Na ná, hogy nem tilos a patriótáknak gyűjteni, mivel a helyi KDNP vezetője (hacsak nincs több Varga Árpád nevezetű) az Alvégen lokálpatrióta színekben indul. Majd megint kiadnak egy közleményt, mint 2010-ben, hogy mennyire sajnálják, hogy a helyi Fidesszel nem sikerült megállapodniuk abban, hogy közösen indítsanak ellen jelöltet a lokálosokkal szemben. Természetesen megint a fideszesek a hibásak. Azon el lehet gondolkozni, hogy mégis, mit gondolnak a választóik szellemi színvonaláról.
forrás: M. Ildikó 2014.szeptember 12

 

utórat 2: Kifogást tárgyal a gödöllői választási bizottság.
utóirat 3: Itt nézhető meg a KDNP önleleplező felhívása
utóirat 4: Már éppen készültem egy felhívást feltenni, hogy ki is ismer még fel KDNP-és kettős tagokat a lokálpatrióták közt,  amikor ráleltem a vélekedésem igazolására, hogy itt messze nem egy emberről, hanem többről is szó van. Idézem:
Ezt azért is kérhetjük őszinte szívvel, mert mind Dr. Gémesi György polgármesterjelölt, mind a képviselőjelöltek becsületes keresztények, és a képviselőjelöltek közül többen is a KDNP helyi szervezetének tagjai és szimpatizánsai, akik a párt életében részt vesznek és munkájában aktívan tevékenykednek.