Valláskritika, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

TeeGáz és az Érdek

2016. június 10. - IGe

Kinek volt érdeke kirakni az index.hu főoldali blogketrecébe ezen blogbejegyzéseket?

gazora_hibas_termek.jpg

 

tigaz_fooldalon.jpg

 

tigaz_feljelentese.jpg

 

Kinek és miért volt ezt érdeke később zárolni/törölni a blogomból?

 

blogos_torlesek.jpg

 

tigaz_zarolasok.JPG

Az írásaimban olyan közérdekű, közbiztonságot és jogbiztonságot veszélyeztető dolgokat feszegetek, amelyeket nem lehet csak úgy meg nem történté és meg nem írottá nyilvánítani. Ráadásul a TeeGáz már félig- meddig elnyerte büntetését, az egyik népgyötrő vállalta megszűnik létezni. A lángoló szájú farkasos logójú benzin kútjait is kénytelen volt eladni, mert bojkottunk hatására már pisilni sem, nem hogy tankolni nem álltak meg az emberek a kútjaiknál. Már csak a másik káeftésített részlegét kellene felszámolás alá venni. Ennek is el fog jönni az ideje nemsokára.

Addig is akiket ez a két cég megkárosított, megtévesztett, becsapott, megrágalmazott, zaklatott, félelemben tart és tartott, jöjjön a Tigáz és Más Gázos Cégek Által Megkárosítottak Jogaiért  zárt facebook csoportba. Ott ezen írásaim nagy része megtalálható és olvasható.

Tanulság: Hiába csinálsz mindent jól és túl jól is a blog.hu felületein, és kikerülnek a posztjaid sorra az index.hu fő oldalára a blogketrecbe, ha az érdekeket, főként reklámozási érdekeket sért, akkor azt később bármikor törölhetik.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr288796776

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: TiGÁZ mentalistákkal köti ki a gázt? 2016.06.21. 10:29:17

  A Tigáz-Eni gázszolgáltató körül egyre több "para"- és "maffia" jelenség figyelhető meg mostanában. A sima kis  többletszámlázási csalás, meg előre több hónap számlázása,  meg más egyéb trükkök már nem hoznak nekik elég jövedelmet. Ezért szerintük g...

Trackback: Tigáz-Eni maffia 2016.06.21. 10:28:55

Tigáz - Eni, Főgáz és más hasonló kihűlésvédelmi pénzeket szedő maffia ellen nem olyan reménytelen a helyzet. Eddig tömegeket lejmoltak le nagy összegekkel és tömegeket tartanak rettegésben. Nagyon kevesek merték csak felvenni a kesztyűt és védekezni e...

Trackback: EOS Faktor Zrt feljelentése zaklatás és orgazdaság miatt 2016.06.21. 10:28:12

  a szemléltető kép a civilcontroll.com-ról származik   

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TanBá · www.istenteszt.blog.hu 2016.06.30. 09:04:30

TIGÁZ dolgozók a vádlottak padján

http://www.eszakhirnok.com/…-padjan.html#…
2013. november 07. csütörtök, 11:41

A vádirat ismertetésével és a vádlottak meghallgatásával kezdte meg a tárgyalást a Budapest Környéki Törvényszék G. M. és társa ügyében.

A két férfit gazdálkodó szervezet dolgozója által kötelességszegéssel elkövetett vesztegetés bűntettével és más bűncselekmények elkövetésével vádolta meg a Pest Megyei Főügyészség.

A vád szerint a vádlottak a TIGÁZ dolgozói voltak a vádbeli időszakban, az I. rendű vádlott koordinátorként, a II. rendű vádlott pedig üzemeltetési szerelőként.

Az I. rendű vádlott feladatai közé tartozott az ellenőrizendő fogyasztók körének meghatározása és az ellenőrzésekkel kapcsolatos adminisztratív feladatok.

A szabálytalan vételezéssel kapcsolatos ügyintézés során I. rendű vádlott feladata volt a szakértői vizsgálatok megrendelése, részvétel a szakértői vizsgálaton és ő készítette el a fogyasztói értesítéseket a gázmérő szakértői vizsgálatának időpontjáról, eredményéről és költségéről.

A telephelyen kialakult gyakorlat szerint előfordult, hogy az I. rendű vádlott képviselte a TIGÁZ-t a fogyasztóktól leszerelt és a szabálytalan gázvételezés gyanúja miatt bedobozolt mérők szakértői vizsgálatán, ilyenkor tájékoztatta a fogyasztókat a jogaikról, a szakértő megállapításairól és annak következményeiről.

Amennyiben a szakértői vizsgálat igazolta a szabálytalan vételezést, az I. rendű vádlottnak vissza kellett dobozolnia a mérőt és alá kellett íratnia a fogyasztóval, majd visszavinni azt a raktárba, illetve továbbítania kellett az adatokat a nyíregyházi irodához a fogyasztót terhelő kötbér kiszámlázása céljából.
A hivatalos eljárás szerint az ügyfeleknek a Déli Ellenőrzési Régió vezetőjével kellett egyeztetniük a kötbér összegének csökkentéséről, nem az I. rendű vádlottal.
Készpénzt az ügyintézőknél nem, csak a TIGÁZ ügyfélszolgálati pénztárában vagy postai csekken lehetett befizetni.

Az I. rendű vádlottnak nem volt joga személyesen felkeresni a fogyasztókat, és a kötbér csökkentésére vonatkozó ajánlatot sem tehetett. A 2010. március 2-án C. I.-né szigetszentmiklósi lakos ingatlanának gázmérőjének szakértői vizsgálata során, ahol az I. rendű vádlott is jelen volt, a szakértő szabálytalan vételezésre utaló, a mérőeszköz működését befolyásoló külső beavatkozást állapított meg.

Az I. rendű vádlott a vizsgálat után közölte a fogyasztóval, hogy 500.000 forint kötbért kell majd befizetnie. C. I.-né próbálta bizonygatni az ártatlanságát, de az I. rendű vádlott hajthatatlannak tűnt, ezért az asszony sírva távozott a szakértői vizsgálat helyszínéről.

Az I. rendű vádlott utána ment és felajánlotta neki, hogy nem kell kifizetnie a kötbért és a TIGÁZ az eljárást lezárja, ha két héten belül fizet neki 150,000 Ft-ot.

Az asszony vállalta, hogy megpróbálja összeszedni a kért pénzösszeget.
Az I. rendű vádlott kb. két hét múlva megkereste az asszonyt a lakásán, azzal, hogy jött a 150 000 forintért a nő azonban közölte vele, hogy nincs pénze és csekket szeretett volna kérni, hogy majd azon később befizeti.
Az I. rendű vádlott közölte, hogy nincs csekk, majd távozott és ezután nem is jelentkezett a nőnél.

A TIGÁZ 2010. június 25-én a szabálytalan gázvételezés miatt 500 000 forint kötbér megfizetésére kötelezte a fogyasztót.

A II. rendű vádlott a TIGÁZ szigetszentmiklósi üzemében dolgozott üzemeltetési szerelőként.

A feladatkörébe tartozott a beüzemelések, a meghibásodási és hitelesítési mérőcserék elvégzése, valamint az üzemzavarok elhárítása.

Amennyiben a II. rendű vádlott a fogyasztóknál végzett szerelési munkálatai során szabálytalan gázvételezésre utaló nyomokat talált, akkor a mérőórát be kellett dobozolnia és le kellett ragasztani, valamint jegyzőkönyvet kellett felvennie, amit a fogyasztóval is alá kellett íratnia, majd a bedobozolt mérőórát le kellett adnia a TIGÁZ diósdi telephelyén. Ezután kerülhetett sor a mérőóra szakértői vizsgálatára és a szabálytalan gázvételezéssel érintett fogyasztókkal szemben kötbér kiszabására.

A II. rendű vádlott 2009. április 17-én egy halásztelki férfi házában cserélt gázmérőt, de a mérőn szabálytalan gázvételezésre utaló nyomokat talált, ezért bedobozolta és jegyzőkönyvet vett fel az esetről.

Tájékoztatta a fogyasztót, hogy a mérőórát be kell küldenie a TIGÁZ-hoz szakértői vizsgálatra és ilyen esetben 600 000 forint körüli kötbért kell fizetni, különben kikötik a gázt.

A II. rendű vádlott felajánlotta a férfinak, hogy 150 000 forintért elintézi a TIGÁZ-nál, hogy ne jöjjön ki a 600 000 forintos kötbér és ne kössék ki a gázt, de a férfi nem fogadta el az ajánlatot. ...

Teljes írás:

www.eszakhirnok.com/component/content/article/38-roevidenbal/33767-tigaz-dolgozok-a-vadlottak-padjan.html#ixzz2jy5jHgyH

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2016.06.30. 09:37:01

Javaslom akit érdekel az ügy menjen a
Tigáz és Más Gázos Cégek Által Megkárosítottak Jogaiért Facebook zárt fórumba,
mert ott folyik még jelenleg valamiféle komolyabb ellenállás.

www.facebook.com/groups/353937381365486/