Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

Magyar Erkölcsös Emberek Országos Körének törvényjavaslata

2013. április 11. - IGe

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia 2013 március 1-én kiadott körlevelére reagálunk, amely a kötelező agymosó jellegű hit- és, vagy erkölcstan oktatásról szólt. A Magyar Erkölcsös Emberek Országos Köre viszonzásul a kötelező logika és józanész-tan oktatás bevezetését kezdeményezi a templomokban és egyéb vallási intézményekben. Mert hol sötétség és butaság honol ott fényt kell gyújtani az emberi elmékben. Felvilágosító munkával segíteni nekik, hogy le tudják rázni az önkényuralomra törő vallások és ideológiák rabláncát. Meg tudjanak ezektől az agymosásoktól, ideológiai kábszerektől szabadulni. Ki tudják önként dobni, oda ahová valóak a történelem szemétdombjára, vagy kukájába.

Ideológiák a kukába.jpg

Megértetni velük például ZombiJézus és SátánIsten mítoszok erkölcstelen és emberiségellenes voltát. Átadni a szabad élet és szabad gondolkozás nagyszerű élményét. Megtanítani, hogy egy csecsemőt metéléssel, vagy kereszteléssel megbillogozni erkölcstelen. Ugyanúgy erkölcstelen egy 6 éves gyerek fejét ókori babonákkal szédíteni, mintha az valós történelem lett volna. A gyereknek eszét meg kellene hagyni ott ahova való. Hagyni, hogy egészségesen és okosan nőjenek fel és nem a beteges ideológiákkal megtörni életüket.

agyatlanok 2.jpg

Másrészt a szexuális, pénzügyi és pedofil botrányokkal terhelt egyházi személyeket nem beengedni az óvodákba, iskolákba, hanem egyenesen eltiltani kellene a kiskorú gyerekektől.

Hittanon megmutatják a bűnöket.jpg

Tehát a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia szégyellje magát amikor pártpolitika etikátlan eszközökkel igyekszik hatalmat szerezni ott, ahol igazából semmi keresnivalója nem lenne. Önként kellene lemondania erről az erőszakos nyomulásról és a kötelezés elfogadásáról. A papok, egyházi személyek világi iskolába való küldése helyett megmaradni a saját vallási iskoláikban. Amennyiben nem így tesznek, az elkövetkező években a társadalom megvetésére és ellenreakciójára kell számolni, ami miatt a mostani manipulált "növekedés" többszörös visszaesésbe fog váltani. Tehát főként  a judeo-katolicizmus és a judeo-kereszténység nem megújulni fog, hanem véglegesen elbukni szeretet hazánkban. A mielőbbi bukás helyes és örvendetes lenne, mert nem a turáni jövendölés miatt, hanem egyszerűen a számunkra idegen és ránk erőltetett vallás teljesen idegenkiszolgáló volta miatt nem is lehet addig béke és egyetértés magyar és magyar közt, ameddig a kereszténység meghatározó maradhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr785217368

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Teréz Anya, vagy Apa? 2014.08.01. 10:43:07

Teréz Nyanyus: Az emberek haláltusáját kéjes örömmel átélő szadista nőtől való idézést semmilyen közösségi oldalon ne lájkold és ne továbbítsd! Amit nagy valószínűséggel a propagandagépezete írt neki. Csak egy bűn ronda nő volt, akihez amúgy sem nyúl...

Trackback: Választói névjegyzékből való törlésem 2013.09.19. 05:19:17

Kedves Országos Választási Bizottság! Kérem a választási névjegyzékből való végleges törlésemet, vagy ha úgy jobban értik, akkor a leiratkozásomat. Indokom erre az, hogy álláspontom szerint, minden választás lényegét tekintve választási csalás, ahol ni...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nato 2013.05.08. 15:36:00

Akik Krisztus nevében Szaracénokat és "hitetleneket" öltek a keresztes háborúkban, azok nem jobbak az öngyilkos merénylőknél, és őket nem szabad tanítóként elfogadni. A keresztény egyház zsákutca.
süti beállítások módosítása