Valláskritika, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Gerencsér András ügyvédnek

2013. február 15. - IGe

 

VÉLEMÉNYEM (tehát nem állításom) (és egyben ez egy Zen koan is): Már nagyon régen sokkal olcsóbb az úgynevezett szokványos alvilág helyett a rendőrségbe, ügyészségekbe, ügyvédségekbe, bíróságokba beépült maffiával intéztetni a piszkos ügyeket.

A töröltetett írásaimban kifejezetten benne is szerepelt szövegszerűen kiemelten is, hogy az a véleményemet tükrözi, amihez jogom van és azt senki sem akadályozhatja meg.  Aztán csiribi-csiribá, hókusz-pókusz Gerencsér András "celebügyvéd" ebből még is állításokat varázsoltál a bíróság színe előtt. Talán szakmát kellene váltanod, mert bűvésztrükknek ez elmegy, de egyébként a logika és az érvelés szabályai szerint ez nem elfogadható. Tehát hamis, vagy más néven csalfa érvelés.

Gelencsér blikk.jpgFrom: Iván Gábor [mailto:..........]
Sent: Thursday, February 14, 2013 8:50 PM
To: '..@d..ls.hu'; 'bita.petrik@t-online.hu'; 'iroda@drgerencserandras.hu'
Cc: 'birosag@godollo.birosag.hu'; 'kny.fou@mku.hu'; 'Bíróság PKKB'; 'obh@obh.birosag.hu'; 'sajto@fovarosit.birosag.hu'; 'muk@muknet.hu'; 'birosag@fovarosit.birosag.hu'
Subject: ..........  ....... alapos gyanúja
Importance: High

 

 

Gerencsér András ügyvéd, Bita Judit ügyvéd, Vavrikné Tripsánszki Ágnes bíró, és B.. Tímea részére!

 

Nyomatékosan figyelmeztetem és felszólítom Önöket, hogy a 68.P.21.139/2012/8. üggyel kapcsolatban minden további törvénysértéstől, például végrehajtási eljárás elindításától tartózkodjanak, mert a feljelentés foganatosítása Önök ellen .........  ....... alapos gyanúja miatt folyamatban van. Továbbá folyamatban van az adott per felülvizsgálati és újratárgyalási kérelme is.

 

Mivel egyértelműen „különös” kapcsolatban állnak egymással, kérem ezen levelemről értesítsék is egymást, amennyibe esetleg valamelyikük nem kapná meg.  Ezen levelemet egyidejüleg másolati példányokban a legszélesebb nyilvánosság felé is eljuttattam.

 

Gödöllő, 2013 február 14 

Iván Gábor IGe

A bírósági maffia fő székhelye itt található.

Óvakodj a türelmes haragjától.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr85082011

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bita Judit ügyvéd fegyelmi eljárása 2013.03.06. 18:24:08

A korábban irt blogbejegyzésemben már beszámoltam Bita Judit ügyvéd ellen,  a Budapesti Ügyvédi Kamaránál kezdeményezett fegyelmi eljárásról. Ami természetesen jellegénél fogva nem lehet titkos, mivel az ügyben az eljáró ügyvédi kamara és az ügyvé...

Trackback: Elégtételre köteleztek 2013.02.15. 14:06:20

" IGe -t elégtételre kötelezték + 5 milliós büntetést kapott. Na végre egy jó hírrel tudok szolgálni azoknak, akik állandóan és eddig sikertelenül a beperelésével és feljelentésével próbálkoztak. Itt egy sikeres és "jogerős" elmarasztalás ellene. T...

Trackback: Fazekas Sándor a Fővárosi Törvényszék elnöke részére 2013.02.15. 14:05:58

Elnök:  Fazekas Sándor részére! Jelzem, hogy ez az ügy 68.P.21.139/2012/8. nagyon nincs rendben, felül kellene vizsgálni, vagy újra kellene tárgyalni minimum. Jogállamban persze egyből komoly vizsgálatot kellene elrendelni, az abban résztvevő...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2014.09.12. 08:45:40

"Milliárdokat csalt el a cégtemető bűnbanda
2013-09-04 14:04:11

MAGYARORSZÁG - Elképesztő fogása volt a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (NAV) és a rendőrségnek, a magyar bűnüldözés egyik legnagyobb rajtaütését hajtották végre.

A most felszámolt, többek között csalással és sikkasztással foglalkozó bűnszervezetnek 14 megyében voltak emberei, jellemző a hálózat nagyságára, hogy az őrizetbe vett 23 gyanúsított nem is ismerte egymást.
A kommandósok az egyik gyanúsított házát éjszaka vették be
A terrorelhárítók a nyomozókkal együtt kedd hajnalban csaptak le, összesen 320 helyszínen tartott házkutatást egy időben az akcióba bevont ezer egyenruhás.

– A magyar kriminalisztika egyik legnagyobb akciója volt a keddi – nyilatkozta Balázs Zsolt, a NAV észak-magyarországi bűnügyi igazgatóságának elnöke, aki hozzátette: 2010-ben indult a nyomozás az ügyészség kezdeményezésére. A szálak akkor Heves megyébe vezettek. – A csoport alapvetően kétféle tevékenységet végzett. Cégeket alapítottak és buktattak be, félezer gazdasági társaság ment át az irányítók kezén. Az ügyvezetők külföldi állampolgárok – fejtette ki az őrnagy.
Egy gyanúsítottat kísérnek rendőrök az egri járásbíróságra Fotó: Komka Péter, MTI

A bűnszervezet másik fő tevékenysége a munkaerő-kölcsönzés volt, biztonsági cégek, takarítócégek működtetésével is foglalkoztak, persze ezt is a jogszabályok megkerülésével. Úgy tudjuk, több gyanúsítottnál lefoglaltak fegyvereket, az egyik vezetőnél komoly fegyverarzenál is volt. A bűnszervezet fejénél letartóztatáskor közel kétmillió forintot találtak, ennél kevesebbel állítólag el sem indult otthonról.

Vámtisztet és ügyvédeket is őrizetbe vett az ügyészség
Kommandósok razziáztak Szombathelyen
A lefoglalt vagyon is hatalmas. Nyolcvan darab nagy értékű gépkocsit szállítottak el a NAV-osok, köztük Porschét, BMW-t, Mercedest, Jaguart. Százmillió forint készpénzt is elkoboztak, és legalább kétszáz bankszámlát zár alá vettek, amelyeken információink szerint milliárdos vagyonok vannak. A bűnszervezet egyik fővezérének ügyvédje, dr. Gerencsér András megerősítette, hogy a Pest megyei vállalkozót bűnszervezetben elkövetett gazdasági bűncselekményekkel gyanúsítják."

www.blikk.hu/blikk_aktualis/ezer-rendor-es-nav-os-csapott-le-a-maffiara-2209349