Valláskritika, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Tigáz-Eni maffia

2013. október 08. - IGe

Tigáz - Eni, Főgáz és más hasonló kihűlésvédelmi pénzeket szedő maffia ellen nem olyan reménytelen a helyzet. Eddig tömegeket lejmoltak le nagy összegekkel és tömegeket tartanak rettegésben. Nagyon kevesek merték csak felvenni a kesztyűt és védekezni ellenük. Erről itt írtam részletesebben régebben.

tigaz hűségkártya.jpg

Lenne egy komolyabb javaslatom, amiben valamennyire egységesen kellene fellépni. Vezérléstechnikával foglalkozó mérnök az alapszakmám és tanultam hozzá szerződésjogot és minőségbiztosítást is. A gázos cégek eleve hátrafelé ülnek a lovon. Fordítsuk őket menetirányba.

A gázóra az övék, a plomba az övék, tehát ők kötelesek olyan műszaki megoldást találni, ami nem ilyen könnyen sérülékeny. A mágnesezés ellen is kötelesek olyan védőtávolságot, anyagokat, vagy módszert használni, amikor az már lehetetlenné válik. Tehát szépen fel kell őket kérni, hogy tegyenek a gázórára egy fém dobozt és azt lakatolják le megfelelően. Vagy ha más nem a plombákat védjék le zárható dobozkákkal. A kulcs meg legyen náluk. Nincs joguk semmiféle felelősséget és kárt átruházni ezzel kapcsolatosan. Pláne nem feltételezésekre alapozva. Tehát akinek van szerződése, ezt jelezze, hogy ennek megfelelően módosítja, akinek meg nincs ne is kösse meg csak ilyen feltétellel.

Plomba sérüléssel való pénzcsalás esetére, amikor ilyesmiért 500-600 ezer forintnyi összeget követelnek, a megoldás a következő: A plomba sérülés és csere díja mennyi lehet? Mennyibe is kerül egy plomba? Maximum azt van joguk követelni. Az állítólagos fogyasztás manipulálást, vagy gázlopást bizonyítaniuk kellene. Minden kétséget kizárólagosan. A plomba nagyon sok más dolog miatt is megsérülhet. Tehát ilyen esetekben meg  kell írni a GÁZ szolgáltatónak, hogy maximum a plomba árának és cseréjének az árát követelhetik.


Agip.jpgAgip Eni.jpg

Ja és addig se feledjétek, és főként a Tigáz ne felejtse el a történet erkölcsi következményeit. Soha se tankoljatok Agipnál, vagy más néven Eni-nél! Mert egy érdekcsoport az a Tigázzal. Egyre többen vagyunk, akik évek óta nem állnak meg a kútjaiknál. Jómagam még pisilni sem.

 

utóirat 1:

From: Iván Gábor [mailto:ivan......@.....l.hu]
Sent: Wednesday, October 09, 2013 8:32 AM
To: 'ugyfelszolgalat@tigaz.hu'
Subject: TiGÁZ elleni mozgalom indult
Importance: High

Jelzem Önöknek, hogy a TiGÁZ etikátlan, erkölcstelen és jogszerűtlen magatartása miatt a Tigáz és Más Gázos Cégek Által Megkárosítottak Jogaiért mozgalom ellenakciókat indított a TiGÁZ és üzleti partnercégei ellen. Személyem csak a mozgalom egyik tagja, de amennyiben van észrevételük, vagy esetleg megegyezési tárgyalásokba kezdenének, vállalom az összekötő szerepét a vezetőségünkkel.

 Üdvözlettel: Iván Gábor IGe  - netes közéleti személy

utóirat 2:

Annyi még fontos lehet, hogy én Gödöllőn lakom és itt is van egy Tigáz-Eni-Agip kút. Kinyomtatom a blogbejegyzésemet és odaadom a pénztárosnak mosolyogva és békésen, hogy ezért nem tankolok már náluk másfél éve. Érdemes ezt másnak is megtenni, hogy igazán hatásosak tudjunk lenni.

utóirat 3:

Levágott lófejjel ébredtek az energiacégek   - A tiGÁZ megérdemli a kártérítés nélküli államosítást is

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr995556244

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tigáz a bukás útján 2014.09.07. 20:46:34

  Tigáz gödöllői bezárt irodája. Régebben még itt is győzködtem a őket, hogy bánjanak normálisan az emberekkel, meg velünk is, mert ha nem, könnyen előfordulhat, hogy nemsokára nem lesz állásuk. Jövendölést helyeztem a sorsukba. Hát ez bejött.    ...

Trackback: Vallásom Jedi 2013.10.08. 10:13:28

A vallásom jedi. Egyházam a Magyar Jedi Rend. Fénykardom nincs és nem is lesz, mert csak elme trükköket és csak a tiszta erőt használom. Jedi erkölcsi előírásaim: Nincs érzelem; béke van. Nincs tudatlanság; tudás van. Nincs szenvedély; egyensúly...

Trackback: TiGÁZ mentalistákkal köti ki a gázt? 2013.10.08. 01:28:18

A Tigáz-Eni gázszolgáltató körül egyre több "para"- és "maffia" jelenség figyelhető meg mostanában. A sima kis  többletszámlázási csalás, meg előre több hónap számlázása,  meg más egyéb trükkök már nem hoznak nekik elég jövedelmet. Ezért sz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TanBá · www.istenteszt.blog.hu 2013.10.09. 19:46:46

"Semmiféle Gázos embert be nem engedek már az udvarunkba. Néhány hónapja egy Tigázos gázos kocsi áll a házunk előtt. Gondolom a kéményt skubizta, hogy füstöl-e. Nem füstöl, mert villannyal fűtünk és a meleg vizet is az adja. Kimegyek a kocsihoz és megkérdezem, hogy tudok-e valamit segíteni. --- Nagy zavar, öööö - látszik, hogy most gondolja ki mit is mondjon.---- Igen jött a gázórát leszerelni, ami már le van zárva több mint egy éve és az nekem nagy baj lesz, mert a visszaszerelésnél már ki kell majd fizetni a nyomásvizsgálatot is. --- Semmi gond, csak fura hogy egyedül jött és nem ketten vannak. Nyugodtan szerelje le, pontosan úgy ahogyan a gáz elzárását is végezték. Állítólag külső szereléssel. .... Beszélgettünk még vagy 20 percet és befenyegetett rendőrséggel és mással is, hogy legközelebb azzal jön. Nyugodtan, legalább lesz hivatali tanú is, hogy lehetséges-e a külső szerelés vagy sem. Mert szerintem betörtek az udvarunkra, mert a nagykapunk zsanérjait szétszerelték és az meg volt rongálva. Ha tudják rongálás és betörés nélkül is kinti szereléssel, arra magam is kíváncsi vagyok. Le is filmezném... Na azóta sem jöttek én meg éppen tervezem a vákumcsöves napkollektor rendszert a házra. Fontos!!! AGIP -ENI -nél senki se tankoljon. Egy maffia, egy pénzügyi csapat."

- "Sajnos kiáshatják a föld alatti vezetéket telken kívül és ott is elzárhatják. Olyan 130 ezer forintba kerül ez a művelet."

- "Minek? 2012 juliúsa, azaz több mint egy éve el van zárva a gáz. Kétszer nincs értelme valamit elzárni. Ezzel az óraleszereléssel, csak ijesztgetni akartak, de annak sincs semmi értelme. Kénytelenek lesznek belátni előbb, vagy utóbb, hogy betörtek hozzánk és törvénytelenül szüntették meg a gázszolgáltatást. Ugyan is tartozásunk sem volt. Csak nekik bénaságuk, mert hiába tudták, tudják, hogy mi a beszedési megbízás maximális összege amit le tudnak venni a számlánkról, nem vették figyelembe. Csak az összeghatárt kellett volna betartani és akár 10 szer akkora összeget is levehettek volna a számlánkról már azóta. Csak persze részenként. Tehát ők a hülyék, de nagyon."

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2014.08.11. 10:05:01

"Most fogalmazom a feljelentést a Tigáz-Eni felmenő és lemenő cégei al és felvállakozói ellen. Csalás és garázdaság miatt. Elboldogulok vele magam is, de aki akar azzal magán és magának segít, ha valamilyen módon csatlakozik a feljelentésemhez. Ha másként nem hát olyan módon, hogy a Tigáz magatartása benne is félelmet kelt. Mert sérti a magán és jogbiztonságot. Nem kell semmilyen adat a néven kívül. Úgy írnám oda a feljelentésem aljára, hogy a Tigáz és más gázos cégek által megkárosítottak jogaiért mozgalom és közösség XY tagja. Persze az lenne a legjobb, ha erről szavaznánk és feljelentést tennénk közösségként is, nem csak egyénileg. Erről persze nem is álmodok. Magyarok vagyunk és az összefogás nem erősségünk."

www.facebook.com/groups/353937381365486/?fref=ts