Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

Széles Gábor elkapta az egelygyörgy agyvírust

2013. október 03. - IGe

Széles Gábor nemsokára bemutatja állítólag azt az energiacella nevű és szerű találmányt, ami szerinte nemcsak a F.MPSZ (becézve gyerekkori nevén Fidesz) jövőbeli választási sikereit garantálhatja, hanem egyben Magyarországot is kihúzza majd a gazdasági nehézségekből. Gondolom narancsmagfúziós lesz az energia cellája.

Széles Gábor narancs meghajtása.jpg

“Magyarország olyan növekedési pályára áll amin már vagy ötszáz éve nincs. Ha ez bejön akkor jövőre Orbán Viktor kétharmaddal fog megint nyerni”.

Nincs is kedvem szételemezni ezt a bugyuta pr módszertant, mert már a könyökömön jön ki. Inkább csak ide linkelek két korábbi naplóbejegyzésemet:

Mikro népi vaskohók országa leszünk   2013.01.22. 18:31 IGe

Nano Porfúziós Reaktor világsiker, világszám. " Itt egy újabb ÖTLET a magyar gazdaság helyrehozására! " - Azaz Egely György megint kábít és átver. Ne dőljetek be neki!

Gróf Spanyol Zoltán vízautója 2011.03.03. 13:28 IGe

Csurka Istvánnak régebben nem kellett a vízautó és most Orbán Viktornak a facebook oldalán ajánlgatják a hívei a szerintük szenzációs találmányt. Szinte már mániákus és ámokfutó gerilla marketinggel napokon keresztül számtalanszor feltéve, megismételve. Ilyen és hasonló bevezetésekkel tesznek fel egy videót:

"ITT EGY ÖTLET A MAGYAR GAZDASÁG HELYREHOZÁSÁRA! NÉZZÉTEK MEG EMBEREK MI AZ AMIT MEGINT LEPASSZOLUNK A VILÁGNAK ANÉLKÜL HOGY PROFITÁLNA BELŐLE AZ ORSZÁG!!!!" 

Miről álmodhatott Széles Gábor? - vita az index.hu fórumán

Szívesen kötök fogadásokat kis tétben, csak a poén kedvéért, mert senkit sem akarok a vagyonából kifosztani, hogy Széles Gábor Egely Gyöggyel fuzionált agyilag. Ami eddig megjelent a sajtóban és Széles Gábor szájában az mind Egely György féle kamuzások tipikus szövege és azon belül is mind a két dolog rá jellemző.

 

Évek óta haknizik már Egely mind a "Nano Porfúziós Reaktorával", ami lényegében csak egy bármelyik háztartási műszaki boltban kapható mikrohullámú sütő és a belső égésű motorok káros anyag kibocsátásának a csökkentésével egybekötött fogyasztáscsökkentéssel.

 

Ennyi véletlen nincs. Széles Gábor bekapta ezt a két nagy f@szságot és egyszerre. Lenyelni és lemélytorkozni már nem fogja tudni. Ki kell köpnie.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr135549586

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Széles Gábor negyedik csillaga 2013.11.17. 10:00:49

Be kellene iratkoznia Széles Gábornak, aki az FMPSZ-KDNP kormány 2014-es választási eredményét 2/3-ra tudja garantálni az energiacellájával, egy négycsillagos erkölcstanfolyamra. Akciós áron elvállaljuk az oktatását. Miért? Ezért:...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kayaibrahim 2013.12.04. 14:47:29

Én bízom benne, hogy Szélesnek sikerül. Gróf Spanyol Zoltán egy nemzeti retorikát használó szélhámos, de ettől még más lehet tisztességes. Talán Szélesnek a pénze mellett esze is van és meg tud különböztetni egy csalót egy jóindulatú feltalálótól. Egely porfúzióját sem fikáznám, legfeljebb egy precízen megismételt kísérlet után.
Ebben a témában a bukásra fogadni nem nagy merészség, de jobban járnánk, ha végre valakinek sikerülne, elvileg lehetséges, kérdés, hogy egy kis csoport konkurálhat-e a fúziót kutató hivatalos vállalkozásokkal.
Még annyit, hogy amíg egy hatalmas, méregdrága fúziós reaktor, ami 50 év múlva lesz kész már sok évtizede, az nem borítaná fel a mai energiaszolgáltatási modellt. Egy bőröndnyi berendezés már igencsak veszélyes lenne. Talán ez sem véletlen.
süti beállítások módosítása