Valláskritika, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Cseszlainé bíró csesztetése

2013. szeptember 28. - IGe

Cseszlainé Boros Judit a Pesti Központi Kerületi Bíróság bírója jelenleg nem csesztethet, terrorizálhat már engem és a családomat, mert most őt kezdték el vizsgálni és csesztetni. A hivatali visszaéléssel való feljelentésem elküldése így várat némileg magára. Abban viszont nagyon nem bízom, hogy nem is lesz már rá szükség, hiszen milyen rendszer már az, amikor a bírók vizsgálják saját magukat és jellemzően a kéz kezet mos és a holló a másik holló szemét nem vájja ki elv alapján, persze nem meglepő, hogy a legdurvább törvényszegések és eljárási szabálytalanságok esetén is "minden a legnagyobb rendben volt" határozatokat varázsolnak elő.

Kézmosás.jpg

De azért nézzük meg csak közben, hogy akkor mi is érkezett az e-mailes postaládámba:

From: Bíróság PKKB [mailto:birosag@pkkb.birosag.hu]
Sent: Friday, September 27, 2013 11:40 AM
To: ivan.......@........hu
Subject: tájékoztatás

Üzenetét a http://www.fovarositorvenyszek.hu/mail.php címen található levelezési felületen keresztül tudja elküldeni.
Plusz egy pdf fájl csatoltan, melynek a szövege megnyitva a következő:
A Pesti Központi Kerületi Bíróság
Elnökhelyettese
2013.El.X.B.168/1.
Tisztelt Uram!

Az Ön által elektronikus úton megküldött, hozzám 2013. szeptember 20. napján eljuttatott beadványával kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatom.

A Dr. Borosné dr. Cseszlai Judit bíróval szemben bejelentett elfogultsági kifogása vonatkozásában a szükséges intézkedéseket megtettem, annak elbírálása folyamatban van.

Egyebekben tájékoztatom, hogy a közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt Ön ellen 5.B.35.786/2008. számon folyamatban lévő ügyben a korábban eljárt dr. Kájel Edina bíróról az ügy azért került leszignálásra, mert a bírónő időközben a Fővárosi Törvényszékre került beosztásra.

Budapest, 2013. szeptember 26.

Tisztelettel:
Grimné dr. Fancsali Zsuzsanna
elnökhelyettes

Még az ügyészségekben sem lehet bízni, mert az ügyészek közt van a legtöbb bűnöző arányaiban ha a szakmákat tekintjük. Meghaladják a bűnöző politikusok arányát is. Csak persze ők "legálisan" bűnözhetnek. Tehát eleve szar és velejéig rohadt az i-gazságszolgáltatási rendszerünk. Azt kellene porig lerombolni és helyette egy újat építeni. Akkor lenne csak max változás.

korrupcio_0_0.jpgItt tehát a nyilvánosság visszatartó ereje az ami a törvények színpadias betartására készteti őket némileg. Segítene még persze a bíróságokra és az ügyészségekre telepített "térfigyelő" rendszerek is. Mert a kamera és a hangfelvétel még az ami nekik olyan mint a vámpíroknak a felkelő nap fénysugara.

Tehát várjuk a csodát? Várjuk azt, hogy megállapítja a velejéig rohadt i-gazságszolgáltatási rendszer magáról, hogy velejéig rohadt?

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr445538431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.