Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

Zuhanó repülőgépen lenni extrém szórakozás és nem egy hittérítő módszertan.

2007. április 18. - IGe

Egy bugyuta mondás szerint egy zuhanó repülőgépen nincs ateista ember. Nos vizsgáljuk csak meg és az eredmény az, hogy még egy legenda kivégezve.



 "Egy zuhanó repülőgépen nincs ateista ember", hangzik el sokszor a hitkomisszár térítők részéről az érvelés. Azt hiszik, hogy ezzel valami nagy bölcsességet mondtak, amit nem lehet megcáfolni. Pedig a cáfolat nagyon egyszerű és már évekkel ezelőtt is leírtam különféle vitafórumokon.

A volt szovjetunió űrhajósai és vadászpilótái is egy zuhanó repülőgépen gyakorolták a súlytalanság állapotát. Nem csak ők, hanem a keleti blokkból nagyon sokan mások is. Nos ott eleve politikai és megbízhatósági követelmény volt az ateista elkötelezettség. Soha sem hallottam, hogy ezek az emberek egy ilyen gyakorlat után megtértek volna. Tehát ott eleve mindenki ateista volt és az is maradt a zuhanás előtt és után is.

A párommal magam is kerültem már egy repülőúton egy extra nagy légörvénybe, amitől nálunk is átment a repülőgép utasterében minden lebegésbe. Éppen kajáltunk. Az egyik utaskísérő szerint az volt a 15 éve tartó pályafutása legnagyobb zuhanása. Több utastársunk azóta sem ült repülőgépre, mert számukra olyan megrázó volt a sok lebegő, ember, kaja, folyadék, ami egyszer csak visszaesett nagy összevisszaságban. Nos nekem sem változott meg tőle a világnézetem. Előtte és utána is a p-dox vallás alapítója maradtam.

Napjainkra a zuhanó repülőgépen való tartózkodás, a súlytalansági állapot gyakorlása miatt extrém szórakozásá vált. Olyanyira, hogy most már külföldre sem kell mennünk érte, mert hazánkban is szabadon elérhető.

Már pornófilmet is forgattak súlytalanság állapotában, egy zuhanó repülőgépen. (http://www.index.hu/politika/bulvar/zerog/ )

forrás: Már hazánkban is lehet zuhanni repülőgéppel.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr2260183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bee-zony 2010.06.05. 15:00:46

Elsősorban a mítoszokat és sablonokat gyártó, és valótlanságokat állító és pártoló keresztények figyelmébe:

Közzétették a Kaczyński-tragédia előtti párbeszédeket
index.hu/kulfold/2010/06/01/kozzetettek_a_kaczy_ski-tragedia_elotti_parbeszedeket/
„A szövegből kitűnik: a fedélzeti automatika az utolsó percben legalább tucatszor figyelmeztette a pilótákat arra, hogy növeljék a repülési magasságot, mert a gép közel került a talajhoz. A pilóták csak az utolsó pillanatokban hallgattak a figyelmeztetésre, amikor már késő volt. A gép súrolta egy fa koronáját, a felvételen az hallatszik, hogy a pilóták kiabálnak és szitkozódnak.”
„A felvételen hallható utolsó emberi hang egy azonosítatlan személy hosszú szitkozódása.”

Megint beigazolódott, hogy…
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
/ Bertrand Russell /
www.citatum.hu/idezet/1390

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2012.04.20. 16:43:19

Ennek a cikknek a címe és bevezetõje 8323 alkalommal jelent meg. Összesen 2840 alkalommal olvasták el a valláskritika virtuson.
süti beállítások módosítása