoztam először a iorgu nevezetű felhasználóval. Az általam 2000 őszén nyitott Egely féle vitalitásmérő leleplezése vitában. A vitában betegesen védte az egely kerék Egely György által leírt "működési" elvét. Már akkor is szeretett volna velem személyesen is találkozni, de én nem láttam értelmét. Egyik személyes ismerősöm, felhasználói nevén JFEry találkozott viszont vele 2003 környékén és röviden úgy jellemezte nekem, hogy eléggé paranoiás a srác.

2008 környékén írt nekem iorgu egy levelet, amely által levelezni kezdtünk, az egely keréken kívül más témákat is érintve, hogy belátta sok mindenben tévedett és segítsek neki tisztán látni dolgokat. Igazából egy dolog miatt kezdtem csak el neki segíteni, mert kiderült, hogy az eltelt időben egy súlyos testi károsodás érte, ami miatt tolókocsiban tud csak közlekedni és deréktól lefelé megbénult. A gerinctörése körülményeit többször több változatban és eléggé zavarosan adta elő nekem. Első változatok mind az egely kerékkel kapcsolatos "látomásaival" voltak összefüggésben. Valamiért természet feletti erőket tulajdonított magának az egely kerék mérései alapján és ezért kilépett a 2-3 emeletről, hogy majd szépen lesétál, vagy lelebeg sértetlenül. Az orvosok a járóképességét már nem, de az életét még meg tudták menteni. Kezelték pszichiátrián is, ahol a természetfeletti erői és az öngyilkosság is téma volt. Ahol előadta az őt kezelő orvosoknak is, hogy gyakran látott a kórházi szobája falán is nagy egely kerék kivetített képhez hasonló dolgokat.

2008-2009 környékén tehát írásbeli, telefonos beszélgetéseink voltak és 2-3 alakalommal személyesen is találkoztam vele. Tudományos esettanulmányként érdekelt az eset és szó sem volt semmiféle általa baráti jellegnek nevezett dolgokról. Igyekeztem egészséges irányba terelni a világnézetét és a pszichikumát is. Tehát belementem egy általa felajánlott fordítási munkába is, ami nekem teljesen felesleges volt, de fizettem is neki érte néhány tízezer forintot, ami leköti a figyelmét és ha a fordítást meg is érti, akkor fejlődhet.

Talán 2009 év vége körülre kiderült, hogy annyira zavaros és veszélyes a személyisége, ami miatt semmi értelme, sőt veszélyes is vele bármiféle kapcsolatot tartani. Gyakorlatilag a hátam mögött személyes adatokat adott ki, direkt azon személyeknek, akikről tudta, hogy ezt galád célokra használják. A családom közelébe is próbált többször férkőzni, amit eléggé erélyesen kellett megakadályoznom. Részemről én minden kapcsolatot végérvényesen megszakítottam vele akkor. Persze ez után még nagyon sokszor próbált telefonon és levelekben és a neten is különféle álneveken a közelembe férkőzni.

Nem ismerem a pontos időpontokat, de iorgu nyitott egy többnyelvű egely wheel fórumot, amivel kapcsolatban Egely Györggyel is kapcsolatban állhatott és szerintem tőle kaphatott ezért két darab egely kereket. Amelyeket valahol nyílt fórumon írta, hogy a Hit Gyülekezetének adott oda egyfajta rituális megsemmisítésre. A Hit Gyülekezete tagsága és az egely kerék rajongó össze nem egyeztethető viszonya is több mint beteges. Ezen adatok zömét már 2009 után tudtam meg, mert előttem vagy titkolta, vagy másként tálalta. Egyébként 2009-2012 nyaráig nyugtom volt tőle.

2012 májusában nyitottam az egely kerék kisokos blogomat, amelyben különféle álneveken jelentkezett be és írt kommenteket. Többről csak késve vettem észre ki is rejlik a más felhasználói név mögött. Csak akkor töröltem és tiltottam el a kommentelés lehetőségétől. Ezek után arra vetemedett, hogy egy régebbi mára megszüntetett weboldalamat saját anyagaként feltette a netre és ott az én nevemmel, de az ő e-mailcímére folytatott levelezéseket. Ezt a megtévesztő szellemi vagyon lopást, szélhámosságot, csalást a facebokkon is megtette. körülbelül másfél hónap intenzív tevékenységembe került, amire ezen oldalakat kénytelen volt törölni, vagy megszüntetni. Minden jel szerint az egely kerék kisokos blogom váltotta ki nála ezeket az erős támadási reakcíókat, amelybe a fent idézet írásművén kívül, természetesen volt már feljelentéssel és perrel való fenyegetőzés is. Sőt az elmebetegek megtalálják egymást, mert az írása végén egy sortársa írását hozza fel támadólag ellenem példának, akit szintén nagyon nehéz volt leráznom régebben.

Tanulság: Az egely kerék betegségre ösztönzi használóit és beteggé és akár rokkanttá is tehet más körülmények együttes fennállása esetén. Nem csak azt azt használókra, hanem a használó környezetére is ártalmas és veszélyes.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr225002625

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: IGe az Antikrisztus? 2013.01.20. 02:40:26

Viszonylag jó kapcsolat, mondhatni baráti viszony volt köztem és Iván Gábor IGe között, egészen addig, hogy feloldhatatlannak tűnő nézeteltérésünk volt az Egely kerekével kapcsolatban, még anno a virtus.hu-n.   Egy kis kronológia (kiegészí...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.