Valláskritika, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Kicseszett Fővárosi Törvényszék

2014. augusztus 30. - IGe

 

A törvények betartásának látszatával működtök, de közben a bankokhoz hasonlóan éppen ellenkezői vagytok annak, aminek lennetek kellene. A bankok nem óvják és gyarapítják a pénzünket, hanem trükkösen ellopják. Sőt még más vagyonunkat is, ha nem védjük meg magunkat. Ti meg mint egy bírósági szerv nem a Törvénytisztelő Magyar Állampolgárt véditek, hanem a kicseszett bírósági maffia klientúrátokat.

Törvényszék börze.jpg

képmontázs alapját szolgáló fotó forrása Fővárosi Törvényszék facebook oldala

Csodálkoznak egyes, vagy inkább igen nagy számú olvasóim, hogy ezt ilyen nyíltan és bátran le merem írni és nem félek? Igen nem félek, mert nincs mitől félnem. Nem én követtem el és követek el törvénysértéseket, hanem a Fővárosi Törvényszék, aki ilyen és hasonló gondolataim leírása és neten való megosztása miatt próbál megfélemlíteni, hogy többé ne tegyem. Ne gondolkozzak és a gondolataimat ne terjesszem. Kirónak rám egy mindenféle törvényességi alapot nélkülöző, többrendbeli különféle csalássokkal keletkezett, összességében cirka 6 milliós büntetést és amikor kérem az adott bíróság kizárását az ügyből és más bíróság előtt való tárgyalást, akkor még a kérelmem miatt is külön megbüntetni próbálnak. Nagy nehezen több év után elérem az ügy újra tárgyalását, akkor meg a bíró nem tudja igazolni magát, hogy jogosult a tárgyalás megtartására és hogy bíró-e egyáltalán.  Erre én mivel innét az a tárgyalás törvénytelen, otthagyom az egészet. Törvénytelenül és jogosulatlanul még is végzéseket hoznak a jelenlétem nélkül. Kiderül, hogy a jelenlétemen kívül történtek jegyzőkönyvét meghamisították, amiért kértük a jegyzőkönyv kijavítását. Részben kénytelenek is voltak elvégezni a javítást. Feljelentést hivatali visszaélés és csalás miatt, azért nem tettem rögtön és azonnal a "kamu" bíró ellen, mert a testvérem által felfogadott ügyvéd ezt ellenezte, megvétózta és kért néhány hónap haladékot, hogy hadd intézkedjen ő mert szerinte van ennél békésebb megoldás is. Hát, mint az eltelt időben kiderült nincs!

 

... az AB már 2011-ben kimondta, hogy a Facebook-oldalak létrehozói és a magánblogok  nem tartoznak felelősséggel az ott megjelenő tartalmakért, mert "nem sorolhatóak be a tömegkommunikáció fogalmi körébe", és ezért " nem kezelhetők együtt a tömegek tájékoztatását, vagy szórakoztatását célzó internetes újságokkal, hírportálokkal".  

megjelent HVG 2014. június 7.  18. oldal, szerző: Riba István

 

Tehát itt az ideje leírnom, hogy igen bunkó Fővárosi Törvényszék, tele idióta és buta bíróval, kopjatok le rólam!

Nagyon gyorsan, mert elegem van belőle, hogy azt gondoljátok, hogy Magyarországon van gondolatbűnözés és ezért Ti a netes digitális magánnaplómba leírtak miatt bármit is tehettek. Nem, semmit nem tehetettek, ameddig a Parlamentünk nem szavaz meg és nem fogad el egy ilyen törvényt. Amihez hasonló már egyszer meg is történt, de akkora felháborodás és tüntetés hegyek lettek belőle, hogy Orbán Viktort is fikázták miatta az Eu parlamenti képviselők az Eu Parlamentben. Élete egyik legnehezebb percei voltak azok. Vissza is kellett vonni a netes magánnaplók felügyeletére és ellenőrzésére vonatkozó törvényeket és törvénytervezeteket. Másrészt meg emberi alapjogok egyike az információhoz való jutás és továbbadás joga. Ebbe sem pofázhattok bele, még akkor sem, ha sérti érdekeiteket.

Sastószabadságért az eu.jpeg

Teljesen félreértelmezitek a bírói önállóság kérdéskörét is. Mert ha van bírói önállóság, akkor bizony van írói önállóság is. Sőt ez utóbbi előrébb való jogilag, mint az előző. Továbbá, ha egy bírótok önkényeskedik, mert azt teszitek, akkor az önkényessége miatt most felelősséget vállaltok kollektívan, mint egy bírói bagázs, vagy az adott bírót kell csak beperelnem és büntető eljárásokat indítanom ellene, mert visszaél a hatósági jogköreivel? Ti egységesen, mint szervezet, vagy az adott bíró fogja kifizetni az okozott vagyoni és nem vagyoni kártérítésemet? Bűntett esetén ki fog a cellában ülni? Fazekas Sándor felelős vezető, vagy az adott bírók?

A hatalom mi vagyunk.jpg

Ezen adott felszólításom számotokra való elküldésétől kezdve 15 napot adok az ellenem folyó mindennemű koncepciós eljárásotok megszüntetésére és visszaszívására. Aztán büntető és polgári eljárásokat kezdeményezek  a hivatali visszaélést megvalósító bíróitok ellen. Bízom benne, hogy van még Magyarországon olyan bíróság, ahol nem minden velejéig rohadt, mint nálatok. Ha meg tévedtem és nincs, akkor megtárgyaljuk ezt az Eu bíróságok előtt.

                                                       Iván Gábor IGe netes közéleti személy

 

Utóiratok, függelékek:

1;

CIRKUSZT-A-NÉPNEK.jpg

kép a civilcontroll.com-ról származik

2;

-- Eredeti üzenet --

Feladó: Iván Gábor <vilagnetet@index.hu>
Címzett:<birosag@fovarosit.birosag.hu>, <fazekass@fovarosit.birosag.hu>, <kny.fou@mku.hu>, <panasz@ajbh.hu>, <birosag@pkkb.birosag.hu>, <demokraciakozpont@fidesz.hu>, <budapest@kmrkh.hu>, <sajto@mku.hu>, <csiha.gabor@mku.hu>, <bari.eva@mku.hu>
Elküldve: 2014. augusztus 30. 6:16
Tárgy : Fazekas Sándor felelős vezető részére!
3;
Vavrikné Tripsánszki Ágnes bíró feljelentése, többszörösen elkövetett hivatali visszaélés miatt, a mai napon megtörtént. 42.014. szeptember. 03

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr936649499

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fővárosi Törvényszék Törvénysértései 1 2014.09.16. 08:47:38

  Hazánkban nem csak a papok, a politikusok, gázszolgáltatók, de a bírók és a bíróságok is nagyon elqrvultak megfelelő civil kontroll és ellenőrzés hiányában.  Már ott is kialakultak a klikkek, maffiaszerű kis csoportosulások, akik ellen a jog és a tö...

Trackback: Bírói bűnözés 2014.08.30. 15:56:45

A társadalmunknak szembesülnie kellene a bírói bűnözés problematikájával is, mert jellegénél fogva az az egyik legveszélyesebb a társadalmunkra és a közerkölcsromboló hatása is elsődleges.

Trackback: Bírói vs Írói Függetlenség 2 2014.08.30. 06:50:57

Az iGazságszolgáltatási-maffia Ellenes Csoport jelenti 2: Vavrikné Tripsánszki Ágnes "független bíró" vs. Iván Gábor IGe független gondolkozó, internetes naplóíró és közéleti személy veti össze erejét a  "Verhetetlen Banzuke" extrém  kihívási elvei sze...

Trackback: Legnagyobb mértékben a bírák és ügyvédek bizalmi indexe zuhant 2014.08.30. 06:49:55

A politikusok az utolsók, viszont 7 és 7 százalékot zuhant a bírák és ügyvédek bizalmi indexe a társadalmunkban 5 év alatt. Ezzel ezen felmérésben ez az a két szakma, ami a legnagyobb bizalmi vesztést elszenvedte 2008 és 2013 között.

Trackback: Fazekas Sándor a Fővárosi Törvényszék elnöke részére 2014.08.30. 06:48:11

  Elnök:  Fazekas Sándor részére! Jelzem, hogy ez az ügy 68.P.21.139/2012/8. nagyon nincs rendben, felül kellene vizsgálni, vagy újra kellene tárgyalni minimum. Jogállamban persze egyből komoly vizsgálatot kellene elrendelni, az abban résztvevők (b...

Trackback: Államilag szervezett bűnözés? 2014.08.30. 06:47:07

Az iGazság szolgáltatás hazánkban sokak szerint csak a szervezett bűnözés egyik polipkarja. Szórakoztató képes erkölcstan és etikaoktatás blog véleménye szerint ez egy nagyon igaz megállapítás.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thorpe (törölt) 2014.08.30. 10:55:21

hát te hülye vagy, apám

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2014.08.30. 15:47:54

@thorpe: Na és valami indoklás érvelés? Mert ha nincs akkor ez az önjellemzésed volt.

thorpe (törölt) 2014.08.31. 20:31:16

@vilagnezet.blog.hu: mert azt ki dönti el, hogy önjellemzés-e, tán majd te? miért is pont te?

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2014.09.01. 05:46:35

@thorpe:
Egy szó kicserélve a mondatodban:

mert azt ki dönti el, hogy hülye vagyok-e, tán majd te? miért is pont te?

Jelzem már voltam kényszerből, egy bíró által elrendelt elmegyógyászati vizsgálaton és nem vagyok hülye. A fő vizsgáló személyről viszont kiderült, hogy annyira szenilis, hogy 1 perc múlva már arra sem emlékszik mit kérdezett tőlem 1 perccel ezelőtt. Tehát annak a vizsgálatnak az lett a vége, hogy az azt elrendelő bíró kényszerült munkahely változtatásra. Ha nem tette volna egyébként a jogegyenlőség elve alapján, ha engem már megvizsgáltak, én ő ellene kértem volna hasonló vizsgálatot.

Elmeorvosi vizsgálatra megyek
2012.10.16. 08:11 IGe
vilagnezet.blog.hu/2012/10/16/elmeorvosi_vizsgalatra_megyek_ma_11_orara

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2014.09.08. 18:21:30

@Tahó Sandokan:

Megtettem:

"A magyarországi bírósági és bíró bűnözés fellegvára és központja. Lerombolni, beszántani a helyét és beszórni sóval."

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2014.09.09. 13:44:20

Hivatali visszaélés

305. § Az a hivatalos személy, aki azért, hogy jogtalan hátrányt okozzon vagy jogtalan előnyt szerezzen

a) hivatali kötelességét megszegi,

b) hivatali hatáskörét túllépi, vagy

c) hivatali helyzetével egyébként visszaél,

bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1200100.TV

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2014.09.09. 14:40:41

Balázs Csordás * . . . .
Köszönjük, hogy 8 percet adtatok a Magyar Kétfarkú Kutya Part-nak hogy összeszedjék a kellő cédulát. Remélem egyszer nektek is ennyi időtök lesz valami nagyon fontos dologra, ha intéznetek kell valamit.
Mégsem tetszikMégsem tetszik · · 20 órája

Rajtad kívül további 7 személy kedveli ezt

www.facebook.com/pages/F%C5%91v%C3%A1rosi-T%C3%B6rv%C3%A9nysz%C3%A9k/156655114395138?sk=reviews

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2014.09.10. 09:36:17

"Iván Gábor IGe
Kérdezni szeretném tőletek, hogy egy bíró, hivatalában készített, már megjelent fotó újraközlése a magánblogomban ütközhet-e valamilyen jogi problémába?
Tetszik · Válasz · szeptember 8., 9:41

Országos Bírósági Hivatal
Tisztelt Iván Gábor IGe! Köszönjük kérdését. Jogi segítségnyújtást az alábbi helyen kaphat: Budapest Főváros Kormányhivatala Igazságügyi Szolgálata
Jogi Segítségnyújtási Osztály

cím:1111 Budapest, Budafoki út 59.
Telefon: 209-93-56; fax: 209-93-55
e-mail: isz.jso@bfkh.hu
"

www.facebook.com/obhbirosag/posts/342693759239077?comment_id=344725765702543&reply_comment_id=345944608913992&offset=0&total_comments=2&notif_t=share_reply

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2014.10.13. 19:06:55

Valamiért azért ha megéri a bíróknak az értékítéletet is tényállásnak veszik. Nekem fel kellett jelenteni egy bírónőt hivatali visszaélés miatt.

vilagnezet.blog.hu/2014/10/13/fovarosi_torvenyszek_torvenysertesei

Ja én nem kérek TASZ-os hírverést, sem védelmet, mert úgy sem kapnék. Megvan minden bőrdarabkám és kazár származási kutyabőröm sincs:-)