Valláskritika, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Bírói vs Írói Függetlenség

2013. május 06. - IGe

Az iGazságszolgáltatási-maffia Ellenes Csoport jelenti: Vavrikné Tripsánszki Ágnes "független bíró" vs. Iván Gábor IGe független gondolkozó és internetes naplóíró veti össze erejét. A "Verhetetlen Banzuke" extrém  kihívási elvei szerint. Vavrikné korlátozni kívánja IGe véleményírási szabadságát, amihez nem csak a hazai, de a nemzetközi jogszabályok és törvények szerint sincs joga. Még akkor sem, ha éppen bírói pozícióban ül. Minden eddigi bizonyíték szerint Vavrikné csúnyán és többszörösen visszaélt pozíciójával járó hatalommal. Ami felveti a szokásos érdekeltségi függőség kérdéskörét is.

Megvesztegetés1.jpg

A versenyzésben jelenleg Vavrikné vezet, hiszen ő támadott orvul, több csalással és hivatali visszaéléssel felérő trükkel IGe-re. A megtámadottnak pedig a váratlan támadás miatt a védekezés és az ellentámadás felépítéséhez idő szükségeltetik. Tehát jelenleg IGe feje felett ott leng egy látszólagosan jogszerű bírósági végzés és akár végrehajtói erőszakkal behajtható 5+1 millió forintos büntetés.

korrupcio_grafikon.jpgViszont a sötét erő beleremegett, amikor IGe a látszólagosan jogszerű bírósági végzésnek megfelelően kezdett el részben cselekedni és elégtételi kötelezettségnek megfelelően közzétette, hogy hol és miért ítélték el, büntették meg. Annyira nem bírta az adott bírónő és csatlósai a bírósági végzés részleges betartását elviselni, hogy még innét IGe saját internetes naplójából is elérték, hogy a blog.hu szolgáltató központilag törölte ezen célból született blogbejegyzést is. Ami természetesen előtte le lett mentve több helyre és itt megtekinthető.

Egyenlőre még Vavrikné hivatali mutyiból kifolyólag még védeni tudja védhetetlent. Egyértelműen  és bizonyíthatóan, együtt és többen csaltak IGe régi lakcímére való tudatos levelezéssel és hivatalos bíróság hirdetőtábláján és a polgármesteri hivatal általi kifüggesztés meg nem történtével is. Ezzel a két trükkel úgy tudtak végzést hozni, hogy IGe nem is tudott róla, csak utólag. IGe szerint előbb utóbb  át lesz törve ezen mutyibirodalom határa, mert mindennek van határa. A feljelentést megtette az ügyben a Központi Ügyészségi Nyomozó Hivatalnál, de azaz érzése, hogy rajtuk is át kell lépnie. Mert ott még a kéz kezet mos elv van hatályban.

Vavrikné mellett áll IGe volt sógornője B.. Tímea és az i-gazságszolgáltatási "maffia", azaz többek közt a bírói bűnözés egyre kiterjedtebb rendszere. A jogállamiság kivetített és látszólagos víziója. A rendőrségi, ügyészségi erőszak szervezetek egy része. B.. Tímea családi politikai mutyi összeköttetései, miszerint a fiú testvére B., Ottó állítólag egyik jelenleg kormányon lévő párt, határon túli pénzszállítója volt korábban.

IGe mellett áll testvére, a volt sógornője férje. Továbbá a tiszta hatalom nélküli jedi elmetrükkök, a Para-Kutatási Tudományos Társaságban is szerzett képességei. Sorkatonai szolgálatban való politikai kiképzése tapasztalatai, ahonnét hadnagyként szerelt le. Az internet és a nyilvánosság ereje. Mert ezt az esetet jelenleg már csak politikai, hadászati, titkosszolgálati és pszichológiai módszerek együttes bevetésével lehet megoldani. Mert a sima jogi bizonyítás kevés, mert az eddig is és a jövőben is simán lesöprik az asztalról.

Több részben IGe röviden be fog számolni mindig a történtekről, vagy itt a blogjában, vagy ha ezt támadja a sötét erő, ott ahova a hatalma nem ér el. Mert IGe tudja mi mozgatja és tenni is fog ellene, hogy vele és családjával, szeretteivel ne legyen többet kedve senkinek sem kekeckedni.

Epilógus: Jogállamban és iGazság szolgáltatásban hívőknek kijózanodásul, hogy abban sem érdemes és nem is szabad hinni. Olyan mint a politika. Dettó átverés és csak a pénzre és a hatalomra megy.

 

Pénzről szól.JPG

 A bírósági maffia fő székhelye itt található.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr715283257

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Legnagyobb mértékben a bírák és ügyvédek bizalmi indexe zuhant 2013.10.15. 18:12:08

A politikusok az utolsók, viszont 7 és 7 százalékot zuhant a bírák és ügyvédek bizalmi indexe a társadalmunkban 5 év alatt. Ezzel ezen felmérésben ez az a két szakma, ami a legnagyobb bizalmi vesztést elszenvedte 2008 és 2013 között.

Trackback: Bírói vs Írói Függetlenség 2 2013.09.22. 20:15:30

Az iGazságszolgáltatási-maffia Ellenes Csoport jelenti 2: Vavrikné Tripsánszki Ágnes "független bíró" vs. Iván Gábor IGe független gondolkozó és internetes naplóíró veti össze erejét a  "Verhetetlen Banzuke" extrém  kihívási elvei szerint. ...

Trackback: Jövendölés (Védőátok) 2013.05.15. 19:30:59

Meguntam már a célzott egyenként való vesződést. Jó tudni, jó ha tudják,  hogy mindenkire JÖVENDÖLÉST (védőátkot, átkot, vudut) helyeztem a lelkébe és sorsába, aki családomnak, nekem, szeretteimnek ártott, árt, vagy ártani kíván. Nem vesződöm már ...

Trackback: Bíró bűnözés 2013.05.15. 11:04:58

Pártalapítás csatolt csúszópénzzel. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt  soron kívüli és biztosan gyors ügyintézés érdekében a szokásos "bírói hálapénzt" is csatolta a Fővárosi Törvényszékre beadandó pártbejegyzési kérelméhez. A képre kattintva megnyílik...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.