Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

Szórakoztató Képes Erkölcstan

2012. október 11. - IGe

Minden értelmes embernek látnia kell jelleggel elindult a Szórakoztató Képes Erkölcstan és etikaoktatás blog.  Célja, hogy játékos, szórakoztató és könnyed stílusban vigye át azt az általános emberi erkölcsi tudást, amit máshol vagy egyáltalán nem is tanítanak, vagy ha egy részét igen, akkor az magolni kell, felelni és akár vizsgázni is belőle. Mi nem értünk egyet az erkölcs efféle erőltetett és torz átadási formáival. Szerintünk eleve nem is erkölcs az, ami parancsszerűen van megfogalmazva, hiszen annak önmagától kell érvényesülnie.

Hülyeségek könyvei.jpg

Hülyeségek tárházai

Már a kezdetekben jelentős számú az együttműködő támogató blogok, közösségek, honlapok, szervezetek száma, amit még tovább növelni kívánunk. Ezen a blogon lévő listára linkkel való felkerülést a Szórakoztató Valláskritika oldalon lehet kérni üzenet formában. Esetleg az itt a világnézet blogon, jobbra fenn a bemutatkozásban megadott e-mail címen. Együttműködő partnereinknek is van módja ajánlott képes posztokat beküldeni, amit linkekkel az adott saját honlapukra irányítunk, mint forrást. Tapasztalatunk szerint ez jelentősen megnöveli a látogatottságukat. Például a facebook statisztikában nagyon hamar a legtöbb átkattintást adó, hivatkozó oldalak közé kerül.

Heti Top 8 Bejegyzés

1. Pónikáromlás
2. A jó szex erkölcsös dolog
3. Erkölcstelen kereszténység
4. Óvd a gyerekeidet a papoktól!
5. Rögeszme hatása
6. Dögös és feszült
7. Szopás kannibalizmus?
8. Pápai szexparadoxon

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr284832623

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Laza Jézus, nem feszült 2012.10.14. 10:56:07

Ilyen és hasonló kitalált ábrázolással talán lenne annyi fiatal kedvelője, mint SpongyaBob Kockanadrágnak. Kép forrása

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Landdie · http://realistautopia.blog.hu/ 2013.01.14. 11:30:37

Szórakoztató képes erkölcstan és etikaoktatás. Meg egy kis morálfilozófia kételkedéstannal. Nem csak judeo-keresztényeknek, bár elsősorban nekik van rá szükségük.
süti beállítások módosítása