Valláskritika, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Gödöllői Lokálpatrióta Klub

2014. augusztus 29. - IGe

Gödöllőn lakom és mivel itt fizetek, nem kis összegű helyi adókat, ezért gondoltam jogom van beleszólni, véleményt mondani, hogy ezt az összegyűjtött közvagyont mire költik el. Ami arányosan az enyém is. Tévedtem. A helyi uralkodó pártgittegylet facebook oldaláról kitiltottak ezen hozzászólásaim után. Az oldal nyilvános, bárki ebben az állapotban láthatja, de azért a neveket részlegesen titkosítottam.

Gödöllői Lokálpatrióta Klub egyéni facebook profil megosztotta
A Görög Katolikus Templom ünnepélyes átadására szeptember 13-án kerül sor...
Görög kaotikus templom Gödöllőn.jpg


Iván Gábor IGe; Minek épülnek ilyen Kaotikus Személyiségzüllesztő Pártházak? Inkább a Hajós Iskolát kellene rendbe rakni.

Balázs M.sz.r.s; Van az a komment szint, amire nem érdemes reagálni. Ez az volt.

Iván Gábor IGe; Balázs M.sz.r.s: Még is reagáltál rá. Netes közéleti személy vagyok többek közt a Szórakoztató Valláskritika fb oldal és közösség létrehozója. Talán így már nem olyan fura a stílusom. Persze, ha te a Pajzán Péter Kaotikus Egyetemre járogatsz, akkor megértem borzongásodat a humor ezen fajtájától. https://www.facebook.com/szorakoztato.vallaskritika

Balázs M.sz.r.s; Szeretem a viccet, csak nem értem

Iván Gábor IGe; Balász M.sz.r.s: Persze, mert előbb ki kellene gyógyulnod a kaotikus agymosásból és más agymosásokból is, mint például az ateizmus és akkor értenéd. Vállalok agytisztítást! Hitbetegség gyógyászat az egyik hobbim.

Iván Gábor IGe; Észak-Indiában egy magyar csoport, hogy a gyerekek télen se lógjanak a suliból. Budapest főépítésze megmutatja, hogyan kell ingyen fűteni mínusz 30-ban. http://index.hu/video/2014/08/23/2014_0822_zangla/

M.d.r.sz Gergely; Háháháh akkor majd megnézhetem az ablakból:)

 Templom ablakból.jpg

Iván Gábor IGe; Ha KERESZTÉNY vagy abban hiszel, hogy valami kozmikus zsidó zombi örök életet adhat neked, ha szimbolikusan eszel a húsából és telepatikusan megüzened neki, hogy elfogadod őt mesterednek, és aki így cserébe eltávolíthatja a gonoszt a lelkedből, ami azért került oda, mert egy oldalbordából lett nőt meggyőzött egy beszélő kígyó, hogy egyen a zsidó zombi apjának a varázsfájáról. Ez teljesen hihető, világos és kicsit sem nonszensz!

              -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Itt egy másik nemrég épített csili-vili gödöllői katkó templom.

godollo_sztharomsag_templom.jpg

Ez meg egy szintén zsír új baptista gödöllői templom

Gödollői templom.jpg

A történtek miatt megsértődtem és nagyon komolyan elgondolkoztam, hogy induljak-e a helyi önkormányzati választáson a Magyar Kétfarkú Kutyapárttal karöltve és szövetségben. Most már természetesen, mint kihívó ellenfele a Dödöllői Lokálidióta Klubnak. Minden esetre az ellenfeleiket értesítettem, hogy ez a cirka háromezres rajongói tábor jelenleg egy egyéni profiloldalon helyezkedik el, ami egyébként ütközik a facebook üzemeltetési szabályzatába és jelentés esetén le fogják tiltani. Hiszen nem egy személy, hanem egy szervezet áll mögötte, ami megtévesztő. Van ugyan nekik külön facebook oldaluk is, de ott alig lézeng 40 ember.  A történet erkölcsi tanítása:

Ha megdobnak kővel, akkor mindig dobd vissza egy csontszáraz, háromkilós kenyérrel.

 

utóirat1: Isten teremtőjének a Mindenek Előtt Lévő Határtalan Karakuttynak a 42014. évében szeptember 04-én úgy látom az egyéni profilt kénytelenek voltak átalakítani facebook oldallá, mert különben törlésre kerültek volna. Ezt azért teljesen másként kell kezelni és másként lehet, illetve nem is nagyon lehet körértesítésekre használni. Sőt ez sem tiszta és támadható, hiszen minimum két, ha nem több ilyen oldal létezik most. Ha az ellenfeleiknek van egy kis esze, akkor mindkét, vagy több oldalt jelentik dublikáció miatt.

utóirat2: Kiegyezést ajánlok, mert sem nektek, sem nekem, de legfőképpen Gödöllő városának nem jó az, ha mi nem támogatjuk, hanem támadjuk, letiltjuk egymást. A kiegyezés lényege. Hagyjátok az oldalon, egy megfelelő, nem túlságosan zavaró arányban, hadd írjak, hadd osszam meg gondolataimat. Cserébe felhagyok a megtanleckéztetésetekkel és nem indulok/lunk az önkormányzati választáson a Kétfarkú Kutya Párt jelöltjeként, mint ellenfeletek. Karakuttynak a 42014. évében szeptember 05-én.

utóirat3:    Közben kiderült, hogy a gödöllői lokálpatt sülve főve eggyé vált a gödöllői KDNP párttal. Hát így már sok minden érthető.  

Lokálpatt KDNP.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr506648477

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Becstelen keresztények 2014.10.10. 18:19:06

  Egy sincs köztetek, aki erkölcsösen vállalni merné, hogy a gödöllői Lokálpatrióták közt indul a 2014-es helyhatósági választásokon KDNP tagként? Pedig a képen látható tizenegy emberből legalább két ilyen becstelen ember van. Azon sem árt elgondolni,...

Trackback: Gödöllőn átverik a választókat 2014.10.08. 16:00:17

  A Gödöllői Lokálpatrióta Klub pártoktól független civil alakulatnak kíván látszani, bár bevallom semmilyen alapító okiratot, vagy ehhez hasonló nyilatkozatot nem tudtam fellelni a neten róluk, hogy vélekedésemet megerősíthessem, vagy cáfolhassam. Gé...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2014.09.14. 09:47:10

"Martonyi Ildikó · Godollo, Hungary

Na ná, hogy nem tilos a patriótáknak gyűjteni, mivel a helyi KDNP vezetője (hacsak nincs több Varga Árpád nevezetű) az Alvégen lokálpatrióta színekben indul. Majd megint kiadnak egy közleményt, mint 2010-ben, hogy mennyire sajnálják, hogy a helyi Fidesszel nem sikerült megállapodniuk abban, hogy közösen indítsanak ellen jelöltet a lokálosokkal szemben. Természetesen megint a fideszesek a hibásak. Azon el lehet gondolkozni, hogy mégis, mit gondolnak a választóik szellemi színvonaláról.

· szeptember 12., 6:14"

godolloihirek.hu/cikkek/2014/09/11/aktualis/mit-gondol-kivel-van-a-kdnp-godollon?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2014.09.17. 09:29:57

Varga Árpád 10 egyéni választási körzet indulója kérem tisztázza magát a KDNP-ben betöltött állítólagos tagsága és szerepe felől! Mert ha ez igaz, akkor az a választók megtévesztése és csalás is egyben. Hiszen a Lokálpatrióták támogatásával (is) indul.