Valláskritika, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Bírói vs Írói Függetlenség 2

2013. szeptember 22. - IGe

Az iGazságszolgáltatási-maffia Ellenes Csoport jelenti 2: Vavrikné Tripsánszki Ágnes "független bíró" vs. Iván Gábor IGe független gondolkozó, internetes naplóíró és közéleti személy veti össze erejét a  "Verhetetlen Banzuke" extrém  kihívási elvei szerint.

Banzuke jelvény teljes.jpegVavrikné korlátozni kívánja IGe véleményírási szabadságát, amihez nem csak a hazai, de a nemzetközi jogszabályok és törvények szerint sincs joga. Még akkor sem, ha éppen bírói pozícióban ül. Minden eddigi bizonyíték szerint Vavrikné csúnyán és többszörösen visszaélt pozíciójával járó hatalommal. Ami felveti a szokásos érdekeltségi, azaz korrupciós függőség, és szervezett bűnözés  kérdéskörét is. Nem a mi dolgunk ezt kinyomozni. Még a jogerőre (68.P21.139/2012) való emelkedést kell megvárnunk Vavriknétól és aztán megtesszük a szükséges feljelentéseket, a szükséges helyeken. Tehát több helyen is, hogy nehéz legyen azt elsimítani. Ugyan is a rendelkezésére bocsátottunk már elegendő információt, neki és az adott törvényszék elnökének Fazekas Sándornak, ahol dolgozik. Tehát ha Vavrikné bírót a volt sógornőm csak tévedésbe ejtette és tartotta volna, akkor kijavíthatta volna a tévedését és nem úgy folytatja az ügyet, mintha mi sem történt volna közben. Így a ráutaló magatartások alapján eléggé egyértelműnek látszik, hogy Vavrikné bírót nem ejtették tévedésbe, hanem nagy valószínűséggel bűntársa a csalásban a volt sógornőmnek.

A tét az erkölcsi és személyiségjogi káromon kívül 5+1 millió forint tőlem és további milliók hasonló csalással való lenyúlási próbálkozások a fiútestvéremtől is. Tehát összesen több tízmillió forint.

5 milli forint.jpg

A korábbi beszámolótól eltelt néhány hónapban IGe szép akciókat vitt véghez Vavrikné ellen és sikerült a küzdelmet a kezdeti kiegyenlítetlenség után kiegyenlítetté tennie. Tehát már jó esélye van akár a győzelemre is a 68.P.21.139/2012/8. számú ügyben.

I. Több panasz beadványt adott be IGe testvérével közösen Fazekas Sándor a Fővárosi Törvényszék elnöke részére, aki Vavriné felett a törvényességi felügyelet egy részét végzi. Akinek joga van az ügyről Vavriknét leváltani és joga van a  tárgyalást újra elrendelni. Az ottani visszajelzések szerint IGe és testvére panasza alapos, indokolt és új tárgyalási számon újra kell tárgyalni az ügyet. Viszont az újratárgyalás száma, helye és az új bíró személye még nem lett kézhez vételezve. Ezt sürgetni fogja IGe és testvére.

II. IGe testvérével közösen több helyen feljelentést tett IGe volt sógornője, testvére volt felesége ellen. Tehát az ellen a személy ellen, aki IGe ellen egy rosszhiszemű pert indított, folytatott és azt jelen esetben 5+1 milliós értékben megnyertnek is tekint. A feljelentés egyik jellege hivatali személy megvesztegetése, vagy rágalmazása és csalás alapos gyanújával indult, a másik csak csalás miatt. Az első esetben a nyomozó hatóság fura módon teljesen mást vizsgált, mint ami a feljelentésünkben szerepelt. Tehát a feljelentésünk még nem került kivizsgálásra. A második esetben a nyomozó hatóság megállapította, hogy a volt sógornőm az adott pert csalás bűncselekményének elkövetésével, az adott törvényszék megtévesztésével érte el. A csalás tényállása megállapítást nyert. Az ügyet ezen megállapítással áttette egy másik nyomozó hatósághoz, ahol az eljárás jelenleg folyik.

III. IGe kizárási eljárást is kezdeményezett Vavrikné ellen és azt Brunnerné Kerekes Györgyi Julianna bíró kivizsgálta és 36.Pk.23,422/2013/2. határozata szerint mindent rendben lévőnek és jogszerűnek talált. Persze neki gondolom nem volt tudomása róla, hogy határozata ütközik és ellentmond a tényeknek és más bírósági és hatósági szervek megállapításainak, határozatainak. Tehát a határozat ellen panasszal foguk élni és kérjük az ellentmondások feloldási próbálkozását. Amennyiben ez eredménytelen marad, akkor hivatali visszaélés és csalás miatt az adott határozatot kiadó bírónő ellen is kénytelenek leszünk feljelentést is tenni. 

IV. IGe a Magyar Para-Kutatási Tudományos Társaság, az AION Alapítvány az Emberi Elme Képességeinek a Kutatásáért és a politikai képzésében elsajátítottak alapján elkezdte bevezetni a társadalmi köztudatba a "Bírói Bűnözés" problematikáját, hogy azzal foglalkozni kell és megoldást kell rá találni.

V. IGe elővigyázatosságból jó néhány egyértelmű bizonyítékot betározott magának az ügyben és ezeket most egyenként elkezdi felhasználni. Ezeket előtárja a nyomozóhatóságok számára, hogy az ellene, távollétében és tudomása nélkül lefolytatott per rosszhiszeműségét és az adott eljárásban szereplő bírók hivatali visszaéléseit egyértelműen bizonyítsa.Bírói bűnözés3_1.JPG

Epilógus: Jogállamban és iGazság szolgáltatásban hívőknek kijózanodásul, hogy abban sem érdemes és nem is szabad hinni. Olyan mint a politika. Dettó átverés és csak a pénzre és a hatalomra megy.

A bírósági maffia fő székhelye itt található.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr15528118

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Legnagyobb mértékben a bírák és ügyvédek bizalmi indexe zuhant 2013.10.15. 18:07:05

A politikusok az utolsók, viszont 7 és 7 százalékot zuhant a bírák és ügyvédek bizalmi indexe a társadalmunkban 5 év alatt. Ezzel ezen felmérésben ez az a két szakma, ami a legnagyobb bizalmi vesztést elszenvedte 2008 és 2013 között.

Trackback: Bírói vs Írói Függetlenség 2013.09.22. 20:14:01

Az iGazságszolgáltatási-maffia Ellenes Csoport jelenti: Vavrikné Tripsánszki Ágnes "független bíró" vs. Iván Gábor IGe független gondolkozó és internetes naplóíró veti össze erejét. A "Verhetetlen Banzuke" extrém  kihívási elvei szerint. Vavrikné ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.