Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

Karakutty mindenek fölött való!

2007. május 23. - IGe

Karakutty jobban szereti az embereket mint bárki más. Ez egyértelmű. Jézuskát helyből lepipálja szeretésből.

Hát mivel a Mindenek Előtt Lévő Határtalan Karakutty teremtette Istent, Jézust és a több ezernyi más speciális Istent is.... ezért Karakutty a legjobban szerető, hiszen ő teremtett minden későbbi szeretőt, akik szeretik akit szeretnek.... ez nyilvánvaló IGazság. Szeretni meg kell, mert most ez a menő divat.



Sokaknak lehet, most az az érzése, hogy cukkolom a Jézus fanokat (JF), mint a fejemhez is vágták egy nem is annyira képzelt riportban;

JF: ".. nem veszed észre saját korlátaid miatt, hogy az őszinteség célravezetőbb lehet, mint a a minden határt átlépő, sokszor bántó irónia..."

IGe: Őszinte vagyok. Tanítást végzek a saját magam által alapított P-DOX vallásom előírásai szerint. Mi önellentmondásokkal és ironikus tanokkal tanítunk.

JF:Ja... én meg eddig azt hittem, hogy csak kitartóan hülyét csinálsz magadból meg szegény barátnődből. Szóval tanítasz... khm... hm.... háháháháháháh hihihih huhuhuh jujujujjj hihihi :))))))

IGe: Nem hinni kelllett volna, hanem elolvasni, mert nagyon sok helyen leírtam. Ha nevetsz rajtunk, az nekünk siker. Köszönjük.

JF: Az én nevetésem nem az a nevetés ami siker neked. Az én nevetésem megaláz téged.

IGe: Szerintem sem a humoristát, sem a karikaturistát nem tudja megalázni a nevetés, hiszen az a munkájának a gyümölcse. Az erőlködésed a megalázó a számodra amivel már nagyon régen próbálsz fogást keresni rajtam. A p-dox leírásában egyértelműen benne van, hogy az emberek megnevettetése, saját magunkon, vagy máson, egyik fő célunk. Lásd www.p-dox.hu

JF: Csakhogy te sem humorista, sem karikatúrista nem vagy, csupán egy karikatúra. A pdox leírását meg kend a hajadra, 10 éves koromban sokkal kafább alapszabályt írtam a titkos körünknek :-)

IGe:Persze, Vallásalapító vagyok és nem humorista. Bár a kettő igen közeli foglalkozás. Ha ilyen jótollú fickó vagy, akkor csinálj Te is magadnak valamit. Nekem az enyém megfelel.

JF: Csinálok, drágaság: keresem a kenyeremet, ráérő időmben pedig téged próbállak olyan információkhoz juttatni, amelyek hasznodra válhatnának. lyeneket: Te nem vagy vallásalapító. Még ha a jogszabályok szerint létre is hozhatsz egy kisegyházat, a siker nem ezen múlik. Minden hiányzik belőled ami (akár csak) szektavezetőnek alkalmassá tenne:
- nem vagy okos
- nem vagy karizmatikus
- nem tudsz írni
- nem tudsz fogalmazni
- nincs önkritikád
- a spiritualitásról, a misztikáról annyit tudsz, hogy "ojan nincsenis, mert nem lokikus"
Szóval... nyissá inkább trafikot, vagy jáccá a manómatekkal.

IGe: A Karakuttyban hívőkről, a P-DOX vallás új jellege miatt még nem készült felmérés hazánkban. A többi vallásos emberről viszont itt vannak az eredmények. Itt van egy felmérés: http://www.median.hu/vallas.html Számított adatok a 2000. évi APEH közleményből. Az SZJA bevallásra kötelezettek száma az APEH szerint : 4.4 millió fő
Összes hívő számaránya az ország lakosságára vetítve: 12,71270 %
Katolikus : 8,08627 %
Református : 2,62525 %
Evangélikus : 0,75302 %
Hit Gyülekezet : 0,20965
MAZSIHISZ : 0,13438 %
Hát ennyi Karakuttytudó (mert mi ugyebár semmiben sem hiszünk) biztosan létezik.

JF:A katolikus egyházzal valóban probléma van. De ettől te még kicsiny senki maradsz függetlenül hogy kutty, vagy nem kutty.

Kibic: Viszont, ha tényleg karakutty teremtette az összes istent, akkor igen sok dolga lehetett. Ahány ezer istenben az emberek már hittek a történelem folyamán!...

PuPu is közbeszól: Tart, nem tart, én mától kezdve imádom! Még egy Isten sem korlátozhat emberi jogaimban! Mi anyánk, Karakutty...
(Az a tapasztalatom, hogy a nők gondosabban járnak el a létfenntartás körüli ügyekben, mint a férfiak, ezért elvárom az én Karakutty nevű Istenemtől, hogy nőnemű legyen.
Ezért még - remélem - fogok néhány jó szót kapni az emancipunciktól a női egyenjogúságról szóló topikban...)

IGe: Szeretteim:-) Az hogy valaki nem tudja felfogni a Mindenek Előtt Lévő Határtalan Karakutty létét, aki Istent teremtette, az csak az Ő problémája. A bibliai előtti időkből származik az információ, amikor az emberek még sem írni, sem beszélni nem tudtak. Egyébként teljesen logikus a dolog; Hogy a manóba keletkezhetett volna csak úgy Isten magától? Isten nagyon bonyolult és összetett valami, így csak egy nála hatalmasabb és nagyobb és intelligensebb valami teremthette. Egyébként Karakutty létét nem lehet emberi elmével megcáfolni, mert ő felül van a felfoghatóságon. Próbálja meg valaki ha tudja. Karakutty létét csak a szuperintelligens sávban gondolkozó, felturbózott qwadró elme képes felfogni. Azt pedig egyenlőre csak keveseknek adatik meg.

JF: A Te logikádat követve én még kijelenthetném azt, hogy létezik egy Putypurutty, ami csak később teremtette meg a Karakuttyot, ami később Istent és így tovább.
Értsd már meg végre, hogy a mindenségen kívül nem létezhet más, mert akkor az is a mindenség része lenne. Még a Te szánalmas Karakuttyod is és az én még szánalmasabb Putypuruttyom is.
Istennek nincs szüksége teremtőre, mert akkor Karakuttynak is szüksége lenne. Ha pedig Karakuttynak is kell teremtő, akkor ott van neki Putypurutty amit viszont már én fedeztem fel nem Te. Ugye milyen kínos?


IGe: Azt hiszem, ha „Putypurutty” helyére behelyettesítenéd a „Karakutty” szót, akkor végre megértenéd a lényeget....Értsd már meg végre, hogy a mindenek előtt lévő határtalan Karakutty előtt nem létezhet más... Ja és Karakutty nem Isten, mint ahonyan Ádám és Éva sem Isten....

JF:Ha karakutty mindenekfelett álló, és minden beletartozik, mindennel azonos, akkor istennel is az. Ha karakuttyon kívül nincs semmi, akkor az emberek isten-tapasztalatai, MINDENük beletartozik, egy vele. Az is aminek definiálják, az is amiként tagadják. MINDEN.
Így van?

IGe: Honnét szedted ezt a zöldséget? Karakutty nem mindenek felett álló, hanem mindenek előtt lévő. A dédapád, miért is lenne több mint Te? Egyszerűen csak korábban élt és van némi genetikai közötök is egymáshoz. Ha nem csengetett kétszer a postás:-)

Kibic:Te csak azt állítod, hogy felül van a felfoghatóságon.
Később azt írod: „Karakutty létét csak a szuperintelligens sávban gondolkozó, felturbózott qwdró elme képes felfogi. Azt pedig egyenlőre csak keveseknek adatik meg. ” Ebből az következik, hogy egy hiperinteligens sávban dogozó még szuperebb elme képes lenne felfogni akár a Putypuruttyot is. És itt szerényen utalhatnék arra, hogy ez csak még kevesebbeknek (köztük természetesen nekem) adatik meg.

JF: definiáld már karakuttyot. két mondatban.

IGe: Egy is elég hozzá: A Mindenek Előtt Lévő Határtalan Karakutty teremtette Istent jókedvében. Ja és ne feledd! Karakutty jobban szeret Téged...

JF: Te hülye vagy.

IGe: Hát ilyen a sorsa egy vallásalapító, megváltó prófétának. Fel kell áldoznom magamat,
magamra kell vennem a hülyeségedet, hogy meg tudjalak váltani tőle. Ne feledd, a Karakutty még így is jobban szeret Téged...

JF: Ezen szívesen segítenénk benne. Milyen halálnemet szeretnél. Máglya, fára szegezés?

IGe: Amint látod, akár a jó híremet és személyemet is nevetség tárgyává teszem, hogy megválthassalak a hülyeségeidtől. Mártír azért nem szeretnék lenni, mint Jézus, ezért kérlek ne röhögtessetek halálra!!! :-)

JF:" Akkor vegyük komolyra: „Karakutty nem mindenek felett álló, hanem mindenek előtt lévő.” Mondj már nekem egy olyan természetes számot, ami minden természetes számnál nagyobb!
De ha tudsz, akkor mondj egy 1 előtt álló természetes számot abban az esetben, ha a nullát nem tekintjük természetes számnak!
Nem tudsz mit mondani, mert ilyen nincs.
Mégis van olyan fogalom, amiben minden természetes szám benne van. Maga a természetes számok halmaza, tehát a mindenség.
Nagy hibát követsz el, ha bekevered az időbeliséget. Az idő a poláris világ következménye, isten pedig maga az egység, ahol nincs értelme az időnek. Ha ezt nem érted, akkor tanulj még, vagy kérdezz! "

IGe: Kár belekeverni a matematikát ebben a formában, hiszen az egy nagyon zárt megegyezésen alapuló rendszer. De legyen. Pont arra mutatok példát Karakuttyal, hogy olyan hogy szuperhalmaz, tehát mindenség összegzése nincs. Az csak egy absztrakció. A bibliai Isten is csak egy absztrakció, hiszen nincs olyan, hogy legfelsőbb létező, meg hasonló marhaságok. A logikus következtetés és a matematika szabályai szerint sincs. Azaz a hülyeség, hülyesége az is hülyeség marad.

Kibic:- Nincs ekezet - kicsi a vilag - erdekesseg --
Puliyanam-tol Karakutty-ba (s at Angamali-ba) 5265 szamu? - ha jol olvasom a rovatokat, - 13km
Ott lehet erdeklodni a tovabbi instrukciokat illetoen... No es persze gondolom errol mar tudsz, - vagy innen meritetted a ... - Ez a karakutty allomas eleg erdekes bar szamitottam ra - gondolom kiejtesbeli kulonbsegek vannak (szerintem biztos) - de akkor is.
(india)

Status of Road Over Bridges to be Tendered by RBDCK
Sl.No Name of ROB Location L.C.No. Rly. Kms Status

21. Divine Nagar Chalakkudy-Karakutt? 52 65/11-12 GAD to be approved by Railways ?=Rossyul jott le... Lehet nem az.

22. Puliyanam Road Karakutty and Angamali 59 74/12-13 GAD to be approved by Railways


23.
Nedumbassery Angamali and Chovvara 64 80/12-13
GAD to be approved by Railways

24. Vaduthala Kalamassery and Edappally 69 101/10-11 GAD to be approved by Railways
---
Ne kerdezd hogy kell helyesen kimondani oket...
... Karakutt? Karinkunnam Karivelloor Kariyad Kariyadu Kariyavattom Karkkidamkunnu Karodu Karthikappally Karukachal Karukkon Karukutti Karukutty Karulai Karumadi Karumala ?=UA.

Szoval vehetnel nekem (a topiknak) s mindenkinek aki atesett a Karakutty allomason - az allomasvezeto (mar ha van) kivetelevel, mert az harsanyan rohogne, plane ha kozolned vele a topikbeli kozleseidet... - egy jegyet... No de ha draga(!), akkor ne. Igaz is... Akartok utazni Istenbe?

IGe: Köszi az információ! Gőzöm sem volt, hogy Indiában létezik egy Karakutty nevű vasutállomás. Persze biztosan nem véletlen:-)

Kibic:Akkor felsorolom a családfát: Jézus a fiú, Isten az Atya és Karakutty a nagypapi.

IGe: Ahol van Atya, meg Fiú is, ott a nagypapi is IGen logikus.

JF: Karakutty nekem azért nem jön be, mert úgy látom, cefetül viccesnek és eredetinek van szánva, de szerinem baromira nem az, sőt inkább erőltetett.

IGe: Pedig csak úgy hasraütésszerüen próbáltam kitalálni valami biztosan nem létező szót és akkor több mellett ez ugrott be. A vicceségre nem nagyon törekedtem. Az elő rész valószínűleg a Para-szóból lett, meg a Karakum sivatagból és Karagból a Vukkból, amit a putty szóval zártam le. Kicsit bosszantott is, majd érdekesnek találtam, hogy indiában létezik egy olyan helyiség, amelyet több féle írásmóddal is írnak, többek közt Katakutty -nak is. VAlaki azt is elkezdte fejtegetni, hogy az ottani nyelven Kara= jó, Kutty= levél, üzenet, hír -t jelent. Szerintem ha valaki visszakeresi az akkori hozzászólásaimat, amikor a Karakuttyot kitaláltam, lelni fog egy rakás más általam kitalált műszót is. Talán volt egy Garapurgyinom is. Most meg a legújjab a Nem létező, semmibe vesző Zarahúrmara

JF:Akkor tériccsé mááán!

IGe: Legyen első példabeszédem: Karakutty kiválasztott népe a magyar. A bibliai mitológia szerint Isten kiválasztott népe a zsidó nép. Sokan irigykednek is rájuk és fujjolnak is miatta, hogy miért pont ők és miért nem mik, miért nem más nemzet. Isten teremtője, a Mindenek Előtt Lévő Határtalan Karakutty viszont, rajtam a prófétáján keresztül közli veletek, hogy az Ő kiválasztott népe viszont a magyarok. Mivel Istent übereli Karakutty ezért mi szerintem sokkal-sokkal jobban jártunk. Mit szóltok ehhez a kiválasztáshoz? Örültök-e, vagy nem, hogy mi is kiválasztott nép lettünk. Méghozzá magasabb szinten. Karakutty prófétája

JF:Te napról napra hülyébb vagy.

IGe: A hülye csak azt jelenti, hogy valaki logikátlanul viselkedik. Én szándékosan vagyok hülye, mint már sokszor leírtam, de egy cseppet sem hülyébb, mint például Buddha, Mózes vagy Jézus.

JF:Talán be kellene bizonyítanod, hogy Isten übereli karakutty... Másrészt mi a jele a kiválasztottságnak?

IGe: Miért kéne bizonyítani? Ti is csak kinyilatkoztatjátok a dolgokat. Magam is kinyilatkoztattam, tessék elhinni.Karakutty mondta nekem személyesen, mint prófétájának. Ja meg le fogom írni, valami jó vastag könyvbe is. :-)


Karakutty mindenek fölött való! -index fórum

mi az a karakutty??

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr8285661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2007.06.16. 14:32:15

Aki gondolja lehet folytatni ...

ISTENHÍVŐJE 2008.06.27. 22:59:29

A NŐ ALSÓBBRENDŰ A FÉRFINÁL , UGYANIS CSAK A JOBB KÉPES A ROSSZABB FELETT ÁLLNI.TEHÁT A NŐ SOHA NEMLESZ EGYENLŐ A FÉRFIVAL, ÉS HOZZÁTESZEM,SOHANEM IS VOLT AZ.ÍGY TEHÁT KARAKUTTY HÍMNEMŰ,ÉS NEM NŐNEMŰ.UGYANIS A ROSSZABB NEM KÉPES A JOBB FÖLÖTT URALKODNI. TETSZIK VAGY SEM SOHASEM LESZ NŐI EGYENJOGÚSÁG, AZ EMANCIPÁCIÓT EL KELL FELEJTENI,MERT CSUPÁN ILLÚZIÓ.MINDENKINEK MEGVAN SZÜLETÉSEKOR A SORSA ÉS EZT EL KELL FOGADNIA,ÉS BEJÁRNIA ÉLETÚTJÁT MINDHALÁLIG.
süti beállítások módosítása