Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

Teréz Anya, vagy Apa?

2014. július 31. - IGe

Teréz nanyus bagózik.jpg

Teréz Nyanyus: Az emberek haláltusáját kéjes örömmel átélő szadista nőtől való idézést semmilyen közösségi oldalon ne lájkold és ne továbbítsd! Amit nagy valószínűséggel a propagandagépezete írt neki. Csak egy bűn ronda nő volt, akihez amúgy sem nyúlt volna férfi, sőt még kecskebak sem. Elment tehát apácának és egy más vallási környezetben Indiában terjesztette a judeo-katolicizmust. Ezen hitkomisszári munkája miatt sztárolja csak a vatikáni haramiaállam.

A propagandagépezete annyira ostoba, hogy 70-en túl még ilyen és ehhez hasonló képekkel is próbálta kelletni. Nem egy szép kép, pedig ezen átment jó néhányszor a fotósop, eltüntetünk minden szőrszálat és bőrhibát gépezete.

Teréz anya kelleti magát.jpg

Sikkasztás, csalás, szadista emberkínzás, egyén vallásának erőszakkal való megváltoztatása. Kényszerkeresztelés a halálos ágyakon. Ezt tette ő csak a valóságban. Ezek egyike sem példaértékű, erkölcsös és követendő cselekedet.

A nevét is helyesen Teréz Nyanyusnak írd, hiszen ez a nő nem volt anya és helyette inkább borotválta az arcát, ahogy ezen a képen is látszik az erős állszőrzete. Nem kizárt, hogy a Teréz Papus is helyt és valóságállóbb megnevezés lenne. Nem ártana elvégezni egy szexellenőrzést a testmaradványain.

teréz nyanus nyomulása.jpgTeréz Nyanyus könyv.jpg

 

"Több vele dolgozó nővér könyve szerint nagyon gyakran nem engedett fájdalomcsillapítót beadni a haldoklóknak, olyan indokkal hogy így élhetik át jobban Krisztus szenvedését és így közelebb kerülnek hozzá."

 

 

 "A betegnek szenvednie kell, mint Krisztusnak a kereszten.... A tanulmány szerint Teréz anya a szenvedést nem szörnyű dolognak, hanem éppen ellenkezőnek, szépnek látta,..."

 Teréz Anya: Szent vagy médiaceleb?  

A BBC és a Vatikán alkotta meg Teréz anya imázsát

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr326561669

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vallás sokaknak csak üzlet 2014.08.02. 08:27:19

The Dees Illustration Studio már önmagában is nagyon jó képmontázsát  felturbóztuk némi szöveggel. Szórakoztató Valláskritika facebook közösség.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaqxar 2014.07.31. 20:01:08

A stílusod bicskanyitogató. Nem volt egy szent ember az öreglány az tuti, de az irományod stílusa és a személyeskedés hiteltelenné teszi minden szavát.

Világnézet Netes Napló · vilagnezet.blog.hu 2014.07.31. 22:21:41

@kaqxar: Köszönöm a dicsértet, hiszen az általam használt írói stílus a pamflet, és így elérte célját. Felment tőle az agyvized és nem csak neked, hanem sokaknak. Persze legalább kétszer anyiaknak meg leesett a tantusz és röhögnek egy jót ezen a stílusos leleplezésen. Az ebben, abban és főként bennem hívők meg nem érdekelnek. A bennem hívők hitelhagyása meg főként magasról tojnék, de minek. Hidegen hagy legyen elég ennyi.

bbunda 2017.06.06. 10:15:35

Számomra nem volt bicskanyitogató egyáltalán. Az igazság sosem lehet az, csak annak aki tagadja. Egy kereszténynek kemény lehet egy ilyen írás, de nem a hírhozót kell büntetni.
Más forrásokból is olvastam már megdöbbentő dolgokat. Például hogy rendkívül gazdag volt, ő maga is alapíthatott volna kórházat például. De hogy miért nem segít a nincstelen rászorulókon, arra az volt a válasza hogy az Úr szegénynek teremtette őket, neki nincs joga az Úr akaratával szembe menni.
Az nem esett le neki hogy az Úr legtöbbször rajtunk, többi emberen keresztül segít (ha már keresztény világnézetben akarok fogalmazni).
Szóval köszönöm a kiegészítő információt, mert bennem is úgy élt "Teréz Anya" mint a jóság, adás és önfeláldozás mintaképe.
süti beállítások módosítása