Valláskritika, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Becstelen keresztények

2014. október 10. - IGe

 

Na ezt is megéltük. Már szégyen KDNP pártagnak lenni!
Mert ha kiderülne, nem szavaznának rájuk!

Egy sincs köztetek, aki erkölcsösen vállalni merné, hogy a gödöllői Lokálpatrióták közt indul a 2014-es helyhatósági választásokon KDNP tagként? Pedig a képen látható tizenegy személy közt legalább két ilyen becstelen ember van. Azon sem árt elgondolni, hogy a többi kilenc erkölcse milyen lehet, ha ezekről a választás szempontjából fontos tényekről hallgatnak.

KDNP kakukkfióka kereső.jpg

 

Mert ha már a választók nyomására kénytelenek voltatok feltenni egy magyarázkodást a honlapotokra, és ott kénytelenek voltatok már elismerni több kettős azaz kakukkfióka jelöltet, akkor illene azok számát és nevét is pontosan megadni. Mert különben a saját magatoknak írt "becsületes keresztények" reklámszöveg, könnyen átmegy ám becstelen keresztényekbe, a választók értékítéleténél.

Ezt azért is kérhetjük őszinte szívvel, mert mind Dr. Gémesi György polgármesterjelölt, mind a képviselőjelöltek becsületes keresztények, és a képviselőjelöltek közül többen is a KDNP helyi szervezetének tagjai és szimpatizánsai, akik a párt életében részt vesznek és munkájában aktívan tevékenykednek.

Gémesi Györgyöt és Győrfi Beátát is feleslegesen kérdeztem meg, hogy tárják fel a neveket, kik a KDNP tagok a Gödöllői Lokálpatrióta Klub induló jelöltjei közt, ezt nem tették meg. Pedig egy állítólagos becsületes kereszténynek ezzel dicsekednie illene és nem rejteni. - Mármint szintén a saját reklámszövegük alapján.

Mivel én már meguntam a felesleges kérdezősködést és csak sorra kitiltottak, vagy be sem engedtek a lokálpatrióták által ellenőrzött és uralt facebook oldalakra, összepötyögtem a következő panaszt a Választási Bizottságnak. Amitől szintén nem várható semmiféle eredmény, a szerintem bennfentes, bent ülők miatt, de talán legalább egy ilyen kettős ügynök (vélhetően a 3. számú Varga Árpád 10. evk. indulója) kiesik a rá adott kevesebb szavazat miatt. Amiatt mert az emberek az ilyen KDNP-eket nem becsületesnek, hanem becstelennek ítélik. Akikre nem szívesen bíznának semmit sem, nemhogy városunk vezetésében való részvételt.

001.jpg

utóirat 1:  Meg is jött a helyi bennfentes Választási Bizottságtól a kamuszöveg, hogy nem is vizsgálhatják, mert szerintük nem tartalmazza azt, amit egyébként egyértelműen tartalmazott a szöveg és csatolt mellékletei is. Tehát én ennyit tehettem egy jobb és erkölcsösebb világért, a többit ebben a kérdéskörben rábízom a politikai ellenfelekre. Tegyék ők, az ő dolguk. Választásokra én meg nagyon régen nem járok semmilyenre sem és ezután sem fogok. Jelenlétemmel nem legalizálok semmiféle választási csalást.

 utóirat 2: Kérdezni szeretném, hogy ki hajlandó velem együtt közérdekű adatigénylést beadni a Gödöllői Képviselő Testülethez, hogy kik közöttük a KDNP tagok? Amennyiben nem válaszolnak egyértelműen és valósat, a válaszra bírósági úton köteleznénk őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr906777421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2014.10.10. 20:02:05

Bevallom én sem tudom hányan és kik lehetnek. Egy kakukkfiókáról, a 3-al jelölt Varga Árpád nevezetűről eléggé sejthető, hogy sáros a dologban. Sőt vélhetően ő a fő sárdagasztó.

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2014.10.11. 08:19:44

Szerintem ez hír:

Iván Gábor saját és a Magyar Erkölcsös Emberek Közössége képviseletében is kifogást adott be a Gödöllői Választási Bizottsághoz. Kérte a Lokálpatrióták közt bujtatott KDNP párttagok kizárását a választásból, mert megtévesztették a választókat, és az alkalmas a választói akarattól eltérő eredmény produkálására. A Választási Bizottságtól egy kamu választ kapott. Nem fellebbezi meg, de levonta az erkölcsi tanulságot. Ma már szégyen KDNP párttagnak lenni. Titkolni kell, mert nem szavaznának különben rájuk.

bővebben a beadvánnyal együtt:
vilagnezet.blog.hu/2014/10/10/becstelen_keresztenyek

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2014.10.12. 12:38:07

Egyik pártra sem szavazunk, mert a pártok inkább csak akadályozzák a közmegegyezést. Az egypárti után, le a többpárti diktatúrával is!
Egyikre pártra sem. Legyen az is egy érvényes szavazat!

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2014.10.13. 07:12:49

A Gödöllői Hírek szerint minden maradt a régiben. Szerintem meg éppen sok minden nem maradt a régiben. Oda GLK-ok erkölcsi becsülete, mert nem merték bevallani a választások előtt, sem most utána, hogy hányan vannak és kik köztük KDNP-s tagok. Továbbra is sokan gondoljuk úgy, hogy ez választási csalás volt. Kétszeresen is. a Másik ok a kompenzációs listák elosztása is másként alakulna ezen tény figyelembevételével.