Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

Életfa - Magyarok Tradicionális Vallása

2011. szeptember 14. - IGe

Legalább 5-6 ezer évvel ezelőtt keletkezett vallásunk, amely tényleg a miénk és nem mások erőltették ránk. Tűzzel, vassal, vérrel, hatalommal, furmányságokkal. Facebook közösségi oldalunk most indult.

A vallásunk egykori intézményrendszerét lerombolták, vagyonát elrabolták, vallásos rituáléit betiltották, táltosainkat, tudós nőinket  legyilkolták, híveit üldözték, ráadásul még a történelmi szerepünket és az emlékeinket is meghamisították. Mindezt egy akkor alig ezeréves múltra visszatekintő, türelmetlen és látomásos vallás nevében követték el a történelem előtti időkből származó, sok ezer éven átívelő, organikusan felépülő tudásanyag megsemmisítése végett. E rombolás ideológiai alapjait a számunkra tejesen idegen judeo-kereszténység teremtette meg és kiszolgálói végezték el.

Vallásunkat a tiszta forrásból élesztjük újjá, mentesen a pogány és barbár besorolástól, amelyek sohasem voltunk. Mentesen a kizárólagosságtól és szerepünk túlértékelésétől. Mentesen olyan tanmesék valóságként való elfogadásától, amelyeket ápolunk, de csak irodalmi és történelmi értéknek tekintünk. A természettel harmóniában élni tudó, gondolkozni tudó nép voltunk mindig is, és azok is maradunk.

Küldetésünk az erőszakos, a hatalomért sok mindenre képes, multinacionális és internacionalista judeo-keresztény ideológia erkölcsi elítélése. Természetes és tradicionális vallásunk felélesztése és visszahelyezése méltó helyére. A halálfa helyett életfa tisztelete.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr243226779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

seahawks 2011.09.25. 08:43:01

basszus az nagyon hasonlít a buddhisták menedékfájára...

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2012.01.11. 10:18:16

Ima Orbán Viktornak

"alapítói manifesztum 2012.01.11. 06:00:19 Ima Orbánhoz:

Mi Orbánunk, ki vagy a Parlamentben, szüntettessék meg a te neved, lázadjon már fel a te országod, és töröltessék el a te akaratod miképpen a T. Házban, azonképpen itt a földön is. Mindennapi kenyerünket ne herdáld tovább, és már megbocsáss, de mi nem tudunk neked megbocsátani. Ne vígy minket az államcsődbe, és szabadíts meg magadtól. Mert nem tied az ország, csak a hatalom, dicsőség nélkül, és remélhetőleg az sem soká már. Ámen"

varanus.blog.hu/2012/01/11/mar_gyurcsany_a_buzik_es_a_hit_sem_segit
süti beállítások módosítása