Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

P-DOX vallás már angolul is

2008. február 29. - IGe
A P-DOX Semmiben Sem Hívő vallás tanai és leírása már angolul is elérhető. Önkéntes lektorokat, segítőket várunk.



Néhány hete a P-DOX vallás tanai és leírása, egy lelkes önkéntes segítő által már angol nyelven is elérhető. Igaz még csak nyers és még ellenőrizetlen fordítási munkaként, amelyet biztosan számos helyen kell még javítani és pontosítani. Itt és ezen a helyen várnánk azok jelentkezését, akik bármilyen kis részben segíteni tudnának a fordítás folytatásában, vagy az eddig megtörtént munka ellenőrzésében, pontosításában. Akár olyan formában is, hogy olvasták és itt és itt leltek egy hibát, amit erre-és erre lenne célszerű kijavítani. Az észrevételeket regisztrálás nélkül be lehet írni bármelyik ottani írás kommetjébe hozzászólásként.
Az adott vallás egy alapjaiban újszerű világnézetet hozott létre, amely alkalmas arra, hogy a teista-ateista szembenállását és vitát értelmetlenné tegye és ezzel egy békésebb és nyugodtabb világ teremtéséhez járulhat hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr31358952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása