Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

Egyenruhás bűnözés fegyverekkel

2011. május 06. - IGe

A mai napon hatályba lépő egyenruhás bűnözés törvénnyel  megnyílt rá a lehetőség, hogy a történelemben terrorért és tömeggyilkosságokért felelős ideológiának az újraélesztőit, ünneplőit kordában lehessen tartani. Ezen emberek ne tudjanak a társadalom humanista, panteista, szabadgondolkodó, szkeptikus, agnosztikus, politeista, naturalista, ateista, buddhista, taoista, tradicionális magyar vallásukat ápolni kívánó tagjaiban félelmet ébreszteni. Gyakorlatilag mindenki másban, aki nem az ő történelem által jól dokumentáltan közveszélyes agyzizijükben hisz.

 

Ezen törvény meghozásának szakaszában a különféle társadalmi vitákban szinte mindenütt felvetődtek az ilyen és ehhez hasonló gondolatok:

A kereszténység, a kommunizmus, sztálinizmus, a fasizmus mind követett el rémségeket. Pontosabban ezen eszmék nevében és zászlaja alatt bizonyos embercsoportok. Nos, ha a keresztény papok vonulhatnak hullacafatokkal, nőies szoknyácskákban, vagy katonai ruhában fegyverrel, kivégzésekre is használt pallosokkal, hadd vonuljanak akár az újfasiszták és az új sztálinisták is. -A félreértések miatt a gárdát nem tartom egyiknek sem. - Mert különben kettős mérce lenne, amit tilt a vallásom. Bennem és sokunkban a feszület totemoszlopok és a papok vonulása kelt félelmet. Amennyiben viszont az újfasiszták és új sztálinisták sem vonulhatnak, akkor a katolikusok, keresztények sem tegyék. Mert különben ez alkotmányos és erkölcsi paradoxon.

Ha meg már nekem több mint tíz éve meghirdetett erkölcsi tanításom legfőbb eleme a kettős mércék megszüntetése, akkor teszek is érte.  Ezt Vona Gábor facebook oldalára írtam. Nem kedvelem egyáltalán őket, de amiben igazuk van, azt elismerem.

Két dolgot szeretnék felvetni. I. A Tákolmány szavazásánál az "ÁRULÓK NEM LESZÜNK" dolog tetszett és egyetértek veletek a termőföld kérdésében. II. Az "egyenruhás bűnözés" tv. akkora kettős mérce, mint egy felhőkarcoló, amire fel kell hívni a társadalom figyelmét. Akár nem szokványos módon is. Például a Véreskezű első király körmenet, betiltatási kezdeményezésével. Bővebben magánban lehetne erről egyeztetni.

A szerző megjegyzése: Az írást még nem fejeztem, be bővíteni fogom, tehát érdemes később is visszanézni rá. Börtönbe masírozhatnak az „egyenruhás bűnözők”

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr482883515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2011.05.12. 08:14:42

A pogányság egy mindent egybe mosó katolikus szitokszó. Ugyebár még a bizánci keresztények is pogányok voltak szerintük.

Ilyen alapon teljesen jogos a katolikusokat és a keresztényeket sátánista zombihívőknek nevezni.

Ezzel az elnevezéssel nem történt semmi más, mint egy visszatükrözés a keresztények "szeretetére".
süti beállítások módosítása