Valláskritika, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Fővárosi Törvényszék Törvénysértései 1

2014. szeptember 16. - IGe

 

Hazánkban nem csak a papok, bankok, a politikusok, gázszolgáltatók, de a bírók és a bíróságok is nagyon elqrvultak megfelelő civil kontroll és ellenőrzés hiányában.  Már ott is kialakultak a klikkek, maffiaszerű kis csoportosulások, akik ellen a jog és a törvénykezés alap eszközeivel küzdeni szinte lehetetlen. A nyilvánosság jelent még némi visszatartó erőt, de éppen ezért az ilyen és hasonló tényfeltáró egyéni digitális naplóbejegyzések tartalmát is igyekeznek töröltetni, holott arra aztán semmiféle törvényi felhatalmazásunk nincs. 

Az iGazságszolgáltatási-maffia Ellenes Csoport jelenti 3:

Az ilyen nagy érdeksérelemmel járó esetek többségébe az emberek beleroppannak, beleőrülnek, vagy öngyilkosok lesznek. Bevallom engem és családomat is nagyon megviselt eddig az alábbi ügy, hiszen mára már összességében közel 6,6 millió forintot kívánnak  csalással, hivatali visszaéléssel, lényegét tekintve ellopni tőlünk. Tehát éppen itt az ideje, hogy annak okozói kezdjenek el idegeskedni és ne mi.

Vavrikné Tripsánszki Ágnes bíró2.JPGkép forrása: http://youtu.be/MO0Hx5thrkc

 idézem a feljelentés szövegét:


"Tisztelt Nyomozó Hatóság!

Alulírott Iván Gábor netes közéleti személy, többek közt a Magyar Erkölcsös Emberek Országos Köre mozgalom és közösség alapítója és tagja ( ...... , ............. u. ....., tel.: 06/..../................., digitális levélcímeim ...........@.............hu és ........@........hu – kérem adataim zártan való kezelését. Továbbá kérem a korunknak megfelelő technikai szinten, e-mailben értesítsenek, mert átálltam kizárólagos digitális levelezésre. Hagyományos levelek fogadására alkalmas postaládát leszedtem.)

f e l j e l e n t é s t

teszek Vavrikné dr. Tripsánszki Ágnes ( Fővárosi Törvényszék, beosztása bíró, 1055 Budapest, Markó u. 27. telefon: 06 1 354 6000 ) az álláspontom szerint többszörösen elkövetett és jelenleg is folytatott Hivatali Visszaélés vétsége/bűncselekménye miatt.

Vavrikné dr. Tripsánszki Ágnes bíró évek óta folytat olyan különféle Hivatali Visszaélés cselekmény sorozatokat, amelyekkel nem csak engem, de a magyar társadalom széles rétegeit felháborítja és számomra ezzel együtt jelentős összegű anyagi és erkölcsi kárt is okoz.

Jelen esetben a ....P......./2012 számú rosszhiszemű perben 2012. október 30-ai tárgyalási jegyzőkönyvében ellenem bírósági meghagyás került rögzítésre, amely szerint egy abszurd összegű-, 5.000.000,- Ft-os vagyoni kártérítésre, továbbá majdnem még közel egymillió forintos perköltségre és illeték megfizetésére köteleztek. Lsd. 1. sz. melléklet. Ezen per létezéséről, a bírósági meghagyás után hónapokkal, Iván ........ testvérem B.. Tímea apjával szembeni lakásperben értesültem először, annak 2013. január 31-ei tárgyalásán, ahol tanúként lettem meghallgatva. Ennek okait már a rendőrség feltárta, és csalás bűncselekményének az elkövetését állapította meg. Lsd. 2. sz. melléklet.

Továbbá az ellenem folytatott és már pontosan megnevezett per teljesen alaptalan, azt el sem lett volna szabad indítani, hiszen. 1. Internetes digitális magánnaplómba (blogomba) történő gondolataim leírásáért és azok továbbadásáért mások számára nem lehetséges a jelenlegi törvényeink alapján, senkit sem felelősségre vonni. Magyarországon jelenleg nincs GONDOLATBŰN! 2. A leírt gondolataimban B.. Tímea, volt sógornőm magára ismert, de a magánnaplóm ezen írásában sem a neve, sem arcképe, se semmilyen egyértelműen azonosítható adata nem szerepelt. 3. Az így leírt gondolataimat, a véleményeimet, B.. Tímea és Gerencsér András "celebügyvéd", Vavrikné dr. Tripsánszki Ágnes bíró „bűn-„segédletével egyszerűen átminősítették állításokká. 4. Az írásom már évek óta ott szerepelt a magánnaplómban, és a perkezdeményező tudott róla, még is hazudott, csalt annak ő általi értesülési időpontjáról, mert az önmagában elévülési indok lett volna. A feljelentett átsiklott ezen a lényegi tényen is. Még akkor is, amikor ezt már egyértelműen bizonyítottá vált.

Az adott cselekménysorozattal Vavrikné dr. Tripsánszki Ágnes bíró egyértelműen bűncselekményt, hivatali beosztása miatt, társadalmunkra különösen veszélyes bűncselekményt követett el. Továbbá gátolt és gátol olyan alapvető emberi jogaimban, mint

1. A törvényes eljáráshoz való jog.
2. A törvénykezés előtti egyenlő elbánás joga.
2. A törvénykezés előtt való védekezés joga.
3. A nyugodt háborítatlan élethez való jog.
4. A gondolat és információ szabad átadásának joga.

Az eltelt időben fiútestvéremmel és az általa fogadott ügyvéddel, már a minden ennél „békésebb” jogi utat végigjártunk alapvető emberi jogaim érvényesítése miatt. Fellebbezések, újratárgyalási kérelmek, ügyészségi feljelentések stb. Nem jártak eredménnyel és ez valamiféle „bűnszövetkezeti”, de minimum iGazságszolgáltatási klikk, bagázs, klientúra létét is eléggé egyértelműen bizonyítja. Ezen oknál és az összeférhetetlenségi okok miatt kérem a ....................................., hogy ezen ügyet ha szükséges, de jogi ismereteim szerint szükséges, Budapesttől távoli hatósági szervekhez továbbítsa nyomozás céljából.

Továbbá értesítem a Tisztelt ezen és esetleges további nyomozó hatóságokat, hogy a neten magánnaplómban az ügyben keletkezett mindennemű iratot és okiratot, a személyes adatok elfedésével, de közzé teszek. Mert ezt nem csak magánügynek, de jellegénél fogva sokan közügynek is tekintenek. Pamflet irodalmi stílusban írok már közel 15 éve. Ami irodalmi jellegénél fogva támadó, érzelmileg magával ragadó, embereket elgondolkoztatásra és tettekre sarkalló, akár karikatúraszerű elemeket is magába foglaló gúnyiratok. Amilyeneket például Voltaire is írt, akinek a sírhelye a Francia nemzet nagyjainak Panteonjában van jelenleg.

A fentiek alapján kérem/kérjük a Tisztelt ........................................., hogy a feljelentésünket mielőbb kivizsgálni és az eljárás menetéről (e-mailen, vagy telefonos értesítés alapján bemegyek érte és személyes átvétel formájában) tájékoztatni szíveskedjenek.

Kelt: Gödöllő, 2014.09.03.

Tisztelettel:

Iván Gábor IGe netes közéleti személy"

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr66702157

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kicseszett Fővárosi Törvényszék 2014.09.16. 08:46:47

  A törvények betartásának látszatával működtök, de közben a bankokhoz hasonlóan éppen ellenkezői vagytok annak, aminek lennetek kellene. A bankok nem óvják és gyarapítják a pénzünket, hanem trükkösen ellopják. Sőt még más vagyonunkat is, ha nem védjü...

Trackback: Bírói vs Írói Függetlenség 2 2014.09.16. 08:06:20

Az iGazságszolgáltatási-maffia Ellenes Csoport jelenti 2: Vavrikné Tripsánszki Ágnes "független bíró" vs. Iván Gábor IGe független gondolkozó, internetes naplóíró és közéleti személy veti össze erejét a  "Verhetetlen Banzuke" extrém  kihívási elvei sze...

Trackback: Bírói vs Írói Függetlenség 2014.09.16. 08:05:46

Az iGazságszolgáltatási-maffia Ellenes Csoport jelenti: Vavrikné Tripsánszki Ágnes "független bíró" vs. Iván Gábor IGe független gondolkozó és internetes naplóíró veti össze erejét. A "Verhetetlen Banzuke" extrém  kihívási elvei szerint. Vavrikné korlá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2014.09.16. 13:35:13

" Gabor Pocza Valamit tenni kellene a biroi bunozessel szemben, mert szamos ilyen es hasonlo eset letezik, amelyek a kartvallottakbol okkal valtanak ki kritikat, ellenallast, sot tiltakozast. Ezt a konkret estet en azonban sem elbiralni, sem megitelni, sem minositeni nem tudom.

Teny azonban, hogy szamos karvallott kenyszerul sulyos, vegzetes erkolcsi es egzisztencialis karokat elszenvedni amelyeket a "jogalkotassal", "jogszolgaltatassal", "az allam operativ szerveink eszkozeivel, hatalmukkal bunoskent (alapos okkal vadolhatoan), vagy bunsegedkent (alapos okkal vadolhatoan) es egyes maffia, maffiaszeru bunszervezodesekkel, vagy egyeni bunozokkel, a jogszabalyokkal tehat onkenyesen visszaelo, elozoekkel aktivan egyuttmukodo es kulonbozo hivatalnokok, hivatali osztalyok es alkalmazottaik okoznak. A tarsadalomban ezzel eloidezett vagyoni, tarsadalmi, erkolcsi karok felmerhetetlenek es a szamos birak es birosagok emberi jog, alapjog, szemelyhez fuzodo jogok, egzisztencia pusztito, eletellen elkovetett cselekmenyeinek terhe, felelosseguknek a sulya ma mar horribilis.

Iteleteik es minosthetetlen minsegu iteleteik miatt a birak meg csak nem is elszamoltathatoak, gyakorlatilag szabadleveluk van azt tenni amit csak akarnak es ezert ok meg csak felelossegre sem vonhatoak. Ez persze a jogallamisag egyik alapveto szuksegessege, ugyanakkor a biraknak visszaelesek tomkelegere lehetoseget biztosito kitetel is. Es mint oly gyakran lenni szokott, pont az utobbi ervenyesul az elmult 25 evben egyre inkabb. A birakkal szemben semmilyen valos felelossegrevonasi, elszamoltatasi lehetoseg nincsen (a biroi muhiba fogalma, a orvosival szemben nem letezik) a rendorsegi feljelentesen kivul nincs mas lehetoseg.

A nevszerinti vad (nevesitett) mint olyan azonban konnyen a hamis vad korebe tolodhat el es a feljelentonek lesz meg buntetojogi baja ebbol is. Kulonos figyelemmel az allam szerveit teljesen atszovo es hivatalokat is ativelo haveri, komasagi viszonyokra is tekintettel. Nem olyan kutyak ezek, amik megmarjak egymast es inkabb takarnak egymasnak.

Az egyen az ilyen buncselekmenyekkel szemben es egyedul tokeletesen tehetetlen es teljesen kiszolgaltatott az elkovetok kenyenek kedvenek. Az ilyen otletek mint a jelen cikk targyat is kepezo roppant onveszelyes fegyverek. Csak egy altalanos tarsadalmi ellenallas lenne kepes a becsontosodott bunozesi szokasokon valtoztatni. A valszinusege ennek, ismerve a magyar tarsadalom gyatra (nem letezo) immunkepesseget azonban egy gyakorlatilag teljesseggel kizarhato tenyezo. Egyes "kedvenceken" es az o eseteiken kivul az ilyen ugyek meg csak el sem erik a nepesseg ingerkuszobet. Ez van."

forrás:

www.facebook.com/EgyikPartraSem/posts/774652769275224?comment_id=774734532600381&offset=0&total_comments=1&notif_t=share_comment

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2014.09.17. 08:42:45

A facebookon több ügyvédi irodát megkérdeztem már és várom a válaszaikat:

"Feljelentettem a Fővárosi Törvényszék egy beosztott bíráját hivatali visszaélés miatt. Kit kell majd perelnem kártérítésért? A bírót, vagy a bíróságot, vagy annak felelős vezetőjét?
vilagnezet.blog.hu/2014/09/16/fovarosi_torvenyszek_torvenysertesei"

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2014.09.19. 17:02:09

Országos Bírósági Hivatal Tisztelt Iván Gábor! Köszönjük kérdését.. Ahogyan korábban jeleztük jogi segítségnyújtást az alábbi helyen kaphat: Budapest Főváros Kormányhivatala Igazságügyi Szolgálata
Jogi Segítségnyújtási Osztály
cím:1111 Budapest, Budafoki út 59.
Telefon: 209-93-56; fax: 209-93-55
e-mail: isz.jso@bfkh.hu

forrás:

www.facebook.com/obhbirosag/posts/348051192036667?comment_id=348657118642741&offset=0&total_comments=1

Kathleen Lora Mansfield 2018.10.29. 16:27:50

Azt gondolom, nem szervezett „bűnözésről” van szó semmiképpen, hanem mindössze annyiról, hogy a bíró minden helyzetben megfelel az aktuális hatalom elvárásainak. Félti az állását. Ha valaki „menet közben „rájön, hogy mit művel, akkor két lehetőség van. Vagy befogja száját, és tovább gyártja a vérlázító ítéleteket, vagy mehet utcát söpörni – szó szerint, hiszen máshoz nem ért.