Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

Anti Ateizmus facebook oldal indult

2013. augusztus 01. - IGe

Az ateizmus is csak egy ökörség a köbön, mint a legtöbb vallás? Igen. Az ateizmus is hit? Igen az. Abban hisznek, hogy ők világnézeti kérdéskörben logikusan tudnak gondolkozni. Pedig nem. Éppen ezért ideje volt, hogy egy ilyen közösségi oldal is legyen és terjedjen a legnagyobb ilyen jellegű helyen. Az Anti ateizmus oldal elérhető ide kattintva.  - Már nem. A harcos ateisták nem bírták elviselni és elérték a törlését.

ateista teveszme 2.JPG

Ez volt az utolsó oldalképe:

anti_ateizmus_oldalkep.jpg

És ez volt középen az utolsó profilképe:

anti_ateizmus_oldal_emlek.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr365437502

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Anti ateizmus 2017.12.12. 10:16:06

Ateizmus az hülyeség. Az anti teizmus viszont ellenben értelmes. ... és van az anti ateizmus, ami ráébreszt a kettő közti különbségre.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sirjosephkiss 2013.08.27. 18:42:33

A Ateista nem hiszi,hogy nincs isten hanem tudja!

Béla József Selmeczi 2017.10.10. 13:28:52

Nem tudható, hogy a " hitetlen " ateisták mit értenek istenen? Az, aki sosem tanult kémiát csak hiszi, hogy a szódavízben széndioxid van oldott állapotban. Hiszi vagy nem hiszi. Amíg az ateista nem magyarázza meg, hogy " tudását " mire alapozza, ugyanígy áll az "isten " létezésével kapcsolatban.A természettudósok másként " hiszik ", hogy léteznie kell egy Világelmének, mint a "hétköznapi " vallásos emberek.Ennek a " másfajta " istenképnek csak a természettudományokban legalábbis nagy vonalakban jártas embereknek van feltételezésük.Jómagam _úgy érzem _ rendelkezem egy elégséges természettudományos " betekintéssel " ahhoz, hogy nyitott legyek az ateizmus irányába is... Csakhogy sehol sem találok ateista magyarázatot arra hogy mi okból szerveződik az anyag elemi részecskékből atomokká, atomokból molelkulákká, molekulákból vírusokká, egysejtűekké,, soksejtű állati lényekké, növényekké, emberré, emberi elmévé és teszi mindezt az entrópia törvénnyel szemben.. Még ha a " folyamat " részére évmilliárdok is állnak rendelkezésre, az említett anyagszerveződés okát meg kell magyarázni... Ennek hiányában nem marad az embernek más, mint egyfajta istenkép elfogadása. Itt-ott látom, hogy az ateista nemcsak " tudja ", hogy " nincs isten ", de " gyűlöli " is istent. Ezt aztán végképp nem értem: miként lehetnek érzelmeim nemlétező tényezők kapcsán?
süti beállítások módosítása