Valláskritika, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Szex-erkölcs lesz a Fidesznek is a vége

2013. szeptember 21. - IGe

 

SZDSZ lefekszik az MSZP-vel, a komcsikkal = Fidesz lefekszik a papokkal, vagy ha más úgy jobban érti, akkor a klérussal. Tehát mindkét párt azzal feküdt össze lepedőt gyűrni és szexelni egy ágyba és egy kormányba, akit előtte gyűlölt és erkölcstelen perszonának nyilvánított. Az SZDSZ kezdte előbb ezt az erkölcstelen és közízlésbe ütköző szexelést és meg is lett a társadalmi hatása.

A szemléltető karikatúrát kérem csak 15-16 éven felüliek és erős idegzetűek nézzék meg, a többiek ugorják át! Kis képre, vagy ide kattintva látható méretben nyílik meg.

Isteni szex.jpg

Az SZDSZ-nek mára már nem csak szinte emléke, de lassan semmilyen közjogi nyoma sem marad. Éppen most folyik az SZDSZ, mint párt, vagy inkább mint gazdasági vállalkozás végelszámolása, felszámolása.

Nézzük csak az F.MPSZ-t, azaz a Fidesz Magyar Polgári Szövetséget, mert bezony a Fidesz már nem létezik, hiszen többszörös átalakulással megszűnt létezni és helyette már csak F.MPSZ van. Így teljesen helytelen, hogy ennek ellenére még is Fidesznek becéztetik magukat.

Amikor még valóban Fidesz voltak, milyen erkölcsi elveik is voltak? Igen megvetették és undorítónak találták a kormány és az egyházak összefekvését. Ez igen régen történt, akkor még nyomtatóra sem futotta nekik, mert egy sima gépelt papíroson tették közzé. Olyanoknak persze, akik olyan évben születtek, amiről Amerikában már legendás utakat neveztek el, tehát a 66-ost, még ott lapulhatnak a fiókjaik mélyén ilyen röpiratok és erkölcsi útmutatók. Mint például ez itten ni:

mit_akar_a_fidesz 1989.jpg

Ez a dokumentum a Fidesz 1989-es programjának kivonata: "Az államtól megszabadított egyházakat, egyházaktól mentes államot." szex-erkölcsi útmutatóval. Ezzel ellentétesen, meg szépen még is összebútoroztak és szépen összefoltozták a fehér lepedőt kettecskén. Sőt ki sem mosták azt a lepedőt azóta és így egyre gusztustalanabb állapotba került.

Mi is várható a jövőben? Hogyan festhet, folyhat az F.MPSZ SZDSZ-hez hasonló agóniája? Íme a prognózisom:

Amennyiben semmilyen különösebb csoda nem történik a közéletben, tehát például Lehetne Más Politika szent várakozások be is teljesülnének és nem csak ígéretek maradnának örökkön-örökké, akkor ilyesmi lesz:

1. A Bajnai-Gyurcsány-Mesterházi triumvirátus és  sokak szerint ( kazár származású "metélt") balf@szok helyett, akkor már maradjon inkább az Orbán rezsim. Legyen valami állandóság, mert ha már kiismertető egy diktatúra, akkor élhető is. Kádár is megnyugodott a hatalma megszilárdulása után és akkor már engedett a gyeplőn. A II. Orbán kormány is tett jó néhány értelmes dolgot is és ha lenyugodnak, felépülnek a stadionjaik, akkor ellesznek a saját játékaikkal és hagynak mást is játszadozni.

2. Ettől függően és függetlenül az F.MPSZ-nek esélye sincs egyedül többséget szerezni a 2014-es választásokon. Jelenleg F.MPSZ - Jobbik koala a legvalószínűbb és a KDNP, megy a kukába, mint az MDF, Kisgazdák, MIÉP, SZDSZ ésatöbbi.  Engem nem zavarna az F.MPSZ - Jobbik koalíció. Már csak azért is, mert a Jobbik lényegében az F.MPSZ ifjúsági szervezeteként kezdte, pont úgy mint annak idején a Fidesz az SZDSZ ifjúsági szervezeteként indult.  Ha van a Jobbikosoknak egy kis eszük és van, mert vannak ott agyas emberek is és nem csak ostobák, akkor kikötik az F.MPSZ-nek, hogy vagy ők, vagy a KDNP. Tehát nem szabad belemenniük egy hármas koalícióba, mert minek három féllel egyeztetni-osztozkodni, ha kettővel is lehet. Saját befolyásukat butaság lenne csökkenteni egy ilyen hármas megállapodással.

3. Az F.MPSZ -Jobbik kolalícióban a Jobbik fel fogja morzsolni a "mesterét" hiszen tőle tanulta, hogy ezt hogyan is kell tenni. Ergo az F.MPSZ sírkőnél sírhatnak majd a mai fanjaik.

Tehát a hozzám hasonló gondolkozó embereknek, ha most 2014-es választás előtt nem cselekedünk semmit egy élhetőbb politikai berendezkedésért, akkor még marad úgy jó 3-4 évünk a cselekvés optimális idejére, amikorra az F.MPSZ is eltűnik a süllyesztőben. Persze jó kérdés, hogy a Jobbikból mi lesz akkora?  Bármi lehet. Jobbik és Szarabbik is. Nekem jobban tetszik ezen utóbbi verzió és már most is így szoktam őket gyakran becézgetni írásaimban. Egy biztos, hogy bármelyik is, az jó nagy lesz. Mert a bendőjében ott lesz az F.MPSZ.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr435526822

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pizsamás politika 2013.09.26. 18:48:19

Semmi kedvem nincs politizálni, de megfogadtam saját magamnak és a felségemnek is, hogy az unokáink már nem egy ilyen hazugságokkal és manipulációkkal teli világba fognak születni. Mivel a kislányunk már 6 éves, ideje elkezdenem intézkedni. 2001 áp...

Trackback: Fidesz már nincs! Felfalta önmagát is. 2013.09.21. 06:47:21

 Ha egy párt teljesen átalakítja a céljait és többszörösen nevet is vált, az már nem lehet ugyan az, mint régen. A Fidesz felfalta egykori önmagát is, és nem csak más rivális pártokat és tömegszervezeteket. Fidesz már nincs, hiszen többszörös á...

Trackback: Választói névjegyzékből való törlésem 2013.09.21. 06:46:50

Kedves Országos Választási Bizottság! Kérem a választási névjegyzékből való végleges törlésemet, vagy ha úgy jobban értik, akkor a leiratkozásomat. Indokom erre az, hogy álláspontom szerint, minden választás lényegét tekintve választási csalás, ahol ni...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kámasuka 2013.10.07. 21:43:12

Nyilván a Fidesz sem örök, ahogy semmi sem. De egyébként nem sok aktualitása van a posztnak a fidesz egyelőre 2/3ot szerez egyedül jövőre.

A Jobbik egyelőre gyengül, hiszen a fidesz sok mindent szelídítve átvett és megcsinált a j-programból + ugye a balzsidók már nem hergelik a közvéleményt a közTV-n (is). De még lehet a Jobbikból is vmi, ha még több lesz a cigánybünöző v. a balzsidók visszatérnek.

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2014.11.08. 06:50:26

@Kámasuka: A 2/3 -s jóslatod bejött, de tegyük hozzá csak azért mert a választási törvényt "lejtős pályára" változtatták. Tehát gyakorlatban választási csalással sikerült ezt elérni. Az ellenzék nem volt olyan tökös, hogy a választási törvényt szétcincázza nemzetközi vizeken.