Valláskritika, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Bita Judit ügyvéd fegyelmi eljárása 3

2013. május 30. - IGe

Az iGazságszolgáltatási-maffia Ellenes Csoport jelenti: A Budapesti Ügyvédi Kamara már kétszer kihúzta a slamasztikából Bita Judit ügyvédet, az adott ügyvédi kamara Eötvös díjjal kitüntetett vezetőségi tagját. Aki természetesen i-gazságszolgáltatási kérdések terén közszereplő.  Minden bizonnyal a kihúzók karja is beleért a slamasztikába, olyan is lett. A nem túl egészséges szag miatt gondolom talán már harmadszorra nem fognak két karral kapkodni utána. Vagy ha még is, az már nagyon sokkba fog kerülni Bitának.

Bita Judit ügyvéd módszere.jpg

Reméljük ez a kéz-kezet mos folyamat nem tarthat a végtelenségig. Tehát újra beadtuk, már többen aláírva, kiegészítve, letagadhatatlan bizonyítékokkal ellátva Bita Judit ellen egy fegyelmi eljárási kérelmet. Tehát már harmadszorra.

Továbbá igaz, hogy egy akár fotóshoppal is elkészíthető, sem közjegyzővel sem semmilyen más hatósággal nem igazolt útlevél oldal másolattal már megúszott egy magánokirat hamisítási elmeszelést. Viszont közben ugyanazon útlevél tulajdonosát, a volt sógornőm szerbiai állampolgár apját, más helyen és más miatt, még is bizonyítottan okirat hamisításon kapták. A büntetést megússza, ami csak néhány hónapon múlt az elévülési idők miatt, de a jogkövetkezményeit viselnie kell. Tehát ha olvassa ez úton is üzenem a volt sógornőmnek és családjának, hogy a testvéremtől féláron kicsalt lakására kötött szerződés ezen ok miatt egyértelműen érvényét veszti és azt vissza kell kapnia. Szopacs!!!  Jobb ha hozzá is szoknak, mert csak most indult be ezzel az igazi szopacs lavina.

utóirat: Minden esetre Bita Juditról készült PR videóból első lépcsőben kivágták a borívási szokásaival összefüggő részeket, aztán néhány hét múlva teljesen törölték is.

utóirat 2: A hozzám beérkezett számos hasonló esetből, az egyikben Bita Judit válóügyvéd ott a beküldő szerint, a szakértői véleménnyel élt vissza. Az ügyben a sértett anyuka, akitől a gyerekeit kívánták elvenni galád ügyvédi eszközökkel, szintén az Ügyvédi Kamrához is fordult Bita Judit ellen. Érdemi választ a mai napig még Ő sem kapott. Ez a riport részben róla is szól:

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr845336454

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Legnagyobb mértékben a bírák és ügyvédek bizalmi indexe zuhant 2013.10.15. 18:10:34

A politikusok az utolsók, viszont 7 és 7 százalékot zuhant a bírák és ügyvédek bizalmi indexe a társadalmunkban 5 év alatt. Ezzel ezen felmérésben ez az a két szakma, ami a legnagyobb bizalmi vesztést elszenvedte 2008 és 2013 között.

Trackback: Gerencsér András ügyvédnek 2013.06.04. 08:32:15

VÉLEMÉNYEM (tehát nem állításom) (és egyben ez egy Zen koan is): Már nagyon régen sokkal olcsóbb az úgynevezett szokványos alvilág helyett a rendőrségbe, ügyészségekbe, ügyvédségekbe, bíróságokba beépült maffiával intéztetni a piszkos ügyeket. A tör...

Trackback: Degeneráltak a Budapesti Ügyvédi Kamara vezetésében 2013.05.30. 19:59:18

Degenerált  hókuszpóknészerű ügyvéd a Budapesti Ügyvédi Kamara 30 fős elnökségében.  Grespik "szíriuszi csavaros" László már csak ráadás, aki ugyebár lepatkányozta régebben az egész netet használó társadalmat. Grespik László a nem foga...

Trackback: Bita Judit ügyvéd fegyelmi eljárása 2013.05.30. 19:58:53

A korábban irt blogbejegyzésemben már beszámoltam Bita Judit ügyvéd ellen,  a Budapesti Ügyvédi Kamaránál kezdeményezett fegyelmi eljárásról. Ami természetesen jellegénél fogva nem lehet titkos, mivel az ügyben az eljáró ügyvédi kamara és az ügyvé...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Oszkár Nagy 2017.04.24. 12:36:20

Hallo

Brita Judit ismét gyermekelhelyezési perekben tevékenykedik.

Kérem felvenni velem a kapcsolatot, nem szeretnénk ha ismét vásárolt szakértői véleménnyel gyermekek sokaságait károsíthatná meg.

Elérhetőséget kérek itt vagy a Facebookon, hátha tudunk tenni valamit.
Egységben az erő :-)

Köszönöm

NO

Gabriella Pölös 2017.05.18. 14:37:35

@Oszkár Nagy: Kérem keressen facebook oldalon privátban Pölös Gabrieela.

Oszkár Nagy 2017.06.13. 00:45:40

@Gabriella Pölös: Hallo
Néztem es kerestem az FB nem
tudom megkapta e vagyis jo helyre kuldtem e az üzenetet

Koszonom