Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

Virtus.hu az esélyegyenlőtlenségi lap

2009. február 24. - IGe

 FLÚGOS FUTAM  - azaz aki nem csal az lemarad, mert mások csalnak

 Tippek  és trükkök a   Virtus.hu lap főszerkesztőinek hogy első lehessen a lapod

 

I. A FŐOLDALON EGYSZERRE CSAK EGY CIKKEL? Ugyan már.

Van egy olyan szabály, hogy egy Főszerkesztőnek, illetve felhasználónak egyszerre csak egy cikke lehet kint a főoldalon, ami az adott egyedi olvasottságot jelentősen növelheti. Tehát ha csak magad írsz a lapodba, akkor csak egy olyan cikked lehet kint egyszerre, amelyre valaki rákattintva új olvasóként a lapod számlálója eggyel feljebb ugrik. Tehát ahol a cikked címe fölött kint van a lapod neve is, ami lehet például Zenebarátok Virtus. Ha valaki többel van kint egyszerre, az jelentős előny más lapokkal szemben. Előnyt szeretnél.

Hogyan lehet ezt a problémát megoldani????

Indíts 3-5 lapot különböző felhasználói neveken. Ez nem bonyolult, hiszen egy rakás ingyenes e-mail regisztráló hely létezik és alapvetően csak az kell hozzá. Aztán már három-öt cikket is felrakhatsz, amelyek kint is lesznek a mind a főoldalon egyszerre.

Igen ám, mondod te, de hát ez mind egyenletesen fog eloszlani és egyik lap sem lesz előrébb, így önmagában sem előnyben, mint a többi. Ezt a következőképpen kell megoldanod. Minden lapodban legyenek keresztfelvételek. Tehát ha írtál egy cikket az A lapba, akkor azt még felveheted a B,C,D,E lapba is oda vissza, meg keresztbe, meg kasba. Így viszont már a lapjaid egymásnak gerjesztik a minél nagyobb olvasottságot. Ezen kívül még számtalan más dologra is fel lehet ezt a 3-5 lapot használni trükközni. Például ha valakinek nagyon segíteni akarsz, vagy csak egy konkurens szerzőt letolni egy helyről, például a TOP 10-es olvasottsági listáról, akkor felveszed a cikkét mind a három, vagy öt lapodba egyszerre.



II. A FŐOLDALON EGYSZERRE CSAK EGY CIKKEL? Ugyan már.

Ki szeretnéd játszani az egyszerre csak egy cikkel a főoldalon szabályt, de fárasztó neked és sok munka a több lap kezelése. Meg lehet. ezt e nélkül is oldani?

Igen. Mint az előző I. pontban leírtuk, indíthatsz több lapot, amelynek egymás olvasottságát gerjesztő hatása miatt hamar élre kerülhetnek. Aztán már sok minden másra is használhatod őket trükközni. Viszont te erre lusta vagy és egyszerűbb megoldást szeretnél.

Akkor csak regisztrálnod kell 4-20 sokad felhasználót magadnak és ŐKet, akik Te vagy felveszed szerkesztőknek. A TeŐk pedig elkezdenek szorgalmasan cikkeket írni a lapodba( ami sima átmásolásokkal egyszerű és gyors) Így annyi szerző lehetsz Önmagad, ahányat nem szégyelsz, meg erőd és időd van. Tehát annyiszor is lehetsz kint egyszerre a címlapon, amely cikkek mind a TE LAPodra mutatnak. Ennek a megoldásnak is számos más előnye és haszna van még ezen kívül is, amelyről később értekezünk.

 

III. NAGYOBB OLVASÓI SZÁMOT SZERETNÉL?

Már bevetettél minden eddig javasolt dolgot, tehát az I. és II. pontban írtakat egyszerre 20-25 + felhasználói névvel, de még sem eléggé nagy az olvasói számod. Te kétszer-háromszor akkorát szeretnél, mint az utánad jövők.

Hogyan lehet ezt a problémát megoldani????

Regisztrálj 20-25 különféle helyen blogokat, honlapokat. A blogokon linkként kirakhatod saját Virtus Lapjaid ajánló linkjeit, de az csak akkor hoz + olvasottságot, ha igen sokan olvassák a blogjaidat. Ha viszont ilyen sokat regisztrálsz, akkor bizony azt kevesen fogják, mert nincs időd elegendően törődni velük. Mi a teendő?:

A blogjaidba ne töltsd fel a számítógépedről a képeket, hanem azokat a Virtusos cikkedből másold át. Így akár te, akár ki az adott cikkre kattint, akkor mindig lesz egy olvasód a vitusos cikkednél, holott azt valójában senki sem olvasta, csak egy képtalálatot kapott.

 

IV. VIRTUS LEGOLVASOTTABB CIKKEK TOP10-ET URALNI SZERETNÉD?

Te szeretnéd uralni 6-7 cikkel a TOP 10 legolvasottabb virtus cikkek listáját, ahova régebben azért csak sok valós szerkesztő által elismert cikk tudott bejutni, amely ezen felül népszerű is volt? Ez így roppant körülményes, szeretnéd egy kézbe venni az irányítást.

Hogyan lehet ezt a problémát megoldani????

A korábban az I,II és III-as pontban leírtak együttes használata kell hozzá + az összes KAMU felhasználó néven való aktív nullázás és maxolás. Ki kell jelölni azokat a cikkeket, amelyeket a TOP10-be szánsz és azokat ellátni, vagy kiegészíteni megfelelő számú KAMU hozzászólással és max értékeséssel. Figyelni kell közben a konkurens írásokat is, azokat meg nullázásokkal lehúzni. Ilyenkor már az is simán elmegy, ha néhány cikket mindhárom LAPodba felveszed, sőt még az esetleges szövetségeseiddel is felveteted, akiket a cikkeik tömeges maxolásával tudsz kifizetni.

 

 

Címzett: virtus.hu Admin

Tárgy: Ötletbörze - Virtus fejlesztése?

Elküldve Dátum:2009-02-19 19:19:42

 

Kedves Admin!
Eléggé sok elemzést elvégeztem és összességében a legtöbb azt adta ki, amit sejteni lehetett az elején is, hogy a manipulációk egyik fő oka a "Főoldalon egyszerre egy cikkel lehet szerepelni" szabály kijátszása.
Ez viszont nagyon egyszerűen orvosolható.
A jelenlegi Szerkesztőről, a szabályt ki kell terjeszteni a LAP-okra is és esetleg a Legolvasottabb Cikkek listájára is.

Becsléseim szerint ezzel a jelenlegi manipulációk kb. 80-90% elveszti az értelmét. Persze ehhez még az is kell, hogy egy VALÓS személynek itt csak egy lapja lehessen.
Kérem ennek a megvalósítását.

Üdvözlettel: IGe

 

Feladó: Admin
Tárgy: Re: Ötletbörze - Virtus fejlesztése?
Dátum: 2009-02-20 12:13:09

Megcsináljuk.

                                  Sokan várjuk és minnél előbb

Előző cikkem a témában: Virtus.hu - ahol te manipulálhatod a lapot?

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr34963548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2009.02.25. 14:49:18


Talán még ki kellene vagy itt, vagy egy új cikkben elemeznem, hogy hogyan lehet KAMU olvasókat generálni.

NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok 2009.02.25. 17:18:55

Nem nagyon értem, mint kivülálló, csak annyi jön le, hogy rendszerszintű megoldást javasolsz. De a kérdésem: ha elfelejtekeze a Virtusról és Neked kéne kitalálni a NetSzemle.hu érdekeltségi rendszerét milyen szabályokat alkalmaznál?

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2009.02.25. 20:50:48

@NetSzemle:

A virtus.hu-t eléggé alaposan ismerem a javaslatom megvalósítása megoldaná a jelenlegi problémák nagy részét. Nem is túl bonyolult. Igen egy viszonylag egyszerű rendszerbeállítást kell végezni. Mivel régebben volt már hasonló, csak azt kell erre is átültetni, illetve továbbvinni.

NetSzemle: Benéztem az adott lapba, de hogy érdemben tudjak tanácsot adni, ahhoz először alaposan vizsgálódnom és meg kellene ismernem. A napokban igyekszem regisztrálni magamat és körbenézek.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2009.03.05. 11:06:42

Lovas Éva a három lapja "Olvasóit" jelenleg is főként fiktíven szerzi, azaz nem valós olvasók, hanem a jelenleg meglévő minimum 25-30 netes, lapja, blogjaiba a női, zöld és állati virtusból bemásolt cikkekben lévő képek képhivatkozási csak. Tehát ki ott elolvas egy cikket vagy csak rákattint, akkor innét tölti be a képeket. És a rendszer ilyenkor azt olvasónak veszi. Ha egy cikkben három kép van és mindegyik más virtusra mutat, akkor egy betöltéssel három virtuális olvasót szerez.
süti beállítások módosítása