Valláskritika, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Bita Judit ügyvéd fegyelmi eljárása

2013. március 06. - IGe

A korábban irt blogbejegyzésemben már beszámoltam Bita Judit ügyvéd ellen,  a Budapesti Ügyvédi Kamaránál kezdeményezett fegyelmi eljárásról. Ami természetesen jellegénél fogva nem lehet titkos, mivel az ügyben az eljáró ügyvédi kamara és az ügyvéd is közszereplőnek minősül. Nem meglepő módon a fegyelmi eljárás lefolytatását  P-099/2012. ügyiratszámmal megtagadták, mivel Bita Judit a valóságnak nem megfelelő észrevételeket tett. Természetesen mi ezzel előre számoltunk és ezért is nem küldtünk be a kb. 1 oldalas bejelentésen kívül előzetesen semmilyen anyagot. Így feldobta nekünk a magas labdát, amit természetesen le is csaptunk. Így csak csatolnunk kellett egy eléggé nagy anyagban a tárgyalási jegyzőkönyvek megfelelő kivonatait, amivel Bita Judit ügyvédet egyértelmű lódításokon fogtuk már a Budapesti Ügyvédi Kamaránál is. Beadva 2013 január 23-án.

 

P1270847.JPG

Kíváncsian várjuk az ügyben a fejleményeket és a nyilvánosság talán biztosíthatja, hogy ne lehessen ez az eset is a kéz kezet mos, vagy a holló a másik holló szemét nem vájja ki példatörténetek megerősítése. Minden esetre Bita Juditról készült PR videóból már kivágták a borívási szokásaival összefüggő részeket.

utóirat: A hozzám beérkezett számos hasonló esetből az egyikben, Bita Judit válóügyvéd ott a beküldő szerint a szakértői véleménnyel élt vissza. Az ügyben a sértett anyuka, akitől a gyerekeit kívánták elvenni galád ügyvédi eszközökkel, szintén az Ügyvédi Kamrához is fordult Bita Judit ellen. Érdemi választ a mai napig még Ő sem kapott. Ez a riport részben róla is szól:

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr915120167

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bita Judit ügyvéd fegyelmi eljárása 3 2013.06.01. 11:25:18

Az iGazságszolgáltatási-maffia Ellenes Csoport jelenti: A Budapesti Ügyvédi Kamara már kétszer kihúzta a slamasztikából Bita Judit ügyvédet, az adott ügyvédi kamara Eötvös díjjal kitüntetett vezetőségi tagját. Aki természetesen i-gazságszolgáltatási ké...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.