Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

Nemzeti ErőForgás Minisztériuma

2012. június 01. - IGe

A rendszerek, kormányok változhatnak, de butaság és buta emberek úgy látszik mindig lesznek és maradnak is. A legfelső állami szinteken is. Illetve lehet, hogy nem is butaságról van itt szó, csak a szokványos állami szintű mutyiról, vagy korrupcióról. Felháborított, hogy az egely kerék, azaz egy 72 ágú szélforgó,  még mindig hivatalosan elfogadott bioenergia-mérő készülék mind az Egészségügyi, mind a Nemzeti Erőforrás Minisztériumban. A számtalan esetből csak két példát hozok fel, mégpedig a 2005-ös és a 2011-es természetgyógyászati vizsga államilag irányított és felügyelt megoldólapját. Ez ösztönzött arra, hogy az egely kerék kisokos szakblogot megnyissam. Mert hiába kiáltják ezt a témát sokan, köztük fizikusok és a Szkeptikus Társaság egyes tagjai is, elavultnak és történelminek, ha még ilyenek lehetnek:

Egészségügyi Minisztérium logó.jpeg

 

Egészségügyi Minisztérium. „Szolgálati titok!” „Titkos!”. Érvényességi idő: az írásbeli vizsga befejezésének időpontjáig. A minősítő neve: Vízvári László. A minősítő beosztása: főigazgató. MEGOLDÓLAP szakmai írásbeli vizsga Természetgyógyászati modul 2005. november 10.

 

6.* Írjon négyet /4/ az Egely-féle bioenergia-mérő készülék jellemzői közül! 2 pont (Helyes válaszonként 0,5-0,5 pont adható)

  • - A vitalitásmérő (Egely kerék) pontosan, gyorsan, minden ember pillanatnyi vitalitásszintjét méri meg, és könnyen azonosítható, hogy mennyire vagyunk az átlag felett vagy az átlag alatt.
  • - A készülék egy fordulatszámláló elektronikával ellátott, könnyű, forgatható korong, mely azt a hatást használja ki, hogy a körülöttünk levő energiamező a tárgyakat nem húzza, vagy taszítja, hanem forgatja. Ez a gyenge nyomaték elegendő a méréshez.
  • - Ha egyszerre két kéz mellett is mérünk, akkor azt is megnézhetjük, hogy a páciens mennyire tudja az energiáját irányítani, felerősíteni, vagy visszatartani.
  • - Bioenergetikai kezelés esetén pontosan mérhető, hogy emelkedett- e a beteg energiaszintje, valamint a gyógyító is megvizsgálhatja saját szintjét.
  • - A készülék számítógéppel összeköthető kivitelben is kapható, ahol az eredmény, a vitalitásszint értéke az idő függvényében látható és a gépben tárolható, kinyomtatható.

7.* Nevezzen meg négy /4/ olyan műszeres vizsgálati lehetőséget,

melyekkel a bioenergia mérhető! 2 pont (Helyes válaszonként 0,5-0,5 pont adható!)

  • - infravörös fényképezés
  • - Kirlián fotográfia
  • - Egely – féle vitalitásmérő
  • - Voll – féle elektroakupunktúra
  • - biorezonancia vizsgálat

 

nefmi_logo.jpg

 

Nemzeti Erőforrás Minisztérium. „Korlátozott terjesztésű!”. Érvényességi idő: az írásbeli vizsgatevékenység befejezésének időpontjáig. A minősítő neve: Rauh Edit. A minősítő beosztása: mb. főigazgató-helyettes. MEGOLDÓLAP szakmai írásbeli vizsga. Természetgyógyászati alapmodul. 2011. szeptember 23. I. sz.

 

5.* Írjon az Egely-féle bioenergia-mérő készülékjellemzői közül négyet /4/! 2 pont (Helyes válaszonként 0,5-0,5 pont adható!)

  • - A vitalitásmérő (Egely kerék) pontosan, gyorsan, minden ember pillanatnyi vitalitásszintjét méri meg, és könnyen azonosítható, hogy energetikai szintünk mennyire van az átlag felett vagy az átlag alatt.
  • - A készülék egy fordulatszámláló elektronikával ellátott könnyű, forgatható korong, mely azt a hatást használja ki, hogy a körülöttünk levő energiamező a tárgyakat nem húzza, vagy taszítja, hanem forgatja. Ez a gyenge nyomaték elegendő a méréshez.
  • - Ha egyszerre két kézen mérünk, akkor azt is megnézhetjük, hogy a páciens mennyire tudja az energiáját irányítani, felerősíteni, vagy visszatartani.
  • - Bioenergetikai kezelés esetén pontosan mérhető, hogy emelkedett- e a beteg energiaszintje, valamint a gyógyító is megvizsgálhatja saját szintjét.
  • - A készülék számítógéppel összeköthető kivitelben is kapható, ahol az eredmény, a vitalitásszint értéke az idő függvényében látható és a gépben tárolható, kinyomtatható.
  •  
  1. MEGOLDÓLAP szakmai írásbeli vizsga Természetgyógyászati modul 2005.11.10.
  2. MEGOLDÓLAP szakmai írásbeli vizsga Természetgyógyászati modul 2007.03.20.
  3. MEGOLDÓLAP szakmai írásbeli vizsga Természetgyógyászati modul 2010.01.29.
  4. MEGOLDÓLAP szakmai írásbeli vizsga Természetgyógyászati modul 2011.09.23.
  5. MEGOLDÓLAP szakmai írásbeli vizsga Természetgyógyászati modul 2012.02.24.
  6. MEGOLDÓLAP szakmai írásbeli vizsga Természetgyógyászati modul 2012.05.11.

 

 

4 ágú szélforgó, akár csak az energy wheel

 

72 ágú szélforgó, azaz egely wheel

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr384559167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Max val Birca · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.06.02. 16:34:35

Több dolgok vannak földön és egen, kedves IGE és "szkeptikusok", mintsem bölcselmeted álmodni képes...
süti beállítások módosítása