Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

Ateista társadalmi szervezetek. Egyből három. Mahat - Matt - Vioalizmus

2007. június 21. - IGe

Még szinte létre sem jött, és már is három részre szakadt a magyar ateisták egyik egyesülete. Illetve úgy is felfoghatjuk, hogy egyből három ateista egyesület alakul. 2006.02.01


A Magyar Humanisták és Ateisták Társaságának, egyesek szerint hivatalos, mások szerint nem hivatalos honlapján, több napon keresztül a Hit Gyülekezetére vezető link volt megtalálható.

Sokan hekkelésre, azaz a lap feltörésére gyanakodtak, de valóság ennél mulatságosabb. A már korábbi blogbejegyzésemben közölt belső viták miatt a Hit Gyülekezet honlapjára vezető linket az egyik tag tette fel, szerinte az elnökük kérésének megfelelően, és kedvében járva. Az elnök pedig lealkoholistázta az ateizmus honlap fórumán, a linket feltevőt. Az okok persze már mélyebbek voltak és ez a kis nyilvános színjáték csak a bohózat végét tárta elénk.

Így tehát nem volt mit csodálkozni, hogy néhány napon belül már itt is megjelent a hír, hogy a Mahat ketté vált. Sőt a legtöbb elemző szerint, inkább három felé. A szintén napvilágra került, kiszivárgott hírek szerint, a belső feljelentgetésekben ludas vioalizmus féle vonal is elkülönült.


A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr54103051

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Live Score 2018.03.21. 10:15:56

Ludens vs. GTOGG - Dark Souls (videóval) - Ludens

Trackback: mastering fretboard harmony part 2 pdf 2017.12.22. 08:14:02

Mobil függetlenítés - Mobil Függetlenítés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bigfater · http://bigfater.blog.hu 2007.06.22. 17:27:56

A legegységesebb szervezet az, amelynek egy tagja van. Ha nem skizofrén, akkor tutira kézbentartható az egész!

Bigfater
süti beállítások módosítása