Valláskritika, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Bita Judit ügyvéd fegyelmi eljárása 4

2014. április 30. - IGe

Az iGazságszolgáltatási-maffia Ellenes Csoport jelenti: A Budapesti Ügyvédi Kamara már háromszor kihúzta a slamasztikából Bita Judit ügyvédet, az adott ügyvédi kamara Eötvös díjjal kitüntetett, mára már csak volt vezetőségi tagját. Aki természetesen i-gazságszolgáltatási kérdések terén közszereplő. Mi meg negyedjére is fegyelmit kértünk ellene.

Sztárügyvéd.jpg

Mivel nem csak nekünk, hanem másoknak is sok kárt okozott Bita a jogszerűtlen, tisztességtelen és gyakorlatilag bűnöző magatartásával, azért még sem tudott mindent megúszni. Lehet, hogy nem a mienk, de más bejelentése és panasza miatt Bita Judit nem szavazhatott és nem is volt választható a legutóbbi Budapesti Ügyvédi Kamarai vezetőségi választáson. Az értesülésünk szerint, azért mert fegyelmi eljárás van ellene folyamatban. Kac-kac. A kitartás a végén még is csak sikert hoz. Továbbá több helyen bekötözött fejjel jelent meg.  Tehát a fejével is történt valami. Tehát nagy valószínűség szerint az A6-os audis "sztár-de inkább ripacsügyvéd" eddigi szerencséje, hogy még nem bukott le, leáldozott.

Bitta A6 2.jpg

utóirat 1: Az értesülésünknek némileg ellentmondani látszik a kamara honlapja, ahol még vezetőségi tagként szerepel. Lehet, hogy év végéig még a régi elnökség van, vagy a honlap nem lett aktualizálva? Kérem ha tud valaki pontosítani, jelezze felénk.

utóirat 2: A választási eredményekben valóban nem szerepel a neve, tehát csak a az adott oldal nincsen frissítve több hónapja.

Ezen blogbejegyzést az  ügyvéd. net közösség is megosztotta.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr326099461

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Legnagyobb mértékben a bírák és ügyvédek bizalmi indexe zuhant 2014.04.30. 09:47:38

A politikusok az utolsók, viszont 7 és 7 százalékot zuhant a bírák és ügyvédek bizalmi indexe a társadalmunkban 5 év alatt. Ezzel ezen felmérésben ez az a két szakma, ami a legnagyobb bizalmi vesztést elszenvedte 2008 és 2013 között.

Trackback: Bita Judit ügyvéd fegyelmi eljárása 3 2014.04.30. 09:47:02

Az iGazságszolgáltatási-maffia Ellenes Csoport jelenti: A Budapesti Ügyvédi Kamara már kétszer kihúzta a slamasztikából Bita Judit ügyvédet, az adott ügyvédi kamara Eötvös díjjal kitüntetett vezetőségi tagját. Aki természetesen i-gazságszolgáltatási ké...

Trackback: Bita Judit ügyvéd fegyelmi eljárása 2014.04.30. 09:46:10

A korábban irt blogbejegyzésemben már beszámoltam Bita Judit ügyvéd ellen,  a Budapesti Ügyvédi Kamaránál kezdeményezett fegyelmi eljárásról. Ami természetesen jellegénél fogva nem lehet titkos, mivel az ügyben az eljáró ügyvédi kamara és az ügyvéd is ...

Trackback: Degeneráltak a Budapesti Ügyvédi Kamara vezetésében 2014.04.30. 09:45:40

Degenerált  hókuszpóknészerű ügyvéd a Budapesti Ügyvédi Kamara 30 fős elnökségében.  Grespik "szíriuszi csavaros" László már csak ráadás, aki ugyebár lepatkányozta régebben az egész netet használó társadalmat.   Grespik László a nem fogadta el me...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.