Logika, Helyes ÉrvelésTan, Mítoszirtás és Hit-Eltérítés sok Humorral

Világnézet

Világnézet

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr9814239747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.09.20. 09:23:19

@corto maltese:
"Orbánnak egyetlen nagy dobása van EU-s szinten: a migránsválság, tehát egyetértek - hogy a kötvényes biznisz mellett - tényleg ez Orbán elemi érdeke és ilyen módon valóban migránspárti. De ettől függetlenül megint olyan módon nyúlt a témához, amibe nehéz belekötni, amíg nincs valódi konkrét konszenzusos javaslat, igenis fennáll az a veszély amiről beszél, tehát amit ez a blogposzt csinál az ugyanolyan torzítás, mint amit a habonymédia és kormánykommunikáció is művel. "

Hát igen, én is így látom és ezért sem szavazok már több mint 16 éve és a migráns / betolakodó témában is csak nagyon ritkán foglalok állást. Itt is nagyrészt másról írtam. Pedig ... szeretem a hazámat .... voltam Ifjú Határőr, Ifjú Gárdista, Magyar Honvédelmi Szövetség lövészklub vezetője, Kiváló Ifjúsági vezető a nálam fiatalabbak hazafiasságra való neveléséért ... Soha sem értettem egyet a határsértés betolakodók/menekültek áradatának ilyedtén módjával. ... de a ha leírom, akkor besorolnak valahova, ami meg nem akarok lenni, mert nem vagyok. ... de nem értek azzal sem egyet, hogy ez egy politika elterelés legyen. Mert valódi tettek nem történtek. A kerítés kamu, csak pénzlenyúlás miatt kellett. .... és a sok reklám és propaganda is csak azért. Egy normális határvédelmi szervezet felállítása meg a mai napig nem történt meg, akik el is vannak látva megfelelően és meg is vannak fizetve a munkájukért. A hazaszeretetet sem propagálni kellene, hanem egyszerűen nem kellett volna megszüntetni az ilyen és erre alapuló régi szervezeteket. Elég lett volna politikai irányváltás ott, ami nagyon nem is kellett volna, mert nem az jellemezte őket.

b1.blog.hu/2018/09/18/europa_egyetlen_bevandorlasparti_politikusa_orban_viktor
süti beállítások módosítása